Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-30@02:33:32 GMT

استان اردبیل ۴۰۰ طرح راکد و نیمه‌تمام عمرانی دارد

تاریخ انتشار: ۱۱ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۱۷۴۴۱۹

استان اردبیل ۴۰۰ طرح راکد و نیمه‌تمام عمرانی دارد

به گزارش ایرنا، فرزاد قلندری روز دوشنبه در نشست شورای فنی استان اردبیل اظهارکرد: برای تکمیل این طرح‌ها به چندین میلیارد ریال اعتبار نیاز است که با شرایط تخصیص کنونی نمی‌توان در کوتاه مدت به بهره‌برداری آنها امیدوار بود اما ضرورت دارد با اولویت هر سال تعدادی تکمیل شود.

وی افزود: با وجود ممنوع بودن آغاز طرح‌های جدید، همچنان برخی از دستگاه‌های اجرایی اقدام به کلنگ‌زنی‌های جدید می‌کنند که این موضوع باید کنترل شود تا انباشتی از طرح‌های جدید ابتر را شاهد نباشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری اردبیل بیان کرد: منطقی نیست طرح عمرانی پس از گذشت هشت سال هنوز آماده بهره‌برداری نباشد و جالب اینکه تکلیف تامین اعتبار برای آنها نیز مشخص نیست؛ در حالی که کارگروه نظارت بهتر است با سرکشی‌های مستمر ضرورت تکمیل و راه‌اندازی این طرح‌ها را به دستگاه‌های اجرایی گوشزد کند.

وی با بیان اینکه کارگروه نظارت نباید بزک شورای فنی باشد، اضافه کرد: کارگروه نظارت با هماهنگی نظام بودجه‌ریزی بهتر است نقش نظارتی خود را انجام دهد و به سمتی حرکت کند تا نیاز مالی طرح‌های نیمه تمام تامین شود و این طرح‌ها به سرانجام برسد.

قلندری تاکید کرد: شورای فنی از سال آینده موظف است طرح‌های عمرانی استان اردبیل را مورد بازدید دوره‌ای قرار دهد تا روند اجرا و عملیاتی شدن آنها مورد توجه بیشتر قرار گیرد.

وی در ادامه از نظام مهندسی ساختمان خواست تا به عنوان متولی کمیته بتن، به دور از نشست‌های تزیینی با حضور در میدان از کارخانه‌های تولید بتن، محصولات سنگی و فرآوری شده بازدید کند و ایرادها و مشکلات را به شورای فنی گزارش دهد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری اردبیل گفت: نظام مهندسی به عنوان یک مجموعه تخصصی در حوزه بتن باید از کارگاه‌ها و واحدهای تولیدی بازدید کند و فهرست تولید محصول استاندارد و باکیفیت را مورد رصد قرار دهد.

وی افزود: راه شهر و سازی نیز در چارچوب کمیته آسفالت باید به وظیفه خطیر خود در بازدید از کارگاه‌های تولیدی در آستانه فصل کاری به خوبی عمل نماید و مشکلات را منعکس کند.

قلندری با اشاره به اینکه وظیفه سازمان صنعت، معدن و تجارت نظارت بر فعالیت معادن سنگی و تولید مصالح ساختمانی است، اظهارکرد: اقدام‌های کارشناسی در این حوزه مغفول مانده است و از معاونت معدن این سازمان انتظار می‌رود در کنار ساماندهی معادن فعال، بر قیمت‌ها نیز نظارت کند و به عنوان مالک فرآیند، اقدام‌های قانونی را انجام دهد.

وی همچنین از اداره‌کل استاندارد و آزمایشگاه مکانیک خاک استان اردبیل نیز خواست تا به وظیفه‌شان در بحث کنترل و نظارت کیفی مصالح کارگاه‌های تولید بتن و آسفالت عمل کرده و با هرگونه تخلف برخورد کنند.

