Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- مدیرکل کمیته امداد امام گیلان گفت: مددجویان واجد شرایط کمیته امداد در گیلان شناسایی شده و طبق اولویت‌بندی تسهیلات اشتغالزایی می‌‌گیرند. - اخبار استانها -

عباس اهرابی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در  رشت، اظهار داشت: یکی از محوری‌ترین برنامه‌های کمیته امداد امام خمینی‌(ره) توانمندسازی مددجویان با ایجاد فرصت شغلی و خودکفایی آن‌ها است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان گیلان تصریح کرد: از جمله اهداف ایجاد فرصت شغلی برای مددجویان می‌توان به برطرف کردن نیازهای اساسی مددجویان تحت حمایت، افزایش شأن و منزلت مددجویان و کاهش نرخ بیکاری در میان جامعه مددجویی اشاره داشت.

اهرابی خاطرنشان کرد: افزایش درآمد محرومان برای کاهش فاصله طبقاتی، کمک به اقشار نیازمند، افزایش مناعت طبع خانواده‌ها و افزایش تولید ملی از دیگر اهداف ایجاد فرصت شغلی است.

آغاز فاز دوم واکسیناسیون کرونا در گیلان / 1425 نفر تا پایان هفته واکسینه می‌شوندجانشین سپاه گیلان در امور بسیج: دولت‌ زمینه مشارکت نیروهای بسیجی در سازندگی کشور را فراهم کندآمار مبتلایان به کرونا در گیلان کاهش یافت

وی درباره اولویت ایجاد فرصت شغلی گفت: اولویت‌بندی‌ها بر اساس بخشنامه‌ای مدون به ترتیب شامل مددجویان معیشت بگیر، اعضای خانوار آن‌ها با اولویت سرپرست خانوار، فرزندان ذکور همسفره، همسران بیکار نوعروسان، همسران بیکار زنان سرپرست خانوار واجد ازدواج مجدد و سایر واجدان شرایط تک و چندخدمتی است.

اهرابی ابراز داشت: واجدین شرایط از سوی حوزه حمایتی شناسایی و از طریق سامانه سما به حوزه اشتغال معرفی شده و در حوزه اشتغال مراحل فنی کار بررسی و در صورت مناسب بودن کسب و کار جهت اخذ تسهیلات معرفی می‌شوند.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان گیلان بیان کرد: در راستای پایدارسازی اشتغال، طرح‌های پیشنهاد شده با نظارت کمیته امداد، اجرا می‌شود و بین 3 تا 5 سال به طور مستمر مورد پشتیبانی و حمایت‌های نظارتی و مشورتی قرار می‌گیرد.

وی با بیان اینکه قریب به 10هزار فرزند یتیم و محسنین گیلانی تحت حمایت طرح اکرام و حامیان معزز گیلانی و خارج از استان و حتی ایرانی‌های نوع دوست خارج از کشور هستند گفت: با توجه به نوع مشکلات این افراد اعم از بیماری، تحصیلی، مسکن، لوازم ضروری زندگی، معیشتی و موارد دیگر از مساعدت‌های مالی حامیان بهره‌مند می‌شوند.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان گیلان تصریح کرد: مساعدت‌های حامیان در قالب واریز مستقیم به حساب فرزندان و یا اهداء کالا بوده که با توجه به وجوهات واریزی، به طور میانگین دریافتی هر فرزند حدود 300 هزار تومان است.

وی با اعلام آغاز رسمی پویش ایران مهربان همزمان با ولادت حضرت علی (ع) افزود: این پویش با هدف حمایت از ایتام و فرزندان محسنین و ارتقاء سرانه دریافتی آنان در راستای طرح اکرام ایتام، آغاز شده و تا شب شهادت حضرت علی (ع) که ملقب به ابوالایتام هستند ادامه دارد.

اهرابی با بیان اینکه با اجرای پویش «ایران مهربان» امید است تا بهار 1400 هیچ یتیمی بدون حامی نباشد عنوان داشت: بهبود وضعیت معیشتی و مرتفع نمودن نیازمندی‌ها و مشکلات خانواده‌های ایتام و فرزندان محسنین تحت حمایت کمیته امداد با جذب حامیان جدید از دیگر اهداف این طرح است.

اهرابی با اشاره به نحوه ثبت نام حامیان بیان کرد: مردم نوع دوست و خیّر جهت حمایت یک یا چند فرزند معنوی می‌توانند با مراجعه و ثبت نام در سایت ekram.emdad.ir نسبت به انتخاب فرزند معنوی با شرایط مورد نظر خود (سن، جنسیت، سادات، بیمار و محل سکونت) اقدام کنند.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان گیلان تصریح کرد: همچنین حامیان می‌توانند با مراجعه حضوری به واحدهای اکرام ادارات امداد استان یا تماس با شماره 096887 (سامانه ارتباط مردمی) نسبت به شرح وضعیت زندگی این افراد آگاهی پیدا کرده و سپس فرزند معنوی خود را جهت حمایت انتخاب کنند.

وی ضمن تقدیر از اعتماد حامیان و خیّرین گفت: به منظور تسهیل در روش‌های پرداخت برای هر فرزند معنوی یک شماره کارت اختصاصی در نظر گرفته می‌شود که حامیان می‌توانند بدون شناسه واریز و از طریق سایت و یا کلیه درگاه‌های بانکی و اپلیکیشن‌های موجود نسبت به واریز مستقیم هدایای نقدی به حساب فرزندان معنوی اقدام کرده و گزارش پرداخت را در سایت مشاهده کنند.

