Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، دکتر علیرضا رئیسی سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا درباره وضعیت بیماری کرونا در دنیا گفت: وضعیت این بیماری در دنیا مطلوب نیست و تاکنون بیش از ۱۱۴ میلیون نفر در دنیا به آن مبتلا شده‌اند و ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر فوت کرده‌اند. در این میان کشور آمریکا سهم بسیار بالایی دارد و بیش از ۵۲۰ هزار فوتی ناشی از این بیماری فقط مربوط به این کشور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در انگلیس هم میزان مرگ‌ومیر بالایی دارد. انگلیس در اروپا تقریبا رتبه اول را در ابتلا و مرگ و میر دارد.

وی افزود: بر همین اساس محدودیت های شدیدی در کشورهایی نظیر ایتالیا، فرانسه، آلمان و انگلیس در حال اجراست و این ویروس جهش‌یافته که از انگلیس شروع شده، همه اروپا را درگیر کرده و در انگلیس هم می توان گفت که جایگزین ویروس ووهان شده است. سیستم بهداشت و درمان انگلیس و سیستم سلامت آلمان بسیار قوی هستند اما در مقابل این ویروس به زانو درآمده‌اند.

گردش ویروس انگلیسی در خوزستان

رئیسی ادامه داد: در سطح کشور خودمان گرچه وضعیت روند بیماری یک وضعیت تقریبا باثبات است اما خوزستان و چهارمحال و بختیاری از استان هایی هستند که بیماری در آنها افزیش یافته است. به خصوص خوزستان که در اهواز و آبادان و برخی شهرهای دیگر که گردش ویروس جهش یافته بالاست و منجر به آن شده که تعداد زیادی از افراد مبتلا شوند و میزان بستری هم بالاست.

وی افزود: اقدامات خوبی در خوزستان شروع شده و میزان رعایت پروتکل‌ها در دزفول و شادگان بهتر از قبل شده است و به نظر می رسد روند افزایشی بیمار تا حدودی دارد کنترل می‌شود. در این راستا اقدامات خوبی در بیماریابی انجام شده و در همین زمینه نیز روزانه ۱۲ هزار تست فقط در خوزستان انجام می شود. در کشور هم بالای ۱۰۰ هزار تست در روز انجام می‌شود که این روند می‌تواند به تشخیص زودرس بیماران و اطرافیان آنها کمک کند.

معاون بهداشت وزارت بهداشت گفت: در حال حاضر در خوزستان ۱۱ شهر قرمز داریم که شامل اهواز، آبادان، بندرماهشهر، خرمشهر، دزفول، دشت آزادگان، رامهرمز، شادگان، شوشتر، کارون و هویزه است. امیدوارم با افزایش رعایت پروتکل‌ها بتوانند از وضعیت قرمز خارج شوند.

وی اضافه کرد: در سطح کشور اکنون ۳۲ شهر نارنجی، ۲۵۱ شهر زرد و ۱۵۴ در وضعیت آبی کرونا هستند.

آغاز واکسیناسیون گروه جدید علیه کووید۱۹

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا درباره برنامه واکسیناسیون علیه کووید۱۹ نیز گفت: پنجشنبه گذشته با حضور وزیر بهداشت در سرای سالمندان کهریزک، واکسیناسیون گروه جدید را شروع کردیم. در این دوره جدید افراد مقیم خانه سالمندان و افراد دارای معلولیت جسمی و ذهنی در مراکز نگهداری در سراسر کشور، جانبازان شیمیایی بالای ۵۰ درصد و بویژه جانبازان تنفسی و غسال‌ها در آرامستان‌ها واکسینه می شوند.

علاوه بر آن باقیمانده پرسنل آی‌سی‌یو و بخش‌های ویژه کرونا، آزمایشگاه‌هایی که آزمایش کووید انجام می دهند، مراکز منتخب کووید در بخش سرپایی و بهداشت و همچنین اورژانس های بیمارستان جزو گروه جدید واکسیناسیون هستند.

رئیسی در ادامه از ورود ۲۵۰ هزار دوز واکسن سینوفارم (واکسن چینی) به کشور از امروز (۹ اسفند) خبر داد و افزود: در آینده نزدیک واکسن‌های دیگر از جمله واکسن هندوستان هم وارد کشور می‌شود. همچنین کووکس هم امروز یا فردا تاریخ وورد ۴.۲ میلیون دوز واکسن را اعلام خواهند کرد.

او افزود: به این ترتیب امیدواریم واکسیناسیون گروه پرخطر را که شامل یک میلیون و ۳۰۰هزار نفر هستند، قبل از پایان سال شروع کنیم و تا فروردین واکسیناسیون گروه پرخطر مرحله اول را انجام دهیم. بقیه واکسیناسیون هم به تدریج بر اساس سند ملی واکسیناسیون مصوب ستاد ملی انجام می شود.

