Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اتحادیه نمایشگاه‌داران خودرو از کاهش فروش خودرو‌های بالای یک میلیارد در بازار خبر داد و گفت: به دلیل ثبات در بازار تعداد فروشندگان در بازار افزایش یافته است. سعید موتمنی درگفت‌وگو با میزان، با اشاره به آخرین وضعیت بازار خودرو اظهار کرد: با فروکش کردن نوسانات ارز و کاهش ۳۵ درصدی قیمت خودرو در اواخر آبان، بازار خرید و فروش اتومبیل با ثبات نسبی به فعالیت خود ادامه می‌دهد و شاهد اُفت تقاضا‌های کاذب در بازار هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رئیس اتحادیه نمایشگاه‌داران خودرو تصریح کرد: طرح‌های فروش خودرو توسط خودروسازان بزرگ به دلیل ماهیت بلندمدت تاثیر چندانی بر قیمت روز خودرو ندارد، اما می‌تواند در درازمدت بر جریان بازار روند مثبتی داشته باشد.
وی افزود: در مجموع بازار خودرو واقعی شده و تعداد فروشندگان نسبت به خریداران بیشتر است و عمده تقاضا مربوط به مصرف کنندگان واقعی است. بیشتر بخوانید: تداوم ممنوعیت واردات ۲ هزار و ۵۰۰ قلم کالا به کشور موتمنی بیان کرد: تقاضا برای خرید خودرو‌های خارجی زیر ۷۰۰ میلیون تومان افزایش یافته است، اما خودرو‌های بالای یک میلیارد بازار پررونقی ندارد.
رئیس اتحادیه نمایشگاه‌داران خودرو تصریح کرد: بازگشت قیمت خودرو به پلتفرم دیوار تاثیری در افزایش و یا کاهش آن ندارد، مهمترین عامل در قیمت گذاری میزان عرضه و تقاضاست، در صورت تامین کالا به میزان مناسب دیگر شاهد نوسانات و افزایش قیمت‌ها نخواهیم بود.
وی افزود: نوسانات ارز نیز یکی از عوامل مهم در ایجاد تقاضا کاذب در بازار است، با ثبات نرخ ارز در ماه‌های اخیر، بازار خودرو جذابیت خود را برای سرمایه گذاری از دست داده است.
موتمنی بیان کرد: با توجه به شیوع بیماری کرونا و کاهش سفر‌های نوروزی بازار خودرو در ایام پیش از عید نیز افزایش نخواهد داشت و از ثبات مناسبی برخودار خواهد بود.
رئیس اتحادیه نمایشگاه‌داران خودرو تصریح کرد: نوسانات ارز تاثیر مستقیمی بر قیمت خودرو دارد و پیش بینی می‌شود در ماه‌های آینده قیمت خودرو با نوسان کمتر از ۲ درصد در بازار عرضه شود.   انتهای پیام/ برچسب ها: اخبار اقتصادی قیمت خودرو

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اخبار اقتصادی قیمت خودرو رئیس اتحادیه نمایشگاه داران خودرو بازار خودرو قیمت خودرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۵۴۵۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تا پایان سال، تعداد بازارچه‌های محله‌ای کرمان به ۱۰عدد می‌رسد

محمود ایرانمنش، در نشست با رئیس اتحادیه صنف میدان‌داران میوه و تره‌بار کرمان درخصوص بررسی عملکرد بازارچه‌های محله‌ای «از تولید به مصرف» و چگونگی توسعۀ این بازارچه‌ها در سطح شهر که در محل دفتر معاونت خدمات‌شهری شهرداری کرمان تشکیل شد، افزود: با توجه به ضرورتی که در شهر کرمان وجود داشت، بازارچه‌های محله‌ای دائمی «از تولید به مصرف» راه‌اندازی شد.

وی با بیان اینکه هدف از راه‌اندازی این بازارچه‌ها، جلب رضایت مردم است، افزود: در انتخاب مکان بازارچه‌ها چند نکته را مدنظر داشتیم؛ ازجمله اینکه در محل‌هایی باشد که اقشار متوسط و پایین جامعه در آن ساکن هستند، تراکم جمعیت بالا داشته و از هسته مرکزی شهر فاصله داشته باشد.

