Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- مدیرعامل شرکت شهرک‌های کشاورزی لرستان گفت: تا پایان سال ۱۴۰۰ پنج شهرک کشاورزی به بهره‌داری می‌رسد که از این تعداد ۳ شهرک مربوط به بخش دولتی و ۲ شهرک مربوط به بخش خصوصی است. - اخبار استانها -

حسین طولابی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در  خرم‌آباد   در رابطه با آخرین وضعیت شهرک‌های کشاورزی در حال احداث لرستان اظهار داشت: از شش سال گذشته تاکنون پروانه ساخت 12 شهرک کشاورزی با مساحت 431 هکتار و ظرفیت تولید 76 هزار و 800 تن سبزی و صیفی در سال  صادر شده که در صورت به بهره‌برداری رسیدن برای 3 هزار و 360 نفر در استان شغل ایجاد می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه شهرک کشاورزی کوهدشت با اشتغال 110 نفر به صورت مستقیم و 300 نفر غیر مستقیم تا پایان امسال به بهره‌برداری می‌رسد افزود: شهرک کوهدشت با ظرفیت 2 هزار و 500 تن پرورش صیفی و سبزی در سال و با سرمایه‌گذاری  25 میلیارد تومان و همچنین 13 میلیارد و 500 میلیون تسهیلات بانکی صندوق توسعه ملی به بهره‌برداری می‌رسد. 

مدیرعامل شرکت شهرک‌های کشاورزی لرستان عنوان کرد:بر اساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده  پیش بینی می‌شود شهرک «چغا گل» در زمینی به مساحت 150 هکتار تحت عنوان شهرک  کشت  گیاهان دارویی و همچنین  شهرک «واشیان» با مساحت 20 هکتار، شهرک گلخانه‌ای هیدروپونیک و 60 درصد پیشرفت فیزیکی با  ظرفیت تولید 5 هزار تن سبزی و صیفی در سال  تا پایان سال آینده  به بهره‌برداری می‌رسند. 

13محصول کشاورزی گواهی‌شده در سبد اصفهانی‌ها قرار می‌گیرداماواگرهای تخریب زمین‌های روستای علی‌آباد توسط جهاد کشاورزی پاکدشت + فیلم‌جزئیات نشست اعضای فراکسیون "محصولات استراتژیک کشاورزی" با وزیر جهاد کشاورزی /‌ دفتر برنج‌ تشکیل می‌شود

وی بیان کرد: شهرک گلخانه‌ای شب ماه بروجرد با مساحت 45 هکتار با ظرفیت  تولید 15 هزار تن سبزی و صیفی در سال و اشتغالزایی 500 نفر به صورت مستقیم و هزار و 500 نفر غیر مستقیم در مرحله واگذاری به سازمان اقتصادی کوثر است و همچنین شهرک شب ماه یک بروجرد که در زمینه پرورش دام فعالیت می‌کند نیز آماده واگذاری به سرمایه گذار بخش خصوصی است.

طولابی گفت: شهرک  گلخانه‌ای «چشمه سلطان» ازنا  در زمینی به مساحت 40 هکتار و اشتغالزایی 400 نفر به صورت مستقیم و با ظرفیت  تولید 12 هزار تن سبزی و صیفی در سال با رفع مشکل معارضان محلی نیز آماده واگذاری به بخش خصوصی  است. 

وی تصریح کرد: شهرک سبزی و صیفی «چغا بهرام» دورود در زمینی به مساحت 42 هکتار  با ظرفیت تولید 12 هزار تن در سال با حدود 30 درصد پیشرفت فیزیکی در حال واگذاری به  هلدینگ مهسام است. 

مدیرعامل شرکت شهرک‌های کشاورزی لرستان با بیان اینکه 4 شهرک بخش خصوصی در استان در حال احداث است خاطر نشان کرد: شهرک  «زرین کشت» خرم‌آباد با 7 هکتار مساحت با  ظرفیت تولید 2 هزار تن سبزی و صیفی در سال و 70 نفر اشتغالزایی با اعتبار 3 میلیارد و 500 میلیون تومان تسهیلات بانکی و پیشرفت فیزیکی حدود  5 درصد پیشرفت فیزیکی دارد، شهرک گلخانه‌ای آقای «اسکندری» در شهرستان ازنا  با مساحت 36 و نیم هکتار و 360 نفر اشتغالزایی با ظرفیت  تولید 10 هزار تن تولید سبزی و صیفی  در سال در دست اقدام است.

