Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از گرگان، غلامعلی کوهساری عصر امروز در جلسه ستاد اقتصادی مقاومتی استان گلستان که با حضور «اسحاق جهانگیری» معاون اول رئیس جمهور برگزار شد، اظهار کرد: اینکه استان گلستان مشکل آب شرب داشته باشد بسیار غم‌انگیز است.
وی ادامه داد: سد نرماب در سال آینده مورد استفاده قرار نخواهد گرفت و فقط آبگیری انجام می‌شود و مرحله بعد خط انتقال آب به شهرها است که هیچ اعتباری برای آن‌ در نظر گرفته نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

* اگر گلستان کم آب است چرا آب منطقه زرین‌گل به منطقه دیگری باید انتقال یابد
نماینده مردم شرق گلستان در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: گندم استان گلستان مقام اول تا سوم کشور را دارد اما صف‌های نانوایی‌ها و کیفیت نان در گلستان را مشاهده کنید.
کوهساری گفت: گندم استان گلستان باید برای تبدیل به آرد به استان‌های دیگر برود و استان‌های دیگر برای تحویل آرد به گلستان ناز می‌کنند و مشکلاتی را ایجاد کرده‌اند.
وی اضافه کرد: اگر گلستان کم آب است چرا آب منطقه زرین‌گل به منطقه دیگری باید انتقال یابد.
نماینده مردم شرق گلستان در مجلس بیان کرد: راحت‌ترین‌راه که ممنوعیت کشت برنج در استان گلستان است انتخاب شده که با کشت برنج بسیاری از کارخانجات استان نیز تعطیل خواهد شد.

* فعالان کادر درمان از عدم پرداخت مزایای خود گلایه‌مند هستند
نماینده مردم شرق گلستان در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: چرا بیماران کرونایی در برخی شهرستان‌های خود بستری نشدند چون زیرساخت‌ها وجود ندارد و‌ فعالان کادر درمان از عدم پرداخت مزایای خود گلایه‌مند هستند و انگیزه آنها برای کار پایین آمده است.
کوهساری بیان کرد: در بحث کشاورزی با وجود کارهای بزرگ انجام شده اما کمبودها بسیار زیاد است و کمبود علوفه و دان مرغ، تولیدکنندگان را با مشکل مواجه کرده است و این موضوع اقتصاد مقاومتی مسئله‌ای است که باید در عمل به آن توجه کنیم.

* در گلستان کشاورزان در تامین سوخت چاه‌های کشاورزی به شدت با مشکل روبرو هستند/ وزارت تعاون پاسخگو باشد هلدینگ‌های بزرگ در گلستان چرا سرمایه‌گذاری نکردند؟
وی گفت: در گلستان کشاورزان در تامین سوخت چاه‌های کشاورزی به شدت با مشکل روبرو هستند و جاده‌های بین مزارع شدیدا مشکل دارد.
نماینده مردم شرق استان گلستان در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: گلستان استان حادثه است و سیل سال‌های اخیر و زلزله و اتفاقات مشابه نشان داده موضوع مدیریت بحران در استان گلستان بسیار ضعیف است.
کوهساری گفت: انتظار داریم وزارت تعاون پاسخگو باشد هلدینگ‌های بزرگ در گلستان چرا سرمایه‌گذاری نکردند.
وی افزود: مشکلات بسیار زیادی در گلستان وجود دارد که نشان می‌دهد باید به گلستان توجه بیشتری شود.
انتهای پیام/۸۳۰۰۴

منبع: فارس

کلیدواژه: نماینده مردم شرق گلستان گلستان استان حادثه است نماینده مردم شرق گلستان در مجلس استان گلستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۴۹۴۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امسال تعهدات دولت در حوزه‌های درمان، آب و مسکن به مردم ارائه می‌شود

ایسنا/هرمزگان استاندار هرمزگان در نشست بررسی چالش‌های پروژه‌های پیشران گفت: تعریف منابع چندگانه اعتباری تصمین موفقیت و پیشرفت پروژه‌های پیشران بوده و امسال نیز با همین منابع ترکیبی، پروژه‌ها را به پایان می‌رسانیم. 

مهدی دوستی صبح امروز شنبه نیمه اردیبهشت‌ماه در نشستی با معاونان امور عمرانی و اقتصادی و مدیران مرتبط دستگاه‌های اجرایی مسائل و چالش‌های پروژه‌های پیشران را بررسی کرد و گفت: پایان سال‌جاری تعهدات دولت با اولویت سه حوزه درمان، آب و مسکن به مردم تقدیم می‌شود.

وی راز موفقیت و پیشرفت پروژه ‌های پیشران استان را استفاده از منابع اعتباری ترکیبی دانست و افزود:امسال نیز همین منابع اعتباری در قالب اعتبارات داخلی، مولدسازی، تسهیلات، کمک‌های فنی_اعتباری، اعتبارات سفر دور دوم، سرمایه‌گذاری بخش خصوصی، کمک‌های خیرین و مسئولیت‌های اجتماعی برای اتمام پروژه‌های اولویت دار استان به خدمت گرفته می شوند.

مهدی دوستی در بررسی جزییات پیشرفت برنامه های پیشران و چالش‌های پیش ‌رو تاکید داشت: مدیران طبق برنامه زمان‌بندی تامین منابع، ایجاد ساختار مدیریت پروژه‌ها و نظارت جدی بر روند اجرایی آن‌ها  همچنین گزارش کار را  بصورت پیوسته در دستورکار دارند.  

گفتنی است در این نشست تکمیل دو بیمارستان ۱۶۰تختخوابی میناب و ۵۳۱تختخوابی ، ۳۰هزار پروژه مسکن ملی و ۵راه دسترسی آن‌ها،تحویل زمین‌های طرح جوانی جمعیت، پیگیری انجام تعهدات شرکت زیرساخت موضوع ترانشه حاجی آباد و پل کنخ، افزایش ظرفیت منجر به تولید آبزی‌پروری، نصب سازه‌های زیستگاه مصنوعی ماهیان،تکمیل و آغاز به کار مراکز بازسازی ذخایر آبزیان، اتمام مراحل زنجیره‌های کاغذ، موز، گلخانه‌ها، پرورش جلبک و شتر بررسی شد. 

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ویژگی‌های یک نماینده شایسته در مجلس چیست؟
  • امسال تعهدات دولت در حوزه‌های درمان، آب و مسکن به مردم ارائه می‌شود
  • قشر ضعیف جامعه در گرانی های افسارگسیخته تحت فشار است
  • بی‌توجهی به مشکلات معیشتی کادر درمان سلامت را به مخاطره می‌اندازد/ دولت توان افزایش حقوق پرستاران را ندارد
  • بخش قابل توجهی از یهودیان از جنایات رژیم صهیونیستی اعلام بیزاری کرده‌اند
  • جزییات درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال/ کدام هزینه‌ها سهم دولت است
  • جزییات درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال/ کدام هزینه ها سهم دولت است؟
  • جزییات درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال/ کدام هزینه ها سهم دولت است
  • آمادگی وزارت بهداشت برای تقویت زیرساخت‌ های نظام سلامت آفریقا
  • مردم مشکل جدی کمبود دارو دارند، دولت لاپوشانی می‌کند