Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، علی قمیشی عصر شنبه در جلسه هم اندیشی در راستای مدیریت بیماری کرونا و طرح شهید سلیمانی که در سالن کنفرانس دانشگاه علوم پزشکی برگزار شد، اظهار کرد: از ابتدای شیوع کرونا تاکنون ۴۰ هزار و ۳۷۲ تست کرونایی در شهرستان دزفول گرفته شده است که نتیجه ۱۲ هزار و ۱۴۰ تست از این تعداد مثبت بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به انجام ۱۵۵ تست پی سی آر و ۱۴۹ تست سریع در ۲۴ ساعت گذشته در دزفول، افزود: نتیجه ۵۹ تست پی سی آر، ۱۰ تست سریع و پاسخ تست ۱۰ نفر از افراد مشکوک به کرونا که در بیمارستان بزرگ دزفول بستری بوده‌اند، مثبت اعلام شده است که متأسفانه این آمار بالا و نگران‌کننده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی دزفول با بیان اینکه میزان چگالی موارد مثبت در حوزه این دانشگاه نسبت به میانگین کشوری بالاست، گفت: آمارها نشان می‌دهد که گردش ویروس کرونا در دزفول زیاد است و اگر مردم نسبت به رعایت پروتکل‌های بهداشتی اهتمام ویژه‌ای نداشته باشند، وارد پیک سوم و سهمگین کرونایی خواهیم شد.

قمیشی با ابراز نگرانی نسبت به افزایش میزان تست‌های مثبت در دزفول، تصریح کرد: از ۲۰ دی‌ماه امسال آمار ابتلاء به کرونا در دزفول افزایش یافت و اکنون شیب منحنی ابتلاء ناخوشایند است و این وضعیت هشداردهنده به ما گوشزد می‌کند که باید با تمام توان از وقوع بحران و فاجعه کرونایی جلوگیری کنیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی دزفول گفت: در حال حاضر ۴۹ بیمار در بیمارستان بزرگ دزفول بستری هستند که جواب تست ۳۷ نفر از این تعداد مثبت بوده است، پاسخ تست کرونای چهار نفر که دارای علائم بوده‌اند، منفی و هشت نفر نیز با علائم کرونا در انتظار پاسخ تست هستند.

قمیشی با بیان اینکه تعداد مراجعه مبتلایان به کرونا به بیمارستان بزرگ دزفول نسبت به میزان ترخیصی‌ها بیشتر است، گفت: در این خصوص تدابیر لازم اندیشیده شده است به طوری که سیستم اکسیژن رسانی بیمارستان به روز شده و یک بخش کرونایی دیگر نیز اضافه شده است؛ ضمن اینکه در هفته‌های گذشته یک دستگاه سی‌تی‌اسکن پیشرفته نیز در بیمارستان نصب و بهره‌برداری شد.

وی بیان کرد: تجهیزات و داروهای مختص بیماری کرونا به میزان کافی در بیمارستان بزرگ دزفول دپو شده است و امیدوار هستیم که شرایط به گونه‌ای نشود که با کمبود دارو و تجهیزات مواجه شویم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی دزفول یادآور شد: بر خلاف اوایل شیوع کرونا که ویروس به طور عمده افراد با سن بالا را درگیر می‌کرد بلکه اکنون نشانه‌های بیماری و ابتلاء در سنین جوان و نوجوان افزایش چشمگیری یافته است که ضرورت دارد این قشر بیش از پیش پروتکل‌های بهداشتی را رعایت کنند.

قمیشی ابراز امیدواری کرد که با همکاری مردم و مسئولان آمار کرونا در دزفول کاهش و وضعیت بیماری کنترل شود.

به گزارش مهر، دزفول در وضعیت قرمز کرونایی قرار دارد.

کد خبر 5157687

منبع: مهر

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی دزفول آمار کرونا شیوع کرونا شهرستان دزفول ویروس کرونا کرمانشاه آمار کرونا شیوع کرونا خطبه های نماز جمعه مشهد بوشهر شیراز زلزله بارش برف کرونای انگلیسی گرگان اردبیل عکس استانها بیمارستان بزرگ دزفول دانشگاه علوم پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۵۳۴۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماموگرافی برای غربالگری سرطان از ۴۰ سالگی

به گزارش همشهری آنلاین راهنمای قبلی درباره غربالگری سرطان پستان انجام ماموگرافی را در زنان از ۵۰ سالگی به بعد توصیه می‌کرد. افزایش زنان جوان‌تری که در سنین پایین‌تر (کمتر از ۵۰ سال) دچار سرطان پستان می‌شوند، انگیزه تجدیدنظر اخیر بوده است.

غربالگری زودهنگام‌تر باعث نجات جان شمار بیشتری از زنان به خصوص زنان سیاه‌پوست می‌شود که با احتمال ‍۴۰ درصد بیشتر ممکن است به علت سرطان پستان بمیرند.

کارشناسان می‌گویند شواهد اخیر ازجمله بررسی‌های همه‌گیرشناختی نشان می‌دهد که میزان تشخیص سرطان پستان در دهه ۴۰ زندگی به طور مداوم در حد ۲ درصد در سال در حال افزایش است و غربالگری زودرس در ۴۰ سالگی می‌تواند باعث شود شمار جان‌های نجات‌یافته ۲۰ درصد بیشتر شود.

