Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-28@17:17:43 GMT

بافندگان فرش چگونه بیمه بیکاری دریافت می‌کنند

تاریخ انتشار: ۱۱ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۱۶۷۸۲۸

بافندگان فرش چگونه بیمه بیکاری دریافت می‌کنند

ایسنا/اردبیل رئیس اتحادیه بافندگان فرش استان اردبیل گفت: برای حمایت از بافندگان فرش در بهره‌مندی از خدمات بیمه تکمیلی درمان 5 میلیون تومان تسهیلات پرداخت می‌شود.

مالک اژدر حسنی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: برای اولین بار از طرح بیمه تکمیلی درمان با حضور رئیس مرکز ملی فرش ایران در اردبیل رونمایی شد و در کنار آن از اتحادیه فرش استان به عنوان مجموعه موفق با خدمات برتر در سطح کشور تجلیل به عمل آمد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر اتحادیه بافندگان فرش دستبافت استان اردبیل به عنوان اتحادیه برتر کشوری برای 38 هزار بافنده در استان شرایطی را مهیا کرده تا بتوانند از خدمات بیمه اجتماعی روستایی و عشایری استفاده کنند.

رئیس اتحادیه بافندگان فرش استان اردبیل بیان کرد: در سال اول هزینه بیمه رایگان و در پنج سال بعد با پرداخت حداقل هزینه بیمه‌ای پوشش بافندگان فرش انجام می‌شود تا دغدغه‌ای از بابت بازنشستگی نداشته باشند.

حسنی افزود: در کنار پوشش بیمه‌ای روستایی و عشایری با حداقل هزینه تحمیلی به بافندگان مرکز ملی فرش ایران در قالب تفاهمنامه‌ای با بیمه ایران تلاش کرده تا هزینه‌های درمانی قالیبافان نیز از طریق بیمه تکمیلی درمانی پرداخت شود که این خدمات به بافندگان 18 سال تا 65 سال ارائه می‌شود.

وی هزینه ماهانه پوشش بیمه تکمیلی درمان را 150 هزار تومان اعلام کرد و گفت: در حمایت از بافندگانی که قادر به پرداخت این مبلغ نیستند بانک قرض‌الحسنه مهر ایران 5 میلیون تسهیلات با بازپرداخت سه ساله برای بافندگان پرداخت می‌کند تا هزینه درمان تکمیلی آنها از این محل پرداخت شود.

رئیس اتحادیه بافندگان فرش استان اردبیل ادامه داد: در قالب پوشش بیمه تکمیلی درمان در کنار بهره‌مندی قالیبافان از ویزیت، دارو و خدمات درمانی و تشخیصی حتی بیمه شدگان تحت پوشش بیمه‌های آتش‌سوزی و بیمه عمر و سرمایه‌گذاری نیز قرار می‌گیرند تا در طول بهره‌مندی از خدمات بیمه‌ای چنانچه با حوادثی روبرو شدند، بیمه ایران خسارت آنها را پرداخت کند.

حسنی تصریح کرد: چنانچه قالیبافان 15 سال هزینه بیمه تکمیلی را پرداخت کنند از پرداختی بازنشستگی و بیمه بیکاری نیز استفاده خواهند کرد.

وی این طرح را طرح عالی با کمترین هزینه برای قالیبافات اعلام کرد و گفت: بافندگان و تولیدکنندگان فرش در تامین مواد اولیه نیز مشکلی نخواهند داشت به طوری که اتحادیه با عقد تفاهمنامه‌ای از ظرفیت بانک قرض‌الحسنه مهر و فروشگاه‌های معتبر استفاده می‌کند تا هر بافنده تا سقف 30 میلیون تومان خرید مواد اولیه را انجام داده و 12 ماهه قسط وام را پرداخت کند.

رئیس اتحادیه بافندگان فرش استان اردبیل گفت: با توجه به نزدیکی ایام عید و با هدف کمک به تامین ارزاق بافندگان فرش به ویژه رفع نیازمندی شب عید آنها از طریق بانک قرض‌الحسنه مهر کارت اعتباری به مبلغ یک تا پنج میلیون تومان پرداخت می‌شود تا این خانواده‌ها از این شرایط فراهم شده استفاده کنند.

حسنی خاطرنشان کرد: بافندگان فرش برای بهره‌مندی از خدمات بیمه‌ای می‌توانند سامانه *6650*31000# را شماره‌گیری کرده و در این طرح ثبت نام کنند.

