Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری فارس، شمس‌الدین شمسی، رئیس شورای عالی نظام پرستاری، در مراسم یادواره شهدا و ایثارگران حوزه پرستاری ضمن تسلیت وفات حضرت زینب (س)، گفت: این مراسم به دلیل بزرگداشت مقام شهدای مدافع سلامت برگزار شده است. پرونده این شهدای گرانقدر در دست بررسی است و تعدادی بررسی شده است، اما متاسفانه تعدادی پرونده هنوز تعیین تکلیف نشدند و یا نتیجه‌ای که باید عاید شود حاصل نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: از مسؤولین این امر تقاضا داریم برای کسانی که بدون منت و چشمداشت به میدان مبارزه با ویروس منحوس آمدند اقدامات لازم را انجام دهند. تقدیر صرفا زبانی و شفاهی نیست، ما انتظار داریم مسئولین  این موضوع را تسریع کنند تا شرمنده خانواده این شهدا نشویم. بنابراین اولین درخواست ما سرعت بخشیدن به بررسی پرونده شهدای مدافع سلامت است.

رئیس شورای عالی نظام پرستاری، تاکید کرد: در چندماه گذشته پرستاران بارداری را از دست دادیم که شرایطی جانسوز و جانگداز بود. البته در روزهای ابتدایی شیوع کرونا بخش نامه‌ای به دانشگاه‌های علوم پزشکی ارسال شد تا پرستاران باردار و پرستاران دارای بیماری خاص از کار کردن در بخش‌های کووید۱۹  معاف شوند، ولی باید قاطعانه و جدی‌تر از این موضوع پیشگیری شود و این موضوعی که برای خانم‌های باردار شهدای سلامت بوجود آمد، به جد پیگیری شود تا اگر خدایی نکرده در این موضوع سهل‌انگاری صورت گرفته است، با این موضوع برخورد شود و از این پس از کار کردن پرستاران باردار و بیمار به شکل جدی ممانعت به عمل آید.

وی در ادامه بیان کرد: پرستاران زیادی در زمان شیوع کرونا به این بیماری مبتلا شدند که بهبود یافتند و تعدادی هم شهید شدند، اما فراموش نکنیم تعدادی از پرستاران دچار آسیب‌های جسمی شدند و مشکلات و عوارض پایدار پیدا کردند. تقاضا می‌کنیم برای پرستاران آسیب دیده از کرونا قوانینی شبیه به ایثارگری در نظر گرفته شود زیرا توان و سلامت خود را از دست داده‌اند و شاید نتوانند مانند گذشته فعال باشند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: پرستاران پرستاری سلامت بیماری پرستاران باردار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۴۵۲۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش استعفای دسته جمعی پرستاران / سلامت مردم در خطر است

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، وحید زمان زاده افزود: در صورت خلا مراکز درمانی از نیروهای پرستاری، این مساله لطمه بزرگی بر پیکره سلامت کشور وارد خواهد آورد، مصداق این‌موضوع، افزایش استعفای پرستاران از مراکز درمانی است که به طور مستقیم سلامت مردم را نشانه گرفته است.

بیشتر بخوانید: لایحه حمایت مادی و معنوی پرستاران به کجا رسید؟

وی گفت: امروز ضروت توجه به خواسته های پرستاران، از مرز درخواست های شخصی یا پیگیری های صنفی در سازمان نظام پرستاری و سایر نهادهای پرستاری عبور کرده و در صورت ادامه این شرایط بحرانی، سلامت مردم به خطر خواهد افتاد.

زمان زاده افزود: تنها راه بازگشت و ترغیب پرستاران جهت ماندگاری در مراکز درمانی، فارغ از بوروکراسی های اداری، توجه اورژانسی به مشکلات معیشتی و قانونی پرستاران به صورت ویژه و آن طور که مورد نظر قانون و خود پرستاران در زمینه های مختلف مانند تعرفه گذاری خدمات پرستاری، فوق العاده خاص با بالاترین ضریب، تبدیل وضعیت و…، است.

وی خاطر نشان کرد: باید مسئولین در قوای سه گانه برای حفاظت از سلامت و رفاه مردم که بنیادی ترین هدف حاکمیتی است، پرستاری را به صورت اختصاصی در نظر بگیرند چرا که در صورت عدم تغییر نگرش ها نسبت به مقوله پرستاری و مراقبت، دچار بحران بزرگی در حوزه سلامت خواهیم شد و تاخیر در این موضوع عواقب جبران‌ناپذیری را به همراه خواهد داشت که مسئولان خدوم در دولت باید جوابگوی آن باشند.

زمان زاده افزود: امیدوارم دلسوزان نظام‌سلامت چشمان خود را شسته و با یک نگاه منطقی تر و معقولانه تر به مساله مسائل رفاهی و معیشتی پرستاران که از عوامل اصلی مهاجرت پرستاران می باشد، ورود نمایند زیرا آیندگان اعمال ما را به بهترین شکل، تحلیل خواهند کرد و این آینده خیلی دور نیست.

کد خبر: 1228954 برچسب‌ها پرستار

دیگر خبرها

  • کمبود نیروی پرستاری، یک‌ مسئله جهانی است
  • فعالیت ۲۳۰ هزار پرستار در ایران / سهم سلامت از تولید ناخالص ملی۳ تا ۴ درصد است
  • در برخی از حوزه‌های پرستاری پیوست عدالت وجود ندارد
  • پرستاران بیشترین نقش را در زمینه سلامت جامعه دارند
  • تعداد پرستاران زن در ایران، ۷۵درصد بیش از پرستاران مرد است
  • تعداد پرستاران زن در ایران، 75درصد بیش از پرستاران مرد است
  • فعالیت ۲۳۰۰۰۰ پرستار در ایران/ ۷۵ درصد پرستاران زن هستند
  • پرستاران ۳۰ درصد از جمعیت نظام سلامت هستند
  • افزایش استعفای دسته جمعی پرستاران / سلامت مردم در خطر است
  • افزایش استعفای پرستاران سلامت مردم را نشانه گرفته است