Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وبدا، سیدکامل تقوی نژاد، در حاشیه بازدید از پروژه رو به اتمام مهدی کلینیک تهران، گفت: پروژه مهدی کلینیک در اواسط کار با پیچیدگی‌هایی همراه شد که ما با دستور وزیر ورود کرده و با کمک سایر دوستان ساماندهی‌های لازم را ایجاد کردیم.

وی همچنین از اتمام ۲۸۰ پروژه درمانی و ۱۱۰۰ پروژه بهداشتی در کشور تا تیرماه ۱۴۰۰ خبر داد و تصریح کرد: انصافاً در سال‌های اخیر وعده دولت در اینکه سلامت مردم اولویت درجه یک کشور شود تحقق یافته است و پیشرفت‌های زیادی هم در بخش سلامت و هم محیط زیست صورت گرفته است و از این منظر دولت کارنامه درخشانی دارد که نمود آن را در پاندمی کرونا دیدیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حالی که بسیاری از کشورهای برجسته جهان در برابر این بیماری زانو زدند. اگر نبود این زیرساخت‌های سخت افزاری و نرم‌افزاری، توسعه بهداشت و درمان تا این حد میسر نبود. خدا را شاکریم که به ما توفیق خدمت داد.

تقوی نژاد با بیان اینکه در پیشبرد این پروژه سازمان برنامه و بودجه، بانک مرکزی و ریاست دانشگاه علوم پزشکی تهران و بیمارستان امام خمینی (ره)، کمک‌های شایانی کردند، تصریح کرد: در حال حاضر پروژه‌های بهداشتی و درمانی زیادی را در حوزه سلامت پیش می بریم. زمانی که گزارش پروژه‌ها را خدمت رئیس جمهوری ارائه می‌کردم، ایشان فرمودند من در تمام بخش می گویم که تحول ایجاد شده، اما در نظام سلامت و توسعه زیرساخت‌های بخش بهداشت و درمان، انقلاب ایجاد شده است.

معاون وزیر بهداشت عنوان کرد: عمر ساختمان‌ها از حدود ۲۴ سال به حدود ۱۰ سال رسیده، نرخ فرسودگی بیمارستان‌ها از ۵۳ درصد به زیر ۴۰ درصد رسیده است و ۹۴ درصد بیمارستان‌هایی که فرسودگی داشتند و نیاز به بازسازی داشته و در برابر زلزله و سایر بلایا مقاومت لازم را نداشتند، عمدتاً شناسایی شده و مشکلات به میزان زیادی رفع شده است.

وی ادامه داد: آنچه که تحت عنوان ظرفیت اکسیژن ساز در کشور داریم، قبل از سال ۹۲ حدود ۹۲ هزار لیتر در دقیقه بود، اما در سال ۹۹ حدود ۹۸ هزار لیتر در دقیقه اکسیژن ساز ساختیم، یعنی ما در یک سال که سال تحریم اقتصادی و فشار حداکثری بوده، به اندازه قبل از سال ۹۲ در این بخش ظرفیت ایجاد کردیم و اکنون ظرفیت اکسیژن ساز ما، ۳۹۰ هزار لیتر در دقیقه است.

معاون وزیر بهداشت ادامه داد: قبل از سال ۹۲ به ۲۰ هزار نفر همزمان می‌توانستیم اکسیژن برسانیم، اما اکنون ۶۵ هزار نفر به طور همزمان می‌توانند اکسیژن دریافت کنند. این موفقیت از دستاوردهایی است که در این دولت حاصل شد.

تقوی نژاد تصریح کرد: حدود ۳۵ درصد از ظرفیت تخت‌های ویژه ما در سال جاری ایجاد شده است، ۶۵ درصد از ظرفیت تخت‌های ویژه ای که در حال حاضر داریم مربوط به همین دولت است.

