Web Analytics Made Easy - Statcounter

چه‌طور می‌شود قبح این عمل فجیع، غیرشرعی و غیرانسانی این‌قدر راحت در فضای مجازی کشورمان شکسته شود و این‌گونه جان انسان‌های بی‌گناه و بی‌پناه به خطر بیفتد؟! کجاست مسئولی که جلوی این وب‌سایت‌های جانی را بگیرد؟! - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران پویا؛ اخیراً قصد داشتم تا برای "سقط جنین" از طریق سرچ اینترنتی و جست‌وجو‌گر گوگل، روایاتی پیدا کنم تا با استناد به کلام آسمانی و روایت بزرگان‌مان، گزارشی درباره سنگینی عمل فجیع سقط جنین تنظیم کنم اما.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

..

با انبوهی از مطالب درباره روشهای مختلف سقط جنین، داروها، راه‌کارها، انواع سقط در ماه‌های مختلف بارداری، پزشکانی که بی‌محابا به این کار مبادرت می‌کردند و... مواجه شدم!!

چه‌طور می‌شود قبح این عمل فجیع، غیرشرعی و غیرانسانی این‌قدر راحت در فضای مجازی کشورمان شکسته شود و این‌گونه جان انسان‌های بی‌گناه و بی‌پناه به خطر بیفتد؟! کجاست مسئولی که جلوی این وب‌سایت‌های جانی را بگیرد؟! کجا باید باشد تعزیراتی که جلوی این‌دست کاسبی‌های آغشته به خون را بگیرد؟! کجاست ناصح و مشاوری که مادران و پدران سرزمینم را از عواقب این کار شوم برحذر دارد؟!

مقابله با این فضای مخوف و مروج سقط جنین، یک وظیفه همگانیست و این امر تکلیف تمام دستگاه‌های دولتی و حاکمیتی است و هیچ‌کس از کوچک و بزرگ، نمی‌تواند ادعا کند در این زمینه تکلیفی بر دوش ندارد؛ از فرزندان خانواده که آرزوی خواهر و برادر دارند تا عمه و عموها و خاله و دایی‌ها، تا مادربزرگ‌ها که قوّت به بازو و فکر فرزندان خود بدهند و به مادر امید دهند که می‌توانی این هدیه الهی را در وجود خود بزرگ کنی و به ثمر برسانی.

اما در دیگر کشورها که اتفاقاً مسلمان هم نیستند، چه مواجهه‌ای با سقط جنین می‌شود؟! مثلاً آلمان یا اسپانیا، سوئیس یا... حتی کشورهای آفریقایی... طبق آمار و مستندات، اکثر این کشورها نگاه‌شان به فرزند و مسئله فرزندآوری به نگاهی ایجابی و مثبت تغییر کرده و پس خطاهای گذشته و نسل‌کشی‌های خواسته و ناخواسته خود، در حال حاضر با قوت و قدرت، سیاست‌های تشویشی برای افزایش جمعیت را دنبال می‌کنند و در این کشورها سیاست قطعی بر این است که جلوی هر روزنه اشتباه به سمت سقط جنین را ببندند که پدر و مادر حتی به این مسیر فکر هم نکنند! به خاطر عزت‌مندی خودشان هم که شده فرزندآوری داشته باشند.

اما در کشورمان به اقتضای مسلمانی و اینکه دین ما، سقط جنین را حرام دانسته و برای آن دیه قرار داده، خداوند به آن موجودی که هنوز پا به کره خاکی نگذاشته بها داده و او را مقدس خوانده است، روزی‌آور خانواده خوانده که با آمدنش محبت پدر و مادر را بیشتر می‌کند، فرزند را پیونددهنده قلب‌ها و مایه رسیدن به آرامش و ثمره زندگی خوانده شده و ... اوضاع باید به مراتب بهتر از کشورهای غربی و اروپایی باشد اما صد افسوس ...

 در روایتی از پیامبر اکرم(ص) آمده است: "ازدواج و تولید نسل کنید و زیاد شوید که من در روز قیامت به شما مباهات می کنم حتی به طفلی که سقط شده باشد." (بحار الانوار، ج 44، ص 169)

این کلام پیامبر مهربانی چه تعبیری دارد؟ پیامبر(ص) به مادری که فرزندش را به هر دلیلی (مریضی، ضعف، سانحه و ...) از دست داده، می‌فرماید که غم مخور! او در نزد منِ پیامبرخدا عزیز است و من افتخار می‌کنم به نوزادی که تو نتوانستی به دنیا بیاوری! اگر این حرف با عمق جان شنیده شود، چه حال خوبی برای آن مادر خواهد داشت.

