Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل انتخابات شورای نگهبان گفت: ناظران ما از زمان طراحی تا چاپ، انباشت، انتقال و تحویل تعرفه‌ها در شعب حضور دارند.

به گزارش خبرگزاری شبستان، جمال عرف معاون سیاسی وزیر کشور و علیرضا نیلچی مدیرکل انتخابات شورای نگهبان امروز شنبه (9 اسفندماه 99) از روند طراحی تعرفه‌های اخذ رای انتخابات ۱۴۰۰ بازدید کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

نیلچی مدیر کل انتخابات شورای نگهبان در حاشیه این بازدید اظهار داشت: بحث امنیت و سلامت انتخابات موضوع بسیار مهمی است که از زمان تولید اسناد اولیه انتخابات باید رعایت شود.

 

وی افزود: به ما تضمین‌های لازم درخصوص امنیت و سلامت تعرفه‌های انتخابات داده شده است و از این بابت هیچ نگرانی نداریم و همه مولفه‌های امنیتی در طراحی و چاپ تعرفه‌ها پیش بینی شده است و امکان جعل وجود ندارد.

 

مدیرکل انتخابات شورای نگهبان در ادامه سخنانش عنوان کرد: ناظران ما از زمان طراحی تا چاپ، انباشت، انتقال و تحویل تعرفه‌ها در شعب حضور دارند.

 

همچنین جمال عرف در حاشیه بازدید از مراحل چاپ تعرفه‌های اخذ رای اظهار داشت: چاپ تعرفه‌ها با امنیت بالا در اولویت است تا هیچ جعلی درباره آن صورت نگیرد و خوشبختانه همه تضمین‌هایی که به ما داده شده در چاپ تعرفه‌ها رعایت شده است.

 

وی گفت: آن طور که به ما قول داده اند تا پایان اسفند همه تعرفه‌ها چاپ می‌شود و سال آینده با هماهنگی ناظران انتخابات در شورای نگهبان و مجلس شورای اسلامی، بحث انتقال به استان‌ها انجام می‌شود تا تعرفه‌ها به موقع در اختیار حوزه‌ها و شعب قرار گیرد.

 

معاون سیاسی وزیر کشور در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه برای تامین سلامت رای دهندگان در ایام شیوع کرونا چه تدابیری اندیشیده اید؟ افزود: سال گذشته با هماهنگی ناظران انتخابات موضوع استامپ را حذف کردیم چرا که با وجود دستگاه احراز هویت استامپ معنا ندارد چرا که استامپ برای این است که یک فرد به جای دیگری رای ندهد و وقتی افراد با کد ملی احراز هویت می‌شوند نیازی به استامپ نیست و بر همین اساس در انتخابات ۱۴۰۰ اصلا روی موضوع استامپ فکر نکرده ایم.

 

عرف گفت: در انتخابات سال گذشته بیش از ۹۹ درصد در احراز هویت، صحت داشتیم و فقط معدود مواردی بود که دستگاه، مشخصاتشان را تشخیص نمی‌داد که ناظران انتخابات هم اجازه رای دادن را می‌دادند.

 

* انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ الکترونیکی برگزار نمی‌شود

 

رئیس ستاد انتخابات کشور: بحث صندوق الکترونیکی انتخابات برای برگزاری کامل انتخابات الکترونیکی در انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ منتفی است.

 

عرف در ادامه گفت: انتخابات الکترونیک ۲۸ فرآیند دارد که یک فرآیند آن صندوق الکترونیک است و دوستان ما در شورای نگهبان سوالاتی درباره این دستگاه داشتند که البته ما پاسخ دادیم، اما به انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ نمی‌رسد.

 

وی اضافه کرد: البته ما با مجلس شورای اسلامی مذاکره کرده ایم که انتخابات الکترونیکی در شورا‌ها به تعداد صندوق هایمان در ۸ کلانشهر انجام شود و رای دهندگان به نامزدان انتخابات شورا‌ها می‌توانند با خیال راحت به صورت الکترونیکی رای دهند.

 

پایان پیام/50

منبع: شبستان

کلیدواژه: ستاد انتخابات انتخابات ریاست جمهوری انتخابات انتخابات شورای نگهبان چاپ تعرفه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۴۸۹۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تایید لایحه دوفوریتی تمدیدمهلت اجرای قانون اساسنامه شرکت ملی پست

به گزارش خبرگزاری مهر، «هادی طحان نظیف» سخنگوی شورای نگهبان در صفحه شخصی خود در فضای مجازی نوشت: «لایحه دوفوریتی تمدید مهلت اجرای قانون اساسنامه شرکت ملی پست جمهوری اسلامی ایران در جلسه شورای نگهبان مطرح و مغایر با موازین شرع و قانون اساسی شناخته نشد».

کد خبر 6090832 نفیسه عبدالهی

دیگر خبرها

  • بسیاری از ناظران انتخاباتی فرهنگیان هستند
  • لیست حزب باهنر در انتخابات دور دوم مجلس؛ از حسین نجابت و جراره تا پورمحمدی، نظام الدین موسوی و ...
  • قرعه کشی برنامه تبلیغاتی نامزدهای انتخابات مجلس دوازدهم شورای اسلامی حوزه بیرجند، درمیان و خوسف  در صدا و سیمای خراسان جنوبی
  • کاندیداتوری عضو شورای نگهبان در انتخابات ریاست جمهوری /صادق زیباکلام برای مصاحبه آمد، زاکانی برای گزارش دادن /خاطرات آیت الله هاشمی
  • لایحه عفاف و حجاب به کجا رسید؟
  • اصلاح‌طلبان درباره روند بررسی صلاحیت‌ها چه گفتند؟
  • تعرفه فیزیکی به شعب أخذ رأی کرمانشاه ارسال نمی‌شود
  • تایید لایحه دوفوریتی تمدیدمهلت اجرای قانون اساسنامه شرکت ملی پست
  • رقابت ۹۰ نفر برای ۴۵ کرسی باقیمانده مجلس دوازدهم /خبر ستاد انتخابات درباره تعرفه ها
  • تعرفه تاکسی‌های اینترنتی را شرکت‌ها تعیین کنند یا شورای رقابت؟