۱۰ اسفند ۱۳۹۹
حوزه باید عالمانی متخلق و بصیر تربیت کند
به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بوشهر، آیت الله غلامعلی صفایی بوشهری نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر، امروز در جلسه مجازی مدیران مدارس علمیه برادران استان بوشهر بیان کرد: تربیت مبلغ یکی از ارزشمندترین کارها است و هر کسی اعم از مدیر و استاد که در این زمینه فعالیت دارند، کاری ارزشمند و شایسته انجام میدهند.
او افزود: در عرصه تبلیغ کسانی هستند که نامشان ماندگار شده و این ماندگاری به سبب این است که هم منابع انسانی تربیت کردند و هم آثار ارزشمندی را نگاشتهاند.
امام جمعه بوشهر، تاریخ استان بوشهر را در عرصه علم و علوم حوزوی باشکوه خواند و ادامه داد: در استان بوشهر مدارس مهمی در زمینه تاریخ حوزه و تاریخ بوشهر فعالیت داشتهاند و تلاش بزرگانی همچون آیت الله بلادی بوشهری (ره) در آن زمان باعث شد تا یک جامعه قوی حوزوی درست شود.
بیشتر بخوانید
روحانیون بوشهر در همه عرصهها مشغول خدمتند تاریخ روحانیت در استان بوشهر بی نظیر و درخشان استصفایی بوشهری با بیان اینکه حدود شش مرجع صاحب رساله در استان بوشهر وجود داشته است، عنوان کرد: افرادی همچون آیت الله بلادی بوشهری (ره)، آیت الله مرعشی نجفی و آل عصفور نمونههایی از این مراجع صاحب رساله هستند.
رئیس شورای حوزه علمیه استان بوشهر داشتن اخلاق و اهل تألیف بودن را از ویژگیهای بزرگان روحانیت استان برشمرد و افزود: این بزرگان هرگز به دنبال قدرت و ثروت نبودند بلکه افرادی عالم، متخلق و ولایتمدار بودند.
صفایی بوشهری، با بیان اینکه مردم استان بوشهر همواره برای علما احترام زیادی قائل بودهاند، خطاب به مدیران حوزههای علمیه استان گفت: وظیفه تربیت و پرورش طلاب بر عهده شما مدیران است و عظمت حوزه را احیا کنید.
او، با بیان اینکه حوزه باید عالمانی بزرگ، متخلق، بصیر، عالم، مبلغ و ولایتمدار تربیت کند، تاکید کرد: باید افق دید خود را بلندتر کنیم و در این راه لازم است صدها علامه بلادی تربیت شوند.
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر با اشاره به تلاشهای دشمن برای تزریق انرژی منفی در جامعه گفت: دشمن همواره دشمنی خود را کرده و به دنبال این است که از اشتباهات سوء استفاده کند.
انتهای پیام/ک
منبع: باشگاه خبرنگاران
کلیدواژه: حوزه علمیه مدارس علمیه طلبه علوم حوزوی علما استان بوشهر آیت الله
درخواست حذف خبر:
«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را بهطور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کردهاست، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۶۴۷۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۰۰۲۲۱۰۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتیکه در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
وزیر بهداشت: موج چهارم کرونا با شدت در حال شیوع است/ خنجر از پشت میخوریم
روحانی: باید عادت مردم به مصرف گوشت قرمز و مرغ را به آبزیان تغییر دهیم
جمهوری اسلامی خطاب به وزیر بهداشت: مردم از تملقگوییهای شما عصبانی هستند
نشانههای نرمش در وین پدیدار شد
لیگ یک فوتبال| مصاف رایکا مقابل قشقایی شیراز برنده نداشت
خبر بعدی:
خانوادهها برای «تربیت فرزندانشان»، نیازمند «آموزش» و «فراگیری» هستند
وزیر آموزش وپرورش در اولین نشست اعضای هیأت امنای «سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک» اظهار کرد: «تربیت» نیازمند «یادگیری» است و خانوادهها برای «تربیت فرزندان» ، نیازمند «آموزش و فراگیری» هستند.
