Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-29@14:43:56 GMT

تکاپوی مسئولان فارس برای تنظیم بازار در آستانه نوروز

تاریخ انتشار: ۱۰ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۱۵۴۸۰۷

تکاپوی مسئولان فارس برای تنظیم بازار در آستانه نوروز

کمبود کالاهای اساسی و افزایش نرخ این کالاها در آستانه عید نوروز همواره به عنوان یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های مردم و مسئولان به شمار می رود؛دولت تمام تلاش خود را به کار می گیرد تا با تزریق به موقع و نظارت بر عرضه کالا در این ایام، مشکل کمبود اقلام اساسی در بازار را برطرف کند و مانع از افزایش غیرمنطقی قیمت ها شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اجرای طرح تنظیم بازار به شیوه منطقه‌ای از جمله اقداماتی به شمار می رود که وزارت صنعت، معدن و تجارت به منظور هماهنگی بین تولید و توزیع در سریع ترین زمان ممکن صورت می دهد تا مردم در روزهای پایانی سال با کمبود و گرانی کالا مواجه نشوند.

طرحی که عنایت الله رحیمی استاندار فارس معتقد است به دلیل گردشی بودن دبیرخانه و ضرورت تبیین شرح وظایف دبیرخانه نیازمند بازنگری و اصلاح است و سهمیه های ابلاغی در این طرح برای استان فارس کافی نیست و باعث کاهش قیمت اقلام در بازار نمی شود.

سهمیه های ابلاغی در طرح منطقه ای تنظیم بازار کافی نیست
استاندار فارس با بیان اینکه سهمیه های ابلاغی در طرح منطقه ای تنظیم بازار کافی نیست و تأثیری در کاهش قیمت ها نخواهد داشت، اظهار کرد: حدود ۱۰هزار تن سهمیه شکر تنظیم بازار برای دوماه به این استان اختصاص داده شده است. در صورتی که مصرف شکر در استان ماهیانه حدود ۱۲هزار تن است و درصدد هستیم که مقدار سهمیه شکر را افزایش دهیم.
عنایت‌الله رحیمی ادامه داد: ماهانه حدود ۱۲ هزار و ۵۰۰ تن برنج در این استان توزیع می شود. این در حالی است که سهمیه برنج تنظیم بازار سه هزار و ۸۰۰ تن اعلام شده است.
وی مصرف ماهانه فارس را هفت هزار و ۵۰۰ تن روغن اعلام کرد و گفت: سهمیه روغن تنظیم بازار ۱۸۰۰ تن در نظر گرفته شده است. در استان فارس ماهانه ۵۰۰۰ تن گوشت قرمز مورد نیاز است که خوشبختانه در استان تأمین می شود اما باید کنترل شود تا قیمت ها معقول باشد.
وی با اشاره به اینکه تخم مرغ و سیمان هم در استان فارس بیش از نیاز ما تولید می شود، گفت: قیمتی که ستاد ملی تنظیم بازار برای محصولی مانند سیمان در نظر گرفته با قیمت کارخانه آن اختلاف زیادی دارد. لذا لازم است که بین این قیمت ها تناسب معقولی ایجاد شود.

