Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-26@13:47:00 GMT

پربازدیدترین اخبار سیاسی ۱۰ اسفند ایسنا

تاریخ انتشار: ۱۰ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۱۶۲۳۰۲

پربازدیدترین اخبار سیاسی ۱۰ اسفند ایسنا

تاکیدات قالیباف درباره افزایش حقوق بازنشستگان/ توضیحات رییس جمهور درباره قیمت فعلی ارز/ آینده بن سلمان پس از انتشار گزارش قتل خاشقجی/ آیا رئیسی و قالیباف وارد انتخابات ریاست جمهوری می شوند؟ و... در صدر اخبار مورد توجه و پربازدید امروز مخاطبان سرویس سیاسی ایسنا بود که می‌توانید آنها را در این گزارش مرور کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دولت باید برای افزایش حقوق بازنشستگان کشوری از مجلس مجوز می‌گرفت

به گزارش ایسنا، تایید محمدباقر قالیباف مبنی بر اینکه  دولت باید برای افزایش حقوق بازنشستگان کشوری از مجلس مجوز می‌گرفت، درصدر اخبار پرمخاطب قرار گرفت.

مجلس شورای اسلامی تاکید کرد که مجلس همواره به دنبال حل مشکلات مردم به خصوص صندوق‌های بازنشستگی و تامین اجتماعی بوده است.

قبول دارم که در حق زنان و اهل سنت کوتاهی هایی شده است

اظهارات معاون اول رییس جمهور در جمع جوانان و برگزیدگان استان گلستان هم دومین خبر پربازدید امروز بود.

اسحاق جهانگیری در بخشی از این دیدار با تأکید بر اینکه اهل سنت همواره در کنار انقلاب بوده اند و دولت مکلف است مسایل آنها را حل کند، گفت: در کردستان هم به پاسخ مقام معظم رهبری به نامه مولوی عبدالحمید اشاره کردم که فرمودند مردم ایران بدون توجه به مذهب و قومیت در حقوق و مسئولیت هیچ تفاوتی ندارند و تنها موضوع برای کسب مسئولیت شایستگی مدیریتی است، قبول دارم که در حق اهل سنت و زنان کوتاهی هایی شده است.

قیمت فعلی ارز با واقعیت اقتصاد سازگار نیست و رو به کاهش خواهد بود

رئیس جمهور در جلسه ستاد هماهنگی اقتصادی دولت با اشاره به اینکه دولت همواره در پی آن بوده که بتواند ارز را به قیمت واقعی آن نزدیک کند و قیمت فعلی را به هیچ وجه به نفع اقتصاد کشور ندانسته، تصریح کرد: اخلال تحریم ها در مراودات بانکی و ارزی کشور و سودجویی کاسبان تحریم، عوارض جنگ اقتصادی را تشدید کرد که بحمدالله این فضا در حال کم رنگ شدن است.

این خبر هم مورد توجه مخاطبان سرویس سیاسی ایسنا قرار گرفت.

پافشاری بر تبلیغ یک موضوع نادرست مضر برای اقتصاد کشور است

روابط عمومی دفتر ریاست جمهوری هم بار دیگر انتشار نقل قول «بی‌پایه و اساس» از رئیس دفتر رئیس جمهور مبنی بر نقش دولت در ایجاد نوسانات ارزی را بشدت تکذیب کرد و اصرار مخالفین دولت بر تکرار این دروغ و حتی تحلیل پیرامون آن را تداوم حمله به دولت و تحت تاثیر قرار دادن آرامش نسبی بازار دانست.

اگر آمریکا می‌خواهد به ۱+۴ بپیوندد باید به ‌تعهدات خود عمل کند

خبر بعدی،‌ گفت و گوی نماینده دائم ایران در سازمان ملل شبکه الجزیره درباره برجام بود.

مجید تخت روانچی در بخشی از این گفت و گو تصریح کرد که بعد از خروج آمریکا از برجام ما اکنون مجموعه ۱+۴ را داریم ، ما این مجموعه را داریم و نشست های خود را بر این اساس برگزار می کنیم و اگر واشنگتن می خواهد به این مجموعه بپیوندد باید به‌تعهدات خود عمل کند و تمام تحریم های ایران را بردارد.

اعضای هیأت علمی دانشگاه‌ها و قضات از پرداخت مالیات معاف شدند

معافیت مالیاتی اعضای هیأت علمی و قضات در سال آینده از دیگر اخبار پربازدید بود.

رئیس مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی جزییات لایحه بودجه ۱۴۰۰ در بخش  درآمدی گفت که جزء ۴ بند الف تبصره ۱۲ لایحه بودجه مربوط به مالیات حقوق قضات و اعضای هیأت علمی به قوت خود باقی است.

