Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای صبح امروز در جلسه شورای مدیران سازمان پزشکی قانونی کشور با اشاره به اینکه نوع خدمت، خدمت گیرنده، شرایط ارائه آن و مؤلفه‌ها و آثار خدمت ارزش آن را مشخص می‌کند، اظهار کرد: ارزش کار پزشکی قانونی با توجه به نوع و شرایط ارائه خدمت در آن بسیار بالا و کاری سخت، دقیق و علمی است که باید با اعمال صداقت، امانتداری و دقت ارائه شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: خدمات گیرندگان پزشکی قانونی عمدتا افرادی نگران، دردمند و مضطرب هستند که نسبت به آینده خود مخاطره دارند و احساس می‌کنند مورد تعدی قرار گرفته اند بنابراین رسیدگی به درخواست و پاسخ‌دهی به پرونده ایشان، ضمن سختی و شرایط ویژه، ارزش بسیار زیادی نیز دارد.

حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای با بیان اینکه قاضی آرا خود را بر اساس بینه و اقرار صادر می‌کند، اظهار داشت: قاضی بر پایه شواهد و قراین و نیز مسایل علمی و کارشناسی یقین حاصل می‌کند که حکم یک پرونده را صادر کند، اما جایی که هیچ بینه و اقراری وجود ندارد پزشکی قانونی بازوی توانمند قاضی می‌شود و گاهی صدور رأی تنها منحصر به نظر پزشکی قانونی خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه در مواردی کار کارشناس پزشکی قانونی مانند رأی و حکم قاضی است، تصریح کرد: کار و خدمتی که پزشکی قانونی ارائه می‌کند دارای آثار بلند مدت است و در برخی پرونده‌ها نظر کارشناسی و دقیق پزشکی قانونی بسیار تعیین کننده و مشخص کننده سرنوشت آن محکمه خواهد بود.

معاون اول قوه قضاییه کار پزشکان و پرستاران را بسیار ارزشمند توصیف کرد و گفت: کار طبیب همواره کاری ارزشمند بوده چرا که با جان انسان‌ها سروکار دارد، اما در شرایط فعلی که جهان و از جمله کشور ما با ویروس کرونا مواجه است ارزش و اهمیت بیشتری پیدا می‌کند، مانند کار در پزشکی قانونی که ضمن ارزشمند بودن اصل کار، خدمات در شرایطی ارائه می‌شود که مراجعین شما افرادی عصبانی و آسیب دیده هستند.

به گفته وی اگرچه کار در پزشکی قانونی با سختی‌های خاص خود همراه است، اما در عین حال ارائه خدمت در پزشکی قانونی توام با حفظ عزت و کرامت افراد صورت می‌گیرد و انتظار همین است که کارشناس این سازمان با حفظ آرامش خود، مراجعین را نیز به آرامش دعوت کند.

حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای در بخش دیگری از سخنان خود با تأیید مشکلات پزشکی قانونی در بخش‌های عمرانی، بودجه، نیروی انسانی و ... اظهار داشت: پزشکی قانونی به شدت مورد عنایت رییس قوه قضاییه است و ایشان معتقدند به دلیل سختی کار و جایگاه خاص پزشکی قانونی باید به این سازمان نگاهی ویژه داشته باشیم.

وی با تأکید بر لزوم اولویت بندی نیاز‌های سازمان افزود: سختی کار پزشکی قانونی به گونه‌ای است که نه تنها جاذبه‌ای برای ورود افراد جدید ندارد حتی در مواردی دافعه نیز دارد و در قوه با علم به این موضوع برای رفع مشکلات سازمان قول مساعدت و همکاری می‌دهیم.

دقت، امانتداری و سرعت در ارائه نظرات مورد توجه باشد

حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای با تأکید مجدد بر سختی کار در پزشکی قانونی به ویژه در بخش‌های فنی و عملیاتی از جمله سالن تشریح، به بیان چند نکته در انجام کارشناسی‌ها پرداخت و افزود: به کارشناسان این سازمان توصیه می‌کنم که برخی نکات را در صدور نظرات بیش از پیش مورد توجه قرار دهند که از جمله آن‌ها دقت در اظهار نظر هاست. نظرات پزشکی قانونی باید در کمال دقت صادر شود و در عین حال شفاف و روشن و عاری از هرگونه ابهام باشد.

وی ادامه داد: نظرات پزشکی قانونی و کارشناسی‌های آن در جلب رضایتمندی مردم تأثیر بسزایی دارد و توصیه می‌شود در اعلام نظرات تا حد امکان و تا جایی که خللی به اصل موضوع وارد نشود، کار با سرعت بیشتری انجام پذیرد چرا که سرعت توام با دقت و صحت، رضایت مردم را به همراه دارد.

معاون اول قوه قضاییه حفظ کرامت، عزت، آرامش و امانتداری، رعایت مسایل شرعی و استفاده از فناوری‌های جدید و علم روز را از دیگر نکات مهم در رسیدگی به پرونده‌ها عنوان و خاطرنشان کرد: رعایت جوانب شرعی و به کارگیری پزشک زن برای معاینه بانوان در مراکز پزشکی قانونی از نکات بسیار مهم است علاوه بر این در مواردی که می‌توان با استفاده از فناوری‌های روز خدمات آسان‌تر و ارزان تری را در زمانی کمتر به مردم ارائه کرد حتما از آن فناوری بهره‌مند شوید.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای در بخش دیگری از سخنان خود نیز به برکات ماه‌های رجب و شعبان اشاره کرد ادامه داد: ماه رجب ماه خدا، شعبان ماه رسول الله و رمضان ماه امت است و اگر بخواهیم از ضیافت الهی در ماه رمضان برخوردار باشیم باید در این دو ماه خود را مهیا کرده و اهمیت این دو ماه را درک کنیم.

