Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا،سازمان ملل متحد امروز - یکشنبه - در صفحه توئیتر خود نوشت: میلیون‌ها نفر در جمهوری دمکراتیک کنگو به دلیل درگیری‌ها و خشونت مجبور شده‌اند خانه‌های خود را ترک کنند. بسیاری، به خانواده‌هایی پناه می‌برند که کمترین مایحتاج خود را هم با آنها تقسیم می‌کنند.

جمهوری دمکراتیک کنگو دومین کشور پهناور آفریقایی است که از شمال با سودان جنوبی و آفریقای مرکزی، از شرق با اوگاندا، رواندا، بروندی و تانزانیا، از جنوب با آنگولا و زامبیا و از غرب با جمهوری کنگو همسایه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در شرق کنگو شبه نظامیان متعددی و از جمله گروه‌ تروریستی «بوکوحرام» و گروه‌های وابسته به «داعش» فعالیت دارند که برای تسلط بر منابع طبیعی غنی این منطقه در نبرد هستند.
 

در این منطقه، حملات مسلحانه با سلاح‌های سنگین مردم این منطقه را مجبور به فرار کرده است. بر اساس آمار سازمان ملل، هم اکنون ۵.۲ میلیون آواره در کنگو وجود دارد که بیشترین آمار آوارگان در بین کشورهای آفریقایی است.

در تازه‌ترین حوادث، ۱۱ نفر در حمله به دو پایگاه نظامی در شهر «لوبومباشی» دومین شهر مهم جمهوری دمکراتیک کنگو کشته شدند. پایگاه‌های نظامی «کیمبیبی» و «کیباتی» توسط شبه نظامیان جدایی‌طلب «باکاتا کاتانجا» هدف حمله قرار گرفتند.

 هفته گذشته، لوکا آتانازیو سفیر ایتالیا در کنگو  هم در پی حمله به کاروان سازمان ملل در شرق کنگو کشته شد.

یونیسف هفته گذشته اعلام کرد که نیمی از این تعداد در یک سال گذشته آواره شده‌اند؛ خانواده‌های بی‌خانمان شده‌ای که در اردوگاه‌های شلوغ بدون آنکه به آب سالم و خدمات بهداشتی و دیگر خدمات اساسی زندگی دسترسی داشته باشند، زندگی می‌کنند.

در  استان‌های «ایتوری» ( Ituri )، «سو کیوو» ( Sud-Kivu) و «تانگانییکا» (Tanganyika ) که بیشتر در معرض خشونت شبه‌نظامیان قرار دارند، بیش از ۸ میلیون نفر از ناامنی شدید غذایی رنج می‌برند.

«صندوق کودکان ملل متحد» (یونیسف) دوشنبه گذشته اعلام کرد که گروه‌های شبه نظامی در کشور آفریقایی کنگو ، سه میلیون کودک آواره در این کشور را تهدید می‌کنند.

روزنامه دولتی «لا ناسیون» بنین، به نقل از مقامات صندوق کودکان سازمان ملل متحد اعلام کرد که شبه نظامیان فعال در جمهوری دمکراتیک کنگو بیش از سه میلیون کودک را که از پیشتر در این کشور به دلیل جنگهای داخلی آواره شده‌ بودند، تهدید می‌کنند.

برچسب‌ها سازمان ملل متحد کنگو گروه تروریستی داعش بوکوحرام صندوق کودکان سازمان ملل متحد یونیسف

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان ملل متحد کنگو گروه تروریستی داعش سازمان ملل متحد کنگو گروه تروریستی داعش بوکوحرام صندوق کودکان سازمان ملل متحد یونیسف اخبار کنکور جمهوری دمکراتیک کنگو سازمان ملل متحد شبه نظامیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۵۵۶۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار دامپزشکی : شیوع بیماری تب کریمه کنگو در فصل گرما

 سازمان دامپزشکی کشور هشدار داد: با شروع فصل گرما، بیماری تب کریمه کنگو شیوع پیدا کرده که لازم است شهروندان توصیه های بهداشتی را جدی بگیرند.

