Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-26@17:06:20 GMT

بی‌توجهی وزیر علوم به تذکرات

تاریخ انتشار: ۱۰ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۱۵۵۷۴۶

بی‌توجهی وزیر علوم به تذکرات

نماینده خمین در مجلس گفت:‌در شهریورماه تذکر مکتوب به وزیر علوم درباره لزوم اجرای قانون حمایت از معلولان در استفاده از آموزش رایگان داده‌ایم که متأسفانه منصور غلامی و معاونین وی نسبت به اجرای این قانون بی‌توجهی کرده و پاسخی نداده‌‌اند. ناطقان: علیرضا نظری نماینده خمین در مجلس شورای اسلامی  از بی‌توجهی منصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری نسبت به عدم اجرای ماده 9 قانون حمایت از حقوق معلولان درباره استفاده از آموزش عالی رایگان انتقاد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!






وی افزود:‌به موجب ماده 9 قانون حمایت از حقوق معلولان افراد دارای معلولیت به شرط داشتن شرایط لازم  و با معرفی سازمان بهزیستی از آموزش عالی رایگان در واحدهای آموزشی تابعه وزارت آموزش و پرورش، وزارت علوم و وزارت بهداشت و دیگر دستگاه‌های دولتی و دانشگاه آزاد و سایر مراکز آموزشی بایستی استفاده کنند.

نماینده خمین در مجلس شورای اسلامی افزود: تذکرات متعدد مکتوبی به همراه تعداد زیادی از نمایندگان به وزیر علوم داده‌ایم که متأسفانه این وزارتخانه و معاونین آن هیچگونه پاسخی به این تذکرات نداده‌و توضیح نداده‌اند که چر ماده 9 قانون حمایت از معلولان درباره آموزش عالی رایگان اجرایی نشده است.

نظری اظهار داشت: با آنکه طبق ماده 27 دستورالعمل روابط دولت و مجلس بایستی ظرف 10 روز پاسخ این تذکرات به مجلس شورای اسلامی ارسال شود اما متأسفانه چنین اقدامی صورت نگرفته است.

وی ادامه داد: چهار ماه از اولین تذکر به وزیر علوم در این باره می‌گذرد این در حالی است که در 30 شهریور من و ۳۳ نماینده دیگر در این باره به غلامی وزیر علوم تذکر دادیم. ضمن اینکه معاون حقوقی و امور مجلس وزارت علوم در پنجم مهرماه در نامه‌ای از رئیس سازمان امور دانشجویان خواست در این باره پاسخ لازم را به من و سایر نمایندگان ارائه کند. همچنین این معاون در نامه دیگری در تاریخ 19 بهمن ماه از معاون اداری،‌مالی و مدیریت منابع وزارت علوم خواسته بود که پاسخ تذکر نمایندگان درباره چرایی عدم اجرای ماده 9 قانون حمایت از حقوق معلولان را به مجلس ارسال کند. اما هیچکدام از این نامه‌ها پاسخی نداشته است.
منبع: فارس برچسب ها: وزیر علوم ، ناطقان ، تذکرات ، حمایت

منبع: ناطقان

کلیدواژه: وزیر علوم ناطقان تذکرات حمایت ماده 9 قانون حمایت وزیر علوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۵۵۷۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشرفت رو به جلو صنعت دفاعی قابل مشاهده و اندازه گیری هست

وحید جلال زاده رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در جریان این بازدید ضمن تشکر از مجاهدت‌های خاموش متخصصین و تلاشگران وزارت دفاع و خداقوت به نیرو‌های مسلح به جهت پاسخ دندان شکن به رژیم صهیونیستی در عملیات وعده صادق گفت: در بازدیدی که امروز توسط اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی از بخش‌های فضایی و موشکی وزارت دفاع صورت گرفت پیشرفت رو به جلو صنعت دفاعی بارز و نمایان بود.

رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس ادامه داد: طی جلسه‌ای که با مسئولان وزارت دفاع در حوزه اینده و نیاز‌های صنعت دفاعی برگزار شد، تصمیماتی اتخاذ شد که برای تقویت نیرو‌های مسلح و حمایت مجلس از صنعت دفاعی اجرایی خواهد شد.

اعضای کمیسیون امنیت ملی بر لزوم حمایت از برنامه فضایی و موشکی وزارت دفاع و ارزش افزوده قابل توجه این فناوری‌ها هم در بعد علمی و فناورانه و هم در بعد بازدارندگی و اقتدار دفاعی تاکید نمودند.

سردار طلایی نیک معاون توسعه مدیریت و برنامه ریزی راهبردی و امور مجلس وزارت دفاع در جریان این بازدید با اشاره به تعامل بسیار نزدیک و حمایت‌های بسیار موثر نمایندگان مجلس به خصوص اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس از نیرو‌های مسلح و وزارت دفاع گفت: این حمایت‌ها در جدیدترین مصوبه مجلس که قانون تشکیل سازمان پژوهش، علوم و نوآوری‌های دفاعی است مشخص است که یک ظرفیت جدید برای توسعه علوم دفاعی و پشتیبانی‌های دانش پایه و مرز شکنی دانش در حوزه فناوری‌های دفاعی را بیش از گذشته برای کشور فراهم می‌کند.

سازمان سپند از سال ۱۳۸۹ به پیشنهاد شهید فخری زاده تشکیل شده و در حال حاضر هم فعالیت دارد، اما زیرساخت قانونی برای فعالیت آن امر لازمی است که به تازگی به تصویب مجلس شورای اسلامی رسید.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی دفاعی امنیتی

دیگر خبرها

  • تصمیمات نادرست در وزارت کار، چرا دستمزد ۱۴۰۳ اصلاح نمی شود؟!
  • بررسی جداول لایحه بودجه ۱۴۰۳ در مجلس
  • پاسخ عجیب معاون وزیر کار درباره رقم دستمزد کارگران
  • پیشرفت رو به جلو صنعت دفاعی قابل مشاهده و اندازه گیری هست
  • پیش‌بینی ردیف جداگانه بودجه برای قانون معلولان
  • پاسخ عجیب معاون وزیر کار درباره مزد کارگران؛ افزایش حقوق بی‌سابقه بوده؟
  • لایحه دو فوریتی اصلاح قانون تعزیرات حکومتی به مجلس می‌رود
  • «فراجا» در موضوع حجاب میان اهمال و قانون‌گریزی تفاوت قایل است
  • مجلس مصوب کرد: معافیت بورس از مالیات بر عایدی سرمایه
  • مصوبه مجلس درباره اموال مشمول مالیات بر عایدی