Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-04-26@23:12:29 GMT

خبری خوش برای سهامداران خُرد بورسی

تاریخ انتشار: ۹ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۱۵۲۸۰۷

به گزارش بورس تابناک، چند ماهی است که از جریان نارضایتی سهامداران متضرر می‌گذرد، در این بین نیز روزهایی بوده که مسئولانی مانند وزیر اقتصاد، اعضای هیئت مدیره شرکت بورس تهران، رئیس سازمان بورس، نمایندگان مجلس شورای اسلامی برای دلگرم کردن مردم شروع به وعده دادن کردند، صحبت‌هایی که نه تنها عملی نشد بلکه بازار را به هم ریخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از جانب دیگر می‌توان به اظهار نظرهای جالب عضو هیئت مدیره بورس تهران در تاریخ ۲۲ شهریور ۹۹ اشاره کرد که که  بر نارضایتی سهامداران بیش از پیش دامن زد.سدیدی هیئت مدیره بورس تهران گفته بود با توجه به انتشار اوراق تبعی و خرید سهام خزانه از سوی شرکتها، سهام داران خرد نگران ریزش بازار در ماه‌های آینده نباشند.

وزیر اقتصادی که اکنون بدین نتیجه رسیده است که فقط رئیس سازمان بورس باید در رابطه با بازار سرمایه اظهار نظر کند در تاریخ ۲۱ آبان ۹۹ اظهار بود که نوسان در ذات بازار سرمایه بوده و این بازار مبتنی بر رفتار سهامداران و عرضه کنندگان سهام است.

اما متاسفانه شاخص بازار سرمایه نه تنها به این صحبت‌ها توجه نکرد بلکه رویه نزولی خودش را در پی گرفت و روز به روز به اظهار نظرهای  سیاسیون، از جمله واعظی رئیس دفتر روحانی که در رابطه با شاخص بورس کرده بود، پوزخند می زد!

ریزش‌های بازار تا جایی ادامه داشت که رئیس  تازه وارد به بورس که تنها ۶ ماه بر مستند ریاست نشسته بود را وادار به استعفا کرد؛ به گونه‌ای که حسن قالیباف اصل در تاریخ ۳۰ دی ۹۹ نامه استعفای خود را به وزیر اقتصاد تحویل داد.

تعداد حداکثری از کارشناسان بازار سرمایه معتقد بودند که این استعفا نه تنها تحولی در بازار سرمایه ایجاد نمی‌کند بلکه خانه از پایبست ویران است!

سهامداران خُرد همچنان بی سر پرست!

این مجموع اتفاقات به همین جا ختم نمی‌شود و امروز مورخ ۹ اسفند ۹۹ سهامداران زیان دیده، برای احقاق حقشان باز هم در مقابل سازمان بورس تجمع کرده بودند و اعتراضات خود را بیان می‌کردند ما برای بررسی این ماجرا به میان سهامدارن رفتیم تا علاوه بر شنیدن درد و دل این سهامداران متضرر، راه ارتباطی میان آن ها و مسئولان بورسی باشیم.

بعضی از این سهامداران از فروردین ماه  با نیمی از سرمایه‌های خود وارد این بازار تخصصی شده اند، عده‌ای از آن‌ها می‌گفتند که ما چندین سال است در این بازار بوده ایم و تا کنون چنین اُفتی را ندیده ایم، تعداد دیگری از آن‌ها می‌گفتند که ما نیازمند یک کانون برای بیان کردن اعتراضاتمان هستیم.

یکی از سهامداران در رابطه با میزان ضرری که دیده است، گفت: من یک و نیم میلیارد تومان سرمایه ام را بنا به صحبت‌های مسئولان که غیر مستقیم وارد بازار سرمایه شوید در بازه تیر ماه در یک سبد گردان گذاشتم، که متاسفانه نیمی از  آن را از دست داده ام، اکنون هم وقتی اعتراض می‌کنیم مسئولان فقط وعده رسیدگی می‌دهند و به پای عمل که می‌رسد همه آن‌ها میدان را خالی می‌کنند.

وقتی به آن‌ها گفتم که رئیس سازمان بورس و رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس وعده تحقق این کانون را داده است، گفتند هراس داریم که اینبار هم مانند سایر تصمیماتشان نتوانند از پس آن بربیایند، همچنین آن‌ها در خواست داشتند که این کانون باید جزو یکی از قوانین بازار سرمایه به حساب بیاید. غافل از آنکه این طرح راهش را کج کرده و به جای درب کمیسیون اقتصادی مجلس، درب کمیسیون اجتماعی را زده است.

محمد رضا پور ابراهیمی رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در رابطه با جزئیات کانون سهامداران حقیقی، اظهار کرد: بحث کانون سهامداران حقیقی حدود سه ماهی است که در مجلس اعلام وصول شده است. قرار بود برای بررسی بیشتر این طرح را به کمیسیون اقتصادی مجلس ارجاع دهند، اما حدود سه ماهی که به اشتباه به کمیسیون اجتماعی فرستاده شده است.

او افزود: حدود دو هفته قبل طی رایزنی‌هایی که صورت گرفت قرار بر این شد که این طرح به کمیسیون اقتصادی ارجاع داده شود، اما به نظر نمی‌آید با توجه به مسائلی که در بحث بودجه مطرح شده این طرح تا پایان امسال محقق شود.

 به همین خاطر برای پیگیری روند زمانی تاسیس کانون سهامداران حقیقی  (خُرد) سراغ سازمان بورس رفتیم.

