Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-04-29@16:13:29 GMT

ترامپ: حزب جدیدی در کار نیست

تاریخ انتشار: ۱۱ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۱۷۰۵۲۴

ترامپ: حزب جدیدی در کار نیست

دونالد ترامپ، رئیس جمهوری سابق آمریکا در اولین حضور عمومی مهم خود از زمان ترک کاخ سفید، در کنفرانس ۲۰۲۱ «اقدام سیاسی محافظه‌کار» در اورلاندو گفت که احتمالا دوباره برای ریاست جمهوری نامزد شود.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، دونالد ترامپ عصر یکشنبه گفت: جو بایدن (رئیس جمهوری کنونی آمریکا) در انجام شماری از وظایفش به عنوان مدیر اجرایی که قوانین آمریکا را اعمال می‌کند، ناکام مانده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همین به تنهایی باید دلیل کافی برای دموکرات‌ها باشد تا در انتخابات میان دوره متحمل ضرر‌های مخرب شوند و چهار سال دیگر هم کاخ سفید را از دست بدهند.

رئیس جمهوری سابق آمریکا بار دیگر به تقلب انتخاباتی اشاره کرد.

ترامپ گفت: در واقع، همانطور که شما می‌دانید، آن‌ها کاخ سفید را از دست دادند. چه کسی می‌داند، شاید من حتی تصمیم گرفتم که آن‌ها را برای بار سوم شکست دهم.

دونالد ترامپ در بخشی دیگری از سخنرانی خود در نشست سی‌پک (CPAC) با ادعای تقلب و سوءاستفاده در رای‌گیری پستی خواستار «اصلاحات انتخاباتی» شد و از دیوان عالی آمریکا بابت اینکه «دل و جرات اینکه تصمیم درست اتخاذ کند، ندارد» انتقاد کرد.

رئیس جمهوری سابق آمریکا تنها چند هفته پس از خروج از کاخ سفید یکشنبه دوباره در کانون توجه قرار گرفت. او در ابتدای صحبت‌هایش هم خطاب به جمعیت هیجان‌زده پرسید که آیا دلشان برای او تنگ شده است یا خیر و بعد به آن‌ها گفت که «به مبارزه درست در کنار شما» ادامه خواهد داد.

او سپس انتشار گزارش‌هایی مبنی بر اینکه او به فکر جدایی از حزب جمهوری‌خواه و تاسیس یک حزب جدید برای خودش است، رد کرد.

ترامپ با بیان اینکه «قرار نیست حزب جدیدی راه‌اندازی کنم» مدعی شد که این ایده «اخبار جعلی» است. در عوض، ترامپ پیش‌بینی کرد که جمهوری‌خواهان متحد شده و قدرتمندتر از همیشه شوند. ترامپ با تاکید دوباره گفت: ما احزاب جدید راه‌اندازی نمی‌کنیم… ما حزب جمهوری‌خواه را داریم.

رئیس پیشین کاخ سفید همچنین طیفی از پیشنهاد‌های انتخاباتی نظیر محدودسازی رای‌گیری غیابی و تعداد روز‌هایی که آمریکایی‌ها می‌توانند در رای‌گیری شرکت کنند، مطرح ساخت.

به نظر میرسد تاکید سراسری دموکرات‌ها برای ثبت رای‌دهندگان جدید، به ویژه رای‌دهندگان سیاه‌پوست و جوانان و امتناع ترامپ از درخواست از حامیان جمهوری‌خواهش برای رای دادن غیابی، از عواملی باشد که او با اختلاف هفت میلیون رای به جو بایدن باخت.

او در اورلاندوی فلوریدا تاکید کرد که «روز انتخابات» تنها باید یک روز باشد، نه اینکه چندین روز منتهی به روز انتخابات اصلی شود. ترامپ گفت: باید علت مشروعی برای اشخاص، به منظور استفاده از رای‌گیری غیابی وجود داشته باشد.

ترامپ همچنین پیشنهاد حذف رای‌گیری پستی را مطرح ساخت که از دیگر عوامل شکست او در نوامبر ۲۰۲۰ بود. او همچنین به الزام رای‌دهندگان برای نشان دادن اوراق هویتی در زمان رای‌دهی حضوری و هماهنگی امضا برای اشخاصی که از رای‌گیری غیابی استفاده می‌کنند، اشاره کرد.