تعرفه ٨۶ درصدی برای واردات خودرو در سال آینده

همچنین نمایندگان مجلس در مصوبه‌ای مقرر کردند حقوق ورودی خودروهای سواری در سال آینده حداقل به میزان هشتاد و شش درصد (۸۶%) ارزش گمرکی آن تعیین شود.

گزارش کامل ایسنا از جلسه علنی نوبت صبح امروز مجلس و بررسی جزییات لایحه بودجه ۱۴۰۰ در بخش  درآمدی توسط نمایندگان را هم می توانید اینجا بخوانید.

آینده بن سلمان پس از انتشار گزارش قتل خاشقجی

ارزیابی یک کارشناس مسائل غرب آسیا درباره انتشار گزارش رسمی دولت آمریکا در ارتباط با قتل جمال خاشقچی، پربازدیدترین خبر بامداد امروز بود.

حسن هانی زاده با تأکید بر اینکه قتل این روزنامه نگار سعودی-آمریکایی با اطلاع و دستور مستقیم بن سلمان صورت گرفته است اظهار کرد: این پیش بینی وجود دارد که انتشار این گزارش از سوی آمریکایی ها مقدمه ای برای برکنار کردن محمد بن سلمان، ولیعهد سعودی از قدرت است.

کدام رهبر سیاسی جهان بعد از پیروزی پایتخت را رها کرد؟

گزارش ایسنا با عنوان "کدام رهبر سیاسی جهان بعد از پیروزی پایتخت را رها کرد؟" از دیگر اخبار پرمخاطب بود.

در ابتدای این گزارش آمده است: تاریخ سیاسی جهان گویای این حقیقت است که رهبران سیاسی و مذهبی و پیروانشان به دلیل نارضایتی از وضعیت موجود انقلاب می کنند. آنان با هدف «تغییر» و اصلاح وضعیت موجود، انقلاب می کنند تا با نشستن بر اریکه قدرت، ایدئولوژی و اعتقادات خود را در همه زمینه ها پیاده کنند؛ اما یک رهبر از هزاران رهبر جهان کمتر از یک ماه پس از پیروزی انقلابش از قدرت کناره گرفت و پایتخت سیاسی را به مقصد شهری مذهبی در ۱۶۰ کیلومتری آن ترک کرد.

آیا رئیسی و قالیباف وارد انتخابات ریاست جمهوری می شوند؟

خبر بعدی،‌ تحلیل یک تحلیلگر مسائل سیاسی کشور رباره احتمال ورود رئیسی و قالیباف به انتخابات ریاست جمهوری بود.

ناصر ایمانی گفت: آقای رئیسی واقعا خودش تمایل ندارد وارد انتخابات شود، زیرا اقدامات او در قوه قضاییه متوقف می‌ماند، اما عده ای از جریان های سیاسی تمایل دارند که به خاطر اهمیت جایگاه ریاست جمهوری، وی وارد انتخابات شود. 

وی افزود: اگر رئیسی وارد انتخابات شود حتما قالیباف کاندید نمی شود، اما اگر رئیسی نیاید، احتمال کاندید شدن قالیباف وجود دارد. تفاوت قالیباف با رئیسی این است که او کارهای اجرایی و مدیریتی زیادی کرده و کارنامه  مفیدی هم داشته است و ممکن است اگر رئیسی نیاید، او به انتخابات وارد شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: مهمترین اخبار امروز مجلس قیمت ارز حقوق بازنشستگان محمد بن سلمان انتخابات 1400 وارد انتخابات ریاست جمهوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۶۲۳۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرب الأجل قالیباف برای دولت رئیسی /فقط تا روز یکشنبه برای برنامه اقتصادی منتظر می مانیم /جلسه سومی وجود ندارد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، دومین نشست بررسی مسائل ارزی شامگاه چهارشنبه با حضور محمدباقر قالیباف رئیس مجلس، سید احسان خاندوزی وزیر اقتصاد و امور دارایی، محمدرضا فرزین رییس کل بانک مرکزی، سید محمد حسینی معاون پارلمانی رییس جمهور، محمدرضا پورابراهیمی رئیس کمیسیون اقتصادی، سیدشمس الدین حسینی رئیس کمیسیون ویژه جهش و رونق تولید، عزت الله اکبری تالارپشتی رئیس کمیسیون صنایع و معادن، حجت الاسلام محمدحسین حسین زاده بحرینی و محسن زنگنه از نمایندگان اقتصاددان مجلس و تعدادی از کارشناسان مرکز پژوهش ها در مجلس برگزار شد.

آنگونه که فارس روایت کرده، قالیباف در این نشست با بیان اینکه نباید به ارائه گزارش اکتفا کرد گفت: زیرا در نشست قبلی به اندازه کافی گزارش ارائه شد و دوستان دولت باید به طور روشن و شفاف رویکرد رو به جلو برای مدیریت بازار ارز ارائه کنند.

