Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساعت24»
2024-04-26@06:13:24 GMT

خواص خرمالو | خواص شگفت انگیز خرمالو برای پوست

تاریخ انتشار: ۱۱ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۱۷۵۲۵۹

خواص خرمالو | خواص شگفت انگیز خرمالو برای پوست

 خواص خرمالو

خرمالو از میوه های پرخاصیت پاییزی است که از جمله خواص آن رفع سنگ کلیه،کنترل فشارخون،تقویت پوست و مو،پیش گیری از سرطان و ... میباشد.

خرمالو منبع خوبی از انواع:

ویتامین ب کلسیم ویتامین ث آهن پتاسیم گوگرد فسفر سلولز

این میوه پر کالری است اما چربی کمی دارد.

میزان ویتامین ث موجود در خرمالو مقدار قابل توجهی است و همانطور که آگاه هستید ویتامین ث در بدن باعث تقویت سیستم ایمنی میشود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین ویتامین ث باعث استحکام و سلامت لثه ها نیز میشود.

در ادامه مطلب خواص خرمالو را شرح خواهیم داد.

خواص خرمالو برای پوست

خرمالو باعث کند شدن روند پیری پوست میشود همچنین چین و چروک را تا حد زیادی از بین میبرد.به این منظور باید از ماسک خرمالو استفاده کنید.ماسک خرمالو از ترکیب یک خرمالوی له شده،یک زرده تخم مرغ و مقداری آب لیمو تشکیل میشود.ماسک را بر روی صورت خود گذاشته و پس از گذشت 15 دقیقه آن را بشویید.

استفاده از این ماسک علاوه بر تاثیراتی که بر چین و چروک های پوست و رفع آن ها دارد تاثیر زیادی بر شادابی و طراوت پوست نیز میگذارد

همچنین خرمالو توانایی پاکسازی پوست و تمیز کردن دانه های چرب آن را دارد.میتوان از آن اسکرابی کاملا طبیعی تهیه کرد تا آلودگی های صورت را پاک کند.برای تهیه این اسکراب کافی است یک خرمالوی رسیده را با یک قاشق روغن زیتون و یک چهارم  فنجان شکر قهوه ای ترکیب کنید و به صورت دورانی بر روی صورت خود بمالید.سپس پس از گذشت 10 دقیقه آن را بشویید.

خواص خرمالو برای سنگ کلیه

استفاده از خرمالو برای افراد دارای سنگ کلیه و مثانه بسیار مفید است.این میوه دارای مقئار زیادی آب است بنابر این با ادرار آوری باعث از بین رفتن رسوبات میشود.مصرف هسته کوبیده شده آن نیز در دفع سنگ کلیه تاثیر دارد.

پیشنهاد می شود بخوانید : تاثیر خرمالو بر جنین / نکاتی طلایی در مورد تاثیر خرمالو بر جنین خرمالو در بارداری

استفاده از خرمالو در زمان بارداری فواید زیادی دارد.خرمالو میتواند در رشد و سلامت جنین و همینطور سلامت مادر تاثیر گذار باشد.مصرف خرمالو در خانم های باردار باعث تنظیم فشار خون،سم زدایی و پیشگیری از دیابت دوران بارداری میشود.

با تمام این ها در برخی موارد استفاده از خرمالو در دوران بارداری منع میشود.یکی از این موارد یبوست است.چون مصرف زیاد خرمالو باعث ایجاد یبوست میشود توصیه میشود در این دوران از مصرف آن خود داری شود.

خواص ضد سرطانی خرمالو

یکی از خواص خرمالو حاوی آنتی اکسیدان بودن آن است.آنتی اکسیدان های موجود در خرمالو باعث از بین رفتن رادیکال های آزاد و پیشگیری از سرطان میشوند.

خرمالو و دیابت

مواد قندی موجود در خرمالو برای افراد دارای دیابت زیانی ندارد زیرا نوع قند موجود در آن گلوکز و ضرری ندارد. است بنابر این افراد مبتلا به قند خون نیز میتوانند از آن استفاده کنند.اما باید در مصرف آن احتیاط کرده و ازخوردن  بیش از اندازه آن خودداری کنند.

خواص خرمالو برای دستگاه گوارش

خرمالو به علت داشتن مقدار زیادی فیبر خوراکی برای آسان تر انجام شدن فرآیند هضم استفاده میشود.به همین سبب باعث بهبود سلامت دستگاه گوارش میشود.

