Web Analytics Made Easy - Statcounter

خیران اصفهان در بیست و هشتمین همایش سالانه مؤسسه خیریه امام حسین (ع) که به صورت غیرحضوری برگزار شد، حدود ۷۰۰ میلیون تومان برای تأمین مسکن نیازمندان هدیه کردند.

به گزارش ایمنا، به نقل از روابط عمومی مؤسسه خیریه امام حسین (ع)، حسینعلی صرافان، مدیرعامل مؤسسه خیریه امام حسین (ع) در مراسم سالانه مؤسسه خیریه امام حسین (ع)، اظهار کرد: برگزاری همایش سالانه غیرحضوری این مؤسسه خیریه در راستای دیگر اقداماتی است که در این مؤسسه از ابتدای شیوع کرونا تاکنون در بستر فضای مجازی انجام شده است، برگزاری غیرحضوری این همایش برای ما مایه خرسندی است چرا که با این اقدام افراد زیادی امکان حضور در این همایش را داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه برگزاری این همایش با استفاده از ظرفیت سیمای مرکز استان می‌تواند نسبت به معرفی بیشتر مؤسسه خیریه به همشهریان کمک قابل توجهی داشته باشد، افزود: در سال‌های آینده نیز چنانچه شرایط بیماری کرونا اجازه دهد در کنار همایش حضوری همایش مجازی را نیز خواهیم داشت.

مدیرعامل مؤسسه خیریه امام حسین (ع) با بیان اینکه تمام کمک‌های واریزی به حساب‌های این مؤسسه خیریه به صورت شفاف در رسانه این مؤسسه به صورت سالانه بارگذاری می‌شود، افزود: شفافیت اصل اساسی در مؤسسه خیریه امام حسین (ع) است و می‌توان گفت راز موفقیت ما نیز همین امر است.

وی در ادامه با بیان اینکه ساخت مسکن ارزان را در کنار ارائه کمک هزینه خرید، کمک هزینه تعمیر و ودیعه مسکن در دستور کار داریم، افزود: تاکنون با همت خیران این مؤسسه خیریه ۲۳۰ واحد را به بهره برداری رسانده‌ایم و ۱۱۰ واحد دیگر نیز در سال ۱۴۰۰ تحویل متقاضیان خواهد شد.

صرافان اضافه کرد: خوشبختانه در بیست و هشتمین همایش سالانه مؤسسه خیریه امام حسین (ع) که به صورت مجازی برگزار شد ۷۰۰ میلیون تومان برای تأمین مسکن نیازمندان هدیه کردند.

عشق و خیر دو عصاره فرهنگ ایرانی است

همچنین اسماعیل آذر، مدیرعامل مؤسسه فرهنگی هنری فرهنگیان که به عنوان مجری بیست و هشتمین همایش سالانه مؤسسه خیریه امام حسین (ع) تخصصی حوزه مسکن در این همایش حضور یافت با بیان اینکه عصاره فرهنگ ایرانی در دو واژه عشق و خیر خلاصه می‌شود، اظهار داشت: خوشبختی ما در یک جامعه به دیگری وصل است و وقتی می‌توانیم به خدا وصل باشیم که دیگران هم موفق باشند.

وی در ادامه با بیان اینکه اعتقاد خاصی به مؤسسه خیریه امام حسین (ع) دارم، اضافه کرد: فعالان این مؤسسه هر کدام یکی از قطب‌های صنعتی کشور هستند و از این رو آنها چراغی را روشن کرده‌اند که خودشان از دارایی‌شان آن را روشن نگه داشته و دیگران را نیز به مشارکت در آن دعوت می‌کنند.

این استاد ادبیات فارسی بر این باور است چنانچه بتوانیم زمانی که دارایی‌مان در اختیارمان است از آن ببخشیم به آرامش می‌رسیم، گفت: خیریه امام حسین در زمینه مسکن کار می‌کند، مسکن مهم‌ترین نیاز هر انسانی است چرا که همه انسان‌ها با وجود داشتن سقفی برای خود احساس آرامش می‌کنند و ما می‌توانیم با همکاری هم این آرامش را به نیازمندان هدیه کنیم.

خیر هستم اما مستأجر

سیداحمد فتحی نیز از خیران مؤسسه خیریه امام حسین (ع) است، وی که همراه با همسرش در این همایش شرکت کرده اظهار کرد: من خودم مستأجر هستم اما سال‌هاست که آجر مورد نیاز پروژه‌های ساختمانی این خیریه را تأمین می‌کنم چرا که با این کار به آرامش می‌رسم.

این خیر با بیان اینکه تشویق دیگران به کار خیر باید از سوی خیران انجام شود، ادامه داد: در این زمینه باید همه دوستان و آشنایانی که توان مالی برای کمک دارند را در این شادمانی سهیم کنیم تا زنجیره کار خیر هر روز در جامعه گسترده‌تر شود.

کد خبر 478143

منبع: ایمنا

کلیدواژه: خیران اصفهان تامین مسکن مددجویان کمک به نیازمندان ساخت مسکن ساخت مسکن ارزان کمک هزینه خرید مسکن اسماعیل آذر کمک به تامین مسکن شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق نیازمندان هدیه همایش سالانه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۶۱۶۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یکی از عملکردهای مثبت سازمان اوقاف در نهضت ملی مسکن است

رضا عظیمی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: در سال گذشته یک هزار و ۱۰۰ طرح عمرانی در ۷۵۰ بقعه متبرکه با زیربنای بیش از ۵۰۰ هزار مترمربع و اعتبار پنج هزار و ۵۰۰ میلیارد ریالی اجرا شد؛ اعتباراتی که از محل کمک‌های خیران و یا پرداخت تسهیلات صورت گرفت. این طرح‌ها در حوزه‌های مختلف از قبیل کاربری رفاهی و سرمایه‌گذاری در بقاع متبرکه بود که شامل طرح‌های کشاورزی و دامپروری است.

