Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

حجت الاسلام سید احمد علم‌الهدی ظهر امروز در خطبه‌های این هفته نماز جمعه مشهد که در حرم مطهر رضوی برگزار شد، با اشاره به دیدار اعضای مجلس خبرگان با رهبر انقلاب، اظهار کرد: نکته‌ای که در رهنمودهای مقام معظم رهبری به عنوان یک دستورالعمل راهبردی وجود داشت این بود که فرمودند در مسائل هسته‌ای مقابل دشمن، مردم یک صدا داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 این یک صدا که بایستی همه به آن ملتزم باشند، این همان صدای ولایت است و ایشان در ادامه فرمودند قانون مجلس در زمینه رفع تحریم‌ها قانون خوبی بود، پس آن یک صدایی که مقام معظم رهبری می‌فرمایند دقیقا باید همان قانون باشد که دو جنبه داشت یکی جنبه حقوقی و دیگری جنبه سیاسی است.

امام جمعه با اشاره به اینکه جنبه حقوقی عنوان می‌کرد اگر تحریم‌ها لغو نشود ما نیز متعهد به پروتکل الحاقی نیستیم، عنوان کرد: یعنی وقتی فعالیت‌های هسته‌ای در یک کشور متعهد به «ان پی تی» وجود دارد باید از آژانس هسته‌ای امکانات نظارت طبق یک مسیر خاص ایجاد شود، یعنی هر وقت خواستند سرکشی کنند قبلش باید زمان و مکان را مشخص و سپس به بررسی و تصویب برسد و سپس این‌ها در همان محدوده نظارت و بازرسی داشته باشند. پروتکل الحاقی اما می‌گوید هر زمان خواسته باشند و در هر مکانی می‌توانند بازرسی داشته باشند و البته این قانون داوطلبانه نیست و ایران متعهد داوطلبانه این پروتکل الحاقی بود.

نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی تصریح کرد: در قانون مجلس عنوان شد اگر تا ۵ اسفند تحریم لغو نشد از پروتکل الحاقی خارج می‌شویم و معنایش این است که نظارت حساب نشده آزادی که آژانس بین‌المللی نسبت به غنی سازی اورانیوم داشته دیگر نیست و اگر می‌خواهند نظارت کنند باید براساس قانون پادمان باشد.

وی با بیان اینکه این نظارت از ۵ اسفند براساس قانون مجلس بسته می‌شود و دیگر این نظارت نیست، متذکر شد: اینکه دولتمردان ما با مدیر آژانس بین‌المللی تفاهم کنند که در این مدت تمام برنامه‌های اجرائی در جریان غنی‌سازی اورانیوم را ضبط کنند که هر روزی که این‌ها تحریم‌ها را لغو کردند سلسله نظارت لغو نشود، این خلاف قانون است.  قانون این است که تحریم اگر لغو نشد این نظارت هم نباید وجود داشته باشد، اگر بنا شد یک ماه تحریم را لغو نکنند در همین یک ماه هم نباید نظارت نداشته باشند، شما که گفتید ما حقوقدان هستیم و سرهنگ نیستیم این خلاف قانون است.

عضو مجلس خبرگان رهبری افزود: قانون لغو تحریم‌ها در مجلس برای این بود که با برخوردهای مستکبرانه آمریکایی و اروپایی برخورد و مقابله شود، وزیر خارجه فرانسه گفت نظارت ما برقرار است و لغو نشده، قرار بود با برخوردهای مستکبرانه برخورد شود و این اثرش رفت و اروپایی‌ها آن اطلاعیه کذایی را صادر کردند و آمریکایی‌ها گفتند ما تحریم‌ها را لغو نمی‌کنیم. مجلس و دولت طبق فرمایش رهبری باید با یکدیگر این موضوع را حل کنند اما آنچه به ما مربوط است این است که چرا از آمریکا و غرب باید بهراسیم و مماشات کنیم و باید در برابر این کفار نامرد ضدخدا دائم عقب‌نشینی کنیم؟

