Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-07@23:52:44 GMT

مردم تشنه کار فرهنگی فاخر در حوزه دفاع مقدس هستند

تاریخ انتشار: ۱۰ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۱۶۵۷۸۷

مردم تشنه کار فرهنگی فاخر در حوزه دفاع مقدس هستند

ایسنا/گیلان مدیرکل حفظ آثار دفاع مقدس گیلان، مردم را تشنه کار فرهنگی فاخر در حوزه دفاع مقدس دانست و متذکر شد: خوشبختانه در حوزه شعر و داستان پایداری آثار خوبی تالیف و چاپ شده است، اما در حوزه فیلم و تئاتر هنوز حق مطلب را ادا نکردیم.

سرهنگ حسین مصطفی پور در آیین اختتامیه دو جشنواره استانی «شعر پایداری» و «جایزه ادبی یوسف»، مقوله فرهنگ را شاخصه قابل توجه این مرز و بوم دانست و اظهار کرد: دنیا ایرانیان را به فرهنگ می شناسد و تاریخ این مرز و بوم مملو از آثار درخشان ملی و بین المللی فرهنگی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه بعد از پیروزی انقلاب اسلامی مقوله ادبیات پایداری و معارف دفاع مقدس در حوزه فرهنگ پدیدار شد، تصریح کرد: پیروزی انقلاب اسلامی و هشت سال دفاع مقدس فضایی را ایجاد کرد تا اهالی فرهنگ و ادب و قلم به ادبیات پایداری بیشتر بپردازند و شاهد تولید آثار شاخص در این حوزه هستیم.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس گیلان، با اشاره به فرمایش رهبر انقلاب مبنی بر لزوم بهره برداری از گنجینه دفاع مقدس، خاطرنشان کرد: فرزندان این مرز و بوم در طول هشت سال دفاع مقدس مظلومانه و با دست خالی و در سخت ترین شرایط در برابر جبهه کفر و استکبار که با تمام قوا برای نابودی نظام اسلامی آمده بود، ایستادگی کردند و حماسه های درخشانی را آفریدند.

مصطفی پور، حماسه ها و از خود گذشتگی ها و فداکاری ها و شجاعت ها و قصه های دوران دفاع مقدس را تمام ناشدنی دانست و گفت: با جانفشانش شهدا وجبی از خاک مقدس این کشور جدا نشد و ملت ایران با وجود همه محدودیت ها و دشمنی ها، از تهدید بزرگ جنگ سربلند و پیروز بیرون آمدند.

وی با بیان اینکه سوژه های فراوان و جذاب دفاع مقدس بسیار جای کار دارد، عنوان کرد: دفاع مقدس آنقدر بزرگ است که سالیان سال نیاز به کار فرهنگی و هنری و قلم فرسایی و تولید داستان و شعر و فیلم و تئاتر و... دارد لذا اهالی فرهنگ و هنر باید از معارف دفاع مقدس سوژه بگیرند.

مدیرکل حفظ آثار دفاع مقدس گیلان، عاشورا را جوهره فرهنگ شیعی دانست و اضافه کرد: پژوهشگران و نویسندگان و شاعران زیادی در طول تاریخ شیعه درباره عاشورا قلم فرسایی کردند. دفاع مقدس ما نیز به تاسی از عاشورای امام حسین(ع) شکل گرفت و شهدا و رزمندگان قدم به قدم در جبهه از عاشورا الگو می گرفتند و متوسل به اباعبدالله الحسین(ع) می شدند.

مصطفی پور، با بیان اینکه نظام فرهنگی غرب برای تجاوز خود به کشور ویتنام هزار فیلم ساخته است، عنوان کرد: هنوز برای هشت سال دفاع مقدس خود آثار فاخر سینمایی نداریم. این در حالی است که هر کدام از عملیات های دوران دفاع مقدس یک داستان و یک سوژه فیلم و تئاتر است و اگر روایت خوبی داشته باشیم، شاهد استقبال مردم از فیلم و تئاتر دفاع مقدس خواهیم بود.

