Web Analytics Made Easy - Statcounter

روح‌الله متفکرآزاد در گفت‌وگو با خبرنگاران، با اشاره به تعیین ترکیب اعضا و هیئت رئیسه فراکسیون دانشگاهیان مجلس اظهار داشت: نمایندگانی که عضو هیئت علمی، استاد و یا کارمند دانشگاهی بودند در این فراکسیون عضویت دارد که امروز جلسه این فراکسیون با موضوع انتخابات هیئت رئیسه برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری برنا در آذربایجان شرقی،وی از تعیین ترکیب اعضای هیئت رئیسه فراکسیون دانشگاهیان مجلس خبر داد و گفت: اکثریت اعضای این فراکسیون به بنده برای ریاست این کمیسیون اعتماد کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: آقایان اقبال شاکری نماینده مردم تهران به عنوان نایب رئیس اول و سیدجواد ساداتی‌نژاد، نماینده مردم  کاشان به عنوان نایب رئیس دوم انتخاب شدند.

نماینده مردم تبریز، اسکو و آذرشهر در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: بر اساس آرای اعضای این فراکسیون، آقای احمدحسین فلاحی، نماینده مردم همدان به عنوان دبیر اول، خانم زهره سادات لاجوردی نماینده مردم تهران به عنوان دبیر دوم و آقای علی کریمی فیروزجایی، نماینده مردم بابل به عنوان سخنگوی فراکسیون انتخاب شدند.

رئیس فراکسیون دانشگاهیان مجلس یازدهم، با اشاره به اولویت‌های بررسی و پیگیری این فراکسیون، گفت: اعضای این فراکسیون که از اساتید دانشگاه و ترکیبی از اعضای کمیسیون آموزش و سایر کمیسیون‌ها هستند، به دنبال حکمرانی علم، فناوری، تحقیق و پژوهش در کشور هستند.

متفکرآزاد، خاطرنشان کرد: در این فراکسیون تلاش می‌کنیم در حوزه‌های تقویت اقتصاد دانش‌بنیان از طریق دانشگاه‌ها، تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه، افزایش سهم علم در تولید ناخالص ملی و حرکت‌های نخبگانی، بیش از پیش مورد توجه قرار گرفته و با آسیب شناسی قوانین این حوزه، قانون‌زدایی و یا قانون‌گذاری کنیم.

عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی، مهمترین دغدغه دانشگاهیان را آینده نگاری حوزه علم و فناوری و تقنین در این بخش عنوان کرد و گفت: با پیگیری اعضای این فراکسیون، باید بخشی از مشکلات این حوزه را رفع کنیم و سرعت و شتاب تولید علم نافع در کشور را افزایش دهیم.

وی ادامه داد: بدنه دانشگاهی این مجلس بیش از مجالس قبلی است که منجر به نگاه علمی به بسیاری از مسایل خواهد شد.

نماینده مردم تبریز، اسکو و آذرشهر در مجلس شورای اسلامی، توجه به مسایل صنفی اساتید دانشگاه، کارمندان و دانشجویان دانشگاه‌های وزارت علوم و وزارت بهداشت را مورد تاکید قرار داد و گفت: برای حفظ جایگاه علمی و فناوری ایران از دانشگاه‌ها پشتیبانی خواهیم کرد و پیگیر افزایش بودجه علمی و پژوهشی کشور خواهیم بود.

روح‌الله متفکرآزاد تصریح کرد: فراکسیون نقش مکمل فراکسیون‌های دیگر را دارد، به عبارتی در فراکسیون‌ها مسئله فرهنگسازی و گفتمان سازی موضوعیت دارد ولی در کمیسیون‌ها عموما تقنین مطرح است که نشان از ظرفیت بالای فراکسیون دارد.

وی در پایان تاکید کرد: از اساتید و نخبگان دانشگاهی و دانشجویی دعوت می‌کنم تا ایده‌ها و برنامه‌های خود را برای بهتر شدن شرایط علمی و دانشگاهی کشور با ما در میان بگذارند تا گام‌های موثرتری در این راستا برداریم.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: اقتصاد دانش بنیان متفکر آزاد فراکسیون دانشگاهیان فراکسیون دانشگاهیان مجلس اعضای این فراکسیون نماینده مردم دانشگاه ها هیئت رئیسه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۵۵۵۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توجه جدی به توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در استان یزد

ششمین نشست اجرایی‌سازی توافق‌نامه همکاری مشترک توسعه اقتصاد دانش‌بنیان استان یزد با حضور دستیار معاون علمی رئیس جمهور و معاون هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استانداری یزد برگزار شد.

 این نشست در راستای اجرای توافق‌نامه همکاری مشترک بین معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری و استانداری یزد با حضور محمدجواد صدری مهر دستیار معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس جمهوری در ساماندهی و توسعه زیرساخت‌های فناوری و نوآوری، معاون هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استانداری یزد و جمعی از مسئولان استان برگزار شد.

در این نشست، گزارشی از امضا و اجرای توافق نامه در طول هفت ماه گذشته ارائه شد و به انتظارات ملی و استانی از دستاورد‌ها و نتایج اجرای برنامه‌های مورد توافق پرداخته شد.

شایان به ذکر است، اجرای طرح برش استانی اقتصاد دانش بنیان در راستای توسعه اقتصاد دانش بنیان استان یزد در چارچوب ماده ۱۲ قانون جهش تولید دانش بنیان و به منظور تولید محصولاتی با ارزش‌افزوده بالاتر و ایجاد و توسعه زیرساخت‌های مورد نیاز زیست‌بوم نوآوری و فناوری استان، توسعه بازار کالا و خدمات دانش‌بنیان، تکمیل زنجیره ارزش صنایع اولویت‌دار استان و ...، با امضای توافق‌نامه همکاری مشترک معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری با استانداری یزد به صورت رسمی در ۳۰ مردادماه امسال کلید خورد.

همچنین حاضران نکات و پیشنهاد‌های خود پیرامون مسائل و چالش‌های اجرایی از جمله در تامین و اختصاص منابع مالی و راهکار‌های شتابدهی به اجرای مفاد توافق نامه را بیان کردند.

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

دیگر خبرها

  • طرح ۵۵۰ هزار هکتاری کشاورزی باید در اولویت مجلس پیش رو باشد
  • توجه جدی به توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در استان یزد
  • عیادت رئیس فراکسیون ورزش مجلس از غلامحسین پیروانی
  • همکاری دانش‌بنیان دانشگاه مراغه و شرکت فولاد تبریز
  • ۲ وزیر احمدی نژاد رقیب قالیباف شدند /ذوالنوری هم وارد گود شد /اولین گزینه نایب رئیسی مجلس مشخص شد
  • رابطه بین دانش و صنعت تقویت شود
  • اقتصاد باید بر پایه مشارکت مردم باشد
  • پسماند‌ها به معضل محیط زیستی کشور تبدیل شده است
  • مراسم نکوداشت امام جمعه فقید بجنورد برگزار می‌شود
  • برای حج تمتع هیچ نماینده‌ای از مجلس اعزام نمی‌شود/ افزایش قیمت ارز نرخ حج را گران کرده است