Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام جم آنلاین»
2024-05-04@17:52:58 GMT

پیش از شروع خانه‌تکانی چه باید کرد؟

تاریخ انتشار: ۱۰ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۱۵۴۵۰۶

پیش از شروع خانه‌تکانی چه باید کرد؟

به گزارش جام جم آنلاین، تقریبا یک سال است که با کرونا زندگی می‌کنیم و نوروز دومی است که شرایط متفاوتی از هر ساله خواهیم دید. تمامی رسم و رسوم‌های عید یا تغییر شکل داده‌اند یا اجرا نخواهند شد اما آنچه بی‌تغییر خواهند ماند و حتی جدی‌تر دنبال خواهد شد؛ خانه تکانی است.

خانه‌ تکانی اگر بدون برنامه‌ریزی باشد نظم زندگی روزمره را برهم می‌زند و فرآیندی آزاردهنده برای اعضای خانه خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به همین دلیل باید با برنامه‌ریزی دقیق و گام به گام خانه‌ تکانی را انجام داد.

پیش از این که خانه ‌تکانی را شروع کنید باید یک سری اقدامات را انجام داد تا روند کار برای شما سخت و خسته‌کننده نباشد. اما چه کارهایی باید پیش از خانه تکانی انجام داد؟

برنامه ریزی و تقسیم وظایف

اگر شاغل هستید یا خانه‌دار یا ممکن است در این روزهای کرونایی دورکاری کنید و در خانه بمانید، برای شروع خانه تکانی نیاز به برنامه‌ریزی دارید و بهتر است برنامه‌ریزی با حضور تمامی اعضای خانواده انجام شود تا در همان زمان تقسیم وظایف نیز انجام و مسئولیت هر فرد مشخص شود. اگر برنامه‌ریزی درستی انجام دهید که چه زمانی خانه تکانی را شروع کنید و پایان آن چه روزی باشد، خستگی حاصل از کار خانگی بسیار کم خواهد شد و تمامی کارها بر سر یک نفر آوار نخواهد شد.

دور ریختن زباله‌ها

بهتر است پیش از شروع خانه تکانی هر آن چه را که مطمئن هستید باید دور بریزید را به سطل زباله سرازیر کنید. می‌توانید از یخچال شروع کنید و آن را از غذاهای مانده پاک کنید. انباری و کمدها را بررسی کنید و هر چه که می‌دانید دیگر برای شما اضافه است را دور بریزید.

دور ریختن زباله‌ها پیش از شروع خانه تکانی باعث می‌شود که در زمانی که خانه تکانی شروع شده و مشغول تمیز کردن هستید، تنها به نظافت مشغول باشید و زباله‌های پخش شده مانعی برای شما نباشند و نظم زندگی روزمره‌تان به هم نریزد.

کشوها، کتابخانه، کابینت‌های آشپزخانه، داروهای در خانه، میزهای آرایش، کمد اسباب‌بازی کودکان و انباری از مکان‌هایی در خانه است که احتمال نگه داشتن وسایل اضافه را در خود دارد.

لیست شستنی‌ ها

پیش از شروع ابتدا لیستی تهیه کنید از هر آن چه که قصد شستن آن را دارید. اگر فرش‌ها قرار است قالیشویی برود برنامه دقیق بریزید و بدانید چه روزی به دستتان می‌رسد از طرفی ملافه، رومیزی، بالش، پرده و لباس‌هایی که قصد شستن آنها را دارید با توجه به زمان خشک شدن، میزان کاربردی بودن، رنگ آنها جدا کنید.

تهیه لوازم شوینده و ضدعفونی کننده

پیش از شروع خانه‌تکانی دقت کنید که هر سطح را با چه شوینده‌ای خواهید شست. انتخاب شوینده با وجود کرونا مهم‌تر شده است. می‌توانید برای انتخاب شوینده از موادی استفاده کنید که خاصیت ضدعفونی نیز داشته باشند. علاوه بر این مراقب باشید مواد شوینده سطوح با شیرآلات متفاوت است. چرا که برخی مواد شوینده اگر برای شیرآلات استفاده شود باعث تغییر رنگ می‌شود.

منبع: ایرنا

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: کرونا خانه تکانی دورکاری برنامه ریزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۵۴۵۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش کارخانه‌های تولید آرد کامل/ برنامه‌ریزی غنی‌سازی آرد با «ویتامین دی»

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت اجرای پایلوت غنی‌سازی آرد با ویتامین «دی» را از برنامه‌های وزارت بهداشت در سال جاری خواند.

دکتر احمد اسماعیل‌زاده در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه تولید نان کامل جزو اولویت‌های وزارت بهداشت است، اظهار کرد: براساس تصمیم‌های اتخاذه شده در  نظر داشتیم تا پایان سال ۱۴۰۲ در حیطه فعالیت دانشگاه‌های علوم پزشکی، هر مرکز آموزشی حداقل یک کارخانه تولید آرد کامل داشته باشد. در سال جاری هم تاکید بر آن است که تعداد کارخانه‌های تولید آرد کامل برای هر دانشگاه علوم‌پزشکی به سه مورد برسد.  

وی درباره اهداف وزارت بهداشت از تولید نان کامل در کشور گفت: هدف وزارت بهداشت از فرآیند نان کامل،  سبوس‌گیری اندک از آرد است. پیشنهاد دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در ارتباط با سبوس‌گیری این است که ۲ تا ۶ درصد سبوس‌گیری از آرد انجام شود. در چنین شرایطی، فلزات سنگین و آلودگی‌ها گرفته می‌شود اما هدف وزارت بهداشت برای تامین نان سالم با آرد کامل را برآورده می‌کند.

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت درباره وضعیت ویتامین گروه B در کشور و وضعیت این ویتامین با تولید آرد کامل، گفت: از منظر کمبود ویتامین گروه B با مشکل مواجه نیستیم و کمبودی در زمینه این ویتامین وجود ندارد.  هدف از اجرای برنامه نان کامل، تامین فیبر و منیزیوم است.

اسیماعیل‌زاده درباره برنامه‌های دفتر بهبود تغذیه برای بازنگری برنامه غنی‌سازی آرد نیز به ایسنا گفت: سال جاری، درنظر داریم برنامه غنی‌سازی آرد با آهن و اسید فولیک را که مدت‌هاست اجرا می‌شود، بازنگری کنیم. همچنین اجرای پایلوت غنی‌سازی آرد با ویتامین دی از دیگر برنامه‌های وزارت بهداشت در سال جاری به حساب می‌آید.  

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بهره‌گیری از بازی‌های ویدئویی در برنامه‌ریزی شهری
  • بهره‌گیری از گیمیفیکیشن در برنامه‌ریزی شهری
  • خانه تکانی اینتر در تابستان: 5 بازیکن می‌روند
  • برگزاری اجلاسیه شهدای چرام در ۲۷ اردیبهشت
  • فرصت‌های از دست رفته برای کردستان با کار جهادی جبران شود
  • دشمن در حال برنامه ریزی برای از بین بردن عفاف و حجاب است
  • برنامه ریزی برای ساخت ۱۳۰ هزار واحد مسکونی در استان همدان
  • مدیران شهرستان بوشهر پیگیر جذب اعتبارات استانی و ملی باشند
  • ساخت مسکن کارگری در یزد/ خانه دار شدن همه کارگران
  • افزایش کارخانه‌های تولید آرد کامل/ برنامه‌ریزی غنی‌سازی آرد با «ویتامین دی»