علم‌الهدی خاطرنشان کرد: مقام معظم رهبری فرمودند روزی که آمریکا از برجام خارج شد ایران باید تمام تعهداتش را کنار می‌گذاشت، چرا نکردیم؟ ما قرآن را باور داریم. سرسپرده قرآن هستیم، وعده خدا مشخص است و باید قرآن را باور کنیم.  امام بزرگوار فرمودند آمریکا هیچ غلطی نمی‌تواند بکند و این ناشی از یک باور قرآنی بود، اینکه امام فرمودند آمریکا هیچ غلطی نمی‌تواند بکند یک پیشگویی سیاسی و شعار و بلوف نبود بلکه استفاده از آیه قرآن بود. 40 سال از آن روز گذشته و در این 40 سال دو نمایشگاه در دنیا برای اثبات حرف امام به وجود آمد یک نمایشگاه در آمریکا و یکی در ایران، نمایشگاه آمریکا آن بود که کارتر و ریگان و بوش پدر و کلینتون و بوش پسر و اوباما و ترامپ آمدند و ثابت شد هیچ غلطی نکردند و مقابل چشم امام این نمایش فرمایش امام جلوه‌گر شد.

وی با تأکید بر این مطلب که هر کدام از شیطنت‌هایی داشتند همگی شکست خورد، گفت: نمایشگاه دوم هم در ایران بود ما مقابل آمریکا و غرب ایستادیم و هیچ غلطی نکردند، مقاومت ما امروز بیشتر از روز اول است و اقتدار و قدرتمان نیز بیشتر است و این‌ها هیچ کاری نتوانستند بکنند. شما طمع دارید به اینکه این‌ها با چنگ و دندان با شما مهربانی کنند؟ 25 سال آمریکا بر این مملکت مسلط بود نتیجه آن 25 سال چه بود که 40 هزار مستشار بر مردم مسلط شدند و جز دزدی چه داشتند؟

علم‌الهدی افزود: 40 سال است مقابله و مقاومت می‌کنیم و در عین حال بازهم بترسیم و عقب‌نشینی کنیم؟ برادران مسئول و جریان‌های سیاسی قرآن بخوانید و قرآن را باور کنید. مگر برجام مقدس است؟ 8 سال پای آن ایستادید و دلار 3 هزار تومان به 25 هزار تومان رسید و این نتیجه برجام بود، برگشت به برجام مستلزم لغو تحریم‌ها و راستی‌آزمایی در عمل است.

خوش‌خلقی و خوش‌رفتاری جزء لاینفک تقوا در محیط خانواده است

امام جمعه مشهد در بخش دیگری از سخنانش گفت: در ارتباطات خانوادگی مسئله تقوا بسیار پراهمیت است، عامل اجرائی تقوا در کانون زندگی خانوادگی و در رابطه همسران با یکدیگر مسئله خوش‌رفتاری و خوش‌خلقی است.

وی ادامه داد: در سیره زندگی خانوادگی حضرت امیرالمومنین(ع) و صدیقه اطهر(س) این مسئله جایگاه والایی داشت.

علم‌الهدی با اشاره به اینکه کلام ما در خطبه اول درباره عمل به تقوا در ارتباطات خانوادگی و رابطه بین همسران بود، عنوان کرد: به مناسبتی که با میلاد حضرت علی(ع) مقارن است چند نمونه از سیره زندگی ایشان را عرض می‌کنم.

نماینده‌ ولی‌فقیه در خراسان رضوی اظهار کرد: فرهنگ زندگی خانوادگی امام علی(ع) به صورتی بود که ورودشان را به خانه با سلام اعلام می‌کردند و زمانی که صدای مولا بلند می‌شد حضرت زهرا(س) بلافاصله با صورتی خندان به استقبال ایشان می‌رفتند.

وی با بیان اینکه در بین ما شیعیان نیز فرهنگ زندگی امام علی(ع) حاکم بود، بیان کرد: متأسفانه با تأثیر فرهنگ غرب زن و همسر در خانه همدیگر را با اسم کوچیک صدا می‌زنند، در لایه اول زندگی که صمیمیت بین زن و شوهر حاکم است اگر همدیگر را با اسم کوچک صدا بزنند مانعی ندارد، اما در لایه دوم که لایه ظاهری زندگی است باید حرمت زن و شوهر حفظ شود.

منبع: خبرگزاری فارس

منبع: آفتاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۵۴۰۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیدگاه‌های انتخاباتی برخی کاندیداهای مجلس دوازدهم: مردم باید قوی شوند

تعدادی از کاندیداهای دومین دوره انتخابات مجلس دوازدهم با حضور در خبرگزاری دانشجویان ایران به ارائه دیدگاه‌های خود پرداخته و به سوالات خبرنگاران ایسنا پاسخ دادند.

