Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه دنیای ارتباطات گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، مجید سلطانی در سفر استانی خود به بوشهر در نشست با مدیران ستادی شرکت مخابرات منطقه اظهار داشت: با ارائه طرح‌های مختلف در مخابرات ایران به دنبال افزایش رضایتمندی مشتریان هستیم. وی ضمن تشریح اقدامات مختلف مخابرات در راستای جهش چندین برابری در مسیر تحقق شبکه ملی اطلاعات، خاطرنشان کرد: مزیت این اقدامات این است که ضمن افزایش سهم بازار به مشترکین مخابرات، با ایجاد تنوع در خدمات، قدرت انتخاب بیشتری نیز به مشتریان داده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل شرکت مخابرات ایران تصریح کرد: ارائه خدماتی که منجر به رضایت مشتریان می‌شود برای ما مهم است و با ایجاد کارگروه‌هایی در شرکت مخابرات ایران، شاخص‌های کیفی شبکه را بررسی و پایش می‌کنیم. سلطانی با تاکید مجدد برنقش پررنگ سفر‌های استانی در تدوین سند توسعه ۵ ساله مخابرات ادامه داد: از دیگر عوامل موثر بر رضایتمندی مشتریان، بهبود و توجه حداکثری به شاخص‌هایی مانند سطح سرویس ۲۰۲۰، توجه به نیاز‌های مشتریان و پاسخگویی مناسب با ارتقا درگاه‌های غیرحضوری است که در حال بازتعریفی جدید از این شاخص‌ها و متناسب با نیاز‌های جدید مردم هستیم.

ارتقا درگاه‌های غیرحضوری بسیاری از برنامه‌ها

وی توجه به نیاز‌های مشتریان و پاسخگویی مناسب با ارتقا درگاه‌های غیرحضوری را از دیگر برنامه‌ها عنوان کرد و افزود: تلاش می‌شود این شاخص‌ها بر اساس نیاز‌ها و انتظارات مردم تعریف و اجرا شود. سلطانی همچنین مراکز تلفن شهر برازجان نیز بازدید کرد و ضمن صحبت در خصوص مسایل مختلف و دغدغه‌های متنوع، راهکار‌های خدمت رسانی بهتر را با مدیران این مرکز مورد بحث و بررسی قرار داد.

مدیرعامل شرکت مخابرات ایران همچنین در نشستی با نمایندگان کانون بازنشستگان منطقه بوشهر از پیگیری مشکلات بازنشستگان این شرکت خبر داد و گفت: با ایجاد کارگروهی تخصصی در شرکت مخابرات ایران، به دنبال ساماندهی مشکلات بازنشستگان این شرکت هستیم. وی افزود: پیگیری موضوع همسان سازی حقوق بازنشستگان از طریق دستگاه‌های متولی، ارائه تسهیلات بانکی، بیمه تکمیلی و پرداخت مطالبات در کمترین زمان از بازنشستگی در این کارگروه تخصصی مورد بررسی قرار می‌گیرد.

مهندس سلطانی تصریح کرد: بازنشستگان گنجینه‌ای از علم و تجربه هر سازمان هستند و بنا داریم در قالب هیات‌های اندیشه ورز از تجربیات گران سنگ نمایندگان کانون بازنشستگان مخابرات در تمام استان‌ها اسفاده کنیم. مدیرعامل شرکت مخابرات ایران همچنین در دیدار با نماینده، ولی فقیه در استان بوشهر اظهار داشت: در راستای برنامه‌های تحول زا در شرکت مخابرات ایران، سند تحول مخابرات با نگاهی نو بر ظرفیت‌ها و چالش‌ها تدوین می‌شود.

سلطانی تصریح کرد: به دلیل شرایط خاص استان بوشهر که به عنوان یک استان مهم و استراتژیک در جغرافیای ایران قلمداد می‌شود، این استان را در ردیف نخستین سفر استانی قرار دادیم. مدیرعامل شرکت مخابرات ایران عنوان کرد: رشد و توسعه استان صنعتی مانند بوشهر در کنار تعلل‌های انجام شده طی سنوات گذشته و بالا بودن سطح فرسایش تجهیزات مخابراتی به دلیل شرایط آب و هوایی سبب شده که در تخصیص اعتبارات به استان بوشهر تجدید نظر جدی صورت گرفته و حتی تا ده برابر اعتبارات موجود برنامه ریزی شود.

مولفه تولید ثروت و قدرت داشتن زیرساخت‌ها در بستر مخابرات است

آیت الله غلامعلی صفایی بوشهری نماینده، ولی فقیه در استان بوشهر در نشست با مدیرعامل شرکت مخابرات ایران در بوشهر اظهار داشت: یکی از مولفه‌های تولید ثروت و قدرت داشتن زیرساخت‌های قوی ارتباطی در بستر مخابرات است؛ بنابراین نیاز است با اتکا به توان دانش متخصصان بومی زمینه ارتقا سیستم‌های مخابراتی به منظور پوشش و سرعت امن داده‌ها و دیتا و پایداری شبکه ایجاد تا به یکی از کشور‌های مقتدر در حوزه مخابراتی در منطقه تبدیل شویم.