به گزارش ایرنا، در این اطلاعیه آمده است: بر اساس آمار وزارت بهداشت و درمان تاکنون چهار نفر به بیماری تب کریمه کنگو مبتلا شده اند که یک نفر از آنان فوت کرده است، بنابراین انتظار می رود هموطنان نکات بهداشتی را رعایت کنند.

این اطلاعیه می‌افزاید: با توجه به اینکه شرایط تشخیص و درمان بیماری تب کریمه کنگو (مشترک بین انسان و دام) در کشور مهیا شده، اما رعایت اصول بهداشتی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

این بیماری با رعایت اصول بهداشتی مذکور شامل حذف کنه ناقل بیماری از طریق سمپاشی و حمام دادن دام ها و سمپاشی و ضدعفونی اماکن دامی طبق نظر دامپزشکی، خودداری از له کردن کنه با دست یا روی بدن دام، خودداری از تماس غشاهای مخاطی بدن (نظیر چشم و دهان) با ترشحات و خون دام آلوده، خودداری از کشتار دام در محل های غیرمجاز، تهیه گوشت مورد نیاز از محل های مطمئن و تحت نظارت دامپزشکی، نگهداری گوشت تازه دام به صورت کامل به مدت ۲۴ ساعت در دمای ۲ تا چهار درجه سانتیگراد (دمای یخچال)، روش های حفاظت شخصی در تماس با ترشحات و خون حیوان (پوشیدن دستکش، لباس بلند، چکمه، ماسک و عینک)، اجتناب از خوردن جگر خام و نیم پخته قابل کنترل است.

در پی اقدامات پیشگیرانه سازمان دامپزشکی کشور و اطلاع رسانی به موقع، میزان ابتلا در سال جاری نسبت به سال گذشته ۵۰ درصد کاهش داشته است. همچنین این ویروس در برابر حرارت حساس است، بنابراین پختن گوشت موجب از بین رفتن آن می شود.

تولیدکنندگان و افرادی که در کشتارگاه‌ها و مراکز بسته‌بندی کار می‌کنند، در صورت ایجاد هرگونه زخم یا جراحت جلدی در حین کشتار و با بروز علائم بیماری، به‌سرعت به مراکز بهداشتی درمانی مراجعه کنند.

به گزارش ایرنا، بیماری تب کریمه کنگو (CCHF)، نخستین بار در سال ۱۳۷۸ به‌طور رسمی و قطعی در کشور تایید و شناسایی شد. از جمله روش‌های انتقال ویروس CCHF را می‌توان به گزش انسان توسط کنه آلوده، تماس انسان با ترشحات و خون حیوان آلوده و تماس فردی با بیمار مبتلا به تب کریمه کنگو اشاره کرد.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • ارتش اسرائیل رسما آغاز مرحله عملیات زمینی به شرق رفح را اعلام کرد
  • پیکرهای یافته‌شده در گورهای جمعی غزه آثار شکنجه داشتند
  • آخرین جزئیات تعداد مبتلایان به تب کریمه کنگو اعلام شد
  • وضعیت ناگوار آوارگان غزه؛ وقتی جز کفن چیزی برای فرار از سرما وجود ندارد
  • فهرست «ایران متحد» برای انتخابات دور دوم مجلس منتشر شد
  • هشدار دامپزشکی : شیوع بیماری تب کریمه کنگو در فصل گرما
  • دستگیری عاملان درگیری منطقه فلاح تهران
  • می‌ترسم جنگ تمام شود و این زندگی ادامه داشته باشد!
  • ویدیو/ درگیری جمهوری‌خواهان و دموکرات‌ها به بهانه فلسطین
  • اعلام وضعیت انسانی اضطراری در سودان / مردم از گرسنگی علف می خورند/ گزارش های تکان دهنده از تعرض جنسی به آوارگان