افزایش سهمیه های اختصاص داده شده به استان فارس در دستور کار قرار داد
معاون بازرگانی و توسعه تجارت سازمان صمت استان فارس با بیان اینکه تخصیص سهمیه های تنظیم بازار بر مبنای ضریب جمعیتی در سطح کشور بین استان ها صورت می گیرد، اظهار کرد: افزایش سهمیه های اختصاص داده شده به استان فارس از مهمترین اولویت های سازمان صنعت، معدن و تجارت استان است.
وحیدرضا محمود زاده در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه آیا نیاز استان صرفا از طریق سهمیه های تنظیم بازار تأمین می شود، گفت: خیر، تأمین کالا در استان ها با آنچه در قالب تنظیم بازار به استان اختصاص داده می شود، متفاوت است. به عنوان مثال در حال حاضر بازار کشور و استان از برنج داخلی و وارداتی اشباع است. اما در مقطعی از سال مانند ماه مبارک رمضان و یا ایام پایانی سال، ستاد تنظیم بازار کشور سهمیه ای را به استان ها اختصاص می دهد که این سهمیه صرفا برای تنظیم بازار و از محل ذخایر استراتژیک است.
محمودزاده ادامه داد: البته در خصوص همین سهمیه های تنظیم بازار نیز با پیگیری های مستمر تمام تلاش خود را به کار گرفته ایم که سهمیه بیشتری را به استان از محل ذخایر استراتژیک اختصاص دهیم و همان طور که گفتم این مهم در دستور کار سازمان صنعت، معدن و تجارت قرار دارد.
وی با اعتقاد به اینکه طرح منطقه بندی تنظیم بازار بایستی با اختیارات قانونی لازم توأم باشد، اظهار کرد: چنانچه طرح منطقه بندی تنظیم بازار به تصویب مراجع ذیصلاح قانونی نرسد قطعاً با مشکلاتی روبرو خواهد شد؛ لذا پیشنهاد ما به وزارت صمت این بوده است که به جای منطقه محور بودن، کالا محوری را مدنظر قرار دهند و با توجه به مزیت های کالایی هر منطقه دسته بندی صورت گیرد و مصوبات لازم نیز جهت اختیارات اخذ شود.
این مقام مسئول افزود: اختیارات باید به سه دسته کشوری، استانی و منطقه ای تقسیم و حدود هر یک از آنها مشخص شود و همچنین طرح چنین مواردی از نقطه نظر کارشناسی دقیقی بایستی برخوردار شود تا ضمن ضمانت اجرایی در ادامه راه با مشکلاتی روبرو نشود. لذا در حال حاضر می بایست انجام کار کارشناسی دقیق صورت گیرد و اجرای آن به سال ۱۴۰۰ موکول شود.
محمودزاده بیان کرد: سهمیه هایی که به استانها اختصاص داده می شود صرفاً برای تنظیم بازار است و این میزان جدا از فرآیندی است که توسط بخش خصوصی طی می شود تا کالایی در چرخه توزیع قرار گیرد.
وی ادامه داد: ستاد تنظیم بازار کشور با اشراف اطلاعاتی از آنچه به عنوان نیاز کالاهای اساسی در کشور است تمهیداتی را اتخاذ می کند تا توسط بخش خصوصی این قبیل کالاها تولید و یا با ثبت سفارش و تخصیص ارز توسط بانک مرکزی از محل واردات تأمین شود.
معاون بازرگانی و توسعه تجارت سازمان صمت استان فارس، افزود: بخشی از کالاهای اساسی نیز به عنوان ذخیره استراتژیک نگهداری که در مقاطعی از سال توسط ستاد تنظیم بازار کشور و در قالب تنظیم بازار به استان ها اختصاص می یابد. لذا در تأمین کالاهای اساسی به نیاز بازار توجه می شود و فرآیند ها در جهت در چرخه قرار گرفتن کالا تسهیل می شود. لیکن سهمیه های تنظیم بازار از محل ذخایر استراتژیک و متناسب با تصمیم ستاد تنظیم بازار تخصیص می یابد و هدف آن تأمین کالا نبوده بلکه صرفاً با نگاه تنظیم بازار توزیع می شود.

بازار تخم مرغ وضعیت مناسب و خوبی دارد
همچنین معاون نظارت، بازرسی و حمایت از حقوق مصرف کنندگان فارس گفت: وضعیت بازار تخم مرغ تابع سیاست های وزارت جهاد کشاورزی و میزان تولید آن است و از طرفی قیمت آن طبق بررسی انجام شده و برخلاف اظهارات تولیدکنندگان آن مبنی بر مشکلاتی از جمله عدم تناسب قیمت با هزینه های مرغداری، کم بودن فاصله قیمت فروش در مرغداری تا مصرف کننده و افزایش هزینه های تولید است.
مهدی حسنی ادامه داد: در حال حاضر بازار تخم مرغ وضعیت مناسب و خوبی دارد و اغلب شبکه های توزیعی در حال فروش در قالب بسته بندی با نرخ مصوب هستند (هر بسته ۱۵ عددی ۲۱۵ هزار ریال) که در صورت مشاهده تخلف برخورد خواهد شد.

