Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-30@18:07:44 GMT

آمار فوتی‌ها ومبتلایان کرونادرجهان

تاریخ انتشار: ۱۰ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۱۶۰۱۴۲

آمار فوتی‌ها ومبتلایان کرونادرجهان

آمار جهانیِ مبتلایان به کروناویروس تاکنون به ۱۱۴ میلیون و ۳۷۹ هزار و ۹۱۹ نفر رسیده و مرگ دو میلیون و ۵۳۷ هزار و ۵۸۶ نفر بر اثر ابتلا به این بیماری تأیید شده است. ناطقان:  بنابر تازه‌ترین آمارها تاکنون ۸۹ میلیون و ۹۳۱ هزار و ۸۴ نفر از مبتلایان به کووید-۱۹ بهبود یافته‌اند.





روند افزایش آمار ابتلا به بیماری کووید-۱۹ که تاکنون در ۲۱۹ کشور و منطقه در جهان شیوع یافته، ادامه دارد و این بیماری همچنان در دنیا قربانی می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



آمریکا تاکنون با بیش از ۲۹.۲ میلیون مبتلا و بیش از ۵۲۴ هزار قربانی، همچنان در صدر فهرست کشورهای درگیر با بیماری کووید-۱۹ قرار دارد.

هند نیز با آمار بیش از ۱۱ میلیون مبتلا پس از آمریکا در رتبه دوم جهانی قرار دارد و آمار مبتلایان به کووید-۱۹ در برزیل هم از ۱۰.۵ میلیون نفر فراتر رفته و در حال حاضر سومین کشور جهان به لحاظ بالاترین شمار مبتلایان است.

همچنین پس از ایالات متحده تاکنون کشورهای برزیل، مکزیک، هند و انگلیس به ترتیب بالاترین آمار قربانیان این بیماری را ثبت کرده اند.

تعداد جان‌باختگان کووید ۱۹ در انگلیس از ۱۲۲ هزار نفر عبور کرده و این کشور نیز تاکنون بیشترین قربانیان کرونا را در اروپا داشته است. به علاوه هم‌اکنون تعداد قربانیان کرونا در ایتالیا هم از ۹۷ هزار نفر عبور کرده و در میان کشورهای اروپایی در رتبه دوم این جدول قرار دارد.

همچنین فرانسه بیش از ۸۶ هزار، روسیه بیش از ۸۵ هزار و آلمان نیز بیش از ۷۰ هزار فوتی بر اثر ابتلا به بیماری کووید-۱۹ را گزارش داده‌اند.

پس از این کشورها، اسپانیا با بیش از ۶۹ هزار، ایران با بیش از ۵۹ هزار و ۹۰۰، کلمبیا با بیش از ۵۹ هزار و ۶۰۰، آرژانتین با ۵۱ هزار، آفریقای جنوبی با بیش از ۴۹ هزار، پرو با بیش از ۴۶ هزار و لهستان با بیش از ۴۳ هزار جان‌باخته دیگر کشورهایی هستند که تاکنون آمار بالای مرگ‌ و میر ناشی از کووید ۱۹ را ثبت کرده‌اند.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی "ورلداُمتر"، شمار مبتلایان و قربانیان این بیماری در ۱۰ کشوری که طبق گزارش‌های رسمی بالاترین آمارها را تاکنون داشته‌اند تا صبح امروز (یکشنبه) به ترتیب به شرح زیر است:

