Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بازار نیوز»
2024-05-01@00:31:13 GMT

کد گذاری واکسن های وارداتی کرونا

تاریخ انتشار: ۱۱ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۱۶۷۸۵۵

 تجربه موفق توزیع واکسن آنفلونزا در پاییز سال ۹۹ و پتانسیل موجود در سامانه های پیشگفت، عملا این امکان را فراهم ساخت که بسیج ملی واکسیناسیون علیه کووید۱۹ به عنوان یک کمپین سراسری و هوشمند واکسیناسیون طراحی و با ضریب اطمینان بالا اجرایی شود و با اجرایی شدن این موضوع احتمال نشت واکسن از زنجیره توزیع رسمی به بیرون و قاچاق معکوس به حداقل ممکن بلکه صفر نزدیک خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

    رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: هر واحد واکسنی که وارد می‌شود بلافاصله توسط سازمان غذا و دارو برچسب گذاری شده و در سامانه ردیابی، رهگیری و کنترل اصالت کالاهای سلامت محور که به اختصار «تیتک» (TTAC) نامیده می‌شود، کدگذاری می‌شود.

 

به گزارش وبدا، کیانوش جهانپور از ثبت همه واحدهای واکسن وارداتی و تولیدی کرونا خبر داد و افزود: هرگونه توزیع و تحویل واکسن به شبکه بهداشتی کشور پس از کدگذاری و برچسب گذاری در سامانه تیتک انجام خواهد شد و از این مسیر رهگیری و ردیابی هر واحد واکسن تا مصرف کننده ممکن خواهد بود.

سخنگوی سازمان غذا و دارو ادامه داد: سامانه تیتک و سامانه یکپارچه بهداشتی(سیب) هر دو از ظرفیت ها و زیرساخت های ارزشمند نظام الکترونیک سلامت است که به مدد فرآیند واکسیناسیون همگانی کووید۱۹ بعنوان بزرگترین کمپین واکسیناسیون تاریخ نظام سلامت آمده است.وی افزود: هماهنگی سامانه تیتک و سامانه سیب و داشبوردهای مدیریتی تعریف شده از واکشی اطلاعات تجمیع شده هر دو سامانه در کمپین واکسیناسیون همگانی علیه کرونا با اهداف شفاف سازی فرایند ها، پیشگیری و مقابله با تخلفات احتمالی در زنجیره توزیع، ایجاد بستر مناسب برای تجمیع اطلاعات به عنوان رکن اصلی تصمیم گیری، مدیریت و نظارت بر زنجیره تامین توزیع، چابک سازی فرآیند توزیع و حذف گلوگاه ها و ایستگاه های غیر ضروری، مدیریت واکسیناسیون گروه‌ها و اقشار مختلف در مقیاس وسیع، مدیریت و جلوگیری از هدر رفت منابع و سوء استفاده های احتمالی، طراحی شده و با هماهنگی معاونت بهداشتی وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو به مرحله اجرا در آمده است و تا پایان روند واکسیناسیون علیه کرونا ادامه خواهد یافت.

وی همچنین اظهار داشت:‌ هر واحد واکسن، واجد بارکد دوبعدی و کد UID اختصاصی خواهد بود و هر مرحله تحویل و تحول تا تزریق واکسن، توسط اسکن بارکد یا با وارد نمودن کد یو آی دی ۲۰ رقمی در سامانه انجام شده و اطلاعات در داشبورد های مدیریتی توسط افراد دارای اجازه دسترسی قابل بازیابی لحظه ای و برخط، رهگیری، ردیابی، راستی آزمایی و گزارش خواهد بود.

