Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از فارس، محسن هاشمی رئیس شورای شهر تهران در مراسم افتتاح و بهره‌برداری از ۸ میدان جدید میوه و تره‌بار اظهار داشت: هدف از راه‌اندازی بازارهای میوه و تره‌بار کاهش واسطه‌ها در توزیع محصولات بوده است و حال اگر بخواهیم واقع‌بینانه به عملکرد سازمان میادین میوه و تره‌بار نگاه کنیم باید بررسی شود که آیا واقعا واسطه‌ها در این میان حذف شده‌اند؟

وی با اشاره به اینکه خوشبختانه سازمان میادین میوه و تره‌بار نمره قابل قبولی به لحاظ عملکرد داشته و نظرات مردم در مورد این میادین مساعد بود است، گفت:‌ در سال‌های گذشته شبکه توزیع ناکارآمد محصولات غذایی و کشاورزی وجود داشت و این مسأله سبب شد دولت‌ها به فکر ساماندهی در این راستا باشند و راه‌اندازی سازمان میادین میوه و تره‌بار نیز در همین راستا بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس شورای شهر تهران با اشاره به اینکه قیمت میوه از محل اصلی تهیه آن با قیمتی که به دست شهروندان در تهران می‌رسد حدود ۱۰ برابر تفاوت دارد، گفت: این موضوع نشان می‌دهد که هنوز به اهداف اصلی این سازمان یعنی حذف واسطه‌ها و کاهش قیمت‌ها نرسیده‌ایم.

هاشمی تصریح کرد: در حال حاضر هنوز با گذشت چندین سال در نحوه واگذاری غرفه‌ها و قیمت محصولات مشکلاتی وجود دارد و ضمن تشکر از تلاش همه همکارانم در این سازمان امیدواریم که اتفاقات بهتری نیز رقم بخورد.

ایجاد صنایع تبدیلی در میادین میوه و تره‌بار

صدراعظم نوری، عضو شورای شهر تهران نیز با اشاره به لزوم ایجاد صنایع تبدیلی برای کاهش پسماند در میادین میوه و تره‌بار، گفت: توسعه فروش مجازی میوه و سبزیجات در میادین میوه و تره‌بار باید مدنظر قرار گیرد.

زهرا صدراعظم نوری رئیس کمیسیون سلامت،‌محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران در مراسم افتتاح میادین جدید تره‌بار در پایتخت، اظهار داشت: ایجاد صنایع تبدیلی در میادین  میوه‌ و تره‌بار امری ضروری است و باید ساز و کارهای آن فراهم شود تا شاهد کاهش پسماند میوه و تره‌بار در مراکز مربوطه باشیم.

وی افزود: افزایش کیفیت محصولات میادین میوه و تره‌بار با همکاری جهاد کشاورزی حائز اهمیت است و باید هر چه بیشتر محصولاتی که با کیفیت‌تر باشند به شهروندان در میادین میوه و تره‌بار ارائه شود.

عضو شورای شهر تهران با تأکید بر ضرورت توسعه فروش‌های اینترنتی و مجازی در میادین میوه و تره‌بار گفت: این موضوع باعث پیشگیری از انتقال کرونا و مصونیت شهروندان از ابتلا به ویروس کووید۱۹ می‌شود.

نوری خاطرنشان کرد:‌ مقدمات فروش اینترنتی محصولات میوه و تره‌بار آغاز شده ولی توسعه آن باید هر چه سریع‌تر انجام گیرد.

۸ بازار جدید میوه و تره‌بار امروز با حضور پیروز حناچی، شهردار تهران و محسن هاشمی رئیس شورای شهر تهران در نقاط مختلف پایتخت افتتاح شد.

کد خبر 587525 برچسب‌ها شورای شهر سازمان میادین میوه و تره‌بار تهران

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: شورای شهر سازمان میادین میوه و تره بار تهران سازمان میادین میوه و تره بار میادین میوه و تره بار شورای شهر تهران واسطه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۴۷۶۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توزیع روزانه پیاز به ۴۰۰ تن رسید

اکبر یاوری در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان، از روند کاهشی قیمت پیاز در بازار خبر داد و گفت: قیمت کنونی هرکیلو پیاز دزفول ۱۲ تا ۱۴ هزارتومان و پیاز جیرفت ۱۸ تا ۲۲ هزارتومان است که حداکثر با ۳۰ تا ۳۵ درصد سود باید در خرده فروشی ها عرضه شود.

او با بیان اینکه روزانه ۳۵۰ تا ۴۰۰ تن پیاز در میدان مرکزی توزیع می شود، افزود: بنابر آمار روزانه ۲۰۰ تا ۲۵۰ تن پیاز مورد نیاز تهران است.

یاوری ادامه داد: با افزایش عرضه پیاز پیش بینی می شود که روند کاهشی قیمت پیاز استمرار یابد و بازار به تعادل برسد.

رئیس اتحادیه بارفروشان درباره آخرین وضعیت میوه های نوبرانه در بازار افزود: قیمت کنونی هرکیلو گوجه سبز ۱۰۰ تا ۴۵۰ هزارتومان، توت فرنگی ۸۰ تا ۱۲۰ هزارتومان، طالبی ۸ تا ۱۴ هزارتومان، ملون ۱۰ تا ۱۲ هزارتومان، جانا ۱۰ تا ۱۲ هزارتومان و هندوانه ۵ تا ۱۴ هزارتومان است.

او گفت: با توجه به گرمای هوا و به انبوه رسیدن میوه های نوبرانه تا ۲۰ اردیبهشت پیش بینی می شود که بازار به تعادل برسد‌.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • قیمت گوشت بوقلمون در میادین تره بار
  • قیمت گوشت بوقلمون در میادین و بازارهای میوه و تره بار
  • اصلاح روشنایی میادین و مثلثی‌های شهر تاریخی یزد
  • قیمت‌ میوه و تره‌ بار امروز ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول
  • چالش‌های صنعت داروهای گیاهی در ایران/ انتقاد از قیمت‌گذاری دستوری
  • توزیع روزانه پیاز به ۴۰۰ تن رسید
  • نرخ مصوب انواع میوه؛ قیمت گوجه سبز سر به فلک کشیده!
  • گوجه سبز سر به فلک کشید؛ هر کیلو گوجه سبز چند؟
  • انتقاد از رایگان نشدن هزینه سمپاد دهک اول تا چهارم
  • انتقاد از واریز نشدن افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی