Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-06@01:48:03 GMT

وضعیت منابع آبی استان همدان خوب نیست

تاریخ انتشار: ۱۱ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۱۷۲۴۹۵

ایسنا/همدان معاون بهره‌برداری و توسعه آب شرکت آب و فاضلاب استان همدان با اعلام کاهش ۱۰ تا ۱۲ درصدی ذخایر سد اکباتان نسبت به مدت مشابه سال گذشته هشدار داد: مردم بدانند وضعیت منابع آبی استان خوب نیست.

حمیدرضا نیکداد اظهار کرد: در حال حاضر ذخایر آبی سد اکباتان حدود ۱۳.۵ میلیون مترمکعب بوده که این رقم نشان می‌دهد تنها ۴۰ درصد از ظرفیت سد پرآب شده در حالیکه حجم آب ذخیره شده در مدت مشابه سال گذشته چیزی در حدود ۱۸.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۵ میلیون مترمکعب بوده است.

وی با اشاره به اینکه با توجه به اینکه ۸۰ درصد از نیاز آبی شهر همدان از سد اکباتان تأمین می‌شود امیدواریم با افزایش نزولات جوی در روزهای پیش رو کمبود ذخایر آبی تا حدودی جبران شود، ادامه داد: چنانچه نتوانیم این میزان از نیاز آب شرب مصرفی شهر را تأمین کنیم وضعیت نامناسب خواهد بود و مدیریت این شرایط نیازمند همتی همگانی است.

نیکداد در ادامه با بیان اینکه از ابتدای شیوع ویروس کرونا به یک باره شاهد افزایش مصرف آب در سطح شهرها و روستاها بودیم، افزود: شستشوی مرتب دست ها و رعایت پروتکل‌های بهداشتی از سوی مردم موجب افزایش سرانه مصرف آب در میان مردم کشور و از جمله استان همدان شد.

وی با بیان اینکه افزایش مصرف آب از یک سو و کاهش نزولات جوی در پاییز و زمستان سال‌جاری از سوی دیگر باعث کاهش ذخایر آبی استان شده است، خاطرنشان کرد: فقر منابع آبی زیرزمینی و سطحی به طور حتم مشکلاتی را به همراه خواهد داشت که در راستای کاهش مخاطرات و مدیریت بحران، جلسات مشترکی با شرکت آب منطقه ای استان برگزار شده است.

این مقام مسئول با اشاره به آیین‌های نوروزی و رسم خانه تکانی، تصریح کرد: اگرچه این آیین یکی از آیین‌های نیکوی سنتی ایرانی است اما با توجه به شوک مصرفی آب در این ایام از سال، تقاضا داریم هم استانی‌های عزیز این مراسم را در بازه زمانی ابتدا تا انتهای اسفند انجام دهند و اقدامات لازم را محدود به روزهای پایانی سال نکنند.

وی با بیان اینکه مردم بدانند وضعیت منابع آبی استان خوب نیست، تأکید کرد: اگر چه به عنایت خداوند در روزهای پایانی فصل زمستان و فصل بهار امیدواریم اما مشترکین باید در حفظ منابع آبی موجود کوشا باشند و سعی کنند اگر در مواردی نیاز به شستشو وجود ندارد دست از شستشوی بیهوده بکشند و اگر لازم بود از آبی غیر از آب شرب به منظور شستشوی معابر و حیاط منازل استفاده کنند.

معاون بهره‌برداری و توسعه آب شرکت آب و فاضلاب استان همدان همچنین با اذعان به اینکه تلاش ما بر مدیریت ایام پایانی سال و ایام نوروز است و به منظور هر چه بهترشدن شرایط، نیازمند کمک شهروندان هستیم، یادآور شد: با توجه به اینکه حجم بارش‌های سال گذشته، منابع آبی خوبی در اختیار روستائیان قرار داد، خوشبختانه مشترکین روستایی نسبت به مدت مشابه سال‌های قبل وضعیت مناسب‌تری داشتند.

