Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساسان شیردل از کاهش ۸۰ درصدی مراجعات به خشکشویی‌ها خبر داد و گفت: در ۲۰ روز مانده به شب عید، هیچ خبری از مشتریان شستشوی پرده، البسه، پتو و سایر شستنی‌های رایج این ایام نیست و اینطور که بویش می‌آید امسال نیز همانند سال گذشته بازار خشکشویی‌ها، تعریفی ندارد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ ساسان شیردل در گفت‌وگو با خبرنگار بلاغ در خصوص حال‌وهوای بازار امسال خشکشویی‌های مازندران در کمتر از سه هفته مانده به شب عید، اظهار کرد: امسال بازار اصلا شبیه بازار شب عید سال‌های گذشته نیست و اصلا بوی عید از خشکشویی‌ها به مشام نمی‌رسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: سال گذشته با شیوع بیماری کرونا واحدهای صنفی ما لطمه دیدند و امسال نیز به علت ادامه‌دار بودن این مساله و افزایش قیمت‌ها سبب شده مراجعات ما آن هم در شب عید بسیار اندک شود.

رئیس اتحادیه صنف خشکشویی مرکز مازندران، خاطرنشان کرد: بازار خشکشویی‌ها به صفر بند شده است و کاملا راکد است.

این فعال صنفی ادامه داد: سال‌های گذشته در چنین روزهایی حداقل روزانه یک میلیون درآمد داشتیم؛ اما اگر این روزها کسی بتواند ۱۰۰ هزار تومان درآمد داشته باشد، کلایش را به هوا پرتاب می‌کند.

شیردل بیان کرد: مشتری در بازار نیست، تمامی مراسمات، جشن‌ها و عروسی‌ها تعطیل است و این دست از مشتریان ما هم که از مدار خارج شده‌اند، مشتریان خانگی هم که با این اوضاع کرونا و محدودیت رفت‌وآمدها رغبتی برای خانه تکانی و شستن پتو، پرده و یا لباس ندارند.

وی عنوان کرد: در ۲۰ روز مانده به شب عید، هیچ خبری از شستشوی پرده، البسه، پتو و سایر شستنی‌های رایج این ایام نیست و اینطور که بویش می‌آید امسال نیز همانند سال گذشته بازار خشکشویی‌ها، تعریفی ندارد.

رئیس اتحادیه صنف خشکشویی مرکز مازندران، گفت: مراجعات مشتریان برای شستشوی البسه و پتو به خشکشویی‌ها بیش از ۸۰ درصد کمتر شده است؛ وضعیت اقتصادی طی سال‌های اخیر خودش روی کمبود مراجعات موثر بود و حالا دو سال است که کرونا هم آمده است و کاملا در خشکشویی‌ها را تخته کرده است.

این فعال صنفی اضافه کرد: با این اوضاع نامساعد درآمدی، خطر تعطیلی به شدت واحدهای اجاره‌ای این صنف را تهدید می‌کند و تاکنون نزدیک به ۳۰ درصد از واحدهای اجاره‌ای این صنف ناچار به تعطیلی واحدهای خود شده‌اند.

شیردل اعلام کرد: درامد واحدهای خشکشویی در مقایسه با مدت مشابه سال‌های گذشته تا ۸۰ درصد کاهش داشته است و با ادامه این روند کار برای بسیاری از واحدهای اجاره‌ای و مالک بسیار سخت‌تر خواهد شد.

وی با اشاره به افزایش غیرمنتظره  شوینده‌ها طی سال‌جاری، متذکر شد: ما امسال یکی از پدرهای شوینده‌ را در اوایل تابستان حدود ۵ هزار و ۵۰۰ تومان می‌خریدیم، همین کالا در میانه پاییز به ۸ هزار و ۵۰۰ تومان و اکنون به ۱۰ هزار و ۵۰۰ تومان رسیده است و طی یکسال سه مرتبه افزایش قیمت داشته است؛ در حالی که نرخ اتحادیه همان نرخ سالانه است؛ بماند که هزینه‌های جانبی دیگر نظیر اجاره، برق، آب، گاز و دستمزد کارگر نیز طی امسال بالا رفته است.

رئیس اتحادیه صنف خشکشویی مرکز مازندران، تصریح کرد: در گذشته ما هر بشکه پرکلرورین ۹۵ را دو میلیون و ۵۰۰ هزار تومان می‌خریدیم اما حالا قیمت این کالا حداقل هشت میلیون و تا ۱۱ میلیون تومان می‌رسد و جدا از قیمت آن، به دلیل وارداتی بودن بسیار هم کمیاب شده است.

این فعال صنفی در خصوص نرخ دستمزد شتشویی انواع لباس و پتو، پاسخ داد: بر اساس نرخ مصوب هزینه شست‌وشوی پتو ۳۹ هزار تومان، کت و شلوار با کاور ۴۰ هزار تومان، پیراهن ۱۵ هزار تومان، شلوار ۱۵ هزار تومان، پتو یکنفره معمولی ۲۶ هزار تومان و پرده هر متری ۵ هزار تومان است.

شیردل تاکید کرد: البته شست‌وشوی کلیه البسه روشن، مارک‌دار و طرح‌درا کاملا با توافق مشتری صورت می‌گیرد و اگر قرار است خشکشویی شود نیز مجددا با توافق مشتری انجام می‌گیرد.

وی در پایان گفت: از آنجا که قالیشویی‌ها تحت پوشش این اتحادیه هستند به شهروندان توصیه می‌کنیم که قالی‌ها و فرش‌های خود را به قالیشویی‌های مجاز و دارای پروانه کسب تحویل دهند و به راحتی به کارگاه‌های زیرزمینی و تبلیغات کانال‌های تلگرامی و شبکه‌های اجتماعی، اعتماد نکنند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: واحدهای اجاره ای خشکشویی ها هزار تومان شب عید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۷۰۲۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سال گذشته ترانزیت جاده‌ای کشور ۵۸ درصد افزایش یافت

وزیر راه و شهرسازی با بیان این‌که سال قبل ترانزیت جاده‌ای کشور ۵۸ درصد رشد داشت، گفت: نزدیک ۱۵ میلیون تن بار در شبکه ترانزینی در این مدت جا به جا شد.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، مهرداد بذرپاش روز جمعه در جلسه راهبری کاهش تصادفات رانندگی آذربایجان شرقی، با اشاره به بازدید‌های خود از محور‌های ارتباطی استان، اظهار کرد: باید هرچه سریعتر برای تکمیل این منابع عظیمی که در پروژه‌ها انبار شده و روز به روز قیمت تمام شده آن بالا می‌رود، اقدام کنیم.

وی در پاسخ به خواسته امام جمعه تبریز و استاندار آذربایجان شرقی قول داد رام‌های جدیدی به شبکه ریلی استان اضافه شود.

وی با اشاره به پروژه‌های جاده‌ای ایران با کشور‌های همسایه در قالب پروژه ایران راه، ادامه داد: باید تمام تلاش خود را برای کاهش نقاط حادثه خیز و سوانح رانندگی بکار گیریم.

بذرپاش با بیان اینکه برای رفع مشکلات آزادراه تبریز- زنجان دستور لازم داده شده است، گفت: شریک کار این آزادراه، یکی از بانک‌های کشور است که به خاطر دلایلی، اهتمام روکش و بهسازی آن را نداشته و ما نیز بر اساس قانون، اختیار ورود و رفع نواقص این مسیر را داریم.

وزیر راه و شهرسازی بر لزوم حضور مدیران بر سر پروژه‌ها تاکید کرد و افزود: حضور بر سر پروژه‌ها، بازدارنده است.

** حمل و نقل جاده‌ای آذربایجان شرقی وضعیت خوبی ندارد

استاندار آذربایجان شرقی هم با بیان این‌که در استان مشکل تامین اتوبوس و حمل و نقل عمومی وجود دارد، افزود: قبلا در استان یکهزار و ۲۰۰ دستگاه اتوبوس برون شهری داشتیم، اما در سه سال گذشته این تعداد به ۴۰۰ دستگاه کاهش یافته است و حمل و نقل جاده‌ای ما وضعیت خوبی ندارد.

مالک رحمتی اظهار کرد: در شان استان نیست که میزان تلفات درون و برون شهری سالانه هزار نفر باشد، ولی این واقعیت تلخی است که اتفاق می‌افتد.

وی با بیان اینکه با افت رام قطار‌های استان نیز رو به و هستیم و باید در کنار ایمنی راه‌ها به آن توجه شود، از وزیر راه و شهرسازی خواست تا نسبت به حمل و نقل عمومی و ریلی در تخصیص اتوبوس و رام قطار دستور لازم را صادر کند.

رحمتی با درخواست حداقل ۲ رام قطار برای استان، گفت: امروز سه دستور جهادی از وزیر داشتیم. برای قطعه شش آزادراه تبریز-ارومیه تزریق نقدینگی و اختصاص قیر داشتند و یکی از آرزو‌های دیرینه مردم، کمربندی ایلخچی نیز مورد بازدید قرار گرفت و دستورات لازم صادر شد و مقرر شد تا یک باند آن تا تیرماه نکمیل شود.

** تمام نقاط حادثه خیز برطرف می‌شود

رئیس سازمان راهداری کشور نیز با اشاره به اعتبار نزدیک به ۱۱ هزار میلیارد ریالی راهداری استان در سال گذشته، گفت: تا پایان سال جاری تلاش می‌شود تا تمامی نقاط حادثه خیز استان را برطرف کنیم.

داریوش امانی با اشاره به اهمیت جایگاه استان آذربایجان شرقی از جهت قرارگیری در کریدور شمال به جنوب و پایانه‌های مرزی بر لزوم توجه به وضعیت جاده منتهی به پایانه کلاله تاکید کرد.