نماینده، ولی فقیه در استان بوشهر این استان را استانی تاریخی و به عنوان پلی ارتباطی بین ایران و کشور‌های حوزه خلیج فارس دانست و گفت: با وجود روستای الکترونیک در این استان و اجرای پروژه شهر هوشمند بوشهر در کنار وجود صنایع انرژی فسیلی و اتمی و تجارت الکترونیک، این ظرفیت در استان بوشهر وجود دارد که با تخصیص اعتبارات مورد نیاز و تنظیم یک سند ۱۰ ساله، به عنوان یک الگوی مخابراتی در سال ۱۴۱۰ به کشور معرفی شود.

در آخرین برنامه سلطانی در استان بوشهر، جلسه کمیسیون فنی منطقه با حضور مدیرعامل مخابرات ایران و هیات همراه برگزار شد. سلطانی در این نشست بیان کرد: طی دو روزی که در بوشهر حضور دارم با گروه‌های مختلفی از نمایندگان کانون بازنشستگی مخابرات، پرسنل پیمانکاری، نیرو‌های رسمی، مدیران ستادی و مقامات استانی دیدار‌های جداگانه‌ای داشته ایم که همگی از یک وفاق، همدلی و انگیزه‌ای مضاعف برای توسعه مخابرات در این استان سخن می‌گویند.

نوسازی شبکه مخابراتی در بوشهر

وی با تمجید از عملکرد مدیریتی مخابرات بوشهر، ادامه داد: به زودی نوسازی شبکه مخابراتی بوشهر، اجرای ۸۰ کیلومتر فیبرنوری برای شهر‌های کنگان و عسلویه و تعمیر و تجهیز مرکز دوم تلفن بوشهر انجام می‌شود. مدیرعامل شرکت مخابرات ایران در پایان افزایش رضایت مشتریان را در این دوره مدیریتی یک اصل مهم و اساسی دانست و اضافه کرد: در همین راستا طرح‌های مختلفی ارائه شده است که نتیجه آن افزایش سهم بازار مشترکین مخابرات و ارائه بهترین خدمات با کیفیت بالا خواهد بود.

گفتنی است، در اولین سفر استانی سلطانی مدیرعامل شرکت مخابرات ایران به استان بوشهر به عنون قطب اقتصادی و ارتباطی جنوب کشور، بیدخام، مشاور مدیرعامل و مدیرکل ارتباطات و امور بین الملل، زارع، سرپرست معاونت مالی مدیرعامل و فیضی، سرپرست دفتر مرکزی بازرسی و نظارت شرکت مخابرات ایران، و مدیران استانی مخابرات منطقه بوشهر، سلطانی را در بخش‌های مختلف همراهی کردند.

بیشتر بخوانید

حضور پیدا نکردن شرکت مخابرات در نمایشگاه انتقاد‌های زیادی داشت/ اولین مرکز پردازش هوشمند مرسولات پستی فردا در تهران افتتاح می‌شود

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شرکت مخابرات شرکت مخابرات ایران شرکت مخابرات مدیرعامل شرکت مخابرات ایران استان بوشهر شاخص ها نیاز ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۶۶۹۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عملیات بهسازی و نوسازی باغات استان بوشهر اجرا می‌شود

کبری توکلی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: در حال حاضر هشت هزار هکتار از نخلستان‌های استان بوشهر درجه ۲ در شهرستان‌های دشتستان، تنگستان، دشتی، بوشهر و جم وجود دارد که به اصلاح بستر باغ و انجام عملیات نوسازی و بهسازی نیاز دارند.

وی اضافه کرد: در باغ‌های درجه ۲ مدیریت باغ ضعیف و برخی از درختان تکریب نشده اند و همین امر عاملی برای ایجاد آفت‌ها شده که بهبود سازی و بهینه کردن شرایط باغ برای رسیدن به عملکرد بالاتر الزامی است.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر ادامه داد: با همکاری اعتبار استانی به مبلغ ۹۰۰ میلیون تومان با مشارکت باغداران جهت اجرای عملیات تکریب نیاز به همت بیشتر باغداران جهت همکاری با جهاد کشاورزی هستیم.

کد خبر 6088999

دیگر خبرها

  • همه برنامه های هفتم توسعه، عملیاتی و مسئله محور است
  • «ثمسکن» باید برندی توسعه‌گر شناخته شود
  • پورمحمدی: مس رفسنجان الگوی ادب و اخلاق در فوتبال ایران است
  • عملیات بهسازی و نوسازی باغات استان بوشهر اجرا می‌شود
  • برنامه ملی بازآفرینی در کشور اجرا می‌شود
  • تدوین سند چشم‌انداز توسعه حمل‌ونقل استان گلستان
  • تجزیه و تحلیل نظام برنامه‌ریزی کشور و تبیین نقشه‌راه برنامه هفتم توسعه
  • وزیر کار : حقوق کارگران هنوز به حد ایده‌آل نرسیده زیرا عقب‌ماندگی چندین ساله‌ای در این حوزه وجود دارد
  • امنیت غذایی فرابخشی است/ تدوین ۵ برنامه جهش تولید در کشاورزی
  • معرفی توانمندی‌های نظام بانکی ایران در نشست با مدیران بانک مرکزی پاکستان