Web Analytics Made Easy - Statcounter

احمد مسجد جامعی، عضو کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تهران در گفت وگو با خبرنگار شهری خبرگزاری فارس، درباره چالش‌های زندگی آپارتمان‌نشینی در شهر تهران و لزوم تقویت فرهنگ این سبک زندگی اظهارداشت: تجربه زندگی آپارتمان نشینی در ایران نسبتا نو و تازه است و زمان زیادی از این سبک زندگی  در کشور ما نمی‌گذرد و غفلت هایی در حوزه های مختلف از جمله حقوق متقابل در زندگی آپارتمان نشینی صورت گرفته است، در حالی که در زندگی آپارتمان‌نشینی باید به همسایگان و حقوق همسایگی احترام گذاشت و باید اقداماتی صورت گیرد تا افراد از حقوق یکدیگر در همسایگی و زندگی آپارتمان نشینی آگاهی و اطلاع کافی داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مسجد جامعی یکی از چالش ها و عوامل اصلی اختلاف بین افراد در زندگی آپارتمان نشینی را استفاده از فضاهای مشترک و مشاعات دانست و  گفت: این موضوع نیاز به تعاریف چارچوب‌هایی دارد تا اگر افراد در یک آپارتمان دچار اختلاف شدند بتوانند این اختلاف ها را به آسانی حل کنند؛ در موارد بسیاری شاهد اختلاف بر سر مصرف آب، برق، گاز  و فضاهای مشترک هستیم و ساکنان آپارتمان از حقوق خود و قوانین در این حوزه بی‌خبر هستند و این موضوع خود به چالش و دغدغه ساکنان تبدیل می‌شود.

عضو کمیسیون فرهنگی اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به اینکه نبود پارکینگ کافی برای خودرو در برخی واحد‌های آپارتمانی یکی از معضلات جدی به دنبال زندگی آپارتمان‌نشینی است، گفت: شاهد آن هستیم که پارکینگ به میزان کافی و به تعداد واحدها در نظر گرفته نشده است و به دنبال آن با شلوغی کوچه‌ها و خیابان‌ها مواجه هستیم و پارک خودرو یک معضل در زندگی شهری کنونی محسوب می‌شود و معمولا کنترلی بر رعایت حقوق ساکنان در ساختار زندگی آپارتمانی در این زمینه صورت نمی گیرد.

 مسجد جامعی با اشاره به مشکلات کودکان و قشر پر نشاط جامعه به دنبال زندگی آپارتمان‌نشینی بیان کرد: بسیاری از کودکان از حق محل بازی و تفریح در آپارتمان‌های کوچک و بزرگ محروم هستند و به واقع زندگی آپارتمان نشینی یکی از چالش‌های کنونی کودکان و خردسالان در حال حاضر است.

عضو کمیسیون فرهنگی اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه متاسفانه برخلاف گذشته در زندگی آپارتمان نشینی فضای فرد گرایی تقویت شده است، گفت: همسایگان در زندگی آپارتمان‌نشینی دیگر تمایلی به آشنایی و تعامل با یکدیگر ندارند و این خود چالش زندگی کنونی است و ایجاد فضای همدلی و همراهی و گفتگو در بین همسایگان در زندگی آپارتمان نشینی می‌تواند بسیار موثر باشد و شهرداری‌ها با فرهنگ‌سازی می‌توانند در قالب کمپین‌های مختلف مانند کمپین «ارتقا فرهنگ آپارتمان نشینی» به چالش‌های این حوزه بپردازند و در صدد رفع آنها برآیند.

مسجد جامعی یادآوری کرد: شهرداری ها با به کارگیری از دستورالعمل ها و آموزش آنها مطابق فهم عموم مردم باید اقدام کنند تا کمتر شاهد چالش های مردم در زندگی آپارتمان نشینی باشیم و مردم از حقوق خود در این شکل زندگی مطلع باشند البته مدیریت و اجرای قوانین و دستورالعمل‌ها در آپارتمان‌ها با واحدهایی بیشتر ساده تر از آپارتمان‌های کم واحد است.‌ 

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: شورای شهر تهران شهر تهران چالش فرهنگ زندگی آپارتمان نشینی مسجد جامعی شهر تهران چالش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۵۸۱۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش حقوق و متناسب سازی آن، بیشترین سوال بازنشستگان در تماس با سامانه ۲۵۰۰

مرکز پاسخگوی تلفنی صندوق بازنشستگی کشوری (سامانه تلفنی ۲۵۰۰) در نخستین ماه سال ۱۴۰۳، پاسخگوی ۴۸ هزار و ۸۹ تماس تلفنی بازنشستگان و ذینفعان بوده است.

