Web Analytics Made Easy - Statcounter

اقتصادآنلاین مهدی بیک؛ در شرایطی که نمایندگان در کش و قوس بررسی بندها و ردیف های مختلف بودجه 1400 بودند، خبر تصویب تبصره 6 بودجه اصلاحی در صحن بازتاب های وسیعی در رسانه ها و شبکه های اجتماعی پیدا کرد. مصوبه ای که بر اساس آن، حق السهم دولت از اپراتورها به میزان ۱۰ درصد افزایش و به حساب درآمد عمومی نزد خزانه‌داری کل واریز خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما زمانی که مشخص شد این منابع، قرار است در اختیار صدا و سیما قرار بگیرد تا صرف تولید محتوا، صدور مجوز و نظارت بر فضای سایبری و مجازی شود، واکنش انتقادی مردم و کارشناسان، ابعاد وسیع تری پیدا کرد. نخستین مخالفت رسمی در این خصوص توسط وزیر ارتباطات، رسانه ای شد و پس از آن نیز مردم و کارشناسان در شبکه های اجتماعی به نقد این تصمیم مجلس پرداختند. مردم با اشاره به اینکه بدون تردید اپراتورها با افزایش قیمت بسته های اینترنتی تلاش می کنند این مبلغ را جایگزین کنند، نسبت به این مصوبه واکنش انتقادی نشان دادند. واکنش نمایندگان به این انتقادات اما یک جمله است؛«قرار نیست قیمت اینترنت مصرفی مردم افزایش پیدا کند.» اظهارنظری که به نظر می رسد، بر اساس تجربیات قبلی هنوز مورد قبول افکار عمومی قرار نگرفته است.

نماینده مردم اراک در مجلس در خصوص این مصوبه و اثر آن در افزایش قیمت اینترنت مصرفی مردم گفت: تصمیمی که نمایندگان در خصوص تخصیص 10درصد از درآمدهای اپراتورها به فعالیت های فرهنگی اتخاذ کرده اند به هیچ عنوان به معنای گران تر شدن بسته های اینترنتی مردم نیست. این 10درصد از سود حاصل شده اپراتورها اخذ و برای توسعه زیرساختهای رسانه ای و تولید محتوای مطلوب تر در نظر گرفته شده است. براساس این بند حق الامتیاز و حق السهم دولت از اپراتورها  ۱۰ درصد افزایش یافته و به حساب درآمد عمومی نزد خزانه‌داری کل واریز می‌شود.

آصفری در ادامه افزود: به هر حال نمایندگان در جریان مشکلاتی که برخی نقاط دورافتاده کشور در خصوص دریافت اینترنت دارند، هستند. بخشی از این سرمایه گذاری صرف ایجاد ظرفیت های ارتباطی در مناطق دور افتاده خواهد شد. افزایش قیمت بسته های اینترنتی اساسا خط قرمز مجلس است و دامنه های نظارتی قوی برای جلوگیری از چنین اتفاقی تعبیه شده است تا هیچ افزایش قیمتی در این زمینه مشاهده نشود.

افزایش اعتبارات مشکلات صدا و سیما را حل می کند؟

آصفری در پاسخ به پرسش خبرنگار اقتصادآنلاین که با توجه به سهم صداوسیما از بودجه های سالانه و حجم وسیع درآمدهای تبلیغاتی، همچنین 1درصد بودجه های فرهنگی دستگاه ها، آیا چنین تخصیص هایی منطقی است؟ گفت: گزارشی که از طرف مدیران رسانه ملی در اختیار نمایندگان قرار می گیرد، نشان می دهد آنها از بودجه های تخصیصی رضایت ندارند. مدیران رسانه ملی معتقدند، دولت باید با سیاست های تشویقی، حمایت از محصولات این سازمان را که در زمره تولیدات داخلی قرار می گیرند، افزایش دهد. با توجه به این واقعیت که صدا و سیما یک رسانه ملی است نیاز است مردم در روستاها و شهرهای مختلف فرکانس های آن را دریافت کنند تا اقبال مردم به ماهواره ها کاهش پیدا کند.

او افزود: زمانی که از مدیران رسانه ملی درباره این مشکلات کمی و کیفی سوال می شود، موضوع کمبود اعتبارات را به عنوان دلیل مشکلات عنوان می کنند. از سوی دیگر حقوق های پایینی که برخی خبرنگاران این سازمان مثل خبرنگاران قراردادی و باشگاه خبرنگاران و... دریافت می کنند ظاهرا به دلیل کمبود بودجه است. مبتنی بر این نوع استدلال ها است که نمایندگان در راستای بهبود وضعیت کلی این سازمان، رای به تخصیص 3هزار میلیارد تومان برآمده از افزایش سود اپراتورها به صداوسیما دادند. بنابراین مدیران صدا و سیما با نظر شما مخالف هستند.