وی به بیان عوامل افزایش قیمت سیمان اشاره کرد و گفت: مشکلات تولید از جمله قطعی برق، گاز، افزایش قیمت سوخت جایگزین یا مازوت و همچنین افزایش هزینه های حمل و نقل است که با توجه به عدم تناسب عرضه و تقاضا در دو ماه اخیر این سازمان اقداماتی را در دستور کار خود قرار داده است.
وی اضافه کرد: برگزاری جلسه با مدیران عامل کارخانه های سیمان مبنی بر ارائه لیست آمار فروش ماهیانه به این سازمان و مکاتبه در خصوص عدم فروش سیمان به عاملین و افراد حقیقی و حقوقی فاقد مجوز معتبر، انجام مکاتبه با اتحادیه مصالح و اتاق اصناف مبنی بر شناسایی واحدهای صنفی مصالح فروشی فاقد پروانه کسب و ساماندهی آنان از مهمترین اقدامات ما در طول این مدت به شمار می رود.
معاون نظارت، بازرسی و حمایت از حقوق مصرف کنندگان فارس، بیان داشت: این سازمان الزام کارخانه ها به فروش محصولات خود به واحدهای دارای مجوز و نظارت و کنترل بر شبکه های توزیع کارخانه را کماکان در دستور کار خود قرار داده است.

برچسب‌ها شیراز استانداری فارس صمت عنایت الله رحیمی فارس

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شیراز استانداری فارس صمت شیراز استانداری فارس صمت عنایت الله رحیمی فارس اخبار کنکور سهمیه های تنظیم بازار ستاد تنظیم بازار تنظیم بازار تنظیم بازار کالاهای اساسی دستور کار اختصاص داده استان فارس بازار کشور طرح منطقه منطقه ای استان ها تخم مرغ قیمت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۵۴۸۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت هر شاخه تیرآهن در سال جدید چقدر است؟

به گزارش گروه بازار خبرگزاری علم و فناوری آنا، نوسانات شدید قیمت انواع تیرآهن، نگرانی‌هایی را در بین خریداران و سرمایه‌گذاران مخصوصاً فعالان حوزه ساخت‌وساز به‌وجود آورده است. این نوسان‌های قیمتی در حدی‌اند که امکان پیش‌بینی نرخ تیرآهن در کوتاه‌مدت و بلندمدت وجود ندارد. طبق نمودار قیمت تیرآهن اهواز در آهن رسان، این نوع تیرآهن در چندوقت اخیر به‌ازای هر یک کیلوگرم حداقل چند هزار تومان افزایش قیمت داشته است. در ادامه می‌خواهیم به بررسی قیمت تیرآهن بپردازیم. 

قیمت هر شاخه تیرآهن در سال 1403

بازار آهن و فولاد همواره با نوسانات قیمتی همراه بوده و پیش‌بینی قیمت دقیق تیرآهن کاری دشوار است. قیمت تیرآهن به عوامل مختلفی از جمله نوع، اندازه، برند، نرخ ارز، قیمت مواد اولیه، تقاضا و عرضه بستگی دارد. برای مثال قیمت هر شاخه تیرآهن 14 اصفهان در اردیبهشت 1403 حدود 4 میلیون و 850 هزار تومان است. اما این قیمت به طور تقریبی است و ممکن است در روزهای مختلف و در فروشگاه‌های مختلف کمی متفاوت باشد. همچنین، به دلیل نوسانات روزانه بازار آهن، این قیمت ثابت نیست و ممکن است در آینده تغییر کند.

ثبات نسبی نرخ تیرآهن در ماه‌های اخیر

برخلاف نوسانات قیمتی که در سال‌های گذشته شاهد بودیم، قیمت هر شاخه تیرآهن در ماه‌های اخیر (از برج 9 سال 1402 تا بهار 1403) ثبات نسبی داشته است. این ثبات را می‌توان در نمودارهای قیمتی سایت‌های معتبر مشاهده کرد. ثبات نسبی قیمت جدید تیرآهن در ماه‌های اخیر می‌تواند به دلیل عوامل مختلفی باشد، از جمله:

نوسان شدید نرخ ارز: نرخ ارز یکی از عوامل اصلی مؤثر بر قیمت تیرآهن است. با کاهش و افزایش پی‌درپی نرخ ارز در ماه‌های اخیر، قیمت هر شاخه تیرآهن نیز تا حدی کاهش یافته است. تعادل نسبی در عرضه و تقاضا: در حال حاضر، تعادل نسبی بین عرضه و تقاضا در بازار تیرآهن وجود دارد. این تعادل به ثبات قیمت‌ها کمک می‌کند. سیاست‌های دولت: دولت نیز با اتخاذ سیاست‌هایی مانند کنترل صادرات و واردات تیرآهن، تا حدی بر ثبات قیمت‌ها در این بازار تأثیر می‌گذارد.

قیمت جدید تیرآهن به عوامل مختلفی بستگی دارد و ارائه یک قیمت واحد برای همه انواع تیرآهن غیرممکن است. با این حال می‌توان گفت قیمت تیرآهن در ماه‌های اخیر ثبات نسبی داشته است. 

5 عامل مؤثر بر قیمت هر شاخه تیرآهن در بازار آهن ایران

بازار آهن و فولاد همواره با نوسانات قیمتی همراه بوده و به همین دلیل پیش‌بینی دقیق قیمت امروز تیرآهن کاری دشوار است. قیمت هر شاخه تیرآهن به عوامل مختلفی از جمله نوع، اندازه، برند، نرخ ارز، قیمت مواد اولیه، تقاضا و عرضه و فاکتورهای مؤثر دیگر بستگی دارد. در ادامه به بررسی 5 عامل مهم از این عوامل می‌پردازیم که تأثیر به‌سزایی بر قیمت هر شاخه تیرآهن در بازار آهن ایران دارند:

نرخ ارز

یکی از مهم‌ترین عوامل مؤثر بر قیمت تیرآهن، نرخ ارز است. از آنجایی که بخش قابل توجهی از مواد اولیه مورد نیاز برای تولید تیرآهن از خارج از کشور وارد می‌شود، نوسانات نرخ ارز به طور مستقیم بر قیمت تمام شده این محصول تأثیر می‌گذارد. به‌عنوان مثال، با افزایش نرخ ارز، قیمت مواد اولیه وارداتی نیز افزایش می‌یابد و در نتیجه، قیمت تیرآهن نیز در بازار داخلی گران‌تر می‌شود.

قیمت مواد اولیه

مواد اولیه مورد نیاز برای تولید تیرآهن شامل سنگ آهن، ضایعات و انرژی است. قیمت هر کدام از این مواد اولیه می‌تواند به طور جداگانه بر قیمت هر شاخه تیرآهن تأثیر بگذارد. به‌عنوان مثال افزایش قیمت جهانی سنگ آهن یا ضایعات به طور مستقیم قیمت هر شاخه تیرآهن را در بازار ایران افزایش می‌دهد.

تقاضا و عرضه

قانون کلی در بازار می‌گوید که با افزایش تقاضا و کاهش عرضه، قیمت‌ها افزایش می‌یابد و بالعکس. در بازار تیرآهن نیز این قانون صدق می‌کند. مثلاً، اگر تقاضا برای تیرآهن در بخش‌های مختلف مانند ساختمان‌سازی و پروژه‌های عمرانی افزایش یابد و درعین‌حال، عرضه تیرآهن در بازار ثابت یا کم باشد، قیمت این محصول افزایش خواهد یافت.

سیاست‌های دولت

دولت با اتخاذ سیاست‌های مختلف مانند تعرفه، یارانه، کنترل صادرات و واردات و ارائه ارز دولتی می‌تواند تا حدی بر قیمت تیرآهن در بازار تأثیر بگذارد. مثلاً، دولت می‌تواند با وضع تعرفه بر واردات تیرآهن، قیمت این محصول در بازار داخلی را افزایش دهد.