مدیرکل فنی معاونت بهره‌برداری اقتصادی موقوفات سازمان اوقاف و امور خیریه بیان اینکه بیش از ۳۰۰ طرح عمرانی و کشاورزی در حوزه موقوفات در حال اجرا است، تصریح کرد: تقریباً ۱۳ هزار میلیارد تومان برای تکمیل آنها پیش بینی شده و ۴۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارند. سازمان اوقاف و امور خیریه بر اساس وظایف قانونی و ذاتی خود که حفظ عین مال است، عمل می‌کند؛ انجام این کار منوط به حفظ وضعیت موجود موقوفات و رساندن آنها به حالت سرمایه‌گذاری و جذب سرمایه هست تا بتواند وضعیت موجود را به لحاظ اقتصادی و مالی بهبود بخشد.

مدیرکل فنی معاونت بهره‌برداری اقتصادی موقوفات سازمان اوقاف و امور خیریه یادآور شد: اهداف عام‌المنفعه نیز از اهداف سازمان اوقاف و امور خیریه است.

وی ادامه داد: در هشت هزار بقعه متبرکه برگزاری مراسمات مختلف مذهبی و توجه به افراد کم‌درآمد ساکن اطراف بقاع متبرکه نیز مورد توجه اوقاف است؛ در حوزه‌های مختلف با کاربری‌های مختلف سرمایه‌گذاری را در دستور کار داریم.

مدیرکل فنی معاونت بهره‌برداری اقتصادی موقوفات سازمان اوقاف و امور خیریه بیان کرد: در موقوفات کاربری‌های متفاوتی داریم که علاوه بر حفظ وضعیت موجود سرمایه‌گذاری را هم درنظر داریم. هدف سازمان اوقاف و امور خیریه برای سرمایه‌گذاری در موقوفات ایجاد اشتغال هست که در این حوزه نیز فعالیت‌های بسیاری انجام شده است.

وی اظهار کرد: یکی از عملکردهای مثبت سازمان اوقاف و امور خیریه نهضت ملی مسکن است که با توجه به شعار دولت مبنی بر افزایش عملیات ساختمانی در حوزه مسکن فعالیت‌های خوبی انجام شد. در استان مرکزی هشت هزار واحد مسکونی در حال ساخت است؛ همچنین در استان زنجان طرح ۲۰۰ هکتاری در دست اجراست که در مرحله اسکلت فلزی قرار دارد.

به گفته عظیمی در استان‌های خراسان رضوی، مازندران، گلستان و کردستان با همکاری وزارت راه و شهرسازی و بنیاد مسکن فعالیت‌های خوبی در حال انجام است. شناسایی موقوفات یکی دیگر از مباحث معاونت بهره‌وری اقتصادی سازمان اوقاف است؛ یکی از طرح‌های این حوزه تهیه جی آی اس املاک، موقوفات، رقبات و بقاع متبرکه است که با همکاری ادارات کل اوقاف در استان‌ها انجام می‌شود.

مدیرکل فنی معاونت بهره‌برداری اقتصادی موقوفات سازمان اوقاف و امور خیریه گفت: اطلس بقاع متبرکه تهیه و تکمیل و اطلاعات مکانی و توصیفی بیش از هشت هزار و ۵۰۰ بقعه متبرکه برداشت شده و در سیستم جامع بانک اطلاعاتی اوقاف کشور بارگذاری شده است. همچنین اطلاعات مربوط به طرح‌های سرمایه گذاری، ساختمان‌های اداری و رقباتی که به آب مرتبط هستند، شناسایی شدند.

وی یادآور شد: طرح‌های سرمایه‌گذاری اوقاف در حوزه شرکت‌های دانش‌بنیان در نفت و گاز، آبزی‌پروری، دامپروری و کشاورزی است؛ همچنین طرح عظیم جنین گاوی را در دست اجرا داریم که در صورت تحقق آن از خارج بی نیاز می‌شویم.

کد خبر 6094091 فاطمه علی آبادی

دیگر خبرها

  • شهید مطهری از معماران بنای فکری انقلاب اسلامی بود
  • شهید مطهری از معماران انقلاب اسلامی بود
  • بهره برداری از مرکز نیکوکاری امام رئوف (ع) شهر سین برخوار
  • رسانه‌ها پای کار بیست‌ویکمین همایش پیرغلامان حسینی باشند
  • حمایت از ۱۰ هزار کودک بازمانده از تحصیل / اعطای بورسیه براساس پویایی و تلاش دانش‌آموزان
  • حمایت از ۱۰ هزار کودک بازمانده از تحصیل/اعطای بورسیه براساس پویایی و تلاش دانش آموزان
  • تجلیل از ۸۰ خادم قرآنی در امام زاده نرمی اصفهان
  • تحویل ۲۵ واحد مسکن به نیازمندان توسط سپاه اردبیل
  • یکی از عملکردهای مثبت سازمان اوقاف در نهضت ملی مسکن است
  • کمک میلیاردی یک موسسه خیریه به نیازمندان قزوینی