Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از کرمان، حمیدرضا رشیدی‌نژاد ظهر امروز در دوازدهمین جلسه طرح شهید سلیمانی اظهار داشت: اکنون با ویروس جدید جهش یافته مواجه هستیم و از حدود دو هفته قبل با توجه به شرایط سیرجان و سه روستای بافت، تعداد ۱۰۰ نفر ساکنین آنها به عنوان یک طغیان محسوب کردیم و اقداماتی در این دو شهرستان صورت گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی عنوان کرد: سیرجان شرایط خاص در استان داشته و دارد و تعداد مرگ و میرهای غیرمعمول آن در سطح کودکان و نوزادان و سطح بستری آن افزایش یافته و همچنین یک مورد تایید شده ویروس انگلیسی در این شهرستان داشتیم.

رشیدی‌نژاد با بیان اینکه به همین دلیل خروجی‌ها این شهر کنترل شده و قرنطینه در آنجا صورت گرفته است، بیان داشت: البته ممکن است کل شهر سیرجان را نتوان به دلیل وجود معادن و کارخانجات   کنترل کنیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان با اشاره به اینکه شیب ابتلا کرونا در شهرستان سیرجان افزایشی نبوده و روند کاهشی پیدا کرده است، ابراز داشت: همه اقدامات سختگیرانه در راستای مواجه نشدن با طغیان زیادی و در جهت سلامت شهر و بهداشت و جلوگیری از شیوع بیماری است.

رشیدی‌نژاد عنوان کرد: متاسفانه با جلسات، افتتاحیه و بازدیدها در این دوره مواجه می‌شویم، درست هست که می‌گوییم مردم همکاری و همراهی داشته باشند، اما نگاه مردم به ما مسئولین است، مردم با ما تاکنون همراهی کرده‌اند.

وی با بیان اینکه اکنون عین رفتاری که سال گذشته در ابتدای شیوع انجام داده‌ایم امسال نیز باید انجام دهیم تا با فاجعه‌ای مواجه نشویم، چهره شهر چهره کرونایی نیست، گفت: ساعت 9 شب خیابان‌ها پر از جمعیت است و در مراسمات و جلسات برخی‌ها بدون ماسک نشسته‌اند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان با بیان اینکه ما اگر واکسن هم بزنیم بیشترین اثر را در زمینه پیشگیری ماسک و فاصله اجتماعی دارد، بیان کرد: از 10 نفری که مطابق رهگیری‌های انجام شده مشکوک به ویروس جهش یافته انگلیسی بودیم روز گذشته آزمایش آنها انجام شد که متاسفانه 5 نفرشان دچار کرونای انگلیسی شده بودند.

رشیدی‌نژاد تأکید کرد: متاسفانه بیماران سرپایی افزایش پیدا کرده و به دنبال محدودکردن ویروس در همان جایی که شعله‌ور شده هستیم، پیداکردن خوشه‌های بیماری کار بسیار سختی است و باید آگاهی و اطلاع‌رسانی خیلی جدی بیشتر شود و از افرادی که دچار بیماری شده‌اند مراقبت بیشتری صورت گیرد تا از خانه‌های خودشان بیرون نیایند.

طرح شهید سلیمانی یکی از محورهای اصلی در ستاد کرونا است

علی زینی‌وند استاندار کرمان اظهار کرد: طرح شهید سلیمانی یکی از محورهای اصلی در ستاد کرونا است و طبق گزارشات ارائه شده اقدامات خوبی در این زمینه انجام شده است، به‌دلیل اقدامات پیشگیرانه به ثبات دو ماه در استان مواجه هستیم و اگر وضعیت سیرجان پیش نمی‌آمد وضعیت ما خیلی در زمینه ثبات، محکم‌تر بود .

زینی‌وند تصریح کرد: در کل کشور وضعیت به همین صورت است یعنی وضعیتی بین خوف و رجاء قرار دارد و با توجه با ناشناخته بودن این ویروس معلوم نیست، آینده چگونه است و هیچ راهی نداریم به غیر از اینکه این ساختارها که در قالب ستاد ملی کرونا شکل گرفته از جمله طرح محدودیت هوشمند و طرح شهید سلیمانی به‌صورت جدی پیش ببریم.

استاندار کرمان افزود: وی بیان داشت: با توجه به اینکه طرح شهید سلیمانی به عنوان یک پکیج و بسته باید به آن نگاه کرد اگر کسی را قرنطینه و محدودیت می‌کنیم کنارش باید یک خدمات رسانی به آنها انجام شود که بخش از آن در قالب کمک‌های مومنانه، بخشی توسط هلال احمر و سپاه انجام می‌دهند و همه باید همزمان پیگیری شوند تا با مشکل مواجه نشویم.