برچسب‌ها توسعه ایران طرح های عمرانی پروژه ساختمانی توسعه روستایی اردبیل اعتبارات فنی و مهندسی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: توسعه ایران طرح های عمرانی پروژه ساختمانی توسعه ایران طرح های عمرانی پروژه ساختمانی توسعه روستایی اردبیل اعتبارات فنی و مهندسی اخبار کنکور استان اردبیل شورای فنی طرح ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۷۴۴۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وجود یکهزار و 700 کلاس درس نیمه تمام در آذربایجان‌غربی

 

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مرکز مهاباد؛ مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان‌غربی

در مراسم تودیع و معارفه مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس آذربایجان‌غربی با بیان اینکه یکهزار و 700 کلاس درس در استان نیمه تمام است، گفت: برای رسیدن به میانگین کشوری در سرانه فضای آموزشی، احداث پنج هزار کلاس درس در استان نیاز است.

علی مطهری، با اشاره به اینکه در دولت سیزدهم، یکهزار و ۳۴ کلاس درس به فضای آموزشی استان اضافه شده است، افزود: آذربایجان‌غربی جزو چهار استان اول نیازمند گسترش فضای فیزیکی است، لذا شتاب گرفتن مدرسه سازی امری ضروری است.

مطهری،با بیان اینکه مشارکت خیرین در امر مدرسه سازی در مقایسه با سالهای گذشته حدود چهار برابر افزایش داشته است، اضافه کرد: شعار محوری آموزش و پرورش، تحول است و لازمه تحول، تأمین نیروی انسانی، فضا و تجهیزات آموزشی و محتواست اما از ارکان اساسی توسعه، پیشرفت و تحول در آموزش و پرورش، توسعه فضا و تجهیزات آموزشی است.

مدیرعامل مجمع خیرین مدرسه ساز استان هم در این مراسم از تعهد خیرین برای ساخت ۷۷ مدرسه با ۴۱۶ کلاس درس در جشنواره خیرین مدرسه ساز امسال خبرداد و گفت: برای ساخت این تعداد کلاس درس به یکهزار و ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است.

آخوندیان افزود: در جشنواره خیرین سال ۱۴۰۱، ۸۹ مدرسه با ۴۴۵ کلاس درس و با اعتبار ۴۳۸ میلیارد تومان تحویل آموزش و پرورش شد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری آذربایجان‌غربی هم در این مراسم گفت: سرانه فضای آموزشی در استان وضعیت مناسبی ندارد و نیازمند تخصیص اعتبار برای احداث و تکمیل مدارس استان هستیم.

یاسر رهبردین افزود: تکمیل مدارس نیمه تمام اولویت استان است و تاکنون اعتبارات خوبی برای تکمیل مدارس و احداث مدارس جدید تخصیص یافته است.

وی، در ادامه خواستار توجه ویژه به استان با تخصیص اعتبارات ملی، برای احداث و تکمیل مدارس نیمه تمام شد.

در این مراسم از زحمات قهرمان رحمانی،مدیرکل سابق قدردانی و پیام صدقی به عنوان مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس آذربایجان‌غربی معرفی شد.

 

 

دیگر خبرها

  • تکمیل ۳۳ طرح نیمه تمام ورزشی در ایلام
  • اردوی جهادی دانشجومعلمان پردیس های اردبیل برگزار شد
  • ۱۰ معدن راکد استان اردبیل احیا می‌شود
  • نظارت مستمر بر پروژه‌های مهم مسکونی و عمرانی در استان بوشهر
  • شهر یزد به اعتبارات ملی نیاز دارد/ پروژه‌های نیمه‌تمام دفع آب‌های سطحی تکمیل می‌شود
  • کری هری کین برای رئال: رو فرم باشم، چند گل میزنم!
  • مدارس نیمه‌تمام آذربایجان‌غربی تکمیل می‌شود
  • وجود یکهزار و 700 کلاس درس نیمه تمام در آذربایجان‌غربی
  • نگران رسوب پروژه های عمرانی معطل مانده در اردبیل هستیم
  • واحدهای تولیدی راکد و نیمه‌تعطیل کردستان شناسایی شود