Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه رفاه و تعاون گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، محسن فتاپور معاون توسعه و امور پیشگیری بهزیستی استان تهران درباره برنامه کشوری پیشگیری از تنبلی چشم و سایر اختلالات بینایی، اظهار کرد: تنبلی چشم اگر در زمان مناسب تشخیص داده شود قابل درمان است، اما اگر بعد از ۷ سالگی کودک یا نهایتا ۱۰ سالگی‌اش تشخیص داده شود، نمی‌توان اقدامی برای آن انجام داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: ۶۱۶ هزار و ۱۹۰ کودک در سال ۹۸ غربالگری چشم شدند و ۱۸ هزار و ۴۲۹ کودک بیمار و ۲۵۷۳ کودک دچار تنبلی چشم بودند.

فتاپور گفت: با دخالت‌های انجام شده هر ساله ۱۱ میلیون و ۱۰۰ هزار تومان از بار مالی اضافه شده به جامعه برای نگهداری یک کودک مبتلا به تنبلی چشم جلوگیری می‌شود.

معاون توسعه و امور پیشگیری بهزیستی استان تهران بیان کرد: در سال جاری به دلیل مسائل کرونا در حدود ۶۰ درصد کودکان غربال شده‌اند که شامل ۳۷۴ هزار و ۷۹۰ کودک بوده‌اند و ۱۶۰۰ کودک مبتلا به تنبلی چشم نیز تاکنون شناسایی شده‌اند.

وی با اشاره به لزوم مراجعه خانواده‌ها برای غربالگری تنبلی چشم، خاطرنشان کرد: لازم است هر سه سال یکبار کودکان برای غربالگری چشم به مراکز غربالگری مراجعه کنند، اما متأسفانه با عدم مراجعه خانواده‌ها برای غربالگری مواجه هستیم.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بهزیستی کشور اختلالات بینایی برای غربالگری تنبلی چشم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۵۸۹۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مراجعه بیش از ۱۰۰۰ خوزستانی به بیمارستان‌ ها در پی گرد و غبار امروز

میثم معزی امروز (۱۰ اردیبهشت‌ماه) در گفت‌وگوی رسانه‌ای اظهار کرد: از آغاز پدیده گرد و خاک از بامداد تا ساعت ۷ صبح امروز (۱۰ اردیبهشت‌ماه) ۸۱۵ نفر و از ساعت ۷ صبح تا ساعت ۱۳، ۲۵۴ نفر به اورژانس بیمارستان‌ها مراجعه کردند.
 
به گزارش ایسنا، وی افزود: مجموع مراجعان به بیمارستان‌ها یک هزار و ۶۹ نفر بوده ااست که ۸۸ نفر در مراکز درمانی بستری و بقیه به صورت سرپایی درمان و از بیمارستان‌ها ترخیص شدند.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز بیان کرد: مطابق معمول روزهای گرد و غبار، کلیه بیمارستان‌ها آماده ارائه خدمات به مراجعان هستند و از هم استانی‌ها می‌خواهیم در این شرایط ضمن تردد حداقلی در فضای باز، از کودکان، سالمندان و کسانی که دارای بیماری‌های زمینه‌ای قلبی و ریوی هستند، مراقبت کنند.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: تصویب برنامه جامع مقابله با گرد و غبار در ۱۱ استان خطر ریزگرد های قم بیخ گوش تهران گرد و غبار اهواز به بیش از ۸ برابر حد مجاز رسید

دیگر خبرها

  • این دروغ را درباره کاهش افسردگی باور نکنید
  • آغاز طرح غربالگری بینایی‌سنجی کودکان ۳ تا ۶ سال در کرمانشاه
  • والدین با استقلال‌طلبی نوجوانان مواجهه منفی نداشته باشند
  • آغاز طرح غربالگری بینایی کودکان ۳ تا ۶ سال در استان
  • درصد موفقیت درمان ناباروی با روش IVF در ایران
  • بسیاری از اختلالات روانی ریشه جسمانی دارند
  • آغاز طرح غربالگري بينايي کودکان 3 تا 6 سال دراستان کرمانشاه
  • مراجعه بیش از ۱۰۰۰ خوزستانی به بیمارستان‌ ها در پی گرد و غبار امروز
  • ویزیت‌های نجومی روانشناسان؛ ۴۵ دقیقه ۲ میلیون تومان!
  • لزوم توجه به موضوع پیشگیری از جرم در سطح استان