تحولات جهانی

تحولات جهانی مانند جنگ، بلایای طبیعی، ناآرامی‌های سیاسی و اجتماعی می‌تواند به طور غیرمستقیم بر قیمت هر شاخه تیرآهن در ایران تأثیر بگذارد. به‌عنوان مثال، جنگ در یک کشور صادرکننده سنگ آهن می‌تواند منجر به کمبود این ماده اولیه در بازار جهانی شود و در نتیجه قیمت تیرآهن را در تمام دنیا (از جمله ایران) افزایش دهد.

آیا قیمت هر شاخه تیر آهن در تهران با سایر شهرها تفاوت دارد؟

قیمت هر شاخه تیرآهن در بازار تهران معمولاً با سایر شهرها تفاوت دارد. عوامل متعددی بر این تفاوت قیمت تأثیر می‌گذارند، از جمله:

میزان عرضه و تقاضا: تقاضا برای تیرآهن در تهران به دلیل تراکم بالای جمعیت و فعالیت‌های ساختمانی زیاد، بالاتر است. این امر، به همراه هزینه‌های حمل‌ونقل بالاتر به تهران، می‌تواند منجر به افزایش قیمت هر شاخه تیرآهن در این شهر شود. هزینه‌های تولید: هزینه‌های تولید تیرآهن در برخی از کارخانه‌ها ممکن است بالاتر از سایرین باشد. این امر می‌تواند به دلیل دسترسی به مواد اولیه، هزینه‌های انرژی یا سایر عوامل باشد. فاصله از کارخانه‌ها: کارخانه‌های تولید تیرآهن در سراسر ایران واقع شده‌اند. تیرآهن‌هایی که از فاصله دورتری به تهران حمل می‌شوند، به دلیل هزینه‌های حمل‌ونقل بالاتر، گران‌تر خواهند بود. نوع و برند تیرآهن: برندهای مختلف تیرآهن و نوع تیرآهن (مانند تیرآهن IPE، تیرآهن هاش، تیرآهن لانه‌زنبوری) می‌توانند قیمت‌های متفاوتی داشته باشند.

با این حال، توجه به این نکته مهم است که نرخ تیرآهن در تمام بازارها دائماً در حال تغییر است و عوامل مختلفی می‌توانند بر این تغییرات تأثیر بگذارند.

قیمت هر کیلو تیر آهن در سال جدید چقدر است؟

ارائه قیمت دقیق هر کیلو تیر آهن در بازار ایران به فاکتورهای متعددی از جمله انبار شهر مورد نظر، برند تولیدکننده، تاریخ و شرایط بازار بستگی دارد. قیمت هر کیلو تیرآهن می‌تواند در بازه‌های زمانی کوتاه، به طور قابل توجهی با توجه به محل خرید، نوع برند و مقطع زمانی مورد نظر شما تغییر کند.

به‌عنوان مثال قیمت تیرآهن 12 اصفهان در اردیبهشت 1403 حدود 27 هزار تومان است، اما این قیمت به‌هیچ‌عنوان نشان‌دهنده قیمت امروز یا نرخ تیرآهن در سایر مناطق و برندها نیست. نوسانات روزانه بازار تیرآهن، لزوم بررسی مداوم قیمت‌ها را برای خریداران و فعالان این حوزه ضروری ساخته است. به‌منظور اطلاع از قیمت دقیق تیرآهن، مراجعه به منابع معتبر و به‌روز، راهکاری مطمئن و کارآمد است.

پیش‌بینی نرخ تیرآهن در سال 1403

سال 1403 برای بازار تیرآهن، نبردی بین افزایش تورمی قیمت‌ها تحت نوسانات دلار و رکود سنگین خواهد بود. از یک سو، دولت همچنان از ساخت مسکن توسط شرکت‌های چینی خبر می‌دهد، اما به نظر نمی‌رسد اجرایی شدن این پروژه‌ها بتواند رکود را از بازار آهن خارج کند.

از سوی دیگر، کاهش تقاضا، کنترل‌های دستوری قیمت، تمایل به خام‌فروشی و افزایش قیمت مواد اولیه در کنار مقاومت تولیدکنندگان با کنترل عرضه‌ها، جدالی رکودی را در سال 1403 رقم خواهد زد. نکته قابل توجه در این میان، نادیده گرفتن تعیین قیمت تیرآهن از طریق بازار آزاد است.