وی با بیان اینکه باید پذیرفت که چند بیمارستان در تهران فقط متعلق به شهروندان تهرانی نیست بلکه متعلق به تمام کشور است، گفت: جمعیت بیش از ۲ میلیونی غرب تهران قبل از این دولت، هیچ تخت بیمارستانی نداشت، درحالیکه امروز ۵ پروژه را در غرب تهران پیش می بریم. شهر قدس دو هفته پیش افتتاح شد، ملارد تا پایان سال جاری و فردیس تا پایان بهار ۱۴۰۰ افتتاح می‌شوند و پروژه دوم اسلامشهر و شهریار نیز در حال پیشرفت فیزیکی قابل قبول است.

معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه ریزی وزارت بهداشت اظهار کرد: اگر اعتبارات لازم در اختیارمان قرار گیرد، ۳۸۰۰ تخت بیمارستانی در شهر تهران تا پایان این دولت می‌توانیم راه اندازی کنیم.

وی در پایان گفت: در تلاش هستیم تا منابع مورد نیاز برای تأمین تجهیزات این پروژه‌ها را نیز دریافت کنیم تا در کنار عشق و دلدادگی کادر بهداشت و درمان برای خدمت به مردم عزیز کشورمان، زیر ساخت‌هایی قوی در حوزه سلامت نیز فراهم کنیم.

کد خبر 5156877

منبع: مهر

کلیدواژه: سیدکامل تقوی نژاد تخت بیمارستانی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی ویروس کرونا آمار کرونا واکسن کرونا مددکار اجتماعی سیما سادات لاری وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی سازمان بیمه سلامت سعید نمکی بیماری آسم کووید 19 ریسک بیماری قلبی تغذیه بیماری های قلبی و عروقی سازمان غذا و دارو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۴۲۵۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشارکت مردمی و تامین امنیت خاطر در سرمایه‌گذاری‌ها در دستور کار دولت

 

نماینده ولیّ‌فقیه در خطبه‌های نماز سیاسی عبادی جمعه این هفته اراک، گفت: یکی از راهکار‌های تحقق شعار سال، جلب مشارکت و امنیت خاطر برای مردم در سرمایه‌گذاری‌های بخش اقتصادی است که باید در دستور کار بخش دولتی قرار بگیرد.

آیت‌الله دری نجف‌آبادی افزود: استان مرکزی از ظرفیت‌های تولیدی ارزشمندی برخوردار است که با همت‌ بلند و توکل برخدا می‌توان از این ظرفیت‌ها به خوبی استفاده کرد. بنا بر این آحاد جامعه باید در فرآیند تولید در همه بخش‌های اقتصادی، کشاورزی و خدماتی سهیم باشند و به صورت شبانه روزی در راستای آبادانی ایران اسلامی گام بردارند.

خطیب جمعه اراک با اشاره به عملیات طوفان‌الاقصی گفت: اتفاقات هشت ماه گذشته در غزه و عملیات وعده صادق، جامعه جهانی را نسبت به جنایت‌های رژیم اشغالگر صهیونیستی در غزه و فلسطین مظلوم بیدار کرد.

او افزود: اکنون دانشجویان و اساتید دانشگاه‌های مختلف جهان به خصوص در آمریکا به حمایت غزه و فلسطین به پا خواستند و در روز‌های گذشته بیش از دو هزار دانشجو و استاد دانشگاه در آمریکا زندانی شده‌اند.

باشگاه خبرنگاران جوان مرکزی اراک

دیگر خبرها

  • آخرین وضعیت تالاب بندعلیخان
  • بیمارستان رازی کوهدشت سال ۱۴۰۴ افتتاح می‌شود
  • مشارکت مردمی و تامین امنیت خاطر در سرمایه‌گذاری‌ها در دستور کار دولت
  • مشارکت‌های مردمی همزمان با تزریق زمین در نهضت ملی مسکن
  • پیگیری نوبت دهی الکترونیک در بیمارستان‌های تامین اجتماعی
  • اعلام آمادگی وزارت بهداشت برای همکاری در تقویت زیرساخت‌ های نظام سلامت در قاره آفریقا
  • از وضعیت اورژانسی تا مهاجرت‌های اجباری
  • ۸۱ پروژه بهداشت و درمان گیلان آماده بهره برداری
  • آبرسانی به ۵۲۰۰ روستا ظرف دو سال انجام شده است
  • خدمات رایگان وزارت بهداشت برای درمان کودکان