رئیس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: ما دنبال تکرار جلسات نیستیم و جلسه سومی وجود ندارد بنابراین باید در مورد موضوع به جمع‌بندی برسیم و نتیجه نهایی را به صحن علنی ارائه کنیم و در این رابطه با توجه به اصرار نمایندگان برای بررسی موضوع در صحن علنی، به صورت مشخص به نمایندگان گفتم اگر به جمع‌بندی و اتفاق نظر با دولت نرسیم مجلس خود به جمع‌بندی روشن می‌رسد.

قالیباف با تاکید بر اینکه باید بر روی اصل موضوع بحث و گفت و گو کنیم و در مورد رویکردها، اشکالات و راهکارها به جمع‌بندی برسیم، تصریح کرد: واقعیت این است که ناترازی ها در قیمت ارز تاثیرگذار است بنابراین نمی‌توان نظام یکپارچه اقتصادی را نادیده گرفت و دولت و مجلس باید به این مهم توجه داشته باشند.

رئیس قوه مقننه کشورمان با یادآوری اینکه حکمرانی از دو بخش تشکیل می‌شود، گفت: یک بخش تشخیص علمی و دیگری تصمیم سیاسی است؛ تشخیص‌های علمی ما به دلایل مختلف تحت تاثیر تصمیم های سیاسی قرار دارد درحالی که اگر ترکیب آنها را با هم رعایت کنیم می‌توانیم مشکلات را حل کنیم اما اگر تشخیص علمی را فدای تصمیم سیاسی کنیم به طور حتم دچار مشکل خواهیم شد.

وی افزود: همچنین اگر به تشخیص علمی بدون شرایط سیاسی کشور توجه کنیم با مشکل مواجه خواهیم شد بنابراین تعادل این موضوع مهم است.

قالیباف با تاکید بر اینکه مجلس در عین اختلاف سلیقه و اختلاف دیدگاه با سیاست‌های ارزی دولت همراهی کرده است، گفت: همه اختیارهای موجود در قانون دائمی را به رئیس بانک مرکزی دادیم و هر چه ایشان در جلسه سران قوا بیان کردند قبول کردیم اما شرایط کنونی نشان می‌دهد که هم رویکرد اقتصادی و هم رویکرد مدیریتی در موضوع ارز دچار اشکال است.

وی با اشاره به تورم کالاهای اساسی که با ارز ترجیحی وارد می‌شوند و تاکید بر ضرورت اصلاح رویکردهای اقتصادی در این زمینه، گفت: به طور روشن و مشخص امروزه در سیاست‌های ارزی از نگاه اقتصادی دچار مشکل هستیم و طرح جامعی برای رویکرد اقتصادی در ارز وجود ندارد.

قالیباف خطاب به مسئولان اقتصادی حاضر در نشست گفت: ما رویکرد اقتصادی مان در حوزه مدیریتی را اعلام کردیم و تا روز یکشنبه برای دریافت برنامه دولت منتظر می‌مانیم اما اگر برنامه و سیاست ارزی دولت ارائه نشود، مجلس جلسه خواهد گذاشت و طرح خود را ارائه می‌کند.

در این جلسه محمدرضا فرزین رییس کل بانک مرکزی گزارشی از وضعیت بازار ارز و تحولات اقتصاد کلان کشور ارائه کرد.

همچنین وزیر اقتصاد و روسای کمیسیون های اقتصادی، صنایع و معادن و جهش و رونق تولید مجلس هم به تشریح راهکارهای خود برای کنترل نرخ ارز پرداختند.

حجت‌الاسلام بحرینی نماینده مشهد نیز در این جلسه صدای فردی را پخش کرد که در تماس با دفتر ارتباطات مردمی خود، انتقادات صریحی را علیه سیاست‌های کنونی مطرح کرده و تاکید می‌کرد که این رویکرد به تولید کننده و مصرف کننده آسیب زده است.

۲۷۲۱۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899486

دیگر خبرها

  • قالیباف؛ شمشیر را برای رئیسی از رو بست / پایان دیرهنگام سکوتِ مجلس مقابل دولت!
  • قالیباف؛ شمشیر را برای رئیسی از رو بست
  • ضرب الأجل قالیباف به دولت رئیسی
  • ضرب الأجل قالیباف به دولت رئیسی / فقط تا روز یکشنبه می‌مانیم /جلسه سومی وجود ندارد
  • قالیباف: منتظر برنامه دولت برای مدیریت بازار ارز هستیم
  • ضرب الأجل قالیباف برای دولت رئیسی /فقط تا روز یکشنبه برای برنامه اقتصادی منتظر می مانیم /جلسه سومی وجود ندارد
  • هشدار ارزی قالیباف به دولت
  • منتظر برنامۀ بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز هستیم
  • قالیباف: اگر بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز برنامه ندهد مجلس برنامه خود را ارائه خواهد کرد
  • قالیباف: بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز برنامه ندهد مجلس برنامه می‌دهد