به گزارش ایسنا محسن حاجی میرزایی در اولین نشست هیأت امنای «سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک» که با حضور نمایندگانی از نهادهای تعیینشده در اساسنامه در ساختمان مرکزی وزارت آموزشوپرورش برگزار شد، اظهار کرد: شکلگیری «سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک» یکی از رویدادهای مهم سال گذشته بود که علیرغم محدودیتها و مشکلات ناشی از شیوع ویروس کرونا در شورای عالی انقلاب فرهنگی مصوب شد.
وی ایجاد چنین سازمانی را ضروری دانست و گفت: این که اولویتهای یک حکومت چیست؟ برخی امور مانند ایجاد سد، ریل، کارخانه و ... که جلوههایی از پیشرفت یک جامعه اند، زودبازدهاند اما برخی طرحها از زمانی که منابع اعتباری مشخص میشود تا زمانی آن طرح نتیجه میدهد، فاصله زیادی وجود دارد.
حاجی میرزایی تصریح کرد: وجود فاصله بین آغاز یک طرح تا حصول نتیجه گاهی اوقات موجب فراموشی اهداف و ادامه آن طرح میشود بنابراین لازمه اجرا و پیگیری چنین موضوعاتی درک عمیق از موضوع است.
وی ادامه داد: اهتمام در انجام امور دیر بازده مانند تأسیس «سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک»، تدبیر شایسته رهبر معظم انقلاب و همت والای شورای عالی انقلاب فرهنگی، است.
وزیر آموزش و پرورش بر ضرورت توجه به کیفیت نیروی انسانی تأکید و اظهارکرد: از منظر همه کسانی که در حوزه اقتصادی فعالیت میکنند، هیچ تحولی بدون آموزش و یادگیری در جامعه اتفاق نمیافتد بنابراین برای آگاهی از آینده یک جامعه، باید به مدارس مراجعه کرد و بررسی کنیم که چه محتواهایی به دانش آموزان آموزش داده میشود. فرهنگ دینی ما نیز همواره بر اهمیت و ضرورت آموزش و یادگیری تأکید میکند.
وی خاطرنشان کرد: دوره پیشدبستانی، بسیار مهم و در آینده کودک اثرگذار است و نمیتوان این دوره تربیتی را رها کرد و به امید دوره دبستان نشست.
این عضو کابینه تدبیر و امید در ادامه اظهار کرد: حدود هفت درصد کودکان در مهدکودکهای تحت پوشش سازمان بهزیستی، هفت درصد نیز در سایر مهدهای کودک و ۸۶ درصد باقیمانده در اختیار خانوادهها قرار دارند و تحت نظر آنان تربیت میشوند.
وی افزود: «تربیت» نیازمند «یادگیری» است و خانوادهها برای «تربیت فرزندان»، نیازمند «آموزش و فراگیری» هستند.
حاجی میرزایی در ادامه گفت: آموزش و پرورش نمیتواند بهسادگی از کنار این دوره حساس عبور کند، لذا باید شرایط بهگونهای باشد که هر خانه، نقش یک مهدکودک را ایفا کند و والدین هرکدام یک مربی باشند بنابراین اگر تربیت کودکان در این دوره بهخوبی انجام شود در آینده، جامعه بهتر و سالمتری خواهیم داشت.
وی ادامه داد: تأسیس این سازمان، اتفاق ارزندهای است که در ماه مبارک رمضان در حال شکلگیری است.
حاجی میرزایی خاطرنشان کرد: برای این که بدانیم ساختاری که طراحی کردیم، مطلوب است یا خیر باید بررسی کنیم این ساختار، اهداف تعیینشده در این سازمان نوپای را محقق میسازد یا خیر؟
وی در پایان گفت: اینیک فرصت طلایی است تا سازمانی نو بسازیم و از همه افرادی که انگیزه کافی دارند در این مسیر بهرهمند شویم. مصمم هستیم در زمان تعیینشده از سوی شورای عالی انقلاب فرهنگی، «سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک» را تأسیس کنیم.
به گزارش مرکز اطلاعرسانی و روابط عمومی وزارت آموزشوپرورش، در این نشست مهرزاد حمیدی - معاون تربیتبدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش - نیز با تشریح مراحل شکلگیری این سازمان نوپا اظهار کرد: طراحی ساختار سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک، طراحی محتوا، مطالعه تطبیقی تعلیم و تربیت کودک و ... از جمله فعالیتهایی است که برای تشکیل «سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک» انجام گرفته است.
انتهای پیام