نماینده مردم اراک در پاسخ به پرسش دیگری در این خصوص که فکر نمی کنید کاهش اقبال به برنامه های ماهواره ای، نیازمند تولید محتوای مناسب است، اما پول پاشی به این شکل نه تنها سطح کیفی برنامه ها را افزایش نخواهد داد، بلکه بهره وری در این سازمان را نیز کاهش خواهد داد؟ گفت: واقع آن است که نمایندگان مجلس نیز مانند مردم و کارشناسان از عملکرد این سازمان رضایت ندارند. در دوران فعلی حتی در حوزه برنامه های سرگرمی نیز کار قابل قبولی انجام نشده است. به عنوان مثال، هنوز اثری در سطح مختارنامه و مانند آن تولید نشده است. ضمن اینکه در حوزه برنامه های اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و... نیز برنامه های تخصصی مطلوبی در صدا و سیما تولید نشده اند. از سوی دیگر اکثر برنامه های صدا و سیما از جمله فیلم ها و سریال ها تکراری است و قبلا بارها پخش شده است.

آصفری در پایان خاطرنشان کرد: معتقدم مدیریت صدا و سیما باید همت بیشتری داشته باشد و تلاش کند تا از ظرفیت های کارشناسی کشور در حوزه های گوناگون استفاده بهینه داشته باشد. ضمن اینکه بخشی از اعتبارات مورد نیاز صدا وسیما مانند هر سازمان دیگری باید از طریق بهره وری و حذف هزینه های غیر ضروری تامین شود. نمایندگان تلاش خواهند کرد تا نظارت های لازم در این زمینه اعمال شود تا صدا و سیما نیز از این حالت کرختی خارج شود و برنامه هایی در شان ملت ایران در این سازمان تهیه شود.

پربیننده ترین افزایش ۳۵درصدی حقوق کارکنان دولت جدی شد پیشنهاد جدید نمایندگان برای افزایش حقوق کارمندان ارزهای دیجیتالی می‌تواند در شرایط تحریم به ما کمک کند/ فعالیت رمز ارزها در مسیر قانونی شدن مالیات برعایدی سرمایه سرعت‌گیر‌ قیمت مسکن و خودرو قالیباف نامزد انتخابات۱۴۰۰ نمی‌شود

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: مهدی بیک صدا و سیما برجام افزایش قیمت صدا و سیما برنامه ها رسانه ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۴۳۷۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خبر‌هایی از شورای مسکن دامغان

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز سمنان،️ مجموعه خبری "گشت خبری"، خبر‌های متنوع و رویداد‌های خبر ساز استان سمنان است که در بخش خبری ۲۰ سیما مرکز سمنان در شب گذشته پخش شده است.
در این مجموعه خبری، دیگر رویداد‌های متنوع از سراسر استان سمنان، با موضوعات اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی، هنری، علمی به نمایش درآمده است و مخاطبان می‌توانند این مجموعه خبری را مشاهده کنند.
مجموعه "گشت خبری" خبر ۲۰ سیما مرکز سمنان، هم چنین در کانال فضای مجازی خبرگزاری صداوسیما استان سمنان به نشانی @news_semnsnirib نیز بارگذاری می‌شود و علاقه‌مندان به دنیای خبر می‌توانند این اخبار را مشاهده و یا دانلود کنند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • مخالفت مجلس با افزایش ۴۰ نفر به تعداد نمایندگان مجلس
  • کنایه مجری صداوسیما به شایعه ضد انقلاب در خصوص بیماری بازیگر زن معروف + تصویر
  • حسینی: نمایندگان منتخب مجلس دوازدهم در مجموع انقلابی هستند + فیلم
  • ورزشی‌های هفتم اردیبهشت ماه در استان سمنان
  • خبر‌هایی از شورای مسکن دامغان
  • پل خورگو وارد مرحله اجرا شد
  • پل خورگو وارد فاز اجرا شد
  • عملیات اجرایی پل خورگو آغاز شد
  • گزارش مرکز پژوهش‌های مجلس از میزان تخصیص بودجه عمومی به رسانه‌ها در لایحه بودجه ۱۴۰۳/ صداوسیما ۲۴ هزار میلیارد تومان
  • ورزشی‌های ششم اردیبهشت ماه در استان سمنان