سخنگوی سازمان غذا و دارو عنوان کرد: علاوه بر کمیته تخصصی بررسی عوارض احتمالی و اثربخشی واکسن ها و فوکال پوینت ایمنولوژی/اپیدمیولوژی اختصاصی تعیین شده برای گردآوری، بررسی و گزارش عوارض و اثربخشی هر برند واکسن مورد استفاده در کشور و مضاف بر اطلاعات وارده توسط پزشک و مراقبین سلامت در سامانه سیب، کاربران و حتی افراد دریافت کننده واکسن نیز می‌توانند از مسیر بخش عوارض دارویی اپلیکیشن تیتک و سامانه عوارض دارویی ADRاطلاعات و عوارض احتمالی را وارد نمایند و بر این پایه، شبکه ای برای جمع آوری و اطلاع یابی از عوارض جانبی واکسن های مورد استفاده از مسیرهای مختلف فراهم آمده است که همزمان توسط متخصصین و کارشناسان معاونت بهداشتی وزارت بهداشت و اداره کل ارزیابی فرآورده های سلامت محور سازمان غذا و دارو، رصد و پایش شده و حسب لزوم مداخلات لازم انجام خواهد شد.

وی همچنین یادآور شد: تجربه موفق توزیع واکسن آنفلونزا در پاییز سال ۹۹ و پتانسیل موجود در سامانه های پیشگفت، عملا این امکان را فراهم ساخت که بسیج ملی واکسیناسیون علیه کووید۱۹ به عنوان یک کمپین سراسری و هوشمند واکسیناسیون طراحی و با ضریب اطمینان بالا اجرایی شود و با اجرایی شدن این موضوع احتمال نشت واکسن از زنجیره توزیع رسمی به بیرون و قاچاق معکوس به حداقل ممکن بلکه صفر نزدیک خواهد شد.

برچسب ها: کدگذاری ، کرونا ، واکسن کرونا لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000N62

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: کدگذاری کرونا واکسن کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۶۷۸۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واردات ۲۰ تن گوشت گرم گوسفندی به استان یزد

سرپرست مدیریت توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی استان یزد گفت: در همین هفته گوشت گرم وارداتی وارد استان می‌شود و گوشت منجمد گوسفندی هم به میزان ۲۰ تن در این مرحله در شهرستان‌ها در حال توزیع است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از یزد و به نقل از جهاد کشاورزی استان یزد، یحیی شفیعی با اشاره به برنامه‌ریزی برای تامین گوشت در استان یزد اظهار کرد: گوشت گرم و منجمد وارداتی امسال طی دو مرحله در استان توزیع شده و در همین هفته هم گوشت گرم وارداتی وارد استان می‌شود.

وی افزود: گوشت منجمد گوسفندی هم به میزان ۲۰ تن در این مرحله در شهرستان‌ها در حال توزیع است.

سرپرست مدیریت توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی استان یزد گفت: برنامه‌های مختلفی در سازمان جهاد کشاورزی برای ساماندهی بازار گوشت در برنامه داریم و افزایش ظرفیت دامی استان، راه‌اندازی واحدهای راکد و نیمه فعال و افزایش ظرفیت مراتع از جمله این برنامه‌ها است.

شفیعی ادامه داد: قیمت مصوب گوشت گرم گوسفندی هر کیلو ۵۸۰,۰۰۰ تومان است و فروش بیشتر از این قیمت تخلف محسوب می‌شود.

سرپرست مدیریت توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی استان یزد ادامه داد: با هر گونه تخلف و گران فروشی برخورد و پرونده متخلفان به تعزیرات حکومتی ارجاع داده می‌شود.

به گزارش ایمنا، قیمت مصوب گوشت گرم گوسفندی در بازار رعایت نمی‌شود و این امر موجب گلایه‌مندی مردم شده است.

کد خبر 749186

دیگر خبرها

  • انسولین «نوومیکس» در داروخانه‌های خوزستان توزیع می شود
  • آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • اعتراف «آسترازنکا» درباره عوارض جانبی واکسن
  • اعتراف «آسترازنکا» برای اولین‌بار درباره عوارض جانبی خطرناک واکسن خود
  • انجام واکسیناسیون پنوموکوک کودکان در استان سیستان و بلوچستان
  • آغاز واکسیناسیون فلج اطفال در افغانستان
  • واردات ۲۰ تن گوشت گرم گوسفندی به استان یزد
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور