Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت‌الاسلام والمسلمین مقیمی حاجی گفت: آنچه که در آن سخن مد نظر بوده، این نکته است که در مورد بودجه‌های حمایتی که در دستگاه‌های مختلف از علوم انسانی اسلامی انجام می‌شود، الزاماً از طریق ستاد پژوهش و مرجعیت آن نبوده است.

 به گزارش خبرگزاری شبستان، حجت‌الاسلام والمسلمین «ابوالقاسم مقیمی حاجی» در توضیحاتی درباره خبر بودجه‌های پژوهشی حوزه علمیه، گفت: در مطالبی که اخیراً در بازدید آیت‌الله اعرافی از معاونت پژوهش مطرح شد، سخنی درباره عدم پرداخت دولت نسبت به بودجه پژوهش حوزه مطرح نشده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
وی افزود: ما ابتدا به محض اطلاع از آن در هفته گذشته، سعی کردیم این خبر از سوی خبرگزاری‌ها اصلاح شود، اما طرح همین مطلب بی‌اساس، مورد سوء استفاده برخی سایت‌ها و افراد مغرض قرار گرفته است و آن را بهانه حمله به حوزه‌های علمیه قرار داده‌اند.
 
معاون پژوهش حوزه علمیه
افزود: آنچه که در آن سخن مد نظر بوده، این نکته است که در مورد بودجه‌های حمایتی که در دستگاه‌های مختلف از علوم انسانی اسلامی انجام می‌شود، الزاماً از طریق ستاد پژوهش و مرجعیت آن نبوده است.
 
 وی یادآوری کرد: در سنوات اخیر به خاطر مشکلات مالی، بودجه‌های همه بخش‌ها در تضییقاتی قرار گرفت و بودجه حوزه نیز از این امر مستثنی نبوده، البته در مقیاسی بیشتر؛ این مسئله به گونه‌ای بوده است که بخش عمده‌ای از بودجه‌های حوزه، از سر ضرورت برای اداره حداقل‌های نظام آموزش هزینه شده است.
 
مقیمی حاجی بیان کرد: بنابراین پژوهش در آن همانند برخی از بخش‌های دیگر، سهم کمتری داشته است؛ به گونه‌ای که بسیاری از برنامه‌های این معاونت به ویژه در ترویج پژوهش و زیرساخت‌های آن و حمایت از پژوهش در استان‌ها کم‌رنگ یا تعطیل شده است.
 
معاون پژوهش حوزه اظهار کرد: اخباری که درباره میزان بودجه پژوهش منتشر شده، با میزان بودجه تخصیص داده شده مطابقت نداشته و فاصله دارد.
 
وی گفت: پژوهش در کشور به عنوان موتور پیشران تولید علم که بار اصلی آن را بر دوش می‌کشد، نیاز به توجه بیشتر داشته تا شاهد بالندگی در عرصه تولید علم و فکر به ویژه در عرصه علوم اسلامی باشیم.

پایان پیام/47

منبع: شبستان

کلیدواژه: بودجه پژوهشی پژوهش قرآنی حوزه علمیه پژوهش حوزه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۵۸۷۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی زمینه‌های پژوهشی حوزه بازی میان ایران و دانشگاه سینرجی

به گزارش خبرگزاری مهر، سجاد میرزاخانی مسؤول امور بین‌الملل بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای به‌عنوان مهمان ویژه در کنفرانس علمی «توسعه ورزش‌های الکترونیک دانشگاه سینرجی روسیه»، به معرفی ظرفیت‌های صنعت بازی ایران پرداخت.

میرزاخانی مقدم که به‌صورت آنلاین در این کنفرانس شرکت می‌کرد در سخنانی به معرفی بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای به‌عنوان تنها متولی صنعت بازی در ایران پرداخت و برگزاری دوره‌های بازی‌سازی و برگزاری جشنواره بازی‌های جدی را از زمینه‌های شکل‌گیری همکاری‌های مشترک میان بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای و دانشگاه سینرجی روسیه دانست.

وی نظام رده‌بندی سنی بازی‌های رایانه‌ای ایران (اسرا) را یکی از ۷ نظام رده‌بندی سنی دنیا و تنهاترین آنها در میان کشورهای اسلامی دانست و در ادامه گزارشی از روند شکل‌گیری و توسعه همکاری میان بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای و سازمان توسعه بازی‌های رایانه‌ای روسیه در حوزه‌های پژوهشی، آموزشی، سرمایه‌گذاری، نشر بازی‌های ایرانی در روسیه و نشر بازی‌های روسی در ایران ارائه داد.

نماینده بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای با اشاره به برگزار شدن جلسات حضوری و وبیناری میان دو مجموعه در سال گذشته و شکل‌گیری روابط علمی، پژوهشی و تجاری بین شرکت‌های ایرانی و روسی، از طراحی پروژه‌ها و رویدادهای علمی و تجاری مشترک در سال جاری خبر داد.

وی با اشاره به لزوم حمایت دستگاه‌های حاکمیتی مختلف از بازی سازان و ناشران گفت: ایران با وجود ۳۴ میلیون بازیکن، جمعیت جوان و میزان بسیار بالای کاربران اینترنت کشوری دارای ویژگی‌های جذاب برای سرمایه‌گذاران بین‌المللی حوزه بازی‌های رایانه‌ای است.

مقدم، در جریان برگزاری این کنفرانس نیز به پرسش‌های مطرح شده در خصوص آمارهای مربوط به بازار بازی‌های رایانه‌ای ایران و فعالیت‌های بین‌المللی شرکت‌های ایرانی و حمایت حاکمیت از آنها پاسخ دادند.

در پایان مقدم با قدردانی از میخائیل پیمنوف مدیر بین‌الملل دانشگاه سینرجی روسیه، نسبت به تحکیم روابط علمی و پژوهشی میان اساتید و دانشجویان این صنعت در دو کشور ابراز امیدواری کرد.

کد خبر 6092094 زینب رازدشت تازکند

دیگر خبرها

  • برنامه‌ریزی برای پژوهش در محور‌های سوخت پاک و هوش مصنوعی
  • اسامی اساتید نمونه کشوری منتشر شد/معرفی جوان ترین و پیرترین استاد
  • فراخوان مقالات دوفصلنامه «فقه و فقاهت» منتشر شد
  • سفر از سبد خانوارهای ایرانی حذف شده است؟ | توضیح مرکز پژوهش‌ها درباره یک ادعا
  • تجلیل از استادان حوزه‌های علمیه استان همدان
  • نخستین فراخوان نیاز پژوهشی شرکت ملی حفاری ایران در سال ۱۴۰۳ منتشر شد
  • بررسی زمینه‌های پژوهشی حوزه بازی میان ایران و دانشگاه سینرجی
  • بودجه نهادهای حوزوی چقدر افزایش یافت؟
  • بودجه دولتی برای حوزه‌های علمیه | جمع مبلغ نهاد‌های فرهنگی و مذهبی ۶۷ هزار میلیارد تومان!
  • رشد ۳۰ درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان