Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- معاون فنی گمرک گفت: کالا‌های گروه 27 در بنادر در حال فساد هستند و حتی ممکن است تا امروز بخشی از آن‌ها فاسد هم شده باشد و باید هرطور شده به نحوی در مورد این کالا‌ها تصمیم گیری شود.
به گزارش خبرگزاری آریا، مهرداد جمال ارونقی افزود: گمرک یک سازمان مجری می‌باشد و تنها می‌تواند سیاست‌هایی را که به آن ابلاغ شده است انجام دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی گفت: یکی از این سیاست‌ها موضوع ثبت سفارش می‌باشد که به عنوان مجوز برای ورود یک کالا تلقی می‌شود و دیگری، موضوع تخصیص و تامین ارز برای واردات است که با توجه به حساسیت تخصیص و تامین ارز از سال 97 واردکننده باید حتما شناسه یا کدرهگیری بانک را به گمرک ارائه دهد.
ارونقی افزود: فرآیند تجارت کشور باید یک فرآیند بازنگری شده باشد چرا که برای مثال در حال حاضر صاحبان کالا‌های گروه 4 که کالا‌های ممنوعه هم می‌باشند می‌توانند کالای خود را به بنادر و گمرکات کشور برسانند و طبیعتاً برخی افراد سودجو کالای خود را در بنادر دپو می‌کنند و پس از آن تلاش می‌کنند تا به دولت فشار بیاورند و به بهانه اینکه کالای ما در حال فساد است به نحوی کالای خود را ترخیص نمایند.
ارونقی گفت: البته درمورد برخی از کالا‌های ضروری مثل کالا‌های اساسی که بدون ثبت سفارش وارد بنادر و گمرکات شده‌اند و حتی با تخصیص ارز ترجیحی سه تا چهار ماه در گمرک دپو می‌شوند و با وجود اعلام ما که بدون تخصیص ارز می‌توانند کالای خود را ترخیص کنند، بازرگانان این کار را انجام نمی‌دهند و وقتی کالا به مرز فساد می‌رسد بعضی از افراد به ما اعلام می‌کنند که ما کالا را ترخیص نمی‌کنیم مگر آنکه ارز آن تخصیص پیدا کند و اگر این اتفاق نیفتد موضوع را رسانه‌ای می‌کنیم که کالای اساسی در گمرک در حال خراب شدن است، اما ترخیص نمی‌شود.
وی تاکید کرد: دلیل این مشکلات این است که بار‌ها و بار‌ها تصمیم گرفته شده که هیچ شخصی بدون ثبت سفارش اجازه حمل کالا به بنادر کشور را نداشته باشد.
معاون فنی گمرک جمهوری اسلامی ایران گفت: بحث گمرک این است که وزارت صنعت، حقوقی را قبل از ممنوعیت برای صاحبان کالا ایجاد کرده است و پس از آن واردات این کالا‌ها را محدود کرده است، در حالیکه ما تنها ممنوعیت قانونی و شرعی و دولتی داریم و مطابق آن واردات کالا‌های گروه چهار کلا ممنوع است، از این رو وزارت صنعت نمی‌تواند راساً وارداتی را محدود کند و بگوید که از فردا گمرک اجازه واردات یک کالا را ندارد.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از صدا و سیما، وی افزود: این کالا‌ها را وزارت صنعت، معدن و تجارت اجازه وارداتش را صادر کرده و در حال حاضر ماه‌هاست که این کالا‌ها در گمرکات کشور معطل هستند و خود وزارت صمت بار‌ها به ما نامه زده که این کالا‌ها به نحوی تعیین تکلیف شود، چرا که ثبت سفارش دارد و در حال حاضر صاحبان این کالا‌ها مدتهاست سرگردان هستند در حالیکه در حال حاضر بسیاری از کالاهایشان فاسد شده است.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: حجم کالا کالای خود کالا ها حال حاضر ثبت سفارش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۷۳۳۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اولین جلسه ساماندهی و تقویت مدیریت مرزهای مجاز آبی گیلان برگزار شد

ایسنا/گیلان اولین جلسه ساماندهی و تقویت مدیریت مرزهای مجاز آبی گیلان با حضور ناظر گمرکات استان، مدیر کل جمع آوری و فروش اموال تملیکی گیلان، بازرسی استان و دیگر مدیران دستگاه‌های مرتبط برگزار و در این جلسه به بررسی وضعیت کالاهای رسوبی موجود در انبارهای اداره کل بنادر و دریانوردی و گمرک حسن رود، بندرانزلی و آستارا پرداخته شد.

احمدرضا موقری، مدیر کل جمع آوری و فروش اموال تملیکی استان گیلان در جلسه ساماندهی و تقویت مدیریت مرزهای مجاز آبی در حوزه نظارت گمرکات گیلان ضمن تشکر از همکاری همه جانبه ادارات کل گمرک و بنادر و دریانوردی استان به جهت همکاری همه جانبه در راستای حرکت جهادی و کم سابقه در تعیین تکلیف کالای رسوبی سال گذشته، اظهار کرد: با توجه به وجود بیش از ۱۶۷ ردیف کالا در انبارهای گمرک استان، در حال حاضر ۳۹ ردیف کالای سنواتی در کل انبارهای استان موجود است که از این تعداد بخشی دارای دستور منع فروش و بخشی دیگر در فرآیند مزایده های سازمان قرار دارد.

 به گزارش ایسنا به نقل از  روابط عمومی اداره کل جمع آوری و فروش اموال تملیکی استان گیلان، در ادامه این نشست صادق برزگر، ناظر گمرکات استان گیلان و مدیر کل گمرک بندرانزلی وضعیت تعیین تکلیف کالاهای رسوبی را مطلوب دانست و عملکرد اداره کل اموال تملیکی و اداره کل بنادر و دریانوردی در مقایسه با سال گذشته را رو به رشد و رضایت بخش اعلام کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بهبود وضعیت ساماندهی محموله‌ها و کالاها در بنادر و گمرکات استان هرمزگان
  • اولین جلسه ساماندهی و تقویت مدیریت مرزهای مجاز آبی گیلان برگزار شد
  • جمع آوری ۶ قلم کالای غیر استاندارد در نمایشگاه بین‌المللی قزوین
  • کالامارکت چیست؟ مارکت پلیس فروش اقساطی کالای دیجیتال و لوازم خانگی
  • قاچاقچیان، پنهان در نقاب کسب و کار‌های اینترنتی/کالای قاچاق چگونه در سایت‌ها فروخته می‌شوند؟
  • کالای قاچاق در اردبیل به مقصد نرسید
  • توقیف کاروان خودروهای حامل قاچاق کالا در دیلم
  • راه‌های تشخیص کالای تقلبی از اصلی در بازار لوازم یدکی خودرو | علامت استاندارد تقلبی یا اصل؟
  • افزایش ۲۴ درصدی ترانزیت کالا در بنادر غرب هرمزگان
  • صادرات ۶ هزارتن کالای غیرنفتی در بندر جاسک