وی ضمن اشاره به یکپارچه شدن دو مجموعه آبفای شهری و روستایی، خاطرنشان کرد: این اقدام خدمت‌رسانی به مشترکین روستایی را تسهیل کرد ضمن اینکه در بحث تأمین، توزیع و ذخیره آب اتفاقات خوبی افتاد و بر همین اساس تعداد روستاهایی که با تانکر آبرسانی می‌شد، کاهش یافت بنابراین امیدواریم تعداد روستاهایی که با تانکر آبرسانی می‌شوند به حداقل برسند مگر در مناطقی که امکان آبرسانی به طور کلی وجود ندارد.

نیکداد با اشاره به مجموعه اقدامات انجام شده در حوزه آب، گفت: در سال‌جاری بیش از ۱۱۰ پروژه به صورت همزمان در ابعاد مختلف در حال اجرا بود که از جمله آنها می‌توان به پروژه‌های بخش تولید و ذخیره آب، خطوط انتقال، شبکه های توزیع آب، مدیریت فشار، پیمان‌های نگهداری شهری و روستایی و پروژه‌های دفتر فنی اشاره کرد.

به‌گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی شرکت آب‌وفاضلاب استان همدان، وی با بیان اینکه در سال‌جاری در همه شهرها و روستاهای استان به تناسب، پروژه‌هایی وجود داشت که البته برخی از این پروژه‌ها هنوز درفاز مطالعه است، تصریح کرد: خدمت‌رسانی به مشترکین شهری و روستایی را همواره از تکالیف خود می‌دانیم و در این رابطه تمام کارکنان شرکت آب و فاضلاب در سراسر استان خدمتگزار مردم هستند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: شرکت آب و فاضلاب سد اکباتان همدان ذخائر آبی مدیریت مصرف آب استانی اقتصادی منابع آبی استان همدان آبی استان منابع آبی شرکت آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۷۲۴۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی وضعیت مناسبات اقتصادی ایران و همسایگان شمالی در وزارت امور خارجه

سومین جلسه ستاد هماهنگی روابط اقتصادی خارجی در سال ۱۴۰۳ با دستور کار «بررسی آخرین وضعیت پروژه‌های اقتصادی با کشور‌های آذربایجان، ارمنستان، ازبکستان و ترکمنستان» در محل وزارت امور خارجه برگزار شد.

مهدی صفری معاون دیپلماسی اقتصادی وزیر امور خارجه که ریاست جلسه را برعهده داشت، ضمن تبیین اهمیت توسعه مناسبات با کشور‌های یادشده، بر لزوم همکاری کلیه دستگاه‌های ذیربط و بخش خصوصی جهت بهره گیری حداکثری از ظرفیت توسعه مراودات تجاری - اقتصادی با این کشور‌ها به ویژه در زمینه صدور خدمات فنی و مهندسی، ترانزیت، صادرات محصولات دانش بنیان، انرژی، صنعت، معدن و همچنین تبادل استاد و دانشجو تاکید کرد.

آخرین وضعیت طرح‌ها و پروژه‌های همکاری اقتصادی ایران با این کشورها، موانع و راهکار‌های رفع آنها و تسهیل روند نهایی سازی و اجرای پروژه‌ها نیز در ادامه این نشست مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

در این نشست معاونان و مدیران دستگاه‌های اجرایی عضو ستاد و نمایندگان بخش خصوصی حضور داشتند.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی سیاست خارجی

دیگر خبرها

  • بررسی وضعیت مناسبات اقتصادی ایران و همسایگان شمالی در وزارت امور خارجه
  • آب تالوار آرسنیک ندارد/ نیترات آب در دشت شهرستان بهار بالاست
  • پیگیری وضعیت اقلام و تجهیزات منوریل در گمرکات کشور
  • احداث باغ در پایاب چاه‌های قزوین، ممنوع
  • دوستی: تعریف منابع چندگانه اعتباری ضامن پیشرفت پروژه‌های پیشران بوده است
  • امسال تعهدات دولت در حوزه‌های درمان، آب و مسکن به مردم ارائه می‌شود
  • ریسک سرمایه‌گذاری در دریا باید کاهش یابد
  • اهمیت توسعه میادین مشترک کشور با سرمایه مردمی و توان بخش خصوصی
  • آخرین وضعیت مرکز نمایش‌های آئینی «صبا»/ بهره‌برداری مرکز تا پایان امسال
  • تکمیل سد «دیورش» رودبار نیازمند اعتبار ۷۰۰ میلیارد تومانی است