رعایت کنید تا نوروز آرامی داشته باشیم

معاون بهداشت وزارت بهداشت درباره میزان رعایت پروتکل‌های بهداشتی در کشور گفت: میزان رعایت پروتکل‌ها را باید به شدت رصد و دقت کنیم و بالاتر ببریم. این چند هفته باقیمانده تا عید به شدت و با دقت رصد شود تا بتوانیم ایام نوروز آرامی را سپری کنیم.

وی افزود: ماهیت ویروس کرونا طوری است که خیلی قابل پیش‌بینی نیست و به محض عدم رعایت، موجی از بیماری می‌تواند شهرها، استان‌ها و کشور را در برگیرد. ویروس  انگلیسی هم که قدرت سرایت بسیار بالایی دارد.

تشدید کنترل مرزهای غربی کشور

این مسئول درباره کنترل مرزهای کشور نیز گفت: در ارتباط با کنترل مرزها در ستاد بحث شد و قرار شد نیروهای جمعیت هلال احمر برای مراقبت مرزی به کمک نیروهای بهداشت آیند. در حال حاضر مرزهای غربی کشور بسته شده و به شدت هم کنترل می شوند. امیدواریم بتوانیم مرز هوایی و زمینی و آبی را به دقت کنترل کنیم. گرچه ویروس انگلیسی در کشور به گردش درآمده اما در هر صورت باید از انتشار بیشتر آن جلوگیری کنیم و راهکار هم این است که بیمار و اطرافیانش را فوری شناسایی کنیم.

رئیسی گفت: ضمن تشکر از همه هموطنانم که به خوبی رعایت می کنند، امیدوارم دست به دست هم دهیم و بتوانیم این چند هفته با رعایت پروتکل‌ها مانع از انتشار وسیع بیماری در سطح کشور شویم و ایام عید نوروز آرامی را سپری کنیم.

کد خبر 587498 برچسب‌ها ستاد ملی مقابله با کرونا وزارت بهداشت و درمان كرونا در ايران واکسن

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: ستاد ملی مقابله با کرونا وزارت بهداشت و درمان كرونا در ايران واکسن واکسیناسیون گروه رعایت پروتکل ها ستاد ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۴۹۲۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستورالعمل‌ بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد

به گزارش خبرگزاری مهر، بنا بر اعلام وزارت حج و عمره عربستان، زائر بیت الله الحرام باید واکسن مننژیت را دریافت کرده باشد، به طوری که مدت زمان دریافت آن از ۱۰ روز کمتر و از ۵ سال بیشتر نباشد.

همچنین، مقامات بهداشتی کشوری که زائر بیت الله الحرام به سرزمین وحی اعزام می‌کنند، باید از دریافت واکسن به موقع وی اطمینان حاصل کنند و نام واکسن مصرفی و تاریخ دریافت آن را در گواهی واکسیناسیون بنویسند.

زائر باید واکسنی متشکل از حداقل یک دوز واکسن فلج اطفال خوراکی دو ظرفیتی یا واکسن فلج اطفال غیرفعال دریافت کند.

در همین راستا، وزارت بهداشت عربستان توصیه کرد کشورهایی که زائران آنها عازم به سرزمین وحی هستند، توجه داشته باشند که وی از بیماری‌هایی که با حداقل سلامت جسمانی منافات دارد و زائر نمی‌تواند با آنها مناسک انجام دهد، عاری باشد.

وزارت بهداشت عربستان به مواردی مانند نارسایی پیشرفته کلیه که نیاز به همودیالیز یا دیالیز صفاقی دارد، نارسایی قلبی پیشرفته که علائم آن در حالت استراحت یا با حداقل فشار فیزیکی ظاهر می‌شود، بیماری‌های مزمن ریوی که نیاز به استفاده متناوب یا مداوم از اکسیژن دارند، سیروز پیشرفته کبدی همراه با علائم نارسایی کبد مانند: آسیت، خونریزی واریس، یا تشنج یا از دست دادن هوشیاری و بیماری‌های عصبی شدید که شناخت را مختل می‌کنند یا با ناتوانی‌های حرکتی شدید همراه هستند و پیری همراه با زوال عقل اشاره کرده است.

بر اساس اعلام وزارت بهداشت عربستان؛ زائران مبتلا به بیماری‌های مزمن، علاوه بر مقدار کافی از داروهایی که مصرف می‌کنند، مدارک مربوط به وضعیت سلامتی خود را به همراه داشته باشند و در وسایل همراه خود قرار دهند، علاوه بر این که در برابر بیماری‌های مورد هدف واکسیناسیون‌های اولیه مانند دیفتری، کزاز، سیاه سرفه، فلج اطفال، سرخک و آبله ایمن شوند.

کد خبر 6095221

دیگر خبرها

  • دستورالعمل بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد
  • دستورالعمل‌ بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد
  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • هشدار افزایش ابتلا به سرخک در رفسنجان
  • افزایش موارد ابتلا به بیماری سرخک در رفسنجان
  • بهداشت حرفه ‌ای عمر مفید کارگران را افزایش می‌دهد
  • پیشگیری از دومیلیون مرگ کودکان با استفاده واکسن‌های موجود
  • واکسیناسیون مؤثرترین مداخله بهداشتی برای ارتقای سلامت
  • آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