Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرمربی تیم ملی اسکی آلپاین ایران گفت: همه دنیا ۹ ماه اسکی می‌کنند و ۲ ماه تعطیل هستند، اما در ایران برعکس هستیم و چاره‌ای هم نداریم.

باقر کلهر در گفت‌وگو با میزان، درباره عملکرد تیم ملی اسکی آلپاین ایران در جام جهانی کورتینای ایتالیا اظهار داشت: با توجه به دیر آغاز شدن فصل اسکی در ایران و نبود برف در پیست‌ها با حدود ۲۵ الی ۳۰ روز تمرین راهی جام جهانی شدیم و تقریبا یک الی دو هفته نیز کل اعضای تیم درگیر روادید برای خروج از کشور بودند و عملا ۲۰ روز بیشتر تمرین نداشتیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

درواقع از زمانی که روی پیست‌ها برف نشست، تمرنیات و اردو‌ها را آغاز کردیم. اگر به دنبال کسب نتایج درخشان بودیم باید شرایط به گونه‌ای فراهم می‌شد که می‌توانستیم از مهرماه تمرین کنیم و در اردو باشیم، ولی نه تنها اینگونه نشد، حتی از شانس من از وقتی که سرمربی تیم آلپاین شده‌ام تمامی اردو‌ها و اعزام‌ها لغو شد و علاوه بر محدودیت‌های کرونایی، امسال برف نیز بسیار کم بارید.

وی افزود: به نظرم به نسبت ۲۰ روز تمرین، نتایجی که کسب شده خوب و رضایت بخش است. این را هم در نظر بگیرید که ما روز قبل از آغاز رقابت‌ها وارد کورتینا شدیم و باید صبح روز بعد مسابقه می‌دادیم. در واقع هیچ زمانی هم برای بازرسی پیست و تمرین نداشتیم. جدا از همه این مسائل مهمترین مشکل اسکی بازان ما در جام جهانی یخی بودن پیست‌ها بود که اصلا با وضعیت پیست‌های ایران قابل مقایسه نیست. در ایران روی پیست برف نرم داریم و پیست‌ها یخی نیستند، اما باور کنید پیست کورتینا در ایتالیا یکی از سخت‌ترین و حرفه‌ای‌ترین پیست‌های جهان است و علاوه بر یخ و سفت بودن دارای شیب ۵۵ درجه است که کار را برای هر اسکی‌بازی سخت می‌کند.

سرمربی تیم ملی اسکی آلپاین با اشاره به تقدیر مسئولین فدراسیون جهانی از عملکرد اسکی‌بازان ایران در جام جهانی تصریح کرد: شرایط فوق‌العاده سخت بود و من با توجه به زمان کم برای تمرین و دوری یک ساله ملی‌پوشان از اسکی، به نظرم همین که اسکی‌بازانمان مسابقه را به پایان رساندند، رضایتبخش بوده است. حتی مسئولین فدراسیون جهانی نیز از عملکرد کشور‌هایی همچون ایران تشکر کردند، زیرا این دوره از جام جهانی در کورتینا در بالاترین سطح از نظر یخ، شیب و تعداد دروازه‌ها بود.

کلهر با تاکید بر کسب برخی نتایج درخشان در همین جام جهانی اخیر اظهار کرد: در مارپیچ بزرگ پوریا ساوه شمشکی موفق شد در رده چهل و یکم بایستد که این بهترین نتیجه تاریخ اسکی ایران در این ماده به حساب می‌آید. همچنین بهنام کیاشمشکی در مارپیچ کوچک سی و چهارم شد که به نظرم عملکرد این دو اسکی‌باز قابل تقدیر است. البته مصدومیت‌هایی را هم در تیم داشتیم که بر عملکرد کلی اسکی ایران تاثیر منفی گذاشت. حتی در بخش بانوان نیز عاطفه احمدی برای نخستین بار در اسکی بانوان موفق شد به مانش دوم مارپیچ بزرگ راه یابد و در رده چهل و ششم بایستد.

