Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-01@17:17:45 GMT

معنی رنگ گل های مراسم تدفین

تاریخ انتشار: ۱۰ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۱۶۴۲۵۲

معنی رنگ گل های مراسم تدفین

شاید برایتان جالب باشد که انواع گیاهان در مراسم‌های تدفین یک معنی خاصی دارند. ناطقان: به نقل از میرر، هنگام برنامه ریزی برای یک مراسم خاکسپاری موارد زیادی است که باید در نظر گرفته و هر عنصر به کار گرفته شده می‌تواند معنای مختص به خودش را داشته باشد، اما وقتی صحبت از گل‌ها می‌شود، پیام‌ها و معانی مخفی در آن وجود دارد که ما از آن‌ها بی اطلاع هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



البته معانی گل‌ها به آن معنا نیست که شما باید از سری قوانینی پیروی کنید. ممکن است شما گلی را که متوفی دوست داشته انتخاب کنید، اما دانستن معنای آن می‌تواند به انتخاب بهتر شما کمک کند. میرر با یک خدمات تدفین در این باره صحبت کرده است که این موارد پنهان را مشخص کند. در ادامه اطلاعات این خدماتی تدفین را درباره انتخاب گل می‌خوانید.

رز‌های قرمز

معنی پنهان گل‌هایی که برای مراسم‌های تدفین انتخاب می‌شوند
گل‌های رز قرمز بسیار محبوب هستند، اما معنای پنهان آن‌ها بسته به رنگشان متفاوت است. ظاهرا قرمز نماد غم و اندوه است.‌ این معنا باعث می‌شود که فردی که گل رز را هدیه داده است، به نوعی ادای احترام ایده آلی به خانواده و اعضای نزدیک کسی که به تازگی در گذشته، کرده است.

رز‌های صورتی

گل‌های رز صورتی نشان دهنده لطف و سپاس هستند. بنابراین اغلب توسط اعضای دیگر خانواده و عزاداران هدیه می‌شوند.

رز‌های زرد

گل‌های رز زرد نماد یک دوستی عمیق هستند. بنابراین انتخاب خوبی برای دوستان کسی است که به تازگی در گذشته اند‌. چراکه نشانه از عمق روابط آن‌هاست.

گلایل

معنی پنهان گل‌هایی که برای مراسم‌های تدفین انتخاب می‌شوند
این گل که نام علمی آن گلادیولوس است از نام «گلادیاتور» گرفته شده و از آن برای انتقال قدرت و یا تشکر از راست کرداری استفاده می‌شود.

گل سوسن

گل سوسن سفید، نماد اصلی یک مراسم تدفین است و از نظر نمادگرایی، این گل به معنای عظمت، خلوص و بازگشت به معصومیت هستند. از این خانواده گل‌های چمچه‌ای نیز هستند که نمادی از صلح، هماهنگی و تولد دوباره اند. این گل‌ها معمولا به عنوان یادبود و برای زنده نگه داشتن یاد یک مرحوم به خانواده او هدیه می‌شود.

میخک قرنفلی

معنی پنهان گل‌هایی که برای مراسم‌های تدفین انتخاب می‌شوند
این گل‌ها عموما به معنای عشق و دوستی هستند که آن‌ها به گزینه مناسبی برای مراسم‌های خاکسپاری تبدیل می‌کند.

گل داوودی قرمز

معنی پنهان گل‌هایی که برای مراسم‌های تدفین انتخاب می‌شوند
گل داووی نشان دهنده اعتماد، دوستی و وفاداری است، اما مانند گل‌های رز، معنای آن‌ها نیز متناسب با رنگ آن تغییر می‌کند. رنگ قرمز این گل نمایانگر عشق است.

گل داوودی سفید

معنی این گل هم تقریبا همانند بالایی است، اما به معنای برائت و بی‌گناهی نیز هست. این گل‌ها عموما «مادر» نیز صدا زده می‌شوند و به همین دلیل اغلب اوقات در مراسم‌های خاکسپاری مادران مورد استفاده قرار می‌گیرند.

اگرچه گل‌های سوسن ممکن است مرتبط‌ترین گل برای یک مراسم خاکسپاری باشد، اما با توجه به گزارش این شرکت خاکسپاری، گل‌های رز، بیشترین گل‌هایی هستند که در انگلستان برای مراسم تدفین استفاده می‌شوند.


منبع: باشگاه خبرنگاران برچسب ها: معنی ، رنگ گل ها ، مراسم تدفین

منبع: ناطقان

کلیدواژه: معنی رنگ گل ها مراسم تدفین مراسم تدفین گل های رز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۶۴۲۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک میلیون مهاجر افغان از ترس اخراج پنهان شده اند

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از یورونیوز، دست‌کم ۱.۷ میلیون مهاجر افغان بدون مدرک اقامت در پاکستان زندگی می‌کنند که از اکتبر سال گذشته میلادی هدف اخراج اجباری قرار دارند.

بنا به برخی از گزارش‌ها، پاکستان از اکتبر سال گذشته که اجرای طرح اخراج اجباری مهاجران افغان را آغاز کرده، حدود ۶۰۰ هزار شهروند افغانستان را با عنوان «اتباع بیگانه و بدون مدرک» به کشورشان بازگردانده است. بنابراین دست‌کم یک میلیون افغان بدون مدرک، خود را در پاکستان پنهان کرده‌اند.

