۱۰ اسفند ۱۳۹۹
روحانیون در انتخابات از شخص حمایت نکنند/ لزوم تبیین شاخصها
به گزارش خبرنگار مهر، حجتالاسلام والمسلمین رضا نوری ظهر یک شنبه در نشست سرمربیان حلقات صالحین خراسان شمالی که در دفتر امام جمعه بجنورد برگزار شد، اظهار کرد: طرح شجره طیبه صالحین اقدام شایستهای بود که مطرح و راهاندازی شد و تاکنون هم نتایج مناسبی در پی داشته است.
امام جمعه بجنورد ادامه داد: برای انجام کار تربیتی در حوزههای مختلف اعم از حیطههای معرفتی و بصیرتی، فعالیت تبلیغی سنتی مبتنی بر منبر و صحبت یکطرفه کافی نیست؛ زیرا اگرچه این شیوه تبلیغی تأثیرات خود را دارد ولی در دنیای امروز تنها نمیتوان به تبلیغ و منبر سنتی اکتفا کرد.
وی افزود: زمانی مخاطبان، مختص ما بودند و جای دیگری نمیرفتند؛ زیرا رسانهها و فضای مجازی بهصورت امروزی نبودند و امپراتوری رسانهای درست نشده بود که اذهان جامعه را درگیر خود کند.
حجتالاسلام والمسلمین نوری گفت: اکنون شرایط رسانهای بهگونهای شده که متأسفانه بسیاری از داخلیهای ما هم بازنشر کننده همان مطالب لیبرال مسلکها و دنیای غرب هستند؛ بهگونهای که وقتی جهان غرب مطلب و تحلیلی را کار میکند آن مطلب بهکرات در داخل کشور هم بازنشر میشود.
نماینده ولی فقیه در خراسان شمالی تصریح کرد: در چنین شرایطی رسانه سنتی منبر بهتنهایی کافی نیست؛ زیرا اگرچه منبر تحرک و انگیزه ایجاد میکند ولی برای پردوام بودن نیاز به کار تشکیلاتی با استفاده از ظرفیتها و ابزارهای مختلف دارد.
رئیس شورای فرهنگ عمومی خراسان شمالی با بیان اینکه یکی از مهمترین مصادیق کار تشکیلاتی حلقات صالحین است، اظهار کرد: راهاندازی حلقات صالحین از اقدامات ستودنی است؛ زیرا در قالب آن علما و روحانیان بهصورت تشکیلاتی در عرصه تربیتی فعالیت میکنند.
وی افزود: در زمینههای فرهنگی و تربیتی نیاز مبرمی به کار تشکیلاتی داریم که این موضوع در بستر شجره طیبه صالحین ایجاد شده است.
حجتالاسلام والمسلمین نوری تاکید کرد: برای تحقق اهداف این حوزه، باید دقت کنیم حلقات صالحین یکطرفه نباشند؛ زیرا در این صورت کارکرد حلقات صالحین همانند منبر سابق میشود که در دوره کنونی کارایی کافی را ندارد.
امام جمعه بجنورد ادامه داد: در حالی که دشمن برای مقابله با نظام و اسلام کار تشکیلاتی میکند، ما هم باید با کار تشکیلاتی جلوی دشمن را بگیریم.
وی در ادامه با اشاره به ضرورت طرح مباحث و مسائل روز در حلقات صالحین، افزود: باید در هر جلسهای مهمترین مسئله آن مقطع را شناسایی کرده و راجع به آن بحث و گفتوگو کنیم؛ زیرا اگر در رابطه با موضوع سخن «هرچه پیش آمد خوشآمد» باشد این جلسات نمیتواند تأثیرگذاری زیادی داشته باشند.
حجتالاسلام والمسلمین نوری با اشاره به اینکه ائمه جمعه در انتخابات حق حمایت شخصی ندارند، گفت: اگر مشارکت در انتخابات کم شود طمعهای دشمن نسبت به نظام افزایش مییابد و این موضوع باید برای مردم تبیین و تفهیم شود.
امام جمعه بجنورد بیان شاخصها را امری ضروری دانست و بیان داشت: در این زمینه جهتگیری مقام معظم رهبری تشکیل دولت جوان حزباللهی است و ما روحانیان باید شاخصهای مطروحه از سوی رهبر معظم انقلاب را برای مردم تبیین کنیم.
وی با تأکید بر اینکه در این زمینه باید تصمیمساز باشیم نه تصمیم گیر، افزود: روحانیان و ائمه جمعه و جماعات میتوانند در عرصه انتخابات بدون ورود به مصادیق، شاخصها را مطرح کرده و تصمیمساز باشند و کاری کنند که مردم درست تصمیم بگیرند.
حجتالاسلام والمسلمین نوری در انتها گفت: باید در چند ماه منتهی به انتخابات در حلقات صالحین، در راستای افزایش مشارکت مردم و نیز بیان شاخصها کار و فعالیت مضاعفی صورت گیرد.
کد خبر 5158500منبع: مهر
کلیدواژه: مقام معظم رهبری رضا نوری امام جمعه بجنورد انتخابات 1400 ویروس کرونا کرمانشاه آمار کرونا شیوع کرونا خطبه های نماز جمعه مشهد کرونای انگلیسی زلزله بوشهر گرگان شیراز بارش برف اردبیل عکس استانها حجت الاسلام والمسلمین نوری امام جمعه بجنورد حلقات صالحین کار تشکیلاتی شاخص ها
درخواست حذف خبر:
«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را بهطور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کردهاست، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۶۴۶۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۰۰۲۲۱۰۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتیکه در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
جمهوری اسلامی خطاب به وزیر بهداشت: مردم از تملقگوییهای شما عصبانی هستند
نشانههای نرمش در وین پدیدار شد
اشتباهات فاحش در آزمون سمپاد و بیعدالتی در جذب دانشآموزان نخبه
جنجال ویدئوی سیلی زدن به صورت روحانی؛ ۶ نفر در یک روز بازداشت شدند!