تاسیس کانون سهامداران حقیقی تا یک هفته دیگر!

یک منبع آگاه در سازمان بورس در رابطه با زمان تاسیس کانون سهامداران حقیقی، گفت: این کانون تا یک هفته دیگر روندش در شورای عالی بورس بررسی می‌شود، امید داریم که هرچه سریع‌تر سهامداران خُرد یک کانون برای اظهار نظرهای خود داشته باشند، تا دیگر شاهد تجمعات میدانی آن‌ها نباشیم.

در پایان گفتنی است، بورس تا به حال رنگ وعده های زیادی را به خودش دیده است، نارضایتی افرادی که بدون اطلاع وارد بازار بورس شده اند هم در این میان موضوع مهمی است که صاحبان بازار سرمایه، باید جنبه مدیریتی آن را بیش از پیش جدی بگیرند. اگر در گذشته کم تر از یک میلیون نفر سهامدار این بازار بودند  مسئولیت صاحبان بازار نیز به نسبت  کمتر از حال بود اما حالا بیش از ۵۷ میلیون کد بورسی نیازمند دقت و تخصص بالای مدیران است. 

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

منبع: تابناک

کلیدواژه: پروتکل الحاقی پهپاد کمان 22 ایام البیض آزادراه غدیر حادثه سراوان سهامداران خرد بازار سرمایه شاخص کل بورس حسن قالیباف اصل پروتکل الحاقی پهپاد کمان 22 ایام البیض آزادراه غدیر حادثه سراوان کانون سهامداران حقیقی کمیسیون اقتصادی مجلس بازار سرمایه سازمان بورس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۵۲۸۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اگر برای خرید کشنده فاو در بورس تردید دارید، بخوانید

بسیاری از رانندگان و مالکان خودروهای تجاری قصد دارند کشنده‌ای با کیفیت‌ مثل فاو J۶-۴۶۰ را مالک شوند ولی نسبت خرید در بورس کالا مردد و نگران هستند. - اخبار بازار -

برخی از آنها تصور می‌کند خرید کشنده در بورس کالا، کاری پیچیده و سخت است اما واقعیت این است که مراحل خرید خودرو در بورس کالا بسیار راحت‌تر از ساعت‌ها چانه‌زنی با دلال‌های خودور است.
حال اگر برای خرید کشنده فاو J6-460 در بورس کالا ابهام دارید، کافیست:
• پنج دقیقه یک ویدئو آموزشی که در سایت رسمی بورس کالا در بخش «خودرو» بارگذاری شده را تماشا کنید و صفر تا صد خرید خودرو بورس کالا را یاد بگیرد:
سری به سایت بورس کالا به آدرس ime.co.ir بزنید. از منوی بالای صفحه به قسمت «خودرو » بروید؛ پایین صفحه مراحل خرید خودرو توضیح داده شده و اگر نیاز به توضیحات بیشتری دارید، روی قسمت «بیشتر» بزنید تا ویدئو آموزشی پخش شود.
• می‌توانید از عاملیت‌های تجاری گروه بهمن بخواهید در این کار شما را راهنمایی کنند.
عاملیت‌های تجاری گروه بهمن در سراسر کشور، آمادگی دارند شما را در این خصوص راهنمایی کنند؛ بنابراین با مراجعه یا تماس با عاملیت‌ها اطلاعات مورد نیاز شما را در اختیار شما می‌گذارند.
• برخی کارگزاری‌های بورسی این خدمت را به مشتریان خودشان می‌دهند! با کارگزاری بورسی خودتان تماس بگیرید.
برخی کارگزاری‌های بورسی این خدمت را به مشتریان خود ارائه می‌دهند و راهنمایی‌های لازم را انجام می‌دهند.
ضمن اینکه:
• در روز معامله بورس کالا نیازی نیست، تمام مبلغ کشنده فاو در حساب شما باشد! در این نوبت حداقل ده درصد مبلغ پایه خودرو در حساب شما باشد، می‌توانید در قیمت‌گذاری شرکت کنید که در این طرح فروش حدود 478 میلیون تومان می‌شود.
• معامله در بورس کالا در شرایط فعلی بازار، به صرفه است و نیازی نیست پولی که با زحمت بدست آوردید را به دلال‌ها بدهید. در بورس کالا شما خودتان تعیین کننده قیمت هستید اما وقتی محصول در اختیار دلال باشد، شما باید مطیع و تابع باشید.

دیگر خبرها

  • بررسی عملکرد نماگر‌های بازار سرمایه در هفته‌ای که گذشت
  • جدی: حق تولید و سهامداران در اصلاح قیمت پژوپارس رعایت شود
  • اگر برای خرید کشنده فاو در بورس تردید دارید، بخوانید
  • نحوه خرید کشنده فاو در بورس
  • فرصت تحلیل برای اهالی بازار سرمایه با انتشار گزارش‌های ماهانه و سالانه شرکت‌ها 
  • مصوبه جدید مالیاتی مجلس: بورس از مالیات بر عایدی سرمایه معاف شد
  • بورس تغییر جهت داد
  • بورس سبزپوش شد؛ رشد مناسب بازار در هفته اول اردیبهشت
  • رشد بورس با افزایش تولید خودرو و صادرات محصولات پتروشیمی
  • صندوق‌های املاک و مستغلات بورس، مسیری برای کمک به بانک‌ها جهت رهایی از بنگاهداری