پیش‌تر برخی گزارش‌ها از دستور وزارت کشور پاکستان به همه اداره‌های مرتبط ایالتی، برای شناسایی محل سکونت جمعی مهاجران و پناهجویان افغان و بررسی اینکه آن‌ها دارای چه نوع کارت مهاجرتی هستند، حکایت داشتند.

شماری از مهاجران افغان از آنجا که امیدی به داشتن خانه و سرپناه در افغانستان ندارند، نگران بازگشت به کشورشان هستند.

یک جوان ۱۸ ساله افغان که در پاکستان به دنیا آمده و بزرگ شده است، پس از آنکه پلیس کراچی او را بازداشت و به افغانستان فرستاد، بار دیگر خود را با استفاده از قاچاقچیان انسان به پاکستان رساند.

این جوان که پدر و مادرش نیم قرن پیش به پاکستان گریخته بودند، به آسوشیتدپرس گفت که زندگی‌اش در پاکستان است زیرا «هیچ دوست یا خانواده‌ای» در افغانستان ندارد.

مقام‌های طالبان پس از ورود این جوان افغان که از ۱۵ سالگی به عنوان مکانیک در یک تعمیرگاه خودرو در پاکستان کار می‌کرده است، به او ۳۴ دلار می‌دادند.

این جوان افغان شش هفته پس از ورود به افغانستان، با پرداخت ۷۰ دلار به قاچاقچیان انسان توانست به پاکستان بازگردد.

او در پاکستان برای همان مدارکی که خانواده‌اش دارند، درخواست داده است اما این کشور برای پناهجویان افغان یا فرزندانشان مدارک اداری صادر نمی‌کند.

برخی از گزارش‌ها حکایت از آن دارند که شهروندان افغان ساکن پاکستان از پیش از اجرای طرح اخراج اجباری مهاجران افغان از این کشور، تحت نظر ادارات محلی بوده‌اند. این گزارش‌ها همچنین به شایعاتی اشاره دارند که از تصمیم پاکستان برای اخراج همه افغان‌ها از جمله افغان‌های دارای مدرک اقامتی در این کشور حکایت دارند. البته پاکستان اعلام کرده است که چنین تصمیمی ندارد.

بنا به گزارش آسوشیتدپرس، پلیس پاکستان اعدادی را روی خانه‌های محله این جوان افغان ثبت کرده تا نشان دهد چند نفر در آنجا زندگی می‌کنند و چند نفر دارای مدرک اقامت هستند.

در این گزارش آمده است که از زمان آغاز اجرای طرح اخراج مهاجران افغان از پاکستان، بسیاری از افغان‌های ساکن محله این جوان ۱۸ ساله، خانه‌های خود را ترک و برخی هم خود را پنهان کرده‌اند.

برخی از مهاجران افغان که در پاکستان زندگی می‌کنند، کارت‌های شناسایی‌شان در زمان ژنرال ضیاء‌الحق، رئیس جمهور و حکمران نظامی پاکستان صادر شده است.

این گروه از افغان‌ها یا از خانه‌هایشان خارج نمی‌شوند یا در خانه‌ای زندگی می‌کنند که به نام دیگری اجاره شده است.

پیش‌تر مهاجران افغان برای کسب درآمد یا دریافت خدمات درمانی از محلات زندگی خود به مرکز کراچی سفر می‌کردند، اما پس از اجرای طرح اخراج مهاجران افغان از پاکستان، آنها دیگر نمی‌توانند به این منطقه سفر کنند زیرا احتمال دستگیری و بازگرداندنشان به افغانستان وجود دارد.

برای این گروه از مهاجران افغان، پرداخت اجاره مسکن و خرید مواد خوراکی سخت‌تر شده است، زیرا آن‌ها شغل‌های خود را رها کرده‌اند.

برخی از شهروندان پاکستان که در محلاتشان مهاجران افغان زندگی می‌کردند نیز از اینکه زندگی روزمره و کسب و کارشان با اجرای طرح اخراج اجباری مهاجران افغان مختل شده، شکایت دارند و منتقد این طرح هستند.

کد خبر 848184 برچسب‌ها خبر ویژه اتباع خارجی پاکستان افغانستان

دیگر خبرها

  • اعلام جزئیات مراسم تشییع و تدفین پیکر شهید عشیری لیوسی
  • دستور وزیر ورزش به معاونت قهرمانی در مورد مراسم تدفین مرحوم اسکویی 
  • فلسفه نامگذاری ماه‌های شمسی چیست؟
  • نحوه انتخاب و معرفی اساتید نمونه کشوری
  • طنین شعار «مرگ بر اسراییل» در سراسر جهان
  • رودخانه دز، پنهان زیر پوست فاضلاب‌های شهری
  • ضعف‌هایی که نباید پشت قهرمانی فوتسال ایران در آسیا پنهان شود
  • فال حافظ امروز سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ با معنی و تفسیر
  • یک میلیون مهاجر افغان از ترس اخراج پنهان شده اند
  • فلسفه نام‌گذاری ماه‌های شمسی چیست؟