وی افزود: در ماهی که میزبان خداوند و میهمان بندگان هستند هر تقاضا و خواسته‌ای اجابت شده و بی جواب نمی‌ماند و می‌توانیم با اصلاح گذشته، آینده را بر مبنای صحیح پایه ریزی کنیم.

معاون اول قوه قضاییه خاطرنشان کرد: ما در ادعیه و دعاهایمان همواره از خداوند می‌خواهیم که به فضل و رحمتش با ما رفتار کند چرا که ما تحمل عدل الهی را نیز نداریم و البته که خداوند به قولش پایبند است و توبه انسان‌ها و بازگشت آنان به راه راست را می‌پذیرد.

حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژه‌ای یادآور شد: اگر در زندگی به دنبال راه نجات هستیم و می‌خواهیم که راه را گم نکنیم و در صراط مسقیم حرکت کنیم باید به ریسمان الهی چنگ بزنیم تا در طوفان رویداد‌ها و دوراهی‌ها و تردید‌های زندگی به ساحل نجات دست یابیم.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: پزشکی قانونی قوه قضاییه محسنی اژه ای ماه رمضان حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژه ای معاون اول قوه قضاییه پزشکی قانونی پزشکی قانونی حجت الاسلام سختی کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۶۲۴۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صعوبت کار پزشکی قانونی فرسودگی شغلی ایجاد می‌کند

به گزارش خبرگزاری مهر، رضا حاج منوچهری در همایش مسئولین روابط عمومی سازمان در مجتمع شهید بهشتی قوه قضائیه، گفت: یکی از راهکارها برای کاهش فرسودگی شغلی ایجاد جذابیت‌های بصری در محیط کار است که انجام بخشی از این کار به عهده روابط عمومی‌ها است.

وی با اشاره به جایگاه روابط عمومی در شناساندن سازمان و انتقال مطالبات مراجعین و همکاران به مسئولین افزود: روابط عمومی چشم، گوش و زبان سازمان است که وظیفه دارد اخبار و موضوعات مختلف را رصد کند و آنچه در مورد سازمان مطرح می‌شود را ببیند، بشنود و به ابهامات، سوالات و یا شبهه‌ها پاسخ گوید.

حاج منوچهری تصریح کرد: روابط عمومی باید مطالبه گر و پرسشگر باشد و هر آنچه در ذهن همکاران ایجاد سوال، شبهه و دغدغه کرده است را از مسؤولین سازمان مطالبه و پاسخ آن را به همکاران منتقل کند.

وی با تأکید بر اینکه وجود هرگونه شبهه بدون جواب، به بدنه سازمان آسیب خواهد زد، اظهار داشت: آمادگی کامل برای پاسخگویی به سوالات در رده مدیریتی وجود دارد بنابراین روابط عمومی به عنوان واسطه بین مراجعین، همکاران و مدیران می‌توانند با پرسش از مسئولین در رفع ابهامات و سوالات مخاطبان نقشی اساسی ایفا کنند.

معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی سازمان وظیفه دیگر روابط عمومی را شناساندن سازمان عنوان کرد و گفت: یکی از نکات مهم، شناساندن سازمان و توانمندی‌ها و قابلیت‌های آن به جامعه و دیگر نهادها است چرا که با وجود پیشرفت‌های قابل توجه، افتخارات کسب شده و گستردگی خدمات سازمان، هنوز جمع کثیری از افراد جامعه، پزشکی قانونی را صرفاً با معاینه جسد می‌شناسند در حالی که این خدمت کمتر از پنج درصد خدمات سازمان را در بر می‌گیرد.

وی خاطرنشان کرد: این وظیفه روابط عمومی است که در ارتباط با رسانه و در دیدارها و بازدیدها نسبت به معرفی سازمان و خدمات گسترده آن اقدام و زمینه شناخت دقیق و درست سازمان را فراهم کند.

حاج منوچهری همچنین با تأکید بر سختی کار پزشکی قانونی ادامه داد: با توجه به سختی کار پزشکی قانونی، بحث ارتقای معیشت همکاران به عنوان دغدغه‌ای جدی همیشه در دستور کار سطوح مدیریتی سازمان قرار داشته است.

یادآور می‌شود همایش مسؤولین روابط عمومی سازمان پزشکی قانونی کشور، پنجم و ششم اردیبهشت ماه در مجتمع شهید بهشتی قوه قضائیه در تهران برگزار می‌شود.

کد خبر 6087315

دیگر خبرها

  • قوه قضاییه: حکم اعدام توماج صالحی بدوی و قابل فرجام خواهی در دیوان عالی کشور است
  • طی مدتی که معاون اول قوه قضاییه بودم، ارتباطات خوبی را با مجلس و دولت برقرار کردیم
  • توضیحات اژه‌ای درباره معاون اول قوه قضاییه
  • اژ‌ه‌ای: مسئولان قضایی باید خیلی مراقبت کنند
  • ‌سختی کار پزشکی قانونی فرسودگی شغلی ایجاد می‌کند
  • صعوبت کار پزشکی قانونی فرسودگی شغلی ایجاد می‌کند
  • سختی کار پزشکی قانونی فرسودگی شغلی ایجاد می‌کند
  • کشف حجاب وارداتی است!
  • بیش از ۷۲ هزار معاینه بالینی پزشکی قانونی در آذربایجان‌غربی ثبت شد
  • افزایش ۲۷ درصدی مرگ بر اثر مسمومیت قرص برنج در مازندران