سخنرانی ترامپ که با کمک استفن میلر، مشاور سابقش طراحی شده بود، در شرایطی انجام شد که حزب جمهوری‌خواه در تدارک تغییر قوانین انتخاباتی و اعمال محدودیت‌های جدید برای رای‌گیری، پس از از دست دادن سنا و کاخ سفید در انتخابات ۲۰۲۰ است.

ترامپ همچنین گفت، جمهوری‌خواهان باید با لایحه حقوق رای‌دهی جدید که قوانین رای‌گیری را بازنگری می‌کند و ماده‌ای را تدارک می‌بیند که طبق آن کمیسیون‌های مستقل به جای قانونگذاران ایالتی مناطق کنگره را از نو طراحی می‌کنند، مبارزه کنند. ترامپ گفت: باید جلوی این هیولا را گرفت.

اولین سخنرانی مهم ترامپ از بیست ژانویه، پروتکل استاندارد برای روسای جمهوری پیشین را خدشه‌دار کرد و از شکاف‌های عمیق درون حزب جمهوری‌خواه حکایت داشت. سخنرانی ترامپ در سی‌پک در واقع بازگشت به عرصه سیاسی بود. ترامپ گرچه از برخی جمهوری‌خواهان حامی استیضاح او بابت تحریک شورش علیه کنگره انتقاد کرد، اما گفت ایده تشکیل یک حزب جدید «آرای ما را چند دسته می‌کند.»

ترامپ در سنت‌شکنی دیگری، از مدیریت پاندمی کرونا و مهاجرت به دست جو بایدن انتقاد کرد. او گفت: جو بایدن فاجعه‌بارترین ماه اول هر رئیس جمهوری در تاریخ معاصر را داشته است. ترامپ گفت: می‌دانستیم که دولت بایدن بد خواهد بود، ولی نمی‌دانستیم که این قدر افراطی خواهد بود. او بدترین رئیس جمهوری آمریکا تا به امروز است.

وی با انتقاد از سیاست‌های جو بایدن رئیس جمهور جدید آمریکا گفت، او کشور ما را از «اول آمریکا» به «آخر آمریکا» تبدیل کرده است، دولت کنونی با بازگشایی مرز‌های کشور به روی مهاجران، به ارزش‌های اساسی ما خیانت می‌کند. بایدن از آموزش به فرزندان مهاجران حمایت می‌کند، اما آموزش فرزندان آمریکا را نادیده می‌گیرد.

ترامپ همچنین از جمهوری‌خواهان خواست تا علیه بایدن متحد شوند. او آینده این حزب را در گرو دفاع از منافع اقتصادی آمریکا و ارزش‌های سنتی توصیف کرد. او به ویژه از «جنون جناح چپ» و «حملات سمی آنلاین» انتقاد کرد. در حالی که او از آنچه فرایند انتخاباتی «فاسد» توصیف می‌کرد، انتقاد داشت، برخی از هواداران سی‌پک فریاد «تو بردی! تو بردی!» سر دادند. ترامپ هم در پاسخ گفت: ما بردیم.

ترامپ در ادامه صحبت‌هایش به لیست بلندبالایی از جمهوری‌خواهانی اشاره کرد که به پیروزی بایدن اذعان داشتند یا حامی استیضاح او بودند و آن‌ها را «جمهوری‌خواه اسمی» نامید. او گفت: چنانچه جمهوری‌خواهان متحد نمانند، این جمهوری‌خواهان اسمی که ما را احاطه کرده‌اند، حزب جمهوری‌خواه و کارگران آمریکایی و خود کشورمان را نابود خواهند کرد.

با اینکه ترامپ به وجود منتقدان جمهوری‌خواه خود اذعان داشت، تاکید کرد که حزب جمهوری‌خواه عمدتا در یک کفه قرار دارد. او گفت: حزب جمهوری‌خواه متحد است. اختلاف تنها میان تعدادی از جمهوری‌خواهان مستقر در واشنگتن دی. سی و دیگر جمهوریخواهان سراسر این کشور است. تلاشی فعال برای انتخاب رهبران جمهوری‌خواه باهوش، سخت و قدرتمند خواهم داشت.

ترامپ در سخنرانی خود تولید واکسن کرونا را از افتخارات خودش ذکر کرد و گفت بر اثر فشار او بوده که سازمان غذا و داروی آمریکا آن را به این سرعت تصویب کرد.

او دربارع توافق با ایران نیز گفت: اگر من برنده انتخابات بودم طی یک هفته با ایران به توافق می‌رسیدم.

