Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسلش گیر، بخش زیادی از کشور برزیل پوشیده از جنگل‌های بارانی آمازون است که به علت تخریب محیط زیست و گرمایش زمین در معرض نابودی قرار گرفته‌اند. دانشمندان بارها هشدار داده‌اند که از بین رفتن جنگل‌های آمازون موجب تسریع روند کاهش کیفیت زندگی در کل کره زمین خواهد شد. برای بررسی دقیق‌تر شرایط جنگل‌های وسیع آمازون، برزیل بدون تکیه به سایر کشورهای جهان و برای اولین بار ماهواره‌ای به نام آمازونیا – ۱ طراحی و تولید کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این ماهواره که قرار است تا ساعاتی دیگر روانه فضا شود، برزیل را به یکی از بیست کشور جهان مبدل می‌کند که از فناوری اختصاصی طراحی، تولید، پرتاب و استفاده از ماهواره برخوردار است. این ماهواره علاوه بر بررسی روند جنگل زدایی در برزیل، وضعیت زمین‌های کشاورزی را نیز در این کشور رصد می‌کند.

برزیل از سال ۲۰۰۸ به این سو در تلاش برای طراحی و تولید ماهواره بوده و بیش از ۶۰ میلیون دلار در این زمینه سرمایه گذاری کرده است. اگر چه این رقم هزینه کلانی محسوب می‌شود، اما اگر قرار بود برزیل برای تأمین نیاز خود ماهواره‌ای را از خارج از این کشور وارد کند باید تا شش برابر این رقم را هزینه می‌کرد.

ماهواره آمازونیا – ۱ که توسط مؤسسه ملی تحقیقات فضایی برزیل ساخته شده، ۲.۵ متر طول و ۶۴۰ کیلوگرم وزن دارد و در درون آن شش متر کابل و سه دوربین عریض برای شناسایی نقاط دارای جنگل‌های آسیب دیده که وسعتی بیش از ۴ زمین فوتبال دارند، نصب شده است. در صورت تأمین به موقع بودجه ماهواره یادشده در سال ۲۰۱۸ برای پرتاب به فضا تکمیل می‌شد. برزیل در سال ۲۰۳۳ هم برای پرتاب ماهواره به فضا تلاش کرده بود، ولی در نتیجه انفجار راکت پرتاب ماهواره ۲۱ نفر کشته شدند.

کد خبر 5158102

منبع: مهر

کلیدواژه: برزیل ماهواره آمازون حفاظت از محیط زیست همراه اول تحقیقات علمی ویروس کرونا ایرانسل اینترنت نوآوری حاکمیت سایبری واکسن کرونا کسب و کار شبکه ملی اطلاعات امنیت سایبری گوگل جهش ویروس کرونا کوو پارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۵۹۸۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

(ویدئو) چین برای اولین بار کاوشگری به نیمه تاریک ماه فرستاد

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی


آژانس فضایی چین کاوشگری را با هدف جمع آوری نمونه‌هایی از بخش «تاریک ماه» به فضا پرتاب کرد. اقدامی که برای اولین بار در جهان صورت می‌گیرد.

به گزارش فرارو، یک موشک بدون سرنشین حامل کاوشگر «چانگ ای-۶» در حدود ساعت ۱۷.۲۷ دقیقه روز شنبه به وقت محلی از مرکز فضایی ون چانگ به فضا پرتاب شد.

قرار است این کاوشگر در ماموریت ۵۳ روزه خود حدود ۲ کیلوگرم از خاک بخش «تاریک ماه» را برای تجزیه و تحلیل نمونه‌برداری کند.

منظور از بخش «تاریک ماه»، آن بخشی است که از زمین قابل مشاهده نیست، اما این به معنای آن نیست که این بخش پرتو‌های خورشید را دریافت نمی‌کند.

این بخش از ماه دارای پوسته ضخیم‌ترو قدیمی‌تری است که گودال‌های بیشتری دارد و به نسبت سمت دیگر ماه کمتر با گدازه‌ها پوشیده شده است.

دانشمندان امیدوارند که از طریق این پروژه بتوانند نمونه‌هایی را جمع‌آوری کنند که به روشن شدن چگونگی شکل‌گیری ماه کمک کند.

این کاوشگر به نام الهه ماه و یکی از محبوب‌ترین شخصیت‌های اساطیری چینی نامگذاری شده است.

انتظار می‌رود که این کاوشگر در حوضه قطب جنوب - آیتکن که نام یک دهانه بر روی سطح ماه است فرود بیاید که حدود ۲۵۰۰ کیلومتر عرض و تا ۸ کیلومتر هم عمق دارد. سپس ماموریتش که جمع آوری خاک و سنگ از سطح ماه و انجام آزمایش بر روی آن‌ها است را آغاز خواهد کرد.

پرتاب این کاوشگر، اولین ماموریت از سه ماموریت بدون سرنشین به ماه است که چین برای این دهه برنامه‌ریزی کرده است.

دیگر خبرها

  • تصاویری خیره‌کننده از فوران‌های خورشیدی
  • برخورد ۲ شراره خورشیدی قوی به زمین
  • آشنایی با سیستم مرموز چشم پنتاگون در مدار زمین | از ردیابی تا کشتار موشک‌ها! +تصویر
  • (ویدئو) چین برای اولین بار کاوشگری به نیمه تاریک ماه فرستاد
  • فو فایتر؛ چشم پنتاگون در مدار زمین برای ردیابی موشک‌ها!/ عکس
  • ایستگاه‌های زمینی؛ کلید توسعه فضایی ایران
  • فو فایتر؛ چشم تیزبین پنتاگون در مدار زمین برای ردیابی موشک‌ها
  • موشک با سوخت موم شمع به مدار رفت
  • فو فایتر ؛ چشم تیزبین پنتاگون در مدار زمین برای ردیابی موشک ها(+عکس)
  • برقراری اولین ارتباط بلوتوثی با زمین