Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا کریم یاوری روز یکشنبه در نشست شورای هماهنگی مدیران دستگاه‌های تابعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در سیستان و بلوچستان اظهارداشت: این وزارتخانه شناسایی، پیگیری، رصد و حل و فصل مشکلات بنگاه‌های اقتصادی را با هدف صیانت از نیروی کار، تداوم تولید، حفظ حیات اقتصادی، تثبیت و توسعه اشتغال نیروی کار در بنگاه‌های تولیدی دنبال می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی بیان کرد: صیانت از نیروی کار فقط در رسیدگی حقوقی به دادخواست‌های قانونی کارگران و نیروی کار خلاصه نمی‌شود بلکه گره گشایی از مشکلات اقتصادی بنگاه‌های مشکل‌دار در اولویت خواسته‌های کارگران است چراکه با حل مشکلات بنگاه‌ها، کارگران به خواسته‌های قانونی خود دست پیدا می‌کنند.
مشاور و نماینده ویژه وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: نکته حائز اهمیت این است که کارگران علی‌رغم تنگناهای معیشتی که با آن مواجه هستند در شرایط تحریم‌های ظالمانه و شیوع ویروس منحوس کرونا همکاری‌های قابل توجه و ویژه‌ای را برای گذر از مشکلات اقتصادی با مدیران، کارفرمایان و سهامداران بنگاه‌های اقتصادی مشکل دار به عمل می‌آورند.
وی ادامه داد: وجود و نقش تشکل‌های کارگری برای ایجاد روحیه بین کارکنان و کارگران برای پیشرفت امور و دستیابی به میزان تولید و خدمات پیش‌بینی شده و برنامه‌های تولیدی و خدماتی بنگاه‌های اقتصادی است به همین دلیل نباید نقش تشکل‌های منتخب و قانونی کارگران و کارفرمایان را در این زمینه نادیده گرفت.
یاوری تاکید کرد: رسیدگی و حل و فصل مشکلات بنگاه‌های اقتصادی مشکل‌دار در مرحله اول بر عهده مدیران، کارفرمایان و سهامداران بنگاه‌های اقتصادی است و در مرحله بعد سازمان‌ها و دستگاه‌های صادر کننده جواز تاسیس و پروانه بهره‌برداری و بانک‌هایی است که با پرداخت تسهیلات در ایجاد و احداث بنگاه مشارکت دارند. 
وی افزود: نهایتا اگر مشکل حل نشد کارگروه‌های تسهیل و رفع موانع تولید به ریاست استانداران و با حضور اعضا و بانک‌ها و دستگاه‌های مرتبط تشکیل جلسه داده و در حل مشکل اهتمام می‌ورزند.
مشاور و نماینده ویژه وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ادامه داد: در سیستان و بلوچستان با همت استاندار و اعضای دخیل در امور بنگاه‌های مشکل دار و کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید، رسیدگی و حل و فصل مشکلات بنگاه‌ها به نحو شایسته‌ای در جلسات مطرح و اقدامات خوبی انجام و در حال انجام است.

برچسب‌ها سیستان و بلوچستان رونق تولید وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سیستان و بلوچستان رونق تولید وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی سیستان و بلوچستان رونق تولید وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی اخبار کنکور کار و رفاه اجتماعی بنگاه های اقتصادی مشکلات بنگاه ها نیروی کار مشکل دار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۵۹۹۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشکلات ۴ واحد تولیدی گلستان بررسی شد

درویشعلی حسن زاده گفت: مشکل دو واحد تولیدی مربوط به بازپرداخت تسهیلات بانکی بود که به شرط ادامه کار واحد‌ها و حفظ کارگران و رعایت شرایط بیمه با امهال بیمه آنان موافقت شد.

 حسن زاده گفت: مدیریت پسماند بعد از تصفیه و دریافت پروانه ساخت نیز مشکل دو واحد تولیدی دیگر بود که برای رفع آن با کمک دستگاه‌های مرتبط راه حل داده شد.

باشگاه خبرنگاران جوان گلستان گرگان

دیگر خبرها

  • هیچ واحد تولیدی به‌خاطر آرا قضایی در گرمسار تعطیل نشد
  • لزوم پرداخت پاداش افزایش تولید به کارگران در واحدهای تولیدی
  • برخی بی تدبیری‌ها باعث استمرار مشکلات کارگران می‌شود
  • مشکلات ۴ واحد تولیدی گلستان بررسی شد + فیلم
  • مشکلات ۴ واحد تولیدی گلستان بررسی شد
  • تعیین تکلیف ۲۹ بنگاه اقتصادی در نشست کارگروه تسهیل فارس
  • حل نشدن مشکل نرخ تامین مالی برای فعال‌سازی بنگاه‌ها مانع از تحقق جهش تولید است
  • اولویت شوراها در شهریار گره‌گشایی مشکلات مردم باشد
  • همه باید در مسیر گره‌گشایی از مشکلات تولید گام بردارند
  • نقش برجسته کارگران در جهش تولید