وی در واکنش به انتقادات تند اهالی اسکی و برخی از ملی‌پوشان سابق به عملکرد و نتایج اسکی آلپاین در جام جهانی گفت: من زیاد اهل فضای مجازی نیستم و نمی‌دانم در فضای مجازی راجع به من چه گفته‌اند، اما همه این منتقدان بهتر از بقیه می‌دانند که چقدر شرایط در کورتینا سخت بود و کاملا اشراف دارند که با چقدر تمرین وارد مسابقات شدیم. متاسفانه وقتی برخی افراد داخل گود نیستند برای کوبیدن طرف مقابل دست به هر کاری می‌زنند. برخی‌ هم چون نتوانستند از نظر شرایط اخلاقی خودشان را با من و شرایط حاکم بر تیم ملی وفق دهند، اکنون به منتقد شماره یک تیم ملی و شخص من تبدیل شده‌اند.

کلهر درباره ینکه آیا پس از بازگشت از جام جهانی با رییس فدراسیون اسکی جلسه‌ای داشته‌اند، اظهار کرد: رییس فدراسیون نیز تازه کارش را شروع کرده و نباید از او انتظار معجزه را در این مدت کم داشت. نظریان به تازگی وارد اسکی شده و افراد مختلف و نیت‌هایشان را نمی‌شناسد و متاسفانه افرادی مختلف با نظراتی متفاوت پیش رییس فدراسیون می‌روند و بدتر اینکه این افراد بیشتر برای منافع شخصی خودشان بعضی حرف‌ها را می‌زنند. متاسفانه بازخوردی که از این جلسات به گوشم می‌رسد، خوب نیست هرچند مطمئنم شخص رییس فدراسیون با درایتی که دارد، خوب را از بد تشخیص می‌دهد.

سرمربی اسکی آلپاین در پایان گفت: برای اینکه شاهد نتایج درخشان از اسکی در سال‌های آینده باشیم باید جدا از بحث از تهیه زیرساخت‌ها و هزینه کردن بهتر است چند سال روی کشف و تربیت استعداد‌های زیر ۱۲ سال کار کنیم و در زمینه پایه هزینه کنیم و مطمئن باشید به ۱۰ سال نرسیده نتیجه این تلاش و سرمایه گذاری را خواهیم دید. گاهی برخی استعداد‌های ناب را در پیست‌ها می‌بینم که نظیرش در کشور‌های اروپایی هم نیست. برای رسیدن به سطح تیم‌های برتر آسیا یا باید امکانات زیرساختی مانند دستگاه‌های برف کوب و یخ‌ساز را تهیه کنیم و یا باید ملی‌پوشان در اروپا در اردو باشند. همه دنیا ۹ ماه اسکی می‌کنند و ۲ ماه تعطیل هستند، اما در ایران برعکس هستیم و چاره‌ای هم نداریم.

 

بیشتر بخوانید: عملکرد ضعیف نمایندگان ایران در رقابت‌های اسکی صحرانوردی قهرمانی جهان

 

انتهای پیام/

برچسب ها: فدراسیون اسکی اسکی آلپاین باقر کلهر

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اسکی فدراسیون اسکی اسکی آلپاین باقر کلهر رییس فدراسیون جام جهانی اسکی آلپاین پیست ها تیم ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۷۹۴۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری مسابقات موتورسواری و اتومبیلرانی با استقبال ویژه تماشاگران

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ مسابقات موتورسواری روز گذشته در مجموعه پیست‌های خاکی، پیست مخصوص اندرو و تریل با حدود ۱۰۰ شرکت کننده از سراسر کشور با استقبال ویژه تماشاگران آغاز شد. این دور از مسابقات ساعت ١٨ با معرفی قهرمانان به کار خود پایان داد.

*کلاس سوپر اندرو*
نفر اول: حسین احمدی
نفر دوم: حمیدرضا یوسفی
نفر سوم: ابراهیم شاه محمدی

*کلاس ۴۵۰ سی سی اندرو*
نفر اول: مجید شاملو
نفر دوم: حامد فراهانی
نفر سوم: حسین احمدی

*کلاس ۲۵۰ سی سی اندرو*
نفر اول: حسام خوئینی
نفر دوم: مجید شاملو
نفر سوم: ابراهیم حاج عباسی

*کلاس کایو*
نفر اول: محمدرضا مرادی
نفر دوم: امیر رضا استواری
نفر سوم: کمیل دشتبانی

*کلاس تریل خارجی*
نفر اول: حسین احمدی
نفر دوم: آرش خوئینی
نفر سوم: نیما احمدی

*کلاس تریل ایرانی*
نفر اول: علی آباده
نفر دوم: شهرام غفاری
نفر سوم: سید عباس نورالهی

این مسابقات در مجموعه پیست‌های آیلند برگزار شد و رضا بزرگ حسینی پیشکسوت موتورسواری و مدیریت این مجموعه گفت: پیست تازه تأسیس اندرو و تریل آیلند در سال ١۴٠٢ هم زمان با اتمام استانداردهای اولیه میزبان قهرمانان خود در این رشته ورزشی بود و خدمات و استانداردهای آن رویداد سبب شد این دور با استقبال کم سابقه‌ای از شرکت کنندگان روبه‌رو شویم که امروز با افتخار اعلام کنیم از بزرگترین برگزار کنندگان این شاخه از رشته موتور سواری هستیم.