مادری که می‌خواهد فرزند خود را سقط کند می‌گوید اگر پیامبر(ص) به سقط‌شده‌های امتش افتخار می‌کند، اگر بچه‌ام را با همه سختی‌ها و مشکلات به دنیا بیاورم و به ثمر بنشانم چقدر بیش‌تر به من و فرزندم افتخار می‌کند؛ پیامبر خدا، رحمةللعالمین، به فرزند من افتخار می‌کند پس چرا من نعمت به این بزرگی را از فرزندم بگیرم، فرزندی که می‌تواند آن‌قدر خوشبخت باشد و عزیز باشد که در سایه دعای پیامبر، رشد کند و بزرگ شود.

چه نگاه شیرینی به فرزند در دین، اگر پیامبری از جنس احمد باشد و چه مهربانی‌ای بالاتر از مهربانی پدر امت در قبال فرزندانی که حتی نیامده‌اند و در نیمه‌راه زندگی عدم شده‌اند؛ که نه عدم... نه! عدم نشده‌اند بلکه آنان مورد تفقد پیامبر(ص) هستند و محل نزول ثواب اخروی؛ در این دین الهی و با این نگاه زیبا حیف نیست که فرزندان خود را از دوستی و محبت با بهترین خلق خدا محروم کنیم؟!

"فاطمه میری‌ طایفه‌فرد"

جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در کانال تلگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)

جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در صفحه اینستاگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)

بسیاری از موارد 209‌گانه سقط جنین قانونی "غیرشرعی" است!/ حدود 2ماهگی زمان ولوج روح است نه 4ماهگی!تأیید وجود چالش جدی "سقطهای جنایی" در کشورسقط 16 جنین سالم برای کشف یک جنین مبتلا به سندروم داون در غربالگری/ جنگ جمعیتی علیه مردم ایران با غربالگریتشویق مادر به "سقط جنین بی‌دلیل" توسط برخی پزشکان به اسم "غربالگری!"

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: فضای مجازی فرزندآوری غربالگری مادران باردار سقط جنین فضای مجازی فرزندآوری غربالگری مادران باردار سقط جنین سقط جنین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۶۹۸۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا نباید نگران نسل Z بود؟

در جوامع غربی، بیشتر مردم معتقدند که کودکان امروزی نسبت به والدینشان در گذشته، شانس بهتری در زندگی نخواهند داشت. جوانان نیز از مسائلی مثل مشکلات در خرید مسکن و تغییرات آب و هوایی نگرانند.

به گزارش خبرآنلاین، یک نسل گسترده از جوانان در حال شکل گیری است. به طور جهانی، حدود ۲ میلیارد نفر بین سال‌های ۱۹۹۷ تا ۲۰۱۲ متولد شده‌اند و جزء "نسل Z" هستند. در آمریکا و بریتانیا، این گروه یک پنجم از جمعیت را تشکیل می‌دهند که با جمعیت بومر‌ها رقابت می‌کنند؛ در حالی که در هند و نیجریه، جوانان به طور قابل توجهی بیشتر از سالخوردگان هستند.

برای هر نسل، یک روایت ساده وجود دارد: بومر‌ها مقارن با فراوانی پساجنگ و میلنیال‌ها همزمان با تجربه بحران مالی سال‌های ۲۰۰۷ تا ۲۰۰۹. برای نسل Z، دیدگاه متداول این است که گوشی‌های هوشمند آن‌ها را ناراحت کرده و آینده‌ی تلخ‌تری را پیش روی آن‌ها قرار داده است.

در جوامع غربی، بیشتر مردم معتقدند که کودکان امروزی نسبت به والدینشان در گذشته، شانس بهتری در زندگی نخواهند داشت. جوانان نیز از مسائلی مثل مشکلات در خرید مسکن و تغییرات آب و هوایی نگرانند. علمای اجتماع نگران هستند که نسل Z، که بیشترین زمان خود را در فضای مجازی سپری کرده‌اند، اکنون تحت تأثیر اضطراب و افسردگی قرار دارند. برخی سیاستمداران در آمریکا و بریتانیا به ممنوعیت استفاده از گوشی‌های هوشمند و محدودیت رسانه‌های اجتماعی برای کودکان زیر ۱۶ سال فکر می‌کنند.

همه این موارد می‌توانند باعث شود که به نسبت به نسل Z احساس امیدواری کمتری داشته باشیم. اما وقتی به دنیا و به معیار‌های گسترده‌تری نگاه می‌کنیم، می‌بینیم که جوانان زومر از سرنوشت تلخی رنج نمی‌برند. در بسیاری از جنبه‌ها، آن‌ها به خوبی عمل می‌کنند:

حدود چهار پنجم جمعیت ۱۲ تا ۲۷ ساله جهان در اقتصاد‌های نوظهور زندگی می‌کنند و به لطف رشد و گسترش فناوری، از وضعیت بهتری نسبت به والدین خود برخوردارند. اما در برخی مناطق، نگرانی وجود دارد که پیشرفت سریع دهه‌های گذشته ممکن است تکرار نشود. این اضطراب در چین مشهود است.

نسل Z به درستی مهارت‌هایی کسب می‌کنند که قابل بازاریابی هستند. بیشتر از آن‌ها به دنبال مطالعه رشته‌های علوم مهندسی و پزشکی هستند؛ در حالی که علوم انسانی از رواج خارج شده‌اند.

به طور واضح، نسل Z در حال تحول دادن جهان کاری است. آن‌ها قدرت مذاکره دارند - و این را می‌دانند. بسیاری از میلنیال‌ها در سایه بحران مالی جهانی بزرگ شدند و از درخواست افزایش حقوق اجتناب می‌کردند. به‌نظر می‌رسد که نسل Z کمتر نگرانی درباره ترک شغل برای فرصت بهتر یا زندگی لذت‌بخش دارند.

نسل Z، با توجه به علاقه بیشترشان به مسائل اجتماعی و محیط زیست، ممکن است تأثیرات مهمی در جوامع بگذارند. این جوانان کمتر به سرگرمی‌های شبانه‌روزی و مصرف مواد مخدر توجه می‌کنند و زندگی غیرمسئولانه‌ای ندارند. البته این تفاوت‌ها ممکن است باعث افزایش احساس تنهایی و کاهش ارتباطات حضوری و کاهش روابط جنسی شود. همچنین، نرخ‌های گزارش شده از اضطراب و افسردگی در برخی مناطق در حال افزایش است، اگرچه این افزایش ممکن است ناشی از افزایش آگاهی از مشکلات روانی باشد.

نسل Z به طور چشم‌گیری در جهان کاری و اجتماعی تأثیر گذاشته‌اند. آن‌ها دارای مهارت‌ها و قدرت‌هایی هستند که به آن‌ها امکان می‌دهد نقش مهمی در جوامع و بازار کار ایفا کنند. این جوانان دارای اراده‌ی قوی‌ای هستند و ترجیح می‌دهند از فرصت‌های بهتری در زندگی استفاده کنند.

از طرف دیگر، افراد میانسال ممکن است به دلیل تجربیات گذشته‌ی خود نگران شکل‌گیری جوانان Z و تأثیراتی که بر جوامع دارند، باشند. اما در آخر، اگر این تحولات به نفع جامعه باشد و فرصت‌های بهتری برای همه افراد ایجاد شود، آن‌ها هم می‌توانند از این فرصت‌ها بهره‌مند شوند.

نسل Z به طور گسترده‌تری به فضای مجازی و فناوری‌های روزمره وارد شده‌اند. سرعت فراگیری تلفن‌های هوشمند و برنامه‌های رسانه اجتماعی سبب شده تا این جوانان به دنبال راه‌هایی برای مدیریت بهتر و سازنده‌تر از فضای مجازی بگردند. اینکه آیا این فضای مجازی به نفع آن‌ها است یا ممکن است بر روی روانشان تأثیر منفی بگذارد، یک موضوع مورد بحث است. به هر حال، آن‌ها به تدریج به شکل‌گیری روش‌هایی برای استفاده بهینه از فضای مجازی می‌پردازند تا از مزایا و معایب آن به بهترین شکل ممکن استفاده کنند.

در گذشته، فناوری‌های نوین همیشه همراه با مشکلاتی مواجه بوده‌اند. به همین ترتیب، استفاده از فضای مجازی نیز نیازمند تعادل و مدیریت صحیح است.

با انجام اقداماتی مانند اطلاع‌رسانی به جوانان درباره مخاطرات موجود در فضای مجازی، ارائه آموزش‌های مرتبط با مدیریت زمان و تنظیم حدود استفاده از رسانه‌های اجتماعی، می‌توان از بروز مشکلات روانی و اجتماعی جلوگیری کرد و از مزایای این فناوری به بهترین نحو بهره برد.

دیگر خبرها

  • سوژه جدید فضای مجازی؛ اشک‌های سردار رادان در قم بعد از یک شعار! | فیلم
  • معرفی متخلفان فضای مجازی در قم به مراجع قضایی
  • فضای مجازی باید باعث افزایش انسجام جامعه شود
  • علی ربیعی: تعطیلی روز شنبه توطئه نیست /بستن فضای مجازی چه خاصیتی دارد؟ وقتی خودتان هم در شبکه های مجازی هستید و تیک آبی و خاکستری می گیرید
  • چرا نباید نگران نسل Z بود؟
  • ربیعی: تعطیلی شنبه توطئه نیست
  • ربیعی : فلسفه بقا بر فلسفه توسعه کشور چربیده است / تغییر سبک زندگی که در خیابان می بینید، توطئه نیست / جریان پرقدرتی سالهاست مقابل حاکمیت تفکر توسعه و پیشرفت ایستاده
  • اگر مراقب خودتان باشید، فرزند سالم‌تری خواهید داشت/ خطرات استرس مادر بر جنین
  • دهمین کنفرانس بین‌المللی وب پژوهی برگزار می‌شود
  • پرداخت وام فرزند آوری ترفند کلاهبرداران سایبری