به گزارش ایسنا، مجتبی زارعی از اعضای لیست شورای ائتلاف نیروهای انقلاب و سمیه گلپور کاندیدای لیست شورای وحدت اصولگرایان از جمله  کاندیداهای دومین دوره انتخابات مجلس دوازدهم هستند که با حضور در خبرگزاری دانشجویان ایران به شرحی که می‌خوانید به ارائه دیدگاه‌ها و برنامه‌های  خود پرداختند.

مجتبی زارعی


با فربهی در قانونگذاری مواجه هستیم. قانونگذاری ما هوشمند نیست

 

مجتبی زارعی از اعضای لیست شورای ائتلاف نیروهای انقلاب برای دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی درباره جایگاه ادوار اخیر مجلس در زمینه قانونگذاری و نظارت، اظهار کرد: طبق قانون اساسی، نهاد تقنینی سه ویژگی تقنینی، نظارت و نمایندگی را بر عهده دارد ولی در قسمت اول حجم عظیمی از وضع قانون داریم، قوانینی که بعضا معارض هم و ناسخ و منسوخ هم هستند و با فربهی در قانونگذاری مواجه هستیم. قانونگذاری ما هوشمند نیست.

وی ادامه داد: در مجالس مختلف که در اختیار اصولگرایان یا اصلاح‌طلبان بوده است، متناسب با حوزه نفوذ برخی رجال، متناسب با حوزه لابی برخی مناطق و متناسب با لابی برخی صنوف، قانون وضع شده است که نتیجه آن این شده که معاونت تنقیح قوانین در مجلس درست شده است. ضمن این‌که این معاونت قدری راهگشاست ولی مساله را باید از اساس حل کرد. قانون باید مانع و جامع باشد.

این داوطلب انتخابات مجلس شورای اسلامی گفت: باید به نقش نظارت پارلمان اشاره کنم. گروه‌های سیاسی که اغلب حاکمیت مجلس را در اختیار گرفته‌اند نسبت به حوزه نفوذ خود سکوت داشته‌اند. نسبت به وزرا و دولت‌های همسو و هم گفتمان خود سکوت داشته‌اند یا مماشات کرده یا به وزیری من غیر حق رای اعتماد داده‌اند و این اقدمات اثر وضعی بر کل کشور دارد و قابل جبران نیست.

زارعی با بیان این‌که «معتقدم نظارت مجلس هم زیر سوال است»، تصریح کرد: اما نکته دیگری هم وجود دارد که من از آن به عنوان بحران نمایندگی یاد می‌کنم. ما در  کشور بحران نمایندگی داریم. من درباره جناح خاصی صبحت نمی‌کنم. قانون اساسی خود نمایندگی را هم جزو وظایف مجلس می‌داند ولی این نمایندگی خوب شکل نمی‌گیرد. نظام اداری ما نیمه ریاستی و نیمه پارلمانی است اما اگر مردم را نمایندگی نکنیم، مردم سالاری ما به مخاطره می‌افتد. خیلی وقت‌ها ما به سمت ساختارها غش می‌کنیم در حالیکه افراد باید نمایندگان مردم باشند.

وی خاطرنشان کرد: ضمیر حرف من به نماینده‌ای برنمی‌گردد که از من بهتر بوده و الان به مجلس راه یافته، نیست ولی باید اشاره کنم که در این سال‌ها مردم تهران نمایندگی نشده‌اند. اگر قرار بود این مردم نمایندگی نشوند چرا بیشتر از همه استان‌ها، مردم تهران در مجلس نماینده دارند؟ مناطق ۲۲ گانه تهران ۳۰ نماینده خود را نمی بینند. ما اسلامشهر، پردیس، ری  و شمیرانات داریم اما مردم نمایندگی نمی شوند. این نمایندگی چطور است؟ اولا تعامل و ارتباط و بعد وجود گوش‌های شنوا. از سویی من اعتقاد به خطر افتادن جامعه مدنی در ایران  و نحیف شدن مردم سالاری دارم. به خودم تذکر می‌دهم که اگر وارد مجلس شدی، حق نداری دفتر کاری در داخل ساختمان حفاظت شده پارلمان داشته باشی. آن ساختمان پروتکل‌های امنیتی مخصوص به خود دارد اما آیا پروتکل امنیتی مشمول نمایندگی هم می شود؟

