Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد کفراشی گفت: تاکنون گزارشی مبنی‌بر اینکه معلمی در ایام کرونا کم کاری کرده ارائه نشده است و در صورت بروز چنین نارسایی‌هایی مناطق پیگیری می‌کنند.

به گزارش برنا؛ در ایام شیوع کرونا شاهد آموزش‌های غیرحضوری هستیم. هرچند کیفیت آموزش حضوری با آموزش‌های غیرحضوری قابل مقایسه نیست اما کادر آموزشی تلاش  کرده تا مشکلات ناشی از روند آموزش دانش آموزان را برطرف کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این حین برخی از والدین دانش آموزان از کم کاری معلمان شکایت دارند.

محمد حسین کفراشی، مدیر کل ارزیابی عملکرد و رسیدگی به شکایت در وزارت آموزش و پرورش به خبرنگار برنا گفت: بر اساس بررسی‌های انجام شده در ایام کرونا بیش از 99/7معلمان بر سر کار حاضر بودند.

او افزود: همکاران ما به شکل سیستمی و در فضای مجازی یا در فعالیت‌های حضوری در مناطق محروم و آبی حاضر بودند. درس نامه، جزوات، کتاب‌ها و بستر آموزش را برای دانش آموزان مهیا شده است.

عدم فعالیت 3دهم درصد از معلمان در ایام کرونا

کفراشی گفت: مشکل خاصی هم در روند تدریس معلمان وجود نداشته است. 3 دهم درصد از معلمان فعالیت چندانی در ایام کرونا نداشتند. در این میان برخی از معلمان بیمار یا در مرخصی بارداری به سر می‌برند یا از مشکلات خاصی برخوردار بودند.

او ادامه داد: تاکنون هیچ گزارشی برای بنده مبنی‌بر کم فروشی معلمان گزارش نشده است. معلمان ما دقت کرده و در حد بضاعت تلاش کرده‌اند.

معلمان در ایام کرونا کم کاری نکرده‌اند

 مدیر کل ارزیابی عملکرد و رسیدگی به شکایت در وزارت آموزش و پرورش افزود: تاکنون اقدامی مبنی‌بر اینکه معلمی در ایام کرونا کم کاری کرده گزارش نشده است در صورت بروز چنین نارسایی‌هایی مناطق پیگیری می‌کنند.  

او درباره برگزاری کلاس‌های خصوصی و فوق برنامه تاکید کرد: از گذشته کلاس‌های خصوصی برگزار و همچنان ادامه دارد. بسیاری از معلمان به دانش آموزان برنامه‌های فوق العاده در ایام تعطیلات برگزار می‌کنند.

 مدیر کل ارزیابی عملکرد و رسیدگی به شکایت در وزارت آموزش و پرورش گفت: هیچ اجبار و اکراهی در این باره وجود ندارد. این مقوله ربطی به همکاران ما ندارد.

کفراشی تاکید کرد: همکاران ما با محدودیت‌ها در امر آموزش تلاش کرده‌اند. اگر خانواده‌ای خواستار برگزاری کلاس‌های خصوصی به شکل آنلاین یا آفلاین هستند جزو اختیارات خانواده است.

 مدیر کل ارزیابی عملکرد و رسیدگی به شکایت در وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: در مرام معلم نیست که بخواهد دانش آموز را به اجبار به برگزاری کلاس الزام کنند. هر گونه گزارش در این زمینه پیگیری می‌شود.

 او درباره رسیدگی به شکایت‌های خانواده‌ها از روند آموزش گفت: در آموزش و پرورش  به بخش‌هایی رسیدگی می‌شود. افراد می‌توانند با مراجعه حضوری یا تلفنی به بخش ارزیابی و عملکرد طرح موضوع کرده و می‌توانند از طریق شکایت وارد عمل شود. همکاران ما هم موظف به رسیدگی به شکایت‌ها است.