رئیس جمهوری سابق آمریکا در خاتمه صحبت‌هایش از حضار خواست تا از کمیته اقدام سیاسی او حمایت به عمل آورند. او وعده داد که این کار به جمهوری‌خواهان برای پس گرفتن کاخ سفید کمک کند و آشکارا اشاره کرد که ممکن است او این تلاش را رهبری کند.

منبع: فرارو

کلیدواژه: انتخابات 1400 دونالد ترامپ جمهوری خواهان رئیس جمهوری سابق آمریکا حزب جمهوری خواه جمهوری خواهان ترامپ گفت کاخ سفید جو بایدن رای گیری حزب جدید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۷۰۵۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رایزنی سئول و واشنگتن درباره تقسیم هزینه‌های حضور سربازان آمریکایی

مذاکره کننده ارشد واشنگتن گفت مقامات ایالات متحده و کره جنوبی دیدگاه‌های مربوط به یک توافق جدید در مورد تقسیم هزینه‌های حضور نیروهای آمریکایی در کره جنوبی را مورد بحث قرار دادند و در صورت لزوم به مشورت ادامه خواهند داد.

به گزارش ایسنا، آمریکا و کره جنوبی ماه گذشته میلادی نمایندگانی را برای آغاز مذاکرات زودهنگام با هدف اجرای یک توافق جدید در سال ۲۰۲۶ معرفی کردند.

به نقل از خبرگزاری رویترز، رسانه‌های کره جنوبی گزارش کردند که هدف از این گفت‌وگو دستیابی به توافق پیش از هر گونه بازگشت دونالد ترامپ به کاخ سفید است که در دوران ریاست جمهوری خود سئول را به «سواری گرفتن از قدرت نظامی آمریکا» متهم کرده بود.

«لیندا اسپچت»، مذاکره کننده ارشد آمریکایی پیش از نخستین دور مذاکرات در هاوایی که سه شنبه تا پنجشنبه برگزار می‌شود، گفت واشنگتن به دنبال یک نتیجه عادلانه و برابر است.

وی افزود: «آمریکا و کره جنوبی دورنماهای خود را برای این نشست مطرح کرده‌اند. ما تا هر زمان که لازم باشد به رایزنی‌ها ادامه می‌دهیم.»

یک مقام ارشد دولت بایدن ماه گذشته میلادی اعلام کرد مذاکرات در مسیر و زودتر از موعد مقرر انجام شده، اما ایالات متحده انتخابات ریاست جمهوری نوامبر را به عنوان«مهلت جدی» نمی‌بیند.

بیش از ۲۸ هزار نیروی آمریکایی در کره جنوبی به عنوان بخشی از تلاش‌ها برای بازدارندگی در مقابل کره شمالی مجهز به سلاح هسته‌ای مستقر هستند.

در دوران ریاست جمهوری ترامپ، آمریکا و کره جنوبی پیش از دستیابی به توافقی برای افزایش مشارکت سئول در افزایش ۱۳.۹ درصدی هزینه‌های حضور نیروهای آمریکایی در کره جنوبی چندین ماه دچار تنش بودند. بر اساس قرارداد ۲۰۱۹، کره جنوبی حدود ۹۲۰ میلیون دلار برای این مساله در سال پرداخت می‌کرد اما ترامپ از سئول خواست تا این مبلغ را در سال به پنج میلیارد دلار برساند.

قرارداد کنونی در سال ۲۰۲۵ منقضی می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رای‌دهندگان آمریکایی به ترامپ نگاه مثبت‌تری دارند
  • پیشی گرفتن ترامپ از بایدن در نظرسنجی‌ها
  • کنایه بایدن به ترامپ: با یک بچه ۶ ساله رقابت می‌کنم
  • فیلم| تجمع دانشگاهیان بجنورد در حمایت از دانشجویان آزادی‌خواه آمریکا
  • کمک‌ های جدید آمریکا چه معنایی برای اوکراین و پوتین دارد؟
  • کمک‌های جدید واشنگتن چه معنایی برای کی‌یف و پوتین دارد؟
  • حمایت دانشجویان دانشگاه خلیج‌فارس از دانشجویان آزادی‌خواه آمریکایی
  • بایدن: قصد دارم با ترامپ مناظره کنم
  • تجمع دانشگاهیان در حمایت از خیزش دانشجویان دانشگاه های آمریکا و اروپا
  • رایزنی سئول و واشنگتن درباره تقسیم هزینه‌های حضور سربازان آمریکایی