اهرابی با اشاره به فرا رسیدن سال جدید گفت: در این ایام کمیته امداد با برپایی جشن نیکوکاری جهت حمایت از اقشار آسیب پذیر و مددجویان تحت حمایت این نهاد به منظور جذب مساعدت‌های مادی و معنوی مردم نوع دوست و خیّر نسبت به تأمین پوشاک، سبدهای کالای معیشتی و اقلام مورد نیاز خانواده‌های بی‌بضاعت اقدام می‌کند.

اهرابی با تأکید بر رعایت پروتکل‌های بهداشتی گفت: امسال به‌دلیل بیماری کرونا ضمن اینکه پایگاه‌های نمادین در میادین اصلی شهر برای جمع‌آوری کمک‌های هم استانی‌های خیّر و نیکوکار ایجاد می‌شود اما اکثریت کمک‌های مردمی از طریق شبکه‌های فضای مجازی و بصورت غیر حضوری و الکترونیکی انجام می‌شود.

وی عنوان داشت: یکی از نکات حائر اهمیت در این امر بهره‌گیری از ظرفیت‌های مختلف استانی از جمله مؤسسات خیریه، مراکز نیکوکاری و همچنین تعامل و هم‌افزایی با مراکز دولتی، علمی و دانشگاهی، اقتصادی، تجاری، اصناف، بازاریان و بانک‌ها برای برگزاری هرچه باشکوه‌تر رویداد ملی جشن نیکوکاری است.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان گیلان تصریح کرد: دفاتر 31 گانه کمیته امداد امام خمینی(ره) و مراکز نیکوکاری سراسر استان گیلان برای دریافت کمک‌های نقدی و غیرنقدی مردم آمادگی دارند.

‌اهرابی افزود: خیّرین می‌توانند هدایای نقدی و غیرنقدی خود را به دفاتر کمیته امداد شهرستان‌های استان یا پایگاه‌هایی که بدین منظور برپا می‌شود تحویل دهند تا با پهن شدن این سفره مهربانی هیچ کودکی با حسرت نداشتن لباس نو کنار سفره هفت سین نباشد.

انتهای پیام/614/ ز

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مدیرکل کمیته امداد امام خمینی ره استان گیلان تصریح ایجاد فرصت شغلی فرزند معنوی تحت حمایت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۶۷۶۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارائه خدمات حقوقی به بیش از ۱۰۰۰ مددجوی زنجانی

مدیرکل کمیته امداد استان زنجان گفت: سال گذشته به ۱۰۱۶ مددجوی زنجانی خدمات حقوقی ارائه شد.

روح‌الله صالحی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در زنجان اظهار کرد: سامان‌دهی خدمات حقوقی مددجویان عزیز تحت حمایت و رسیدگی و رفع مشکلات حقوقی، صیانت از نهاد خانواده و ارائه خدمات مشاوره، مددکاری و حمایت‌های لازم حقوقی و قضائی از افراد و خانواده‌های نیازمند در کنار سایر خدمات توانمندسازی، از رویکردها و اهداف مهم کمیته امداد در حوزه حقوقی است.

وی با اشاره به اینکه خدمات حقوقی به صورت مستمر به جامعه هدف ارائه می‌شود، افزود: در همین راستا سال گذشته یک هزار و ۱۶ نفر از مددجویان کمیته امداد استان زنجان خدمات حقوقی گرفتند.

مدیرکل کمیته امداد استان زنجان با اشاره به استفاده از ظرفیت وکلای نیکوکاری در ارائه این خدمات گفت: این نهاد به منظور حمایت همه‌جانبه از مددجویان، خدمات گسترده‌ای در زمینه مشاوره حقوقی، تنظیم لوایح، دفاع در محاکم قضائی (با همکاری وکلای نیکوکار، کانون وکلای دادگستری و مرکز مشاوران و وکلای قوه قضائیه) و ارائه آموزش‌های لازم به خانواده‌های تحت حمایت ارائه می‌دهد.

صالحی نقش آموزش و آگاهی‌های مشاوره‌ای، حقوقی و برگزاری دوره‌های مرتبط را در زمینه توانمندسازی مددجویان تحت حمایت پیرامون مسائل حقوقی و قضائی برای کاهش آسیب‌های اجتماعی مؤثر دانست و گفت: این نهاد با برگزاری دوره‌های آموزشی و توزیع بروشورهای حقوقی در جهت آگاه‌سازی مددجویان تحت حمایت اقدامات مؤثری انجام داده است.

کد خبر 747764

دیگر خبرها

  • پرداخت ۶۰درصد بودجه مصوب اشتغال مددجویان کمیته امداد اردبیل
  • کمک هزینه ۱۸ میلیاردی برای درمان مددجویان کمیته امداد هرمزگان
  • لزوم سرعت بخشی بانک‌ها به پرداخت تسهیلات مددجویان کمیته امداد
  • ارائه خدمات حقوقی به هزار مددجوی زنجانی‌
  • توانمندسازی مددجویان راهبرد اصلی کمیته امداد است
  • بانک‌ها پرداخت تسهیلات مددجویان را سرعت ببخشند
  • کمک بیش از ۱۰ میلیارد تومانی حامیان به ایتام و فرزندان محسنین
  • توانمندسازی مددجویان هدف اصلی کمیته امداد است
  • ارائه خدمات حقوقی به بیش از ۱۰۰۰ مددجوی زنجانی
  • ارائه خدمات حقوقی به بیش از هزار مددجوی زنجانی