گل اول پرسپولیس به گوا توسط مهدی ترابی+ فیلم
خبر بعدی:
زالی: روند صعودی مبتلایان و فوتیهای کرونا در تهران/ لزوم ادامه محدودیتها در هفته آینده
فرمانده عملیات مقابله با کرونا در کلانشهر تهران با اشاره به ادامه شیب صعودی مراجعین سرپایی بستری و فوتی های ناشی از کرونا در تهران، در عین حال بر لزوم ادامه محدودیت ها در هفته آینده تاکید کرد.
به گزارش ایسنا، دکتر علیرضا زالی در جلسه ستاد مقابله با کرونای استان تهران گفت : ما کماکان در تهران در همه شاخص ها از جمله مراجعین سرپایی، مبتلایان علامت دار و میزان بستری و بستری تخت های ویژه و فوتی ها شاهد روند صعودی هستیم. بر همین اساس پیش بینی می شود رسیدن به سیر نزولی به این سرعت اتفاق نخواهد افتاد.
وی افزود: بالا رفتن سطح سرایت در بین خانواده ها باعث شده که صحبت از کاهش آمار در حال حاضر خیلی زود باشد. در پیک چهارم مراجعه بیماران سرپایی به بیمارستانها با وجود فعال شدن مطب ها بیشتر شده است. بیماران بدحال تر آمارشان رو به تغییر است و مراجعان سرپایی بیشتر به بیمارستان ها مراجعه می کنند که باید این موضوع مد نظر قرار داده شود.
وی ادامه داد: واکسیناسیون به سرعت در حال پیگیری است تا برای کادر درمان این کار با هدف حفظ نیروها با توجه به فرسایشی بودن فرایند، انجام شود که از اهمیت بسزایی برخوردار است . خوشبختانه با واکسیناسیون گروه های نخست اعتماد به نفس آنها افزایش پیدا کرده که موجب بالا رفتن عملکرد آنها شده است.
وی تاکید کرد: یکی از دغدغه های موجود ما این بود که اگر همکاران گروه پزشکی ما واکسینه نشوند به دلیل خطر ابتلا کمتر در معرض ارائه خدمات قرار می گیرند.
فرمانده عملیات ستاد مقابله با کرونای استان تهران در بخش دیگری از صحبت های خود با اشاره به اقدامات موثر انجام شده گفت: استفاده از درمان ضد ویروسی که استان تهران در آن پیشرو است، قطعا مراجعین سرپایی را کاهش می دهد در این امر رسانه ها باید مردم را تشویق کنند که داروی ضد ویروسی را از طریق مراکز جامع سلامت دریافت کنند.
وی افزود: البته در مسیر کار مشکلاتی وجود دارد همچون درآمد بیمارستان ها که با ایجاد ظرفیت های جدید کاهش پیدا کرده و بیمارستان ها با چالش مواجه شدند. لذا می طلبد که حمایت های دولتی از آنها محقق شود. از سوی دیگر کمبود جدی نیروی انسانی چالش دیگر است که با توجه به این که فرایند استخدام به کندی و با تاخیر پیش می رود باید به بیمارستان ها این فرصت داده شود که از نیروهای موقت استفاده کنند.
وی ادامه داد: در خیز چهارم نیاز به اکسیژن خیلی بیشتر از خیز سوم است لذا نیازمند دستگاههای اکسیژن ساز هستیم. همچنین از دستگاههای اکسیژن ساز خانگی باید برای درمان بیماران در خانه ها بهره بگیریم که با توجه به هزینه زیاد آنها باید این موضوع مورد حمایت قرار گیرد.
زالی تاکید کرد: در حال حاضر به دلیل زیر ساخت برق بیمارستان ها با مشکلاتی مواجه هستیم که باید در ارتباط با تامین برق آنها چاره اندیشی شود بار زیادی که اکسیژن سازهای جدید به برق بیمارستان ها وارد می کند مشکلاتی را به وجود می آورد.
وی در خصوص توقف فعالیت مشاغل گروه های دو و سه و چهار گفت: شهر علی رغم همکاری شایسته مشاغل که بسیاری از آنها تعطیل کردند با فقدان یک نظام حمایت از مشاغل مواجه است. بسیاری از مشاغل نگران اجاره و پرداخت مالیات هستند که می طلبد بسته شفاف حمایتی در نظر گرفته شود. بی تردید فشار به مشاغل در صورت نبود حمایت ها ما را با مشکلاتی مواجه می کند . لذا دولت حداقل برای فشار مضاعف این دو هفته باید راهکار مناسبی را بیاندیشد.
زالی گفت: بی تردید شرایط محدودیت ها باید در هفته آینده ادامه پیدا کند. در حال حاضر در برخی از روزها بیش از 600 یا 700 هزار نفر از مترو استفاده می کنند. بی تردید محدودیت ها باید ریتم شهر را تغییر دهد. باید از فرصت ماه رمضان که باعث می شود در تهران فعالیت های خدماتی و تجاری ریتم آرام تری داشته باشد با تدابیر لازم در جهت کنترل بیماری بهره بگیریم.
وی همچنین درباره سهمیه واکسیناسیون در تهران نیز تاکید کرد: باید سهمیه واکسیناسیون تهران؛ بر اساس جمعیت و وجود گروه های پرخطر بیشتر در نظر گرفته شود.
لینک کوتاه: asriran.com/003H23