وی اظهار داشت: شهرک کشاورزی «مهر و ماه» کوهدشت در زمینی به مساحت 5 هکتار و  اشتغالزایی 50 نفر  با ظرفیت تولید هزار و 200تن سبزی و صیفی در سال  با تسهیلات 20 میلیارد تومان و همچنین شهرک «میلاد بهار دز» در شهرستان ازنا در زمینی به مساحت 20 هکتار و ظرفیت تولید 5 هزار تن سبزی و صیفی در سال با 20 درصد پیشرفت فیزیکی پس از رفع مشکلات از دیگر برنامه‌های بخش خصوصی در استان است.

طولابی با بیان اینکه از تعداد 12 شرکت شهرک‌های کشاورزی استان 4 شهرک مربوط به بخش خصوصی و 8 شهرک نیز از عرصه‌های ملی و دولتی است افزود: با برنامه‌ریزی‌های انجام شده تا پایان سال 1400 پنج شهرک به بهره‌داری می‌رسد که از این تعداد 3 شهرک بخش دولتی و 2 شهرک بخش خصوصی است.

انتهای پیام/645/ ت

منبع: تسنیم

کلیدواژه: هزار تن سبزی و صیفی در سال شهرک های کشاورزی لرستان شرکت شهرک های کشاورزی درصد پیشرفت فیزیکی زمینی به مساحت بهره برداری شهرک کشاورزی ظرفیت تولید بخش خصوصی گلخانه ای تا پایان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۴۷۵۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فاز اول نیروگاه بادی درح به زودی به بهره‌برداری می‌رسد

استاندار خراسان جنوبی گفت: بر اساس برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته، فاز اول نیروگاه بادی درح به‌زودی به بهره‌برداری می‌رسد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان جنوبی؛ جواد قناعت در دیدار با سرمایه‌گذاران شرکت انرژی‌های تجدید پذیر خراسان، اظهار کرد: ایجاد ارزش افزوده از ظرفیت‌ها و مزیت‌های موجود در اولویت برنامه‌های استان است.

وی با اشاره به اینکه بادهای ۱۲۰ روزه از ظرفیت‌های بسیار خوب استان در تولید انرژی‌های پاک است، تصریح کرد: سرمایه‌گذاری در این حوزه می‌تواند به رونق استان کمتر توسعه یافته خراسان جنوبی کمک کند.

استاندار خراسان جنوبی با اشاره به پیشینه کار در محل اجرای نیروگاه بادی درح اظهار داشت: به جهت اهمیت فعالیت این نیروگاه در استان، اجرای این پروژه باید شتاب بگیرد.

وی با اشاره به موارد مطرح شده از سوی سرمایه گذاران در این جلسه و درخواست دریافت تسهیلات از صندوق توسعه ملی، گفت: این درخواست با دید مثبت با محوریت معاونت اقتصادی استانداری پیگیری می‌شود.

قناعت از پیشرفت فیزیکی ۸۵ درصدی فاز اول پروژه گفت و متذکر شد: روند اجرای کار برای ۱۵ درصد باقیمانده فاز اول شتاب بگیرد تا این مرحله وارد فاز بهره‌برداری شود.

به گزارش‌ایمنا؛ نیروگاه بادی درح با سرمایه‌گذاری ۶۳ میلیون یورویی بخش خصوصی به ظرفیت ۵۰ مگاوات در حال احداث است و فاز اول پروژه شامل چهار توربین و به ظرفیت ۱۰ مگاوات، ۸۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و آماده بهره‌برداری است.

کد خبر 748437

دیگر خبرها

  • شهرک صنعتی «کشت و صنعت» لرستان به‌زودی بهره‌برداری می‌شود
  • تصویب احداث ۲شهرمولد کشاورزی در بوشهر
  • ۲ شهرک مولد کشاورزی در بوشهر ساخته می‌شود
  • بهره‌برداری از طرح فروسیلیس منگنز ازنا تا چند ماه آینده
  • فاز اول نیروگاه بادی درح به زودی به بهره‌برداری می‌رسد
  • ۸۴۲ هکتار از اراضی ملی به شهرک‌های صنعتی و کشاورزی واگذار شد
  • عزم کشت و صنعت مغان برای تبدیل شدن به مرکز تولید بذر صیفی‌جات
  • بهره‌برداری از پروژه فروسیلیس منگنز ازنا در چند ماه آینده
  • سلسله قطب تولید کلزای لرستان
  • علت گرانی شدید قیمت پیاز چیست؟