نگاهی به احتمالات بازار تیرآهن

افزایش قیمت دلار: با توجه به شرایط اقتصادی، احتمال افزایش نرخ دلار تا قیمت 100 هزار تومان وجود دارد. آشفتگی در زنجیره تأمین: احتمالاً در سال 1403 نیز در بخش تولید شاهد آشفتگی و اخلال در زنجیره تأمین خواهیم بود. افزایش نرخ تیرآهن: با توجه به عوامل ذکر شده به نظر می‌رسد نرخ تیرآهن در سال 1403 با افزایش روبرو خواهد شد. تاثیر نوسان قیمت تیرآهن در سال 1402 بر روی قیمت امسال

بازار پر نوسان تیرآهن در سال 1402 فراز و نشیب‌های بسیاری را تجربه کرد. در ابتدای سال، شاهد روندی افزایشی با شیب ملایم بودیم که به دلیل تقاضای بالا و عرضه محدود رقم خورد. اما این روند با رکودی چند ماهه متوقف شد و در پی آن، شاهد اعمال کنترل‌های دستوری و فشرده‌سازی قیمت‌ها بودیم.

در اواخر سال 1402، با افزایش افسار گسیخته قیمت دلار، رکوردهای جدیدی در قیمت روز تیرآهن به ثبت رسید. به طوری که هر کیلو تیرآهن تا 32 هزار تومان معامله شد و قیمت هر شاخه تیرآهن 14 اصفهان به بالای 5 میلیون و تیرآهن 16 اصفهان به بالای 6 میلیون تومان رسید. با این اوصاف می‌توان گفت که به دلیل نوسان قیمت در سال گذشته، وجود تقاضا، نوسانات نرخ ارز، احتمال افزایش قیمت مواد اولیه و آشفتگی در زنجیره تأمین، مطمئناً احتمال افزایش نرخ تیرآهن در سال 1403 وجود دارد.

چگونه از قیمت روز تیرآهن مطلع شویم؟

همیشه قبل از خرید تیرآهن، استعلام قیمت از چندین فروشنده مختلف را انجام دهید تا بتوانید با مقایسه قیمت‌ها، بهترین و به‌صرفه‌ترین گزینه را انتخاب کنید. برای این کار در خبرنامه‌های به‌روز و معتبر بازار آهن ایران عضو باشید. با اتکا به منابع معتبر و بررسی مداوم قیمت‌ها، می‌توان بهترین زمان را برای خرید تیرآهن با مناسب‌ترین قیمت انتخاب کرد و از ضررهای ناشی از نوسانات بازار در امان ماند.

در حال حاضر کم‌تر خریدار و سرمایه‌گذاری بدون استعلام قیمت مقاطع فولادی مثل تیرآهن برای خرید آن اقدام می‌کند. نوسانات بازار آهن نشان داده است که با پیگیری روزانه قیمت هر شاخه تیرآهن می‌توان در هزینه‌ها صرفه‌جویی کرد و خرید هوشمندانه‌ای انجام داد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سالانه بیش از ۵ میلیون تن سیب زمینی در کشور تولید می‌شود
  • قیمت هر شاخه تیرآهن در سال جدید چقدر است؟
  • توزیع ۲۰ تن گوشت منجمد گوسفندی وارداتی تنظیم بازاری در قزوین
  • میمند همچون نگینی در فیروزآباد، فارس و در سطح کشور می‌درخشد
  • تکاپوی کانال‌های تلگرامی برای توقف ریزش ارز/ دلار بازهم ریخت
  • پرونده داغ چای روی میز مسئولان گیلان
  • تکاپوی کانا‌ل‌های تلگرامی برای توقف ریزش ارز/دلار بازهم ریخت
  • رفع نگرانی کشاورزان با مصرف کود یارانه ای
  • پرواز پاراگلایدرها در آستانه روز ملی خلیج فارس
  • ربات انسان نمای تسلا در آستانه عرضه به بازار