** سال گذشته ۹۷ نفر در اثر تصادفات آزاد راه تبریز - زنجان جان باختند

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای آذربایجان شرقی در خصوص آزادراه زنجان-تبریز که ۱۹۲.۵ کیلومتر آن در این استان ما و ۸۵ کیلومتر در استان زنجان است، افزود: ۹۷ نفر در سال ۱۴۰۲ در این آزادراه فوت شده‌اند.

اروجعلی علیزاده با اعلام اینکه هیج عملیات بهسازی به جز راهداری جاری در این آزادراه انجام نشده است، گفت: این آزادراه به یک نارضایتی تبدیل شده و کل عملکرد استان را به صفر ضرب کرده است.

علبزاده گفت: در ۱۲ ماهه سال گذشته ۷۲۴ نفر در تصادفات استان فوت شده‌اند که افزایش ۱۰۷ نفری را نسبت به سال ۱۴۰۱ نشان می‌دهد.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای آذربایجان شرقی با اشاره به اینکه مسافت کل راه‌های استان ۱۳ هزار و ۲۹ کیلومتر شامل ۴.۵ درصد از راه‌های کشور است، افزود: در سال ۱۴۰۲ تعداد ۳۸۶ میلیون تردد در محور‌های استان ثبت شده که سه درصد افزایش را نسبت به سال ۱۴۰۱ نشان می‌دهد.

وی با بیان اینکه از کل تردد‌های جاده‌ای استان در سال گذشته ۱۳ درصد مربوط به حمل و نقل سنگین و ۸۷ درصد وسایل نقلیه سبک است، گفت: ۷۲ درصد تردد‌ها نیز با پلاک‌های بومی و ۱۱ درصد پلاک آذربایجان غربی ثبت شده است.

علیزاده با اشاره به اینکه سرعت متوسط تردد خودرو در راه‌های آذربایجان شرقی ۸۵ کیلومتر بر ساعت است، گفت: این رقم برای کشور ۷۹ کیلومتر بر ساعت است.

وی اعلام کرد: استان آذربایجان شرقی دارای ۱۰۳ سامانه ثبت تخلف در محور‌های ارتباطی است و ۵۰ دستگاه افزوده می‌شود.

** نبود قرارگاه پلیس راه در آذربایجان شرقی

رئیس پلیس راه آذربایجان شرقی از نبود قرارگاه پلیس راه در استان خبر داد و افزود: ۴۵ درصد از تصادفات فوتی استان در ۹ محور سرچم-اردبیل، مراغه-هشترود، اهر- تبریز، شبستر-تسوج، تبریز-صوفیان، مرند-خوی، فرعی یکانات، جلفا-مرند، قطعه دوم محور جزیره و آزادراه پیامبر اعظم (ص) اتفاق افتاده است.

سرهنگ حبیب آبراهه، با بیان این‌که نخستین دلیل تصادفات استان عدم توجه به جلو است، گفت: در این خصوص اعمال قانون برای استفاده از موبایل ۵۵ درصد افزایش یافته است.

** زمان رسیدن به بالین مصدوم در جاده‌های استان ۱۳ دقیقه است

رئیس اورژانس آذربایجان شرقی نیز اظهار کرد: زمان رسیدن به بالین مصدوم در جاده‌های استان ۱۳ دقیقه و در کشور ۱۴ دقیقه است. این زمان در سطح کلانشهر تبریز به دلیل کمبود پایگاه‌ها، ۱.۵ دقیقه بیشتر است.

اصغر جعفری روحی، افزود: در سال ۱۴۰۲ تعداد ۴۷۹ مصدوم با ترومای شدید در استان داشتیم که نشان می‌دهد شدت مصدومیت در تصادفات استان ما بسیار بالا است به طوری که ۳۷۸ مورد از این مصدومان فوت شده‌اند.

مهرداد بذرپاش، وزیر راه و شهرسازی صبح امروز در راستای یک سفر کاری با استقبال استاندار آذربایجان شرقی و مدیران کل دستگاه‌های مرتبط وارد تبریز شد.

وی ابتدا از قطعه ششم آزادراه تبریز ارومیه بازدید و سپس در مراسم افتتاح طرح نهضت ملی مسکن در شهر جدید سهند شرکت کرد.

دیگر خبرها

  • سال گذشته ترانزیت جاده‌ای کشور ۵۸ درصد افزایش یافت
  • ۲۶۰۰ نفر در سیل گرفتار شدند/ امدادرسانی ادامه دارد
  • سیل بیش از ۲۶۰۰ نفر از مردم را گرفتار کرد
  • امدادرسانی هلال احمر به ۱۳۰۰ نفر در۴۸ ساعت گذشته در۱۱ استان
  • وام ازدواج ۸۸.۵ درصد متقاضیان قمی پرداخت شده است
  • فیلمی بامزه از متهم اصلی کرونا!
  • واحدهای تولید فولاد در هرمزگان ۳۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته‌اند
  • کاهش ۰.۰۲ درصد ی قیمت جهانی نفت
  • امدادرسانی هلال احمر به ۷ خانوار و ۳۰ نفر از متاثرین سیل در اهر
  • رهاشدگی قیمت‌ها در بازار اجاره‌بها و رهن مسکن