وی مردم را تشنه کار فرهنگی فاخر در حوزه دفاع مقدس دانست و متذکر شد: خوشبختانه در حوزه شعر و داستان پایداری آثار خوبی تالیف و چاپ شده است، اما در حوزه فیلم و تئاتر هنوز حق مطلب را ادا نکردیم.

مدیرکل حفظ آثار دفاع مقدس گیلان، با تاکید بر لزوم پرداختن به تاریخ شفاهی دفاع مقدس، اظهار کرد: یادگاران دفاع مقدس ناگفته های فراوانی از آن دوران دارند و سینه والدین شهدا مملو از خاطرات فرزندان شهیدشان است و این واهمه وجود دارد که با از دست دادن آنان، این معارف و خاطرات و روایات نیز از دست برود.

مصطفی پور، نسل جوان را نیازمند آشنایی با سبک زندگی شهدا دانست و تصریح کرد: خوشبختانه طی سال های اخیر شاهد رشد تولید آثار در حوزه دفاع مقدس هستیم و اهالی فرهنگ و هنر و قلم بدون نگاه مادی اقدام به ضبط و ثبت و ارائه و چاپ آثار می کنند.

وی با بیان اینکه کار کردن برای دفاع مقدس باید با همان روحیه دفاع مقدسی باشد، گفت: وظیفه ما حفظ آرمان ها و ارزش هایی است که متبرک به خون شهدا شده و شهدا برای دفاع از این آرمان ها و ارزش ها از جان شیرین خودشان گذشتند.

اسماعیل محمدپور، مدیر ادبیات و انتشارات اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس گیلان نیز، با بیان اینکه جشنواره ملی شعر پایداری ۲۰ اسفند امسال در شیراز و جشنواره ملی داستان کوتاه پایداری ۱۴ اسفند ۹۹ در ساری به شکل مجازی برگزار می‌شود، گفت: شاعران منتخب گیلان هم در این جشنواره شرکت می‌کنند.

وی از ارسال ۶۷ اثر در بخش شعر و ۴۹ اثر در بخش داستان به این دو جشنواره خبر داد و عنوان کرد: امسال ۱۵ عنوان کتاب در حوزه شعر دفاع مقدس در گیلان تولید شده که تا پایان سال در اختیار علاقمندان قرار خواهد گرفت.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی شعر پایداری بنياد حفظ آثار و نشر ارزش هاي دفاع مقدس حوزه دفاع مقدس مدیرکل حفظ آثار دفاع مقدس گیلان فیلم و تئاتر کار فرهنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۶۵۷۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجهیزات دفاعی ایران هم‌سطح کشور‌های پیشگام در حوزه جنگ‌افزارسازی است

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، امیر سرتیپ «محمدحسین دادرس» جانشین فرمانده کل ارتش، با حضور در آیین افتتاحیه بیست و ششمین دوره هیئت معارف جنگ شهید سپهبد علی صیاد شیرازی که در پادگان «دژ» شهر خرمشهر برگزار شد، ضمن ابراز مسرت از حضور دانشجویان دانشگاه‌های افسری در این دوره هیئت معارف جنگ، اظهار داشت: همان‌طور که امام خمینی (ره) فرمودند «دوران هشت سال دفاع مقدس، دانشگاه انسان‌سازی بود»؛ بدین معنا که تمامی آحاد جامعه، با هر رنگ و جنسیتی، از هر قومیت و گویشی، برای پاسداری از آب و خاک میهن اسلامی خود به پا خاسته و با وجود تمام تفاوت‌های رفتاری و زیستی، از انقلاب و نظام اسلامی دفاع کردند.

