Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «انرژی امروز»
2024-04-29@03:13:24 GMT

کمبود بنزین در یخبندان تگزاس

تاریخ انتشار: ۹ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۱۴۳۲۱۳

کمبود بنزین در یخبندان تگزاس

با گذشت یک هفته از یخبندان بی سابقه تگزاس که فعالیت پالایشگاه ها و کامیون ها را فلج کرد، از هر هفت جایگاه سوخت در این ایالت، یک جایگاه بدون سوخت است.

انجمن غذا و سوخت تگزاس و شرکت GasBuddy اعلام کرده اند شمار جایگاه های سوخت و فروشگاه های رفاه با مخزن سوخت خالی در سراسر تگزاس تا روز چهارشنبه به ۱۵ درصد رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پاتریک دوهان، تحلیلگر شرکت GasBuddy اظهار کرد: کمبود در لوبوک، ال پاسو و اودسا در غرب تگزاس شدیدتر است.

پس از یخبندان تاریخی هفته گذشته که بزرگترین پالایشگاه های نفت قاره آمریکا را فلج کرد، کمبود دیزل و جاده های صعب العبور باعث شده اند تحویل سوخت از طریق کامیون به بسیاری از جایگاه های سوخت به تاخیر افتاده یا متوقف شود. یک تانکر نفت می تواند حدود ۱۰ هزار گالن سوخت حمل کند که برای پر کردن باک ۴۰۰ خودروی پیکاپ کافی است.

انجمن غذا و سوخت تگزاس از رانندگان خواست صبور باشند و از خرید وحشت زده بپرهیزند. مشکل عرضه بنزین باعث جهش بهای بنزین در معاملات روز چهارشنبه شد و بهای بنزین اواسط معاملات بازار نیویورک تا رکورد یک دلار و ۹۰ سنت در هر گالن صعود کرد.

بر اساس گزارش بلومبرگ، پل هاردین، رییس این انجمن گفت: ذخایر کافی بنزین و دیزل در خطوط لوله و مخازن ذخیره سازی برای تامین نیازهای کوتاه مدت وجود دارد که می تواند از طریق کامیون حمل شود اما اگر اختلال فعالیت پالایشگاهی بیش از یک ماه ادامه پیدا کند، مردم تگزاس به تامین سوخت از ایالت های دیگر نیاز پیدا خواهند کرد.

برچسب هاتقاضای بنزین تگزاس سرمای تگزاس

منبع: انرژی امروز

کلیدواژه: تقاضای بنزین تگزاس سرمای تگزاس آسیا اروپا انرژی امروز ایران بین الملل تحریم خبرگزاری بین المللی خبرگزاری داخلی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا ریاست جمهوری سازمان های بین المللی سایتهای اینترنتی شرکت ملی نفت ایران NIOC شرکت های بین المللی مجلس شورای اسلامی نفت خام وزارت نفت وزارت نیرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۴۳۲۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استفاده از خودروهای برقی، دوگانه سوز و هیبریدی راهکار برون رفت از بحران ناترازی بنزین 

محمد رضا نجفی منش عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی تهران در گفت وگو با خبرنگار قدس درباره علت بروز ناترازی بنزین گفت: یکی از معضلات فعلی کشور استفاده بالا از بنزین در کشور و بروز ناترازی بنزین است. در حالی که الان در دنیا همه به سمت سوخت های پاک و متنوع کردن سبد سخت مثل خودروهای برقی رفته اند، در کشور ما این شرایط هنوز ایجاد نشده است.

این عضو اتاق بازرگانی تهران خاطرنشان کرد: البته برای متنوع کردن سبد سوخت و تشویق شدن مردم برای رفتن به سمت خودرهای برقی و هیبریدی، دولت ها باید سوبسید های اساسی به مردم بدهند تا به سمت استفاده از این خودروهای پاک و سبز مثل خودروهای برقی حرکت کنند.

نجفی منش افزود: وارد کردن خودروهای هیبریدی به چرخه مصرف سوخت از جمله بنزین را پایین می آورد. در نهایت هم باید خودروهای فرسوده را از رده خارج کنیم، مسئله ای که در کشور ما اصلا جدی گرفته نشده و خودروهای فرسوده همچنان در کشور در حال تردد هستند.

این عضو هیات نمایندگان تهران گفت: در حال حاضر 29 میلیون خودرو در حال تردد در کشور داریم که بخش زیادی از این خودروهای در حال تردد عمر بیش از 15 سال دارند که مصرف بنزین را بالا می برند، باید اقدامی شود تا این خودروهای فرسوده از رده خارج شوند.

نجفی منش افزود: استفاده از تنوع در سبد سوخت بهترین روش برای کاهش مصرف بنزین است. سوخت های متنوع باید برای تردد استفاده شوند تا فشار به بنزین آورده نشود.

نجفی منش ادامه داد: یکی از عمده ترین علت مصرف بالای بنزین در کشور قاچاق بنزین است. دلیل این قاچاق این است که بنزین در کشورهای همسایه مثل افغانستان، پاکستان و .... با قیمت بنزین در کشور ما تفاوت خیلی بالایی دارد، بنزین در کشور ما نهایتا 3 هزار تومان ولی در ترکیه 2 دلار یعنی 100 هزار تومان است.

وی در ادامه بیان کرد: در این شرایط هر کس یک پیت بنزین هم دستش بگیرد و به کشورهای خارجی برود به میزان زیادی سود کرده است. در ابتدا برای اینکه کاهش مصرف داشته باشیم باید جلوی قاچاق گرفته شود.

این عضو اتاق بازرگانی ادامه داد: راه کار جلوگیری از قاچاق بنزین هم این است که قیمت آن اصلاح شود. تا زمانی که بنزین به این قیمت مفت در اختیار مردم قرار داده شود قطعا قاچاق انجام خواهد شد.

دیگر خبرها

  • کاهش سهمیه سوخت و تجمع تعدادی از کامیون داران جنوب سیستان و بلوچستان
  • پای ربات‌ها به پمپ بنزین رسید
  • بومی‌سازی کاتالیست‌هایی کاربردی در تولید بنزین توسط محققان یک شرکت دانش‌بنیان
  • پمپ بنزین ابوظبی رباتیک شد
  • کارت سوخت در بازار سیاه
  • استفاده از خودروهای برقی، دوگانه سوز و هیبریدی راهکار برون رفت از بحران ناترازی بنزین 
  • واریز ۵۲۷ میلیارد تومان به خزانه دولت از محل فروش سوخت در مرز کرمانشاه
  • ◄ کرایه رانندگان کامیون در جیب انبارداران/ نقش انبارها در فقر کامیونداران
  • ایمنی بالای خودروهای دوگانه‌سوز با سوخت CNG با وجود تخریب‌های مافیای بنزین
  • طرح باک پُر در مرز پرویزخان به صورت رسمی از روز شنبه اجرا می شود