راهنمای جدید منتشرشده USPSTF می‌گوید هنوز شواهد کافی درباره مؤثرترین راه برای غربالگری سرطان پستان در زنان دارای بافت متراکم پستانی وجود ندارد. حدود نیمی از زنان دارای بافت متراکم پستانی هستند که باعث می‌شوند شناسایی تومورهای بالقوه به‌وسیله ماموگرافی مشکل‌تر شود.

چرا یک سال در میان؟

در حالیکه شیوع سرطان در سنین پایین‌تر در حال افزایش است، این پرسش مطرح می‌شود که چرا راهنمای جدید به جای توصیه به انجام ماموگرافی سالانه انجام یک سال در میان آن را توصیه می‌کند. کارگروه پیشگیری آمریکا می‌گوید تصمیمش در این مورد بر اساس در نظر گرفتن تعادل میان خطر و سودمندی است. یک خطر عمده نتایج مثبت کاذب (نتیجه ماموگرافی مثبت است اما سرطانی وجود ندارد) که در حدود ۵۰ درصد از زنان به خصوص در زنانی که جوان‌تر هستند، رخ می‌دهد.

این کارگروه می‌گوید بر اساس بررسی‌های متفاوت مدل‌سازی به این نتیجه رسیده است که منافع غربالگری هرساله بیش از ضررهای ناشی از نتایج مثبت کاذب نیست.

با اینکه شاید فکر کنید نتیجه مثبت کاذب در غربالگری برای سرطان پستان موضوع مهمی نیست، اما باید به پیامدهای منفی دریافت تشخیص نادرست سرطان پستان به‌وسیله افراد توجه داشت، ازجمله استرس و اضطرابی که فرد تحمل می‌کند، انجام بیوپسی‌ها یا نمونه‌برداری‌های نالازم، تشخیص بیشتر از حد واقعی (که باعث درمان‌های نالازم می‌شود)، افزایش خطر میزان بروز سرطان پستان.

در توصیه جدید کارگروه پیشگیری آمریکا درجه داده شده به غربالگری سرطان پستان با ماموگرافی از لحاظ اهمیت بهداشتی از C به B ارتقا داده شده است و بنابراین بیمه‌های بهداشتی باید این عمل را پوشش دهند.

گرچه بر اساس راهنمای جدید ماموگرافی باید از ۴۰ سالگی شروع شود و هر یک سال در میان ادامه پیدا کند، اما لازم است با پزشکتان درباره خطر سرطان پستان در شما و اقدامات لازم مشورت کنید تا معلوم شود که آیا معاینه سالانه برای شما سودمند هست یا نه و اگر دارای بافت پستانی متراکم هستید، آیا استفاده از یک شیوه دیگر دوم تصویربرداری ضرورت دارد یا نه.

راهنماهای دیگر برای غربالگری

سایر سازمان‌های بهداشتی راهنماهای متفاوتی را بر اساس سن، وضعیت سلامت و انتخاب شخصی در این باره ارائه کرده‌اند. برای مثال انجمن رادیولوژی آمریکا توصیه می‌کند همه زنان از ۴۰ سال به بعد و انجمن سرطان آمریکا توصیه می‌کند همه زنان ۴۵ تا ۵۴ سال ماموگرافی سالانه انجام دهند و زنان ۵۵ ساله و بالاتر هر دو سال یکبار ماموگرافی کنند.

اما توصیه کارگروه پیشگیری آمریکا (USPTS) مهم شمرده می‌شود، زیرا این گروه کارشناسی مستقل که از متخصصان ارشد پزشکی تشکیل شده است از داده‌های بر اساس شواهد دقیق برای تدوین این راهنما استفاده کرده است.

پژوهش‌های بسیاری از این توصیه‌های جدید حمایت می‌کنند، ازجمله یک بررسی جدید دانشکده پزشکی دانشگاه واشینگتن که نشان داد میزان تشخیص سرطان پستان در زنان زیر ۵۰ سال در طول بیست سال گذشته در حال افزایش بوده است. این بررسی همچنین نشان داد که تومورهایی که در زنان جوان‌تر تشخیص داده می‌شوند، بیشتر از نوع مثبت از لحاظ گیرنده استروژن هستند و در نتیجه هورمون جنسی استروژن در زنان جوان‌تر باعث رشد بیشتر سرطان می‌شود و بالاخره اینکه زنان جوان‌تر دچار سرطان‌های مهاجم‌تری می‌شوند.

ماموگرافی که کارآمدترین وسیله غربالگری سرطان پستان است که در اختیار پزشکان قرار دارد، می‌تواند به تشخیص زودرس سرطان در این زنان جوان‌تر کمک کند.

البته در نهایت باید با دکترتان در این زمینه که در مورد خاص شما غربالگری سرطان پستان از چه زمانی باید شروع شود، مشورت کنید.

کد خبر 849494 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها سرطان خبر مهم سرطان سینه

دیگر خبرها

  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • قطر پاسخ حماس به طرح پیشنهادی آتش بس را مثبت ارزیابی کرد
  • ماموگرافی برای غربالگری سرطان از ۴۰ سالگی
  • زنده گیری یک حلقه مار توسط آتش نشانان در دزفول
  • شارژ رفاه با دورکاری؛ کرونا با زندگی ما چه کرد؟!
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • عکس| آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت /دلیل مرگ
  • طغیان رودخانه دز در دزفول
  • (عکس) آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت
  • آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت/ عکس