Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-04-26@06:11:46 GMT

پاسخ به مدعیان دروغین طب سنتی

تاریخ انتشار: ۹ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۱۴۴۱۰۸

پاسخ به مدعیان دروغین طب سنتی

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، دکتر علیرضا رئیسی درخصوص اظهار نظر برخی مدعیان طب سنتی و اسلامی (تبریزیان) درخصوص درمان کرونا، گفت: ما با ویروس ناشناخته‌ای در دنیا طرف هستیم که دانشمندان در تولید واکسن موثر آن، کیت و... کمک کردند و اینکه حرفایی ضد علم زده شود، بسیار ناپسند است.

وی افزود: گاهی فردی مدعی می‌شود که دارویی کشف کرده که بر اساس روند قانونی سازمان غذا و دارو مورد بررسی قرار می‌گیرد و اگر تایید شود مورد استفاده قرار می‌گیرد، اما گاهی فردی می‌آید می‌گوید دارویی کشف کرده که فقط همان دارو کارایی دارد و دیگر داروها مشکل دارند، که این موضوع منطقی نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اینکه اعلام کنند در واکسن کرونا میکروچیپ کار گذاشته شده موضوعی به شدت ضد علم است و اتفاقا عده‌ای عامدانه با بیان این دست سخنان می‌خواهند بین علم و دین جدایی و تفرقه ایجاد کنند که ضرر به مراتب بدتری از داروهایی دارد که این افراد توصیه می‌کنند.

وی افزود: دانشمندان بزرگ کشور خودمان و برخی بنیان‌گذارن علم در دنیا از متدینین بودند. امام صادق (ع) یک عالم است که نمی‌توان در احادیث ایشان حتی یک جمله ضد علم پیدا کرد. مراجع و بزرگان دینی ما هم همینگونه هستند و مقام معظم رهبری یکی از الگوهای خوب رعایت پروتکل‌های بهداشتی میان رهبران دنیا هستند.

رئیسی با بیان اینکه البته ذکر این نکات نافی تاثیر داروهای طب سنتی نیست، تصریح کرد: اگر کسی بگوید ماسک نزنید، کرونا توطئه است و... هم خود و هم دیگران را درگیر خواهد کرد. یک مثال بارز ترامپ است که کرونا را مسخره کرد و الان مردمش را می‌بینیم که در چه شرایط بدی هستند و بیشترین مرگ و میر و ابتلا در آمریکا است.

وی با اشاره به اینکه باید مقابل کسانی که حرف غیر علمی می‌زنند ایستاد، اظهار کرد: البته این آقا (تبریزیان) پیش‌تر هم اقدامات اینچنینی و ضد علم انجام داده بود، او همان کسی است که کتاب «هاریسون» را سوزاند، کدام عالم دینی در طول تاریخ، کتاب علمی آتش زده است؟ اگر شما علمی بیشتر از کتاب هاریسون دارید بیایید آن را نقد کنید، البته اگر ایشان اصلا بلد باشند این کتاب را بخوانند.

معاون بهداشت وزارت بهداشت گفت: موضع وزارت بهداشت در مقابل این افراد مشخص است و خوشبختانه اعتماد اکثر مردم به جامعه پزشکی بالا است.

منبع: تابناک

کلیدواژه: پروتکل الحاقی پهپاد کمان 22 روز پدر ایام البیض آزادراه غدیر علیرضا رئیسی ستاد مقابله با کرونا طب سنتی مدعیان دروغین داروی کرونا پروتکل الحاقی پهپاد کمان 22 روز پدر ایام البیض آزادراه غدیر ضد علم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۴۴۱۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا

به گزارش خبرگزاری مهر، عباس عبادی گفت: در شرایط کنونی، ۲۰۹ هزار کادر درمان اعم از پرستار، اتاق عمل، هوشبری، بهیار و کمک پرستار در مراکز درمانی وزارت بهداشت، بخش خصوصی، تأمین اجتماعی و نیروهای مسلح مشغول خدمت هستند.

وی افزود: ۲۱ هزار نفر از پرستاران که بخش عمده آنها در دوران کرونا نیروهای طرحی بودند، استخدام شده اند و در حال حاضر جذب پرستاران در مراکز درمانی در اولویت وزارت بهداشت بوده و تعداد محدودی از همکاران ما در مناطقی که مجوز استخدام در آنها وجود ندارد، برای جذب باقی مانده‌اند.

معاون پرستاری وزارت بهداشت همچنین از تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران خبر داد و گفت: این لایحه دارای ۳۱ ماده است که یک ماده آن به جذب پرستارانی که بحران‌هایی مانند کرونا و…، در خدمت نظام سلامت هستند، اختصاص دارد و امیدواریم با تصویب آن در مجلس بتوان اقدامات موثرتری برای این قشر زحمتکش برداریم.

عبادی با بیان اینکه کمبود نیروی پرستاری یک چالش عمومی جهانی است و کشور ما نیز از این موضوع مستثنی نیست، افزود: با افزایش پذیرش دانشجویان پرستاری در دانشگاه‌ها و تسهیلاتی که برای استخدام و تبدیل وضعیت آنها در حال انجام است، چنانچه قانونگذار از این بابت به نظام سلامت کمک کند، امیدوار خواهیم بود تا چند سال آتی مشکل کمبود پرستار در کشور کاهش یابد.

کد خبر 6088263 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود
  • مجموعه بیانات شهید بهشتی دربارۀ نماز منتشر شد
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا
  • فیلمی بامزه از متهم اصلی کرونا!
  • وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • واکنش ایران سرعت سقوط آزاد حیثیت دروغین اسرائیل را افزایش داد
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند