Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو هیات مدیره انجمن صنفی شرکتهای حمل و نقل بین‌المللی خراسان رضوی گفت: فرایند پیگیری خسارت شرکت های ایرانی حادثه دیده در آتش‌سوزی گمرک اسلام‌قلعه افغانستان از شرکتهای بیمه آغاز شده است.

به گزارش قدس آنلاین،  ابراهیم عطایی  افزود:گرچه طرح و بررسی خسارتها آغاز شده اما این روند هنوز وارد مرحله مطالبه و چالشهای مالی مرتبط نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
وی مجموع کامیونها و تانکرهای سوخت آسیب دیده در حادثه اسلام‌قلعه افغانستان را بطور تقریبی دو هزار دستگاه ذکر و بیان کرد: بر اساس این ارزیابی تقریبی تعداد خودروهای باری و تانکر آسیب دیده با مالکیت ایرانی در آن حادثه حدود ۵۰ دستگاه بوده است.  عضو هیات مدیره انجمن صنفی شرکتهای حمل و نقل بین‌المللی خراسان رضوی ادامه داد: مالکیت بیشترین حجم کالاها و سوخت در حال حمل توسط خودروهای باری سنگین آسیب‌دیده در آتش‌سوزی گمرک مرزی افغانستان متعلق به بازرگانان شرکتهای تجاری و باربری ایران است.  وی گفت: فرایند رسمی اداری مطالبه خسارتهای حادثه اسلام‌قلعه افغانستان به بازرگانان و شرکتهای تجاری و باری ایران از شرکتهای بیمه آغاز شده اما این روند هم‌اینک در مرحله مقدماتی قرار دارد.  عطایی پیش از این هم تر اعلام کرده بود: افزون بر ۱۰۰ شرکت حمل و نقل خراسانی در منطقه مرزی ایران و افغانستان در شرق خراسان رضوی فعالیت دارند لذا به احتمال زیاد همه این شرکتها در جریان حادثه گمرک مرزی افغانستان خسارت دیده‌اند. با توجه به اینکه تقریبا همه بار و خودروهای سنگین و تانکر حاضر در گذرگاه مرزی داخل خاک افغانستان زیر پوشش شرکتهای بازرگانی ایران بوده‌اند پیش‌بینی می‌شود خسارات سنگینی به تاجران کشورمان وارد آمده است.  تاسیسات گمرک مرزی اسلام‌قلعه افغانستان واقع در مقابل گمرک مرزی دوغارون شهرستان تایباد در شرق خراسان رضوی عصر ۲۵ بهمن ماه دچار انفجار تانکرهای سوخت و آتش‌سوزی سنگین و گسترده شد. شدت این حادثه موجب شد تا والی هرات برای امداد و پشتیبانی مهار بحران، از استاندار خراسان رضوی یاری طلب کند. گمرک اسلام‌قلعه در خاک افغانستان و فاصله ۲۵ کیلومتری از شرق شهر تایباد استان خراسان رضوی قرار دارد.  انتهای پیام/ منبع: ایرنا

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: انفجار در اسلام قلعه تجار ایرانی گمرک اسلام قلعه افغانستان خراسان رضوی گمرک مرزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۶۰۷۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی مسائل مرزی میان دو کشور ایران و ترکیه در مرز‌های شمال استان آذربایجان غربی 

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،فرماندار ماکو در این دیدار که قائم مقام والی استان دوغوبایزید ترکیه هم حضور داشت با اشاره به ارتباطات دوستانه و دیرینه بین دو کشور بر تداوم این ارتباطات در بخش‌های اقتصادی و فرهنگی تاکید و گفت: گمرک بازرگان در مرز‌های دو کشور عامل تداوم این دوستی‌ها بوده و تداوم این دوستی‌ها در سایه ارتباطات گسترده فرهنگی و اقتصادی ساکنان دو سوی مرز است.   نادر کاظمی با اشاره به به وجود آمدن برخی از مشکلات در گمرک بازرگان و کندی تردد کامیون‌ها و مسافر از این گمرک به سمت کشور ترکیه افزود: لازم است مسئولان کشور ترکیه هم برای رفع برخی از مشکلات موجود در گمرک گوربلاغ ترکیه اقدام نموده تا مشکلی در تردد مسافر و کامیون در سوی مرز به وجود نیاید.   فرماندار ماکو همچنین به مشکلات به وجود آمده در قبال احداث دیوار مرزی ترکیه هم گفت: متاسفانه بعد از احداث این دیوار مرزی از سوی کشور ترکیه بعد از هر بارش شدید باران سیل ناشی از سمت ترکیه، به سبب جمع شدن آب در پشت این دیوار خسارت بسیار زیادی به روستا‌های مرزی و زیر ساخت‌های کشورمان در منطقه مرزی بورالان وارد می‌کند.   کاظمی خواستار رسیدگی به این مشکل هم از طرف مقامات ترکیه شد.   احمد دالکیران رئیس اداره مدیریت مرزی ترکیه هم با اظهار خرسندی از افزایش تداوم مراودات مرزی بین کشور‌های ایران و ترکیه گفت: رسیدن به سقف ۳۰ میلیارد دلار در سال توافق مقامات جمهوری اسلامی و ترکیه بوده و مسئولان کشور ترکیه برای رسیدن به این هدف تلاش می‌کنند.   او با اشاره به کندی تردد در مرز بازرگان اشاره کرد و گفت: از سال گذشته کشور ترکیه به سبب ساخت و ساز‌های جدید در گمرک گوربلاغ تردد از این مرز و گمرک بازرگان تا حدی کاهش یافته که به محض اتمام این ساخت و ساز‌ها و عملیات عمرانی تردد از مرز‌های گوربلاغ ترکیه و بازرگان به نحو بسیار چشمگیری افزایش خواهد یافت.   وی افزود: با افزایش گیت‌های ورودی و خروجی در این دو مرز با اتمام ساخت و ساز‌ها هم تردد کامیون و هم تردد مسافر افزایش می‌یابد.   رئیس اداره مدیریت مرزی ترکیه به وارد آمدن خسارت ناشی از سیل از سمت دیوار‌های مرزی هم اشاره کرد و افزود: کشور ترکیه برای حسن همجواری و احترام متقابل برای همسایه و دوست و برادر خود ایران تلاش دارد با اقدامات موثر خسارت ناشی از قبال این دیوار مرزی را به حد صفر برساند.

دیگر خبرها

  • مسائل مرزی میان دو کشور ایران و ترکیه بررسی شد
  • توسعه تجارت و مراودات مرزی از سیاست‌های دولت سیزدهم است
  • بررسی مسائل مرزی میان دو کشور ایران و ترکیه در مرز‌های شمال استان آذربایجان غربی 
  • طرح انسداد مرزهای شرقی کشور آغاز شد
  • توقیف ۸۵ خودرو حادثه‌ ساز در خراسان رضوی
  • آخرین وضعیت «ارس» تنها پلنگ ایرانی باغ‌وحش مشهد
  • دور جدید اجراهای پاپ در استان خوزستان آغاز شد
  • سوانح رانندگی در مشهد ۵۰ نفر را مصدوم کرد
  • حادثه‌ای که زندگی ژوزه را تغییر داد؛ مورایس چگونه مسلمان شد
  • غافلگیری بزرگ باشگاه سپاهان؛ مورایس چطور مسلمان شد؟ | یک حادثه و یک نفر!