۱. آمریکا: ۲۹ میلیون و ۲۰۲ هزار و ۸۲۴ مبتلا، ۵۲۴ هزار و ۶۶۹ قربانی

۲. هند: ۱۱ میلیون و ۹۶ هزار و ۷۳۱ مبتلا، ۱۵۷ هزار و ۸۷ قربانی

۳. برزیل: ۱۰ میلیون و ۵۱۷ هزار و ۲۳۲ مبتلا، ۲۵۴ هزار و ۲۶۳ قربانی

۴. روسیه: چهار میلیون و ۲۳۴ هزار و ۷۲۰ مبتلا، ۸۵ هزار و ۷۴۳ قربانی

۵. انگلیس: چهار میلیون و ۱۷۰ هزار و ۵۱۹ مبتلا، ۱۲۲ هزار و ۷۰۵ قربانی

۶. فرانسه: سه میلیون و ۷۳۶ هزار و ۱۶ مبتلا، ۸۶ هزار و ۳۳۲ قربانی

۷.اسپانیا: سه میلیون و ۱۸۸ هزار و ۵۵۳ مبتلا، ۶۹ هزار و ۱۴۲ قربانی

۸. ایتالیا: دو میلیون و ۹۰۷ هزار و ۸۲۵ مبتلا، ۹۷ هزار و ۵۰۷ قربانی

۹. ترکیه: دو میلیون و ۶۹۳ هزار و ۱۶۴ مبتلا، ۲۸ هزار و ۵۰۳ قربانی

۱۰. آلمان: دو میلیون و ۴۴۴ هزار و ۱۷۷ مبتلا، ۷۰ هزار و ۵۸۹ قربانی

براساس آمار فوق در حال حاضر ۲۱ کشور اول این جدول، همگی از رقم یک میلیون ابتلا عبور کرده‌اند و پس از ایالات متحده، هند و برزیل - که سه کشور رکورددار شمار مبتلایان در دنیا هستند - کشورهای روسیه، انگلیس، فرانسه، اسپانیا، ایتالیا، ترکیه، آلمان، کلمبیا، آرژانتین، مکزیک، لهستان، ایران ،آفریقای جنوبی،اوکراین، اندونزی، پرو، جمهوری چک و هلند نیز بیش از یک میلیون مبتلا را ثبت کرده‌اند. منبع: ایسنا برچسب ها: کرونا ، آمار ، ناطقان ، مبتلا ، درمان

منبع: ناطقان

کلیدواژه: کرونا آمار ناطقان مبتلا درمان دو میلیون کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۶۰۱۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ایندپندنت، واکسن کوویدشیلد توسط شرکت انگلیسی-سوئدی آسترازنکا با همکاری دانشگاه آکسفورد توسعه یافته و توسط انستیتو سرم هند تولید شد. این واکسن به طور گسترده در 150 کشور جهان از جمله انگلیس و هند توزیع شد.

برخی مطالعات طی دوران همه گیری کرونا نشان داد این واکسن 60 تا 80 درصد در حفاظت از افراد در برابر ویروس کرونا تاثیرگذار است اما از آن زمان تاکنون تحقیقات بیشتر حاکی از آن بوده که کووید شیلد ممکن است به ایجاد لخته خون در بدن برخی افراد منجر شود که ممکن است مرگبار باشد.

در همین راستا یک شکایت دسته جمعی از سوی حدود 50 قربانی در انگلیس ثبت و در آن ادعا شد واکسن به مرگ و جراحت شدید افراد منجر شده و شاکیان خواستار 100 میلیون پوند غرامت شدند.

یکی از شاکیان مدعی شده بود پس از دریافت واکسن و ایجاد لخته خونی به جراحت مغزی دائمی مبتلا شده و وی نمی تواند کار کند.

هرچند آسترازنکا در مقابل این ادعا از خود دفاع کرد اما برای نخستین بار در یکی از اسناد دادگاه اعتراف کرد این واکسن در مواردی بسیار نادر به TTS یا ترومبوز همراه با سندرم ترومبوسیتوپنی منجر می شود که مشخصه آن ایجاد لخته خون و کاهش تعداد پلاکت های خون در افراد است.

این اعتراف آسترازنکا با تاکید شرکت در 2023 میلادی مبنی بر این است که قبول نمی کندTTS به طور عمومی در نتیجه تزریق واکسن ایجاد شود، تضاد دارد. از سوی دیگر سازمان جهانی بهداشت نیز تایید کرده بود کووید شیلد ممکن است عوارض جانبی مرگبار داشته باشد.

کد خبر 6093330

دیگر خبرها

  • آمار دانش آموزان مبتلا به اوتیسم در قزوین رو به افزایش است
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • وضعیت زندگی مردم بعد از شکستن سد کنیا را ببینید | آمار قربانیان به ۱۲۰ نفر رسید
  • وضعیت زندگی مردم بعد از شکست سد را ببینید | آمار قربانیان به ۱۲۰ نفر رسید
  • بسیاری از اختلالات روانی ریشه جسمانی دارند
  • مرگبارترین اتوبان‌های تهران را بشناسید
  • سردرد‌های مکرر نشانه چیست؟
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • چند باوراشتباه درباره بیماری ام اس
  • تقسیم عشق در زندگی زوج مبتلا به «ای‌ال‌اس»/بیماری جزیی از زندگیست