میثم کبود از مربیان و قهرمانان رشته موتورسواری و نام آشنای حرکات نمایش موتوری هم گفت: جای تشکر دارد از بنیانگذاران و مدیران این مجموعه که توجه خاصی به ورزش‌های موتورسواری و اتومبیلرانی دارند و این مهم سبب شده تا ورزشکاران و طرفداران این ورزش‌ها نام آیلند را به موازات استانداردترین پیست‌ها بشناسند و امید است این استانداردها میزبان مسابقات جهانی باشند.

در پیست دیگر مجموعه سرزمین ایرانیان مسابقه راند اول اسلالوم و تایم تریل اتومبیلرانی قهرمانی آیلند کاپ برگزار شد که نفرات برتر آن مشخص شدند.

*کلاس ۱۵۰۰- همگانی آقایان*
نفر اول: پارسا محبوبی
نفر دوم: پیام ذوالفقار زاده
نفر سوم: فخرالدین شریعتی

*کلاس اسپرت شهری*
نفر اول: امیر ضیائی
نفر دوم: امین نعیمی
نفر سوم: امید نومیدی

*کلاس ۱۵۰۰+ همگانی آقایان*
نفر اول: میلاد حوری
نفر دوم: ایمان امیر
نفر سوم: سام غلامی

*کلاس ۱۵۰۰- همگانی بانوان*
نفر اول: آرزو اذرنیا
نفر دوم: زهرا شفیعی
نفر سوم: معصومه برنجانی

*کلاس ۱۵۰۰+ همگانی بانوان*
نفر اول: تینا عربخانی
نفر دوم: نرجس یوسف زاده
نفر سوم: فاطمه سورانی

*کلاس همگانی آزاد*
نفر اول: سوشا نبوی
نفر دوم: مهبد قاسمی
نفر سوم: میلاد حوری

*کلاس ۱۵۰۰- آقایان*
نفر اول: متین کوچک عظیمی
نفر دوم: حامد عزتی
نفر سوم: امید نومیدی

*کلاس ۱۵۰۰+ آقایان*
نفر اول: حامد عزتی
نفر دوم: بهنام دانش پور
نفر سوم: سجاد بامشکی

*کلاس ۱۵۰۰- بانوان*
نفر اول: عاطفی رجب زاده
نفر دوم: یاسمن فروردین
نفر سوم: سحر فاریابی

*کلاس ۱۵۰۰+ بانوان*
نفر اول: میترا عنایتی
نفر دوم: فاطمه مزینی
نفر سوم: فتانه امیری

*کلاس ۲۰۶ خصوصی*
نفر اول: نسیم راشدی
نفر دوم: بهنام دانش پور
نفر سوم: متین کوچک عظیمی

*کلاس آزاد*
نفر اول: نسیم راشدی
نفر دوم: متین کوچک عظیمی
نفر سوم: حامد عزتی

258 41

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900117

دیگر خبرها

  • بدرقه ساحلی بازان زیر ۱۹ سال والیبال به مسابقات آسیایی
  • سیتی شماره دو با گواردیولای شماره دو: صعود!
  • مهلت تبدیل مجوزهای کاغذی به الکترونیکی تا 25 اردیبهشت ماه تمدید شد
  • برگزاری مسابقات موتورسواری و اتومبیلرانی با استقبال ویژه تماشاگران
  • شوک شدید به بازار طلا / زیان سکه‌بازان سنگین شد
  • (ویدئو) رکورد جهانی اسکی پرش شکست
  • پایان رویای شیرهای تاجیک در یکقدمی فینال
  • تعیین مرزهای ارمنستان و جمهوری آذربایجان و ۳ سناریوی پیش رو
  • اسکواش بازان ایران در یک قدمی یک طلا و 3 برنز
  • شانس اسکواش بازان ایران برای تصاحب یک طلا و ۳ برنز