وی درباره این دیدگاه که افول جایگاه مجلس را به عملکرد شورای نگهبان نسبت می‌دهند، گفت: من این موضوع را  قدری بازتر می کنم. ما قبل از این‌که سراغ شورای نگهبان برویم که وظایف قانونی دارد باید این را بررسی کنیم که تا چه حد نمایندگی مردم در احزاب و جریان‌های سیاسی ریشه دارد؟ آیا برخی احزاب که ادعای باز نبودن شرایط سیاسی کشور را دارند، مردم را نمایندگی می‌کنند؟ من ساختارها را نقد کردم اما آیا احزاب مرم را نمایندگی می‌کنند؟ امروز احزاب یکی از فراری‌های وزارت کشور هستند چون توان برگزاری یک مجمع عمومی ۱۰۰ نفره را ندارند، چون کادرسازی آن‌ها زیر سوال رفته و تشکیلات آن‌ها به بت تبدیل شده است. من یک راه‌حل دارم و به دوستان اصلاح طلب و اصولگرا این توصیه را می‌کنم که دست از فرافکنی بردارند. رابطه آن‌ها با مردم ضعیف است. آن‌ها قرار بود حلقه واسط مردم و حاکمیت شوند. منظور من از حاکمیت، ساختارهاست نه نظام.

زارعی افزود: من یک راه حل اندیشگانی و یک راه حل اجرایی دارم. مجلس آینده هم به اندیشه و هم اجرا و کار جمعی نیاز دارد. باید بازاندیشی در مفهوم حزب ایرانی داشته باشیم. در همین راستا اصولگرایی و اصلاح‌طلبی به لحاظ اندیشگانی نباید دنبال حذف یکدیگر باشند. به روحیه تعاون و کار جمعی و حرکت براساس نظام مسائل ملی و منطقه ‌ای و تقویت مردم‌گرایی در مقابل دیوان‌سالاری نیاز است. در این شرایط در اجرا ، جناح‌های سیاسی ما محل نزاع واقع نمی‌شوند بلکه گمشده ما کار و تولید خواهد بود.

زارعی همچنین درباره برنامه‌هایی که مجلس دوازدهم برای حل مشکلات اقتصادی و معیشتی می‌تواند وضع کند، اظهار کرد: امروز بزرگ‌ترین مرگ بر آمریکای ما «کار» است. برای تقویت اقتصاد و معیشت مردم، باید گروه‌های مدنی، جریان‌های کارفرمایی، کارگری، تولیدی و شرکت‌های دانش بنیان را در برابر ساختارها  تقویت کنیم. مزیت‌های نسبی استان‌ها باید دیده شود ولی این مساله آسیب دیده است. مزیت‌های نسبی استان‌ها فرآوری نمی‌شود. ما نیازمند نسل جدیدی از شهرک‌های صنعتی هستیم. پارک‌های علم و فناوری شکل گرفته ولی این موجب شکل‌گیری منظومه‌ای از شرکت‌های دانش بنیان خرد نشده است.

این داوطلب انتخابات مجلس افزود: وزارت خارجه ما تعریف درستی از سفیر ندارد. کمیسیون امنیت ملی و وزارت خارجه باید سفیری انتخاب کنند که او بتواند ظرفیت‌های ایران را نمایندگی کند. تنفس اقتصادی استان‌های ما از طریق کشورهای همسایه ممکن است ولی ما چه می‌کنیم؟ دولت و مجلس باید بداند سفیر سرایدار ما و مسئول ساختمان نیست بلکه سفیر ما مسئول مرکبات و منابع ما هم هست. آیا سفرای ما در دولت‌های اصولگرا و اصلاح طلب اینگونه انتخاب می‌شوند؟ من که چنین خبری ندارم.

زارعی همچنین گفت: حرف من این است که سفیر چرا نباید توسط نهادهای فرادستی مورد ارزیابی قرار گیرد چون او می خواهد همه مسائل کشور را نمایندگی کند؟ ممکن است کسی بگوید شما چیزی از تفکیک قوا نشنیده‌اید. چرا من شنیده‌ام ولی سفیر نماینده ایران است و بنابراین کمیسیون امنیت ملی مجلس، دولت و ساختارهایی از حاکمیت باید ارزیابی کنند که آیا این فردی که می خواهد سفیر شود، توانایی نمایندگی بخش های اقتصادی، بازرگانی، مدنی و همه حوزه ها را دارد؟