به گزارش ایسنا، بر اساس تازه‌ترین آمار اعلامی از سوی دفتر برنامه‌ریزی و تحول سازمانی این صندوق، تعداد تماس‌ها در ماه قبل از آن، یعنی اسفند ۱۴۰۲، ۵۸ هزار و ۶۵۰ تماس تلفنی بوده است.

بر این اساس، در مدت زمان اعلام شده، ۲۴۵۷ تماس تلفنی مربوط به حکم ترمیمی بازنشستگان بوده که در مقایسه با اسفند ۱۴۰۲ با رقم ۲۸۰ تماس تلفنی، نزدیک به ۸ برابر افزایش داشته است.

موضوع دیگری که بیشترین میزان تماس مخاطبان سامانه ۲۵۰۰ را به خود اختصاص داده، متناسب سازی حقوق بازنشستگان بوده است و کارشناسان ۲۵۰۰، با پاسخگویی به ۲۱۶۴ تماس تلفنی در موضوع متناسب سازی حقوق، ۷۰۱ درصد افزایش را در این موضوع ثبت کرده اند.

سومین موضوعی که تماس گیرندگان با سامانه ۲۵۰۰ بیشترین توجه را به آن نشان داده اند، موضوع افزایش حقوق بوده که با ۴۲۸۱ تماس پاسخ داده شده در فروردین، در مقایسه با ۶۳۰ تماس در اسفندماه، رشدی بیش از ۵ برابری و معادل ۵۷۹ درصد را نشان داده است.

از دیگر موضوعات مهمی که بازنشستگان و وظیفه بگیران صندوق در تماس تلفنی با مرکز نام برده به آن پرداخته اند می توان به برقراری بیمه تکمیلی یا انصراف از آن، زمان و نحوه ثبت نام برای وام ضروری، نحوه ثبت سوابق مدیریتی، خدمات رفاهی و تورهای گردشگری بازنشستگان، اختلال در سایت و نرم افزار صبا اپ و طرح های تخفیفی کفش ملی اشاره کرد.

همچنین در فروردین ماه، تعداد ۸ هزار و ۶۸۶ درخواست خدمت ازطریق پیام صوتی، اپلیکیشن صبا و سایت توسط کارشناسان این مرکز پاسخ داده شده که این رقم در اسفندماه، ۷۷۵۴ درخواست بوده است.

همچنین میزان رضایت مخاطبان از پاسخگویی این مرکز، در فروردین ماه سال جاری، ۸۳ درصد بوده است که در مقایسه با ماه پیش از آن ۳ درصد رشد داشته است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • صادرات دست آفریده‌های بانوان تهرانی
  • پرستاران بیشترین نقش را در زمینه سلامت جامعه دارند
  • اختلاف سلیقه‌ها مانع از تصمیم‌گیری در شورای شهر بندرعباس نیست
  • ۷ چالش بزرگ که شما را سرسخت‌تر از آدم‌های معمولی می‌کند
  • افزایش حقوق و متناسب سازی آن، بیشترین سوال بازنشستگان در تماس با سامانه ۲۵۰۰
  • صلح و سازش در پرونده نزاع دو برادر اهوازی پس از سه سال
  • سرمدی واله : هیچ مانع قانونی برای اجرای همسان سازی حقوق بازنشستگان وجود ندارد
  • کاهش ۶۵ درصدی شکایت تهرانی‌ها در حوزه پسماند/ تهران از پاریس تمیزتر است
  • کاهش ۶۵ درصدی شکایت تهرانی‌ها در حوزه پسماند/ تأثیر افزایش حقوق پاکبانان در نظافت پایتخت
  • رویای خرید برای تهرانی‌ها / ۵ میلیارد بدهید، صاحب خانه شوید