معاون خدمات‌شهری شهردار کرمان تصریح کرد: راه‌اندازی، فعالیت و نظارت بر بازارچه‌های محله‌ای با همکاری متقابل اتحادیه صنف میدان‌داران میوه و تره‌بار کرمان انجام می‌شود و خوشبختانه سه بازارچه‌ای که از ابتدای فروردین‌ماه فعالیت خود را آغاز کرده‌اند، نمونه‌های موفقی هستند.

ایرانمنش افزود: قصد داریم تا پایان امسال تعداد بازارچه‌ها را به ۱۰ بازارچه برسانیم که همۀ مردم شهر کرمان از این خدمت بهره‌مند شوند و میوۀ باکیفیت و با قیمت مناسب به دست مردم برسد.

وی افزود: برای واگذاری بازارچه‌ها مزایده برگزار می‌شود و قرارداد‌های شش‌ماهه منعقد خواهد شد و فقط افراد مورد تأیید اتحادیه می‌توانند در مزایده شرکت کنند.

رئیس اتحادیه صنف میدان‌داران میوه و تره‌بار کرمان نیز در این نشست، گفت: پارسال چندین جلسه برای هماهنگی راه‌اندازی بازارچه‌های محله‌ای تشکیل شد تا این اتفاق رقم خورد و خوشبختانه بازخورد خوبی از مردم گرفتیم.

محمدرضا حاج‌عباسی، با اشاره به نظارت دائمی بر فعالیت بازارچه‌های محله‌ای به لحاظ کیفیت و قیمت عرضه، تصریح کرد: سعی کردیم عوامل و واسطه‌هایی که موجب گرانی میوه می‌شود را برطرف و حذف کنیم تا قیمت نهایی جهت عرضه به شهروندان، کاهش یابد.

وی تأکید کرد: قیمت میوه‌های عرضه‌شده در بازارچه‌های محله‌ای به قیمت میدان میوه و تره‌بار و بعضاً کمتر از آن است و یکی از مهم‌ترین مزایای این بازارچه‌ها، متعادل کردن قیمت بازار است.

مدیرعامل سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فرآورده‌های کشاورزی شهرداری کرمان هم بیان کرد: پس از صدور دستور راه‌اندازی بازارچه‌های محله‌ای از سوی معاون خدمات‌شهری شهردار کرمان، تیمی تشکیل شد و موانع را برطرف کردیم و کار را به‌صورت جهادی پیش بردیم.

امیر هاشمی، افزود: پس از شروع کار، مهم‌ترین نکته تداوم و حفظ دستاورد‌های آن است که نیاز به نظارت و تلاش جدی دارد و دغدغۀ همه کسانی که به این حوزه ورود کرده‌اند، کسب رضایت مردم است.

وی تصریح کرد: از ابتدا موارد تأسیساتی موردنیاز بازارچه‌ها را با جدیت فراهم کردیم و همچنان پای کار هستیم.

مدیرعامل سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فرآورده‌های کشاورزی شهرداری کرمان اظهار داشت: توسعۀ بازارچه‌ها و مکان‌یابی مناسب را با مشورت اتحادیه انجام خواهیم داد و از افراد مورد اعتماد اتحادیه و خوشنام در بین مردم برای مدیریت بازارچه‌ها استفاده خواهد شد.

 سه بازارچۀ محله‌ای «از تولید به مصرف» شهر کرمان واقع در میدان «غدیر دو»، بلوار «پزشک» و شهرک «شهید مطهری» انتهای بلوار «حضرت ابوالفضل (ع)»، از اول فروردین‌ماه امسال کار خود را آغاز کرده‌اند و هم‌اکنون در حال فعالیت هستند.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

دیگر خبرها

  • نزول طلا و ارز ادامه دارد | افزایش تیراژ تولید خودرو
  • آپارتمان‌های تهران بدون مشتری ماند؛ قیمت مسکن متری چند؟
  • قیمت سکه امروز ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • تحریم‌های اروپا علیه روسیه به نفع فروشندگان گاز
  • قیمت طلا امروز ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • پیش‌بینی قیمت‌ها در بازار خودرو؛ وارداتی‌ها گران‌تر می‌شوند؟!
  • بازار سیاه تایر از بین می‌رود/ تقاضا برای خرید کاهشی شد
  • تا پایان سال، تعداد بازارچه‌های محله‌ای کرمان به ۱۰عدد می‌رسد
  • قیمت سکه امروز ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • بازار سیاه تایر از بین می رود/ تقاضا برای خرید کاهشی شد