Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-04@23:31:17 GMT

«مهربون» جلوی دوربین رفت

تاریخ انتشار: ۱۱ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۱۷۲۶۱۳

«مهربون» جلوی دوربین رفت

ایسنا/خوزستان فیلم مستند «مهربون» به تهیه‌کنندگی و کارگردانی صادق رضایی ساخته شد.

این فیلم که در زمره مستندهای پرتره ـ زیست‌محیطی است با مضمونی انسان‌محورانه به زندگی شخصی تنها و بی‌خانمان به نام محمدعلی یا مندعلی محبی مشهور به «مهربون» می‌پردازد.

به گزارش ایسنا، کارگردان این فیلم پس از تحقیق و پژوهش پیرامون شخصیت فیلم با نگاهی بی‌طرفانه سعی در به تصویر کشیدن مهربانی این شخص نسبت به همنوعان خویش و حتی فراتر از آن نسبت به دیگر موجودات زنده کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مستند که در پاییز سال ۹۶ به کارگردانی صادق رضایی و تصویربرداری محسن نجفی‌راد و صدابرداری و صداگذاری بهشاد مطیعی کلید خورد در نهایت با به پایان رسیدن مرحله تدوین توسط فرید دغاغله در سال جاری آماده اکران می‌شود.

از دیگر عوامل ساخت فیلم می‌توان به سینا سلمان‌پور (مدیر تولید)، امیر نعمتی (عکاس)، فراز شیرجندی و سمیرا کاملی (دستیاران تدوین) و مریم مقدم (آنونس و تیتراژ) نیز اشاره کرد.

صادق رضایی، عکاس، فیلم‌ساز، مدرس دانشگاه و عضو انجمن سینمای جوانان ایران (دفتر اهواز) است و ساخت چندین فیلم از جمله «چنین گفت زرتشت»، «ماه آبی»، «بحران ریزگردها»، «گاگریو»، «هوخ نور» (رامهرمز)، «آرزوی شادی»، «چشم‌اندازهایی از جلگه خوزستان»، «سد زندگی» و «خانه سفید است» را در کارنامه خود دارد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی فرهنگی و هنری فیلم مستند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۷۲۶۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاه تهران مأمور تدوین نظام‌نامه دانشگاه تمدن‌ساز شد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، رئیس دانشگاه تهران گفت: نهاد‌های بین‌المللی سابقه بیش از ۱۷ قرن نهاد دانشگاه در ایران را ثبت کرده‌اند و یونسکو در سال ۲۰۱۷ دانشگاه جندی‌شاپور را به‌عنوان قدیمی‌ترین نهاد علم در دنیا معرفی کرد و اکنون این قدمت به ۱۷۵۷ سال رسیده است.
دکتر سید محمد مقیمی در گردهمایی معاونان اداری و مالی دانشکده‌ها و واحد‌های دانشگاهی دانشگاه تهران یادآوری کرد: با مطالعه سنت دانشگاهی در ایران زمین، به نوعی سابقه جندی شاپور، نظامیه‌ها، ربع رشیدی، دارالحکمه‌ها و دارالفنون به دانشگاه تهران پیوند می‌خورد؛ اسناد پشتیبان قوی برای انضمام این سوابق ارزشمند به یکدیگر موجود است و باور داریم دانشگاه تهران به‌عنوان نماد آموزش عالی ایران میراث‌دار این قدمت و پیشینه است.
وی با اشاره به ارائه پیشنهاد دانشگاه تهران به شورای عالی انقلاب فرهنگی جهت تدوین نظام‌نامه‌ای برای دانشگاه تمدن‌ساز، گفت: در مصوبه جدید شورای عالی انقلاب فرهنگی در سال ۱۴۰۳، مأموریت تدوین نظام‌نامه دانشگاه تمدن‌ساز به دانشگاه تهران واگذار شد.
استاد دانشکدگان مدیریت دانشگاه تهران به تلاش برای ضمیمه شدن تجربه پرافتخار نهاد‌های علم در ایران به قدمت دانشگاه تهران به‌عنوان نماد آموزش عالی ایران تأکید کرد و اظهار داشت: دانشگاه تهران ریشه در تاریخ تمدن ما دارد؛ تاریخی که قدمت دانشگاه جندی شاپور به‌عنوان مبدأ آموزش عالی جهان را برابر ۱۷۵۷ سال تأیید می‌کند و یونسکو نیز این قدمت را تصویب کرده و دانشگاه تهران میراث‌دار این قدمت ۱۷۵۷ ساله است.
رئیس دانشگاه تهران در ادامه گفت: هشتم خرداد ماه در مراسم نود سالگی دانشگاه تهران، به دنبال تبیین نقش تمدن‌سازی دانشگاه تمدن‌ساز در دستیابی به تمدن نوین اسلامی ایرانی هستیم که در این راستا بیش از ۱۳۰۰ ایده و پیشنهاد از سوی دانشگاهیان و مردم در سامانه نظام پیشنهاد‌های دانشگاه ثبت شده است و طی یک هفته آینده ۹۰ ایده برتر معرفی و در طول سال ۱۴۰۳ اجرایی می‌شوند.
مقیمی افزود: سکه نقره ویژه این بزرگداشت از سوی بانک مرکزی در حال ضرب است و قرار است در یکی از چک‌پول‌ها نیز نماد سردر دانشگاه تهران درج شود.
وی همچنین از برگزاری اجلاس سراسری رؤسای دانشگاه‌ها و پارک‌های علم و فناوری از دوم تا چهارم خرداد ماه در دانشگاه تهران خبر داد و اظهار داشت: این اجلاس در سالن اجلاس جدید دانشگاه تهران که به مناسبت یکهزار و هفتصد و پنجاه و هفتمین سال پایه‌گذاری سنت دانشگاهی در جهان با ظرفیت ۲۳۰ نفر احداث شده است، برگزار خواهد شد و اجلاس رؤسای دانشگاه‌ها اولین برنامه‌ای است که در این سالن باشکوه برگزار می‌شود.

دیگر خبرها

  • سه چیز که باعث حقیقت بندگی می‌شود
  • حادثه در کرمانشاه جان یک نصاب آسانسور را گرفت
  • سند آمایش سرزمینی ورزش استان ایلام تدوین شده است
  • امام جعفر صادق (ع) بشریت را به سوی علم و دانش رهنمون ساخت
  • ساخت سریال‌های جدید «الف ویژه» در دستور کار تلویزیون
  • سند چشم‌انداز شهرستان کاشان باید ‌تدوین شود
  • بیداری نسبت به جنایات رژیم صهیونیستی به داخل دانشگاه‌های آمریکا رسید
  • دانشگاه تهران مأمور تدوین نظام‌نامه دانشگاه تمدن‌ساز شد
  • پیش‌نویس نقشه راه فرهنگی شاهرود تدوین شود
  • ۹۶ درصد اشتغال تعهد شده در سال ۱۴۰۲ ایجاد شده است