امیر سرتیپ دادرس افزود: تبدیل شدن به انسان‌هایی وارسته و متعالی برای حراست از آب و خاک کشور و عبور از کسوت‌ها و تعلقات دنیوی و دست یافتن به صفات و نشانه‌های الهی بر روی زمین، رسیدن به تجرد معنوی که افراد را به اصل خود نزدیک‌تر کرده تا به پاسداشت ارزش‌ها و هنجار‌های ناب انقلاب اسلامی پرداخته و از این رهگذر بتوان در مقابل هر دشمنی از شرق تا غرب عالم ایستادگی کرد، همان مراد و منظوری است که امام خمینی (ره) از دانشگاه بودن جنگ و دوران هشت سال دفاع مقدس مد نظر داشتند.

جانشین فرمانده کل ارتش با تأکید بر همزمانی شناخت گذشته برای نیل به موفقیت در آینده، عنوان کرد: همکاری و تعامل میان تمام افراد دست‌اندرکار و نیز ایستادگی به پای ارزش‌ها و اصول بنیادین نظام اسلامی، با وجود انواع هجمه‌های فرهنگی، سیاسی و اقتصادی، یک اصل است که می‌تواند نظام مقدس جمهوری اسلامی را در مقابل هرگونه توطئه، تحمیل یا تغییر ارزش‌های غیرمرتبط با اسلام ناب محمدی رهایی بخشد.

وی حضور مؤثر در فضای مجازی را برای انتقال ارزش‌های دفاع مقدس و تقویت بنیه‌های انقلابی ضروری دانست و گفت: با حضور در عرصه فضای مجازی می‌توان ضمن برخورداری از آخرین اطلاعات، در راه دفاع و حفاظت از ارزش‌های والای هشت سال دفاع مقدس نیز کوشش کرد تا بدین ترتیب بتوان با تقویت اعتقادات و تکیه بر ارزش‌هایی که در دوران جنگ تحمیلی، سبب برتری ما بر دشمنان شده‌اند، برای روز‌ها و حوادث آتی نیز آمادگی و بصیرت خود را حفظ کنیم.

امیر دادرس در پایان خاطرنشان کرد: آنچه که امروز در دستان نظام اسلامی وجود دارد، هم رده با آخرین دستاورد‌های فنی- مهندسی کشور‌های پیشگام در حوزه جنگ‌افزارسازی بوده و لازم است تا این برتری در حوزه جنگ سخت را با بهره‌گیری از مهارت‌های نیرو‌های انسانی و قدرت نرم جوانان کشور، به موفقیت دوچندان بدل کرد.

این مراسم با حضور جمعی از فرماندهان نیرو‌های چهارگانه ارتش، مسئولان لشکری و کشوری استان خوزستان، اساتید مدعو و پیشکسوتان هیئت معارف جنگ، روحانیون عقیدتی سیاسی‌های ارتش و دانشجویان دانشگاه‌های افسری ارتش جمهوری اسلامی ایران در پادگان دژ خرمشهر برگزار شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حوزه و دانشگاه دو نهاد فاخر علمی و فرهنگی در عرصه بین‌الملل
  • کتاب‌هایی که اگر فیلم شوند، پرفروش می‌شوند
  • افتتاح موزه‌های دفاع مقدس در ۵ استان کشور
  • ضرورت الگوسازی و معرفی بانوان ایثارگر و شهید به نسل جوان
  • دستاوردهای ایران، همرده با کشورهای پیشگام در حوزه‌ جنگ‌افزارسازی است
  • تجهیزات دفاعی ایران هم‌سطح کشور‌های پیشگام در حوزه جنگ‌افزارسازی است
  • کنگره شهدای مرکزی به یک جریان عظیم فرهنگی در کشور تبدیل شده است
  • افتتاح فاز نخست موزه دفاع‌ مقدس زنجان
  • فاز نخست موزه دفاع‌ مقدس زنجان افتتاح می‌شود
  • ویژگی‌های منحصربه‌فرد مردم اصفهان در دفاع مقدس استثناء است