به گفته این مقام مسئول در صورت شکایت رسمی هم کد به افراد داده می‌شود و کمتر از 10 روز موظف به پاسخگویی به شکایت‌ها هستیم.

شکایت ها رسیدگی می‌شود

 مدیر کل ارزیابی عملکرد و رسیدگی به شکایت در وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه شکایت ما در زمینه‌های مختلف آموزشی، پرورشی، اداری و ... است، تصریح کرد: شکایت‌ها در آموزش و پرورش به اشکال مختلف است. شکایت‌ها بررسی و نتیجه‌گیری شده است. برخی از شکایت‌ها هم امکان پیگیری نداشته است، اما عمدتا شکایت‌ها رسیدگی می‌شود. کمترین شکایت نسبت به سال گذشته و کمترین بازخورد منفی در این زمینه ثبت شده است.

//انتهای پیام: 4

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: معلم شکایت ایام کرونا دانش آموزان همکاران ما شکایت ها کم کاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۵۴۶۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین وضعیت ضریب نفوذ اینترنت در کشور  

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی هرچند وقت یک‌بار گزارشی از ضریب نفوذ اینترنت ثابت، سیار و تلفن همراه در کشور منتشر می‌کند و در گزارشی که به تازگی توسط این سازمان منتشر شده، به بررسی وضعیت اینترنت ثابت و سیار وضعیت شبکه ارتباطی کشور پرداخته شده است.  

براساس این گزارش نفوذ اینترنت پهن باند ثابت از ۱۳/۰۸ درصد در پاییز سال ۱۴۰۱ به ۱۲/۹ درصد در پاییز سال ۱۴۰۲ رسیده است. همچنین ضریب نفوذ پهن باند سیار با رشد قابل توجهی روبه رو بوده است. درواقع ضریب نفوذ  پهن باند سیار در پاییز دوسال گذشته (۱۴۰۱) از ۱۲۰/۸۷  به ۱۲۷/۷۷ پاییز در سال گذشته رسیده است که حکایت از رشد ۵/۷۱  درصدی در این حوزه دارد.

همچنین در بخش دیگری از این گزارش به وضعیت شکایت ثبت شده در حوزه ثابت و سیار در سامانه ۱۹۵ هم اشاره شده است که ۷۵ درصد شکایت ها متعلق به حوزه ثابت بوده و ۲۵ درصد شکایت‌ها به حوزه سیار تعلق دارد.

از سوی دیگر در این گزارش به تعداد سایت‌های ۵G اپراتورهای ارتباطی تا پایان پاییز سال گذشته هم پرداخته شده که بر اساس آن تاکنون ۸۰۷ سایت نسل پنجم که متعلق به اپراتور دوم تلفن همراه است در کشور ایجاد شده است.

دیگر خبرها

  • درخواست نیرو‌های خدماتی آموزش و پرورش برای رسیدگی به امکانات و مزایا
  • اساسی‌ترین رکن فعالیت آموزش و پرورش، انسان‌سازی است
  • گزارشی از چند روز مراجعه به پلیس امنیت؛ توقیف‌های پولساز
  • بزرگداشت مقام معلم به تمام ایام سال معطوف می‌شود
  • توضیحات صحرایی درباره کسر ۴۵ درصد از حقوق دانشجو معلمان
  • تکذیب پیوست نامه وزیر درباره ابطال کسر ۴۵ درصد از حقوق دانشجو معلمان/ خط و نشان صحرایی برای رئیس سازمان نوسازی
  • تکذیب پیوست نامه صحرایی درباره ابطال کسر ۴۵ درصد از حقوق دانشجو معلمان/ دانشگاه رای را اجرا کند
  • وزیر آموزش و پرورش: جذب ۲۰ درصد معلمان کشور در دولت سیزدهم
  • جذب ۲۰ درصد معلمان کشور در دولت سیزدهم
  • آخرین وضعیت ضریب نفوذ اینترنت در کشور