وی افزود: از سویی برای رونق تولید و حل مشکلات اقتصادی دانشگاه‌های ما باید با حوزه سرزمینی ارتباط برقرار کنند نه این‌که دانشگاه کشاورزی ما در قطب کشاورزی، فارغ‌التحصیل بیکار تحویل دهد. دانشگاه ما باید مهارت آفرین باشد نه مثل الان. رهبری چند بار در این زمینه تذکر داده‌اند ولی کسی گوش نداده است. چون نظارت در مجلس ضعیف است، سوال نمی‌شود که چرا خروجی‌های دانشگاه ما مساله‌محور و مهارت آفرین نیست. ما باید دست جامعه مدنی علمی و  مهارتی در حوزه‌های گوناگون را باز بگذاریم. مردم باید قوی شوند و ساختار از سیاست گذاری بیشتر عدول نکند. اصل ۴۴ قانون اساسی دوباره بازاندیشی شود و وضعیت جدید داشته باشیم.

وی در پاسخ به این پرسش که مهمترین خواسته مردم از نماینده مجلس چیست؟، تصریح کرد: الان یک حس نابرابری و تبعیض در جامعه وجود دارد. اول باید اعتماد عمومی را برگردانیم و مردم حس کنند که کشور مال همه آن‌هاست. مردم نباید این حس را داشته باشند که کسانی به مجلس یا شورای شهر می روند بنا است که بار خود را ببندند. نمایندگان پاکدست و شجاع و صاحب علم و تجربه می‌تواند این مشکلات را حل کند. ولی سوال این است که چرا قانون تعارض منافع اجرا نمی‌شود؟

زارعی گفت: ما در کشور قانون منع مداخله وزرا، نمایندگان مجلس و کارمندان در معاملات خارجی، قانون ممنوعیت اخد پورسانت، قانون ممنوعیت تصدی بیش از یک شغل، بخش های مخالفت قانون مدیریت خدمات کشوری با رانت‌ها و نابرابری‌ها، قانون اجرای سیاست‌های کلی اصل ۴۴، بخش های قانون بازار اوراق بهادار جمهوری اسلامی در مورد تعارض منافع ، قانون ارتقای سلامت نظام اداری و مقابله با فساد، قانون رسیدگی به دارایی مقامات و مسئولان داریم ولی باز هم احساس نابرابری وجود دارد. یکی از کارهای مهم مجلس دوازدهم باید تقویت اعتماد عمومی مردم باشد. باید بر اجرای این قوانین نظارت باشد. مهمترین خواسته مردم از حکمرانان این است که با مردم شفاف باشید.

سمیه گلپور

باید صدای جامعه کارگری و بازنشستگان در مجلس شنیده شود

سمیه گلپور کاندیدای لیست شورای وحدت اصولگرایان هم در جریان حضور کاندیداهای انتخابات دور دوم مجلس شورای اسلامی در ایسنا، با اعتقاد به شنیده‌ نشدن صدای مستضعفان در مجلس یازدهم تاکید کرد و گفت: باید صدای جامعه کارگری و بازنشستگان در مجلس شنیده شود.

ادامه دارد ....

دیگر خبرها

  • ببینید | ویدیویی پربازدید از انگلیسی صحبت کردن جمیله علم‌الهدی همسر ابراهیم رئیسی
  • تصویب قانون رفع تحریم‌های ظالمانه از کارهای مهم مجلس است
  • همسر رئیسی پیشنهاد دانشکده علوم خانواده را نپذیرفت
  • دیدگاه‌های انتخاباتی برخی کاندیداهای مجلس دوازدهم: مردم باید قوی شوند
  • سِمت دقیق همسر رئیسی مشخص شد
  • ایده‌هایی جذاب برای دکوراسیون خانه‌های کوچک
  • سمت دقیق همسر رئیسی مشخص شد
  • واکنش دانشگاه علوم خانواده دانشگاه تهران به انتقادات از همکاری با همسر سید ابراهیم رئیسی: جمیله علم الهدی فقط برای هیات جذب اساتید دانشکده تازه تاسیس «علوم خانواده» انتخاب شده، نه کارگروه هیات جذب کل اساتید دانشگاه تهران
  • علم‌الهدی: وقتی نیرو‌های نخبه نظام به دنبال اجرای شرع و قانون بیفتند، باید حمایت مردم نیز پشتیبان آنها باشد/ حجاب متعلق به فرهنگ ایران است؛ در شاهنامه، فردوسی از قول منیژه نقل می‌کند «منیژه منم، دخت افراسیاب، برهنه ندیده تنم آفتاب»
  • حکم رئیس دانشگاه تهران برای جمیله علم الهدی، همسر ابراهیم رئیسی