Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- رئیس انجمن فولاد استان قزوین گفت: با وجود اینکه وزیر صنعت دستور دادند که ۳۰ درصد مواد اولیه صنایع فولادی در بورس عرضه شود؛ اما این دستور هیچ‌گاه به طور کامل اجرایی نشد. - اخبار استانها -

علی‌اصغر نصراللهی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در قزوین با اشاره به مشکلات واحدهای تولیدکننده و صنایع فولادی در تهیه ورق فولاد مورد نیازشان اظهار داشت: با وجود اینکه وزیر صنعت دستور دادند که 30 درصد مواد اولیه صنایع فولادی در بورس عرضه شود؛ اما این دستور هیچ‌گاه به طور کامل اجرایی نشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: با توجه به اینکه برخی واحدهای صنعتی حوزه فولاد تازه شروع به کار کردند و بعضی هم از قبل فعال بوده‌اند، طبق دستور و بخشنامه وزیر قرار شد که بر اساس گزارش عملکرد مالی هر شرکت عمل کرده و در نهایت 30 درصد فولاد مورد نیاز واحدها در بورس به آنها فروخته شود که این دستور مورد موافقت کارگروه تخصصی فولاد هم بود.

نصرالهی با بیان اینکه به عنوان یک تولیدکننده بزرگ پروفیل‌های فولادی سهمیه 4 هزار تنی ورق فولادی کارخانه‌ام را از 4 هزار به 1500 تن کاهش داده‌اند، گفت: وقتی به بورس برای خرید سهمیه‌ام مراجعه می‌کنم، از 1500 تن فقط 750 تن به من ورق 2 می‌دهند و مابقی را ورق‌های 3 و 4 می‌دهند که به درد پروفیل‌سازی نمی‌خورد.

وی ادامه داد: بنابراین از 30 درصد سهمیه فقط 15 درصد آن در بورس عملاً تامین می‌شود و 15 درصد مابقی را ورقی به تولیدکننده می‌دهند که مورد نیاز واحد صنعتی نیست. وقتی هم به مدیران بورس فولاد اعتراض می‌کنیم، به ما می‌گویند 15 درصدی که به دردت نمی‌خورد را ببر و در بازار بفروش یا با ورق 2 تعویض کن.

افشاگری عضو کمیسیون صنایع مجلس از تخلف آشکار فولادسازان/ ‌فروش ارزان فولاد به خارجی‌ها و گران‌تر به تولیدکنندگان داخلی+ فیلمافشاگری عضو کمیسیون صنایع از تخلف تولیدکنندگان فولاد / فروش 500 دلاری شمش فولاد ‌‌به صنایع ایرانی / به خارج 380 دلار صادر می‌شود

تولیدکننده را به دلالی فولاد تشویق می‌کنند

رئیس انجمن فولاد قزوین با بیان اینکه با این کار تولیدکننده به دلالی و قاچاق مواد اولیه فولادی تشویق می‌کنند، گفت: مگر واحد تولیدی و صنعتی دلال است که برود در بازار کار قاچاق انجام دهد؟

نصراللهی افزود: این مشکل متاسفانه دائماً در حال تکرار شدن در بورس فولاد است باعث می‌شود که توانمندی واحدهای فولادی ما در استان قزوین هیچ‌گاه بالفعل نشده و بسیاری از آنها راکد و نیمه‌تعطیل باشند. ضمن اینکه به عنوان عضو کارگروه تعیین سهمیه واحدهای فولادی در بورس تا امروز سهمیه 22 واحد صنعتی را بررسی و اعلام کردیم که همگی آنها با این مشکل دست‌وپنجه نرم می‌کنند.

انتهای پیام/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: بازار صنایع فولادی استانداری قزوین بازار صنایع فولادی استانداری قزوین صنایع فولادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۷۱۲۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات تخصیص ارز ۲۸۵۰۰ تومانی/ چقدر ارز پرداخت شد؟

از اول فروردین ماه تا چهارم اردیبهشت ماه سال جاری، ۳ میلیارد و ۴۶۵ میلیون دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، دارو، کالاهای تجاری و بازرگانی، واردات در مقابل صادرات و خدمات تامین شده است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم؛‌ علی طرزعلی معاون ارزی مرکز مبادله ارز و طلای ایران گفت: برای کالاهای اساسی به نرخ 28500 تومان 662 میلیون دلار،‌برای نیاز صنعت و تجهیزات تولید به نرخ 41 هزار تومان مبلغ 2 میلیارد و 108  میلیون دلار و برای خدمات 110 میلیون دلار  به نرخ 44038 تومان و برای واردات در مقابل صادرات  به نرخ توافقی 585 میلیون دلار تامین ارز صورت گرفت.

دلار مبادله‌ای ثابت ماند؛ یورو کاهشی شد




طرزعلی بیان داشت: برای واردات کالای اساسی کشاورزی شامل گندم، دانه‌های روغنی و نهاده‌های دامی 578 میلیون دلار، برای دارو، مواد اولیه دارویی و تجهیزات پزشکی 83  میلیون دلار و در مجموع 662 میلیون دلار برای کالای اساسی و دارو ارز پرداخت شد.

معاون مرکز مبادله ارز و طلای ایران افزود: تامین ارز نیمایی برای «صنایع حمل و نقل و خودرو»  معادل 450 میلیون دلار، «صنایع تجهیزات برق و الکترونیک» معادل 182 میلیون دلار، «صنایع معدنی» معادل 145 میلیون دلار ، «ماشین آلات و تجهیزات تولید» معادل 122 میلیون دلار و «منسوجات و پوشاک» معادل 181 میلیون دلار صورت گرفته است. این گروه های صنایع همچنین به ترتیب 174، 27، 142، 94 و یک میلیون دلار ارز توافقی یا واردات در مقابل صادرات تا پایان روز چهارم اردیبهشت ماه سال جاری دریافت کرده اند. 

علاوه بر این گروه ها، یک میلیارد و 28 میلیون دلار ارز نیمایی و 147 میلیون دلار ارز واردات در مقابل صادرات به سایر صنایع اختصاص داده شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تقویت صنایع نظامی آمریکا به هزینه اوکراین
  • جزئیات تخصیص ارز ۲۸۵۰۰ تومانی
  • جزئیات تخصیص ارز ۲۸۵۰۰ تومانی/ چقدر ارز پرداخت شد؟
  • محل میزبانی استقلال‌ملاثانی از سپاهان مشخص شد
  • بانک‌هایی که همچنان نرخ سود ممنوعه روی میز دارند/ با بهره بانکی ۴۰ درصد، دلالی جایگزین تولید می‌شود!
  • مشارکت مردم در جهش تولید چگونه عملی می‎‌شود؟
  • مارتینز اخراج شد، چون ۲۰ روز فولاد را تعطیل کرد!
  • شعار سال، یک دستور عملیاتی است
  • چه تعداد عرضه اولیه، امسال در دستور کار سازمان بورس است؟
  • چه تعداد عرضه اولیه امسال در دستور کار سازمان بورس است؟