زمان مصرف خورمالو

توصیه میشود که خرمالو را با معده پر مصرف کنید تا هضم غذا بهتر صورت گیرد،زیرا این میوه دارای خاصیت اسیدی بوده و مصرف آن سبب افزایش ترشحات معده میشود.

توجه کنید که خرمالو را به صورت یخ زده نیز میتوان مصرف کرد

هشدار های مصرف خرمالو

بیماران مبتلا به سل و اختلالات روده بهتر است این میوه را نخورند و یا در خوردن آن احتیاط کنند

خوردن بیش از اندازه خرمالو سبب افزایش وزن میشود

خوردن خورمالوی نرسیده اصلا توصیه نمیشود بهتر است در هنگام مصرف رسیده و شیرین آن را انتخاب کنید.

افراد مبتلا به یبوست بهتر است از خرمالو استفاده نکنند چرا که باعث تشدید یبوست آن ها میشود.

خواص دانه و برگ و گل خرمالو:

اگر از خواص دیگر قسمتهای خرمالو بخواهید بدانید باید گفت شما می توانید هسته خرمالو را بکوبید و پودر هسته خرمالو تهیه نمائید این پودر خواص بسیاری دارد از جمله اینکه سنگ مثانه و کلیه را از بین می برد برای اینکار باید هسته را روی حرارت قرار دهید بعد خرد نموده و پودر آن را دم نموده و مثل قهوه مصرف کنید.اگر از درد کمر رنج می برید پودر هسته خرمالو را با روغن منداب ترکیب نموده و در یک شیشه بریزید و درش را سفت نمائید و در یک قابلمه آب جوش برای مدت زمان یک ساعت بجوشانید و روغن حاصله را به کمر مالیده و از درد کمر خلاص شوید همچنین به همان صورت قبل هم می توان دم کرد و مصرف نمود.

برگ درخت خرمالو دارای فلاوونوئیدها می باشد که فشار خون و سرطان را درمان می نماید.همچنین این برگ دارای astragalin می باشد که برای درمان آلرژی و آب ریزش بینی همچنین کاهش التهاب موثر می باشد.گل خرمالو نیز خالی از فایده نیست اگر گل خرمالو را دم نمائید و میل نمائید معده را تقویت می نماید.

دیگر خواص خرمالو

خرمالو خواص شگفت انگیزی دارد. این ماده حاوی مقدار زیادی ویتامین A است که به عنوان اثرات ضد سرطانی شناخته شده است. بینایی بهبود یافته و از همه مهمتر - پوست نرم و لطیف می شود و این فقط با 2-3 توت در روز است. وجود ویتامین C و P ایمنی بدن را تقویت می کند. پالپ خرمالو دارای اثر ضد باکتری است و ید وضعیت غده تیروئید را کنترل می کند. همچنین باید برای بیماری های قلبی عروقی ، خونریزی لثه و مشکلات ادراری تناسلی استفاده شود. اما این همه ماجرا نیست.

خرمالو:

- به سرعت بدن را اشباع می کند

- عملکرد را تحریک می کند

- دارای اثر آرام بخشی است.

- اشتها را  بهبود می بخشد

امیدواریم مطلب خواص خرمالو برایتان مفید باشد.
 

پیشنهاد می شود بخوانید : طرز تهیه کیک خرمالو / مواد لازم جهت تهیه کیک خرمالو

منبع: ساعت24

کلیدواژه: سئوی سایت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۷۵۲۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خواص درمانی رازیانه

آفتاب‌‌نیوز :

گل‌ها دارای رنگ زرد و به صورت چتر مرکب قرار گرفته اند. میوه‌های رازیانه کوچک و به طول تا ۱۲ و عرض تا ۴ میلی متر هستند. همه‌ی قسمت‌های گیاه معطر است. قسمت مورد استفاده‌ی گیاه اکثرا میوه است، ولی از ریشه و برگ آن نیز استفاده به عمل می‌آید. محل رویش گیاه در ایران: گرگان، مازندران، گیلان، آذربایجان، کردستان، کرمان و خراسان است

 تاریخچه:

در یونان بر طبق افسانه ها، دانش را شبیه زغالی سوزان می‌دانستند که در ساقه‌ای از رازیانه محصور شده است؛ و تمدن‌های کهن مصر، هند، چین، و یونان این گیاه دارویی را می‌شناختند. در قرون وسطی، این گیاه بسیار مصرف می‌شد. ثروتمندان دانه‌ی رازیانه را به ماهی و غذا‌های گیاهی خود اضافه می‌کردند و فقرا به عنوان بازدارنده‌ی اشتها برای اعیاد مذهبی آن را نگه می‌داشتند. تمام قسمت‌های گیاه برای چاشنی، و ساقه‌های آن به صورت سبزی مصرف می‌شده است. دانه‌ی رازیانه در طب سنتی به عنوان ضد نفخ معروف است. رازیانه به عنوان طعم دهنده در شکلات، لیکورها، دارو و غذا و به ویژه در نان شیرینی، ترشی‌های شیرین و ماهی مصرف می‌شود. روغن رازیانه برای مراقبت از سبزی جات و میوه‌های انبار شده در برابر نفوذ قارچ‌های بیماری زا به کار می‌رود. زنبورداران، این گیاه را برای تولید عسل می‌کارند. بهداشتی‌ها، مصرف آن را به عنوان پادزهری برای گیاهان سمی، قارچ‌ها، مارگزیدگی توصیه می‌کنند. هم چنین برای درمان ورم معده و روده، سوء هاضمه به کار می‌رود، افزون بر آن به عنوان شیر افزا، خلط آورو قاعده آور، موثر شمرده می‌شود. چای حاصل از دانه‌های خرد شده‌ی رازیانه برای شست و شوی چشم مصرف شده است و برطبق شواهد، رازیانه‌ی پودر شده، کک را از لانه‌ی سگ و طویله دور می‌کند.

فر آورده‌های گیاهی:

این فراورده‌ها به صورت تی بگ حاوی ۲ گرم پودر میوه، شربت یا قطره‌های ضد سرفه، خلط آور، مقوی معده وضد نفخ به خصوص جهت کودکان وجود دارد. هم چنین محصولاتی نظیر دراژه، شربت‌های شیرین و آب میوه‌ها از آن تهیه و عرضه شده اند.

عوارض جانبی:

مصرف رازیانه در حد دارویی دارای عارضه نیست. ولی مصرف بیش از حد آن ممکن است باعث استفراغ و یا حساسیت فوری گردد. هم چنین مصرف آن در زنان باردارتوصیه نمی‌شود و در افرادی که سرطان وابسته به استروژن دارند نیز نباید مصرف شود

طریقه و میزان مصرف:

از ۱ تا ۷ گرم میوه‌ی خشک رازیانه در روز توصیه شده است. برای مصرف باید میزان مذکور را با آسیاب پودر نموده و به طور مستقیم با غذا‌ها و یا بر روی آن یک لیوان آب جوش ریخته، ۱۵ دقیقه صبر نمود و ÷س از صاف کردن، محصول آن را میل کرد.

مهمترین اثرات گزارش شده رازیانه:

ضددرد، ضد باکتری، ضد آندروژن، ضد ورم، ضد سم، ضد نفخ، ضد اسپاسم، ضد ویروس، ضد سرفه، افزایش دهنده‌ی میل جنسی، مقوی قلب، هضم کننده، معرق، ادرار آور، خلط آور، قارچ کش، استروژنیک، محرک معده، افزایش دهنده‌ی شیر، مسهل، مقوی معده، کرم کش و نارکوتیک

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • دره خزینه، یکی از دره‌های زیبا و شگفت‌انگیز لرستان+فیلم
  • هفت کشف شگفت‌انگیز درباره سیاره عطارد
  • خواص جکوزی برای پوست
  • مرسدس جی کلاس برقی رونمایی شد؛ شاسی‌بلند چهار موتوره با گشتاور شگفت‌انگیز (+عکس)
  • کشف شگفت‌انگیز دانشمندان: این سیارک تکه‌ای از ماه است!
  • (تصاویر) زمین شگفت انگیز را از بالا ببینید
  • فواید شگفت‌انگیز کرفس برای سلامتی: هر آنچه باید بدانید
  • خواص دارچین شگفت‌انگیز است؛ پیشگیری از خونریزی تا کاهش فشار خون
  • خواص دارویی گیاه "چوچاق" و عوارض آن
  • خواص درمانی رازیانه