وی در پایان به سفر اخیر رئیس مرکز ملی فرش ایران و بازدید از هفت کارگاه متمرکز تولید فرش در نیر، خلخال و اردبیل و افتتاح فروشگاه تامین نیاز بافندگان شهری و روستایی اشاره و تصریح کرد: با برگزاری جلسه کمیته فرش استان در کنار رونمایی از کتاب تاریخ شفاهی فرش دستبافت از اتحادیه بافندگان فرش استان به عنوان اتحادیه برتر تجلیل شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: فرش دستباف اردبيل استانی اقتصادی بیمه بافندگان بيمه بیمه تکمیلی درمان خدمات بیمه پوشش بیمه بهره مندی بیمه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۶۷۸۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکذیب فروش اسناد حاوی اطلاعات بیماران به عنوان کاغذ باطله

ایسنا/خراسان رضوی مدیرعامل بیمارستان رضوی مشهد ضمن تکذیب خبر منتشر شده مبنی بر فروخته شدن اسناد بیماران در قالب کاغذهای یک رو سفید و باطله، گفت: اسناد حداقل ۱۰ سال در بیمارستان می‌ماند. تاریخ درج شده در برگه انتشار یافته جدید است و ما حق امحای این اسناد را نداریم. امحای اسناد نیز پس از ۱۰ سال و تحت نظارت صورت می‌گیرد و این اسناد به خمیر تبدیل خواهند شد.

چندی پیش و در فضای مجازی اخباری مبنی بر فروخته شدن اسناد بیماران در قالب کاغذهای یک رو سفید و باطله با عنوان صورت هزینه درمان بیمه دی و بیمارستان رضوی که حاوی اطلاعات بیماران بود انتشار یافت و حواشی‌ای را ایجاد کرده بود. در متنی که به همراه تصویر اطلاعات بیمار منتشر شده بود، آمده بود: «برای پرینت‌های حسابداری کاغذ یک‌رو سفید خریدم، ۹۰۰هزار تومان، ۳۵ کیلو کاغذ باطله. شوکه شدم وقتی دیدم همه کاغذها اطلاعات بیماران یکی از معروف‌ترین بیمارستان‌های مشهده!!! حریم خصوصی مریض چه‌قدر بی‌ارزشه؟ از اطلاعات دقیق بیماری تا شماره ملی و آدرس کاربر، پزشک.»

در همین راستا و باتوجه به حساسیت موضوع، ایسنا با مدیرعامل بیمارستان رضوی گفت‌وگویی انجام داد.

دکتر محسن محور، ضمن تکذیب خبر منتشر شده، اظهار کرد: بخشی از پرونده بیمارانی که بستری می‌شوند، در بیمارستان مانده و بخشی دیگر به بیمه‌ها ارجاع می‌شود. آنچه در بیمارستان می‌ماند، باید حداقل ۱۰ سال در محل بیمارستان بایگانی شود و پس از این مدت امحای این اسناد تحت نظارت سازمان اسناد و کتابخانه‌های کشور اتفاق خواهد افتاد.

وی با اشاره به اینکه ممکن است بعضی اسناد مثل IVF و اسناد نگهداری جنین سال‌ها در بیمارستان بماند، یادآور شد: ما حق امحای این پرونده‌ها را نیز نداریم.

مدیرعامل بیمارستان رضوی با تاکید بر اینکه آن برگه به هیچ وجه از بیمارستان رضوی خارج نشده است، گفت: بیمارستان رضوی یکی از بیمارستان‌های پرهزینه کشور است؛ هزینه این بیمارستان فقط در اسفندماه ۲۱۰ میلیارد تومان بوده است. بیمارستان رضوی در حال ساخت یک مرکز ناباروری بوده و برای این مرکز چیزی حدود ۳۰۰ میلیارد تومان هزینه شده است. همچنین ما در دهه کرامت ۱۰ هزار میلیارد تومان پروژه افتتاح خواهیم کرد؛ بنابراین بیمارستان رضوی با این هزینه‌کرد بالا آنقدر مشکل ندارد که بخواهد کاغذ را به صورت کیلویی بفروشد.

محور ضمن تکذیب خبر منتشر شده مبنی بر فروخته شدن اسناد بیماران در قالب کاغذهای یک رو سفید و باطله، خاطر نشان کرد: اسناد حداقل ۱۰ سال در بیمارستان می‌ماند. تاریخ این برگه جدید است و ما حق امحای این اسناد را نداریم. امحای اسناد نیز پس از ۱۰ سال و تحت نظارت صورت می‌گیرد و این اسناد به خمیر تبدیل خواهند شد.

وی با بیان اینکه بیمه دی نیز نمی‌تواند چنین اقدامی را انجام دهد، تصریح کرد: در این راستا نیز به جهت روشن شدن کامل وضعیت جلسه‌ای با بیمه دی خواهیم داشت.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • استان مرکزی دارای بیکاری پنهان است
  • مجوزهای الکترونیک به نفع فعالان اقتصادی واقعی است
  • آشنایی با نحوه محاسبه هزینه بیمه شخص ثالث
  • اختصاص شعبه ویژه حل اختلاف کارگران و کارفرمایان در گلستان
  •  نشست مشترک مسئولان قضایی گلستان با جامعه کارگری و کارفرمایی استان برگزار شد
  • حال ناخوش رانندگان تاکسی در گرگان
  • کاردرمانی در منزل چقدر هزینه دارد؟
  • تکذیب فروش اسناد حاوی اطلاعات بیماران به عنوان کاغذ باطله
  • داروخانه‌ها برای خرید شیرخشک پول ندارند
  • هزینه‌های درمانی دهک‌های پایین در مراکز دولتی کرمانشاه رایگان است