زینی‌وند ادامه داد: در سطح کشور و استان وضعیت ثباتی در زمینه ویروس کرونا داریم و دلیل این امر  فعالیت دانشگاه‌های علوم پزشکی در سراسر کشور و بیماریابی و زود تشخیص دادن است، در حوزه سیرجان محدودیت‌ها را ما بیشتر کرده‌ایم.

استاندار کرمان با اشاره به اینکه باید بخشی از ستاد کرونا را به طرح شهید سلیمانی اختصاص دهیم، گفت: تاکید ما بر طرح شهید سلیمانی این است که به عنوان بازوی اجرایی و عملیاتی به آن توجه کنیم.

انتهای پیام/۸۰۰۱۸/ق

منبع: فارس

کلیدواژه: کودکان کرمان شهید دانشگاه علوم پزشکی طرح شهید سلیمانی رشیدی نژاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۴۸۸۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خارج کردن تومور ۱۴ سانتی از کلیه کودک ۲٫۵ ساله

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان، دکتر امیر حسابی شامگاه شنبه در این راستا افزود: ظهر شنبه هشتم اردیبهشت‌ماه، طی یک عمل جراحی تومور ۱۴ سانتی‌متری از کلیه کودک ۲٫۵ ساله در بیمارستان کودکان بندرعباس خارج شد.

حسابی اظهار کرد: این عمل از بزرگ‌ترین عمل های جراحی کودکان است که پیش از این هم در بیمارستان کودکان بندرعباس انجام شده و تمامی موارد موفقیت‌آمیز بوده است.

فوق تخصص جراحی اطفال بیمارستان فوق تخصصی کودکان بندرعباس نیز که انجام این عمل جراحی را برعهده داشت، گفت: دختر بچه ۲/۵ ساله، ۲ هفته پیش متوجه برآمدگی در شکم شده بود که بررسی‌ها نشان داد، توموری حدود ۱۴ سانتی‌متری در کلیه چپ این کودک وجود دارد.

دکتر سعیده مجیدی افزود: این تومور از نوع بدخیم بود که باید به طور کامل برداشته می‌شد، خوشبختانه عمل جراحی بیمار به‌خوبی انجام شده و حال عمومی کودک مساعد است.

بیمارستان فوق تخصصی کودکان بندرعباس بهمن ماه پارسال با ظرفیت ۱۱۲ تختخواب با حضور رییس جمهور به بهره‌برداری رسید.

عملیات اجرایی بیمارستان فوق تخصصی کودکان بندرعباس در سال ۱۴۰۰ و با همکاری پالایشگاه نفت‌ بندرعباس با هدف ایفای مسئولیت‌های اجتماعی آغاز و در سال ۱۴۰۲ به دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان تحویل داده شد.

با تاکید ریاست جمهور در زمینه توسعه درمان و آموزش پزشکی، این بیمارستان طی ۲ سال تکمیل شد.

عملیات اجرایی و تجهیز این طرح با هزینه‌ای افزون بر پنج هزار میلیارد ریال به اتمام رسید و دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان برای تامین تجهیزات پزشکی و اداری حدود ۲ هزار میلیارد ریال هزینه کرد.

این بیمارستان دارای امکاناتی در تراز استانداردهای جهانی ازجمله بخش‌های اتاق عمل، مراقبت‌های ویژه نوزادان وکودکان، بخش‌های بستری داخلی، جراحی اتاق عمل، عفونی، ریه، خون، سرطان، نورولوژی، قلب، تصویربرداری، رادیولوژی، سونوگرافی، سی تی اسکن، آزمایشگاه و اورژانس است.

دیگر خبرها

  • مخالفت حاج‌قاسم سلیمانی با شهید شدن بابا پنجعلی
  • انجام واکسیناسیون پنوموکوک کودکان در استان سیستان و بلوچستان
  • آلومینیومی‌ها در کنار کودکان مبتلا به سرطان
  • جهاد آسفالت معابر شهر کرمان شروع شد
  • چرا سردار سلیمانی با شهید شدن بابا پنجعلی در سریال پایتخت ۵ مخالفت کرد؟
  • انجام ۱۰۶ عمل کاشت حلزون شنوایی رایگان در زاهدان
  • شمار کودکان جان باخته در غزه،بیشتر از تمام جنگ‌های ۴ سال اخیر است
  • تقسیم عشق در زندگی زوج مبتلا به «ای‌ال‌اس»/بیماری جزیی از زندگیست
  • خارج کردن تومور ۱۴ سانتی از کلیه کودک ۲٫۵ ساله
  • آغاز عملیات توسعه بخش دیالیز بیمارستان امام خمینی (ره) خاش