Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا محمدرضا قدسی روز شنبه در آیین معارفه رییس جدید سازمان جهاد کشاورزی استان یزد ‌با اشاره به اقدامات انجام شده در کشور برای تولید انواع بذرهای مورد نیاز افزود: با تلاش‌های صورت گرفته در تولید انواع بذر غلات کشور خودکفا شدیم و در بهار سال آینده نیز در تولید انواع بذرهای هیبریدی از جمله بذر کلزا خودکفا می‌شویم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با بیان اینکه در حال حاضر بیشترین بذر وارداتی کشور بذر سبزی و صیفی است که با برنامه ریزی انجام شده قرار است تا پایان امسال ۲۰ درصد بذر مورد نیاز این بخش را نیز خودمان تولید کنیم گفت: در این راستا بذر ۱۰ محصول را تولید کرده ایم و در سال آینده در اختیار تولید کنندگان قرار می گیرد. 

وی با اشاره به شرایط سخت اقتصادی در دوران تحریمهای ظالمانه و به ویژه مسائل بخش کشاورزی در این وضعیت بحرانی ، از استان یزد به عنوان یکی از استانهای پیشرو در عرصه کشاورزی نوین و علمی یاد کرد. 

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار یزد نیز در این مراسم با اشاره به اهمیت نقش و وظایف گسترده بخش کشاورزی در تامین امنیت غذایی جامعه و حساسیت های موجود در این عرصه ، لازمه کار در این مجموعه را وجود روحیه جهادی ، ایثارگری و دلسوزی دانست.

سید مسعود عظیمی افزود : خوشبختانه علیرغم تمام محدودیتهای آبی و اقلیمی ، استان یزد با بهره مندی از کارشناسان خبره و تولیدکنندگان توانمند و کاری ، در عرصه های تولیدی و کشاورزی توانسته است به توفیقات چشمگیری دست یابد.

در این مراسم سید ابوالفضل وکیلی به عنوان رییس سازمان جهاد کشاورزی استان یزد  معرفی و از خدمات سید جمال سجادی پور قدردانی شد.

برچسب‌ها وزارت جهاد کشاورزی جهش تولید یزد کشاورزی خودکفایی نهال و بذر پروندهٔ خبری سال ۹۹؛ سال جهش تولید

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی جهش تولید یزد وزارت جهاد کشاورزی جهش تولید یزد کشاورزی خودکفایی نهال و بذر اخبار کنکور تولید انواع بذر استان یزد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۵۱۴۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توزیع ۱۱ هزار تن انواع کود بین کشاورزان

سرپرست جهاد کشاورزی استان مازندران با اشاره به توزیع ۱۱ هزار تن انواع کود بین کشاورزان این استان از صادرات ۱۲۵ هزار تن کیوی و مرکبات از مازندران به خارج از کشور خبر داد.

بابک مؤمنی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا از با اشاره به اینکه با توجه به آغاز کشت برنج در اراضی کشاورزی به منظور تأمین و توزیع کود شیمیایی توزیع آن بین کشاورزان شتاب گرفته است، اظهار کرد با پیگیری‌های انجام شده برای تأمین کود شیمیایی مورد نیاز کشاورزان مازندرانی از سوی مدیرعامل شرکت خدمات حمایتی کشاورزی کشور، روند تأمین و ارسال کود شیمیایی به مازندران شتاب گرفته که به طور روزانه ۸۰۰ تا یک‌هزار تن انواع کودهای شیمیایی شامل اوره، فسفات و پتاس وارد این استان می‌شود.

وی با بیان اینکه تاکنون حدود ۲۰ هزار تن کودهای پایه ازته، فسفاته و پتاسه برای کشاورزی مازندران تأمین شد که حدود ۱۰ درصد از کل سهمیه کودی استان در سال‌جاری است، افزود: از ابتدای امسال تاکنون بیش از ۱۱ هزار تن کود اوره، فسفات و پتاس در سراسر مازندران توزیع شد و روند تأمین و توزیع کودهای شیمیایی مورد نیاز کشاورزان همچنان با شتاب بیشتری دستور کار است.

مؤمنی با بیان اینکه کشاورزان مازندرانی هیچ‌گونه نگرانی بابت تأمین کود مورد نیاز خود نداشته باشند، گفت: تلاشمان بر این است تمام سهیمه ابلاغی کود شیمیایی مورد نیاز استان تأمین و به موقع در اختیار کشاورزان قرار گیرد.

وی در ادامه از صادرات مرکبات و کیوی از مبدأ استان مازندران به خارج از کشور خبر داد و مطرح کرد: امسال ۷۶ هزار و ۵۷۷ تن پرتقال در قالب سه هزار و ۶۳۴ محموله و ۲۵ هزار و ۱۲۱ تن نارنگی در قالب یک‌هزار و ۳۱۹ محموله از مبدأ مازندران صادر شد.

این مسئول با اعلام اینکه در مجموع ۱۰۱ هزار و ۷۰۰ تن مرکبات در قالب چهار هزار و ۹۵۳ محموله از استان صادرات داشتیم، عنوان کرد: ۲۴ هزار و ۲۰ تن کیوی نیز در قالب یک‌هزار و ۵۵ محموله صادرات انجام شد.

مؤمنی از صادرات ۱۰ هزار و ۲۵۶ تن کیوی با ۴۲۵ محموله طی سال گذشته از مازندران به کشور هند بیان و خاطرنشان کرد: سال قبل ۴۸ هزار و ۹۱۲ تن با دو هزار و ۴۵۱ محموله پرتقال از استان مازندران صادرات انجام شد که در این مدت ۱۳ هزار و ۲۸۷ تن نارنگی با ۷۳۵ محموله صادر شد.

کد خبر 748484

دیگر خبرها

  • توزیع ۱۱ هزار تن انواع کود بین کشاورزان
  • رزهای تولیدی خراسان جنوبی ۳۷.۵ میلیارد تومان ارزآوری داشت
  • پیش بینی برداشت یک میلیون و ۸۰۰ هزار تُن انواع محصولات کشاورزی در گلستان
  • پیش بینی برداشت یک میلیون و ۸۰۰ هزار تُن انواع محصولات کشاورزی در استان گلستان
  • کیفیت‌سنجی بیش از ۳۵هزار تُن انواع کود وارده به استان گلستان
  • کیفیت‌سنجی بیش از ۳۵ هزار تُن انواع کود وارده به استان گلستان
  • جایگاه ایران را در عرصه نبرد فرهنگی و اقتصادی تثبیت کنیم/ مسئولان از تولید ملی حمایت کنند
  • کشت قراردادی مهم‌ترین ابزار برای اجرای الگوی کشت
  • رشد تولید کشاورزی از ارکان تحقق شعار سال است